Razvojni put mladog jebača, X deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Razvojni put mladog jebača, IX deo

Posle jebačine u uvali dva dana nisam mogao doći sebi. Glavić mi je bio otekao ko pečurka i bio bolan, i pri mokrenju. Jebali su mi kevu one dve kurave. Kao da su se dogovorile, cedile su me kao suvu drenovinu. Natalija je vrlo brzo prihvatila igru one ludače, tako da su se uzajamno dopunjavale. Onda bi se milovale i mazile samo meni da prkose. Na kraju i nije mi bilo žao posle svega, jer se ispostavilo da je to moje i Natalijino poslednje viđanje te vrste. Ubrzo je otišla u Zagreb na pripreme za studije, i prst sudbine se poigrao da se više nikad ne vidimo. Danas je ona ugledna novinarka i urednik na jednoj državnoj televiziji. Nikada se nije udala zvanično.

Približavao se i povratak kući mog ujaka i njegove jebene familije. Još je ostalo da poseti familiju u zaleđu. Ali se na kraju ispostavilo da će on ići samo sa mojom majkom i ćerkicom, jer su ovi za moju ujnu govorili da je kurvetina i još sa kopiletom. Ova nije htela ni da čuje da ide kod njih.
– Nas će lepo Mirko odvesti na plažu, kupaćemo se i sunčati dok se vi ne vratite – rekla je ujna ponosno tresući sisama.
– Pa eto ako baš želite – odgovorio sam skrušeno moleći boga da im već jednom vidim leđa, i da nestanu iz mog jebenog života.

Petra i ujak odoše sa decom rano ujutro. Posle doručka, gde je Stevan onako polupijan i mamuran, odmerio ujnu od glave do pete, krenuli smo na plažu. Primetio sam da Ana opet nema ništa ispod letnje haljine, tako da mi je već postajalo neugodno među nogama.
– Mirkić, ja i mama bismo na onu nudističku plažu što si mi pričao – ko iz topa će Ana.
– Ma daj Ana, daleko je, i sad je već verovatno gužva – počeo sam se pravdati, ali sam znao da sam opet najebao u startu.
– Ajde Miro svojoj ujni za ljubav, odvedi nas tamo. Nije valjda da se stidiš nas dve? – ujna je rekla nekako senzualno.

gola devojka leži na stomaku u plićaku na nudističkoj plaži

Ma šta se stidim – mislio sam u sebi – odrao bih te od kurca i tebe i tu tvoju ludu ćerku zajedno. Uglavnom, popustio sam i poveo ih na tu plažu. Ona je bila jedno tri kilometra udaljena u jednoj zabačenoj uvali. Pomislio sam da ako me neko vidi od mojih drugara zajebavaće me do kraja života. Mi smo često obilazili tu plažu, ali samo kao posmatrači. Bilo je sramota da neko od meštana bude tamo. Takvo je tada vreme bilo. Uglavnom, povedem ja njih kroz prečice koje sam poznavao. Stigli smo kroz nekih sat vremena.

Nije bila neka prevelika gužva, tek nešto oko pedesetak nudista, ali bilo je i melema za oči. Bilo je doduše i onih postarih, ali to vam je kao kad naručite mešano meso pa dobijete svega i svačega. Uglavnom ja se isprva nisam hteo skinuti do gola, ali na insistiranje njih dve sam morao. Kad mi je ujna počela hvaliti kurac, mislio sam da će me udariti šlog.

Uglavnom sam se odmah okrenuo na stomak. Kad su se njih dve počele mazati uljem za sunčanje, moj buzdovan je skočio. Ujnine sisurine su se presijavale na toplom suncu, a uredno podšišani trougao je bivao još lepši. Da nisam imao peškir ispod sebe već bih kurcem davno orao po pesku. Postajalo je sve bolnije.
– Miro, okreni se malo na leđa, izgoriće ti guza, vidi kako se beli – ujna mi je govorila dok je onako kao slučajno svoje sise približavala mom licu.

Razvojni put mladog jebača, X deo

Odbijao sam jer bi moja muškost štrčala kao bandera. Jedina dobra stvar u svemu je bilo to što je Ana upoznala neke Nemce, pa je vreme provodila sa njima. Ujna se pomakla pored mene tako jebozovno da sam posle dva-tri trljanja o peškir svršio kao lud. Bilo me je tako sramota, da sam hteo da se zabijem u onaj topli pesak kao noj. Čim mi je malo splasnuo kurac, otrčao sam u vodu i nisam izlazio sat vremena. Ona je sve shvatila tako da je došla po mene.

– Dođi malo napolje, sav ćeš se ukočiti u vodi – govorila je ujna dok je polivala vodom svoje sike sa ukrućenim bradavicama. Guzica me je pomalo peckala i prijalo mi je biti u vodi. Insistirala je da izađemo napolje i budemo na plaži. U neka doba dođe Ana i kaže nam da ona odlazi nazad u grad sa svojim novim društvom.
– Čuvaj mi majku, nemoj da je neko ukrade – još me je i zajebavala pored sve moje muke. Ujna me je namazala uljem, ali je zakasnila. Moja guzica je već bila crvena, ko u babuna. Bivao sam sve nervozniji.

Kasno poslepodne i mi smo se odlučili krenuti kući. Kad sam navukao bermude, tek sam tad shvatio šta sam sebi uradio, svaki pokret je bio bolan. Vraćali smo se istim putem. Odjednom se ujna skloni u stranu i baci ranac dole na zemlju. Hladovina stoljetnih borova je bila predivna. Pogledala me je i rekla:
– Sviđaju ti se moje sise – rekla je to kao da je to nešto najnormalnije na svetu. Samo sam klimnuo glavom. – Pa što se stidiš da ih pipneš!

Razvojni put mladog jebača, X deo

Više nisam mogao izdržati i uzeo sam obe dojke preko grudnjaka. Bila je visoka kao i ja – 180cm, krupna ali ne debela. Imala je lepo zaobljene noge, lepe velike grudi i široke bokove sa lepom velikom guzom. Bila je baš lepa za svojih 45 godina. Imala je crnu kosu, tamne oči, špicast nos i tanke usne. Zračila je nekom harizmom i erotikom.

Pošto sam već tada bio snažan pokidao sam ga između korpica.
– Ohoho,vidi ti malog tigra što je napao plen. – Ispale su dve prekrasne dojke jedne zrele žene. Uzeo sam bradavice u usta i sisao ih naizmenično. – To srećo mala, to mi radi – groktala je ujna hvatajući me za prepone.

Zbog svega toga opet mi se ukrutio…

Onda se spusti dole i usnama počne coktati moj kurac. Liznula je vrh glavića i onda neverovatno brzo ga celog primila u usta. Bilo je toliko dobro dok ga je sisala i lagano grickala zubima, da sam počeo glasno da dahćem. Sisala bi ga, a potom vadila pa lizala i ponovo sisala. Prislonila mi je prst na anus i počela lagano da ga masira, što mi je još više prijalo.

Onda je ustala i stala ispred mene. Uhvatio sam je za velike guzove i počeo da ih stežem i drpam dok mi je gurala jezik u usta i strasno me ljubila. Uhvatio sam je za glavu čupajući kosu.
– Prelep je mmmmm – mumlala je punim ustima kad je mogla jer sam joj cela usta napunio tad već debelim kurcem, i koji je zadovoljno muljala po ustima.

svršavanje u usta na plaži

Kad je uzela da jaja usisava, više nisam mogao izdržati jer je velika količina sperme jurnula napolje.
– Uh što je lepa topla sperma – reče isisavajući ga do korena da sam mislio kako će ga isčupati iz korena. Isisavala je je svaku kap iz njega. Ustala je ponovo i zabila mi jezik u usta, zažvalivši me tako da sam ostao ukopan na mestu. Kupio sam ostatke svoje sperme iz njenih usta.

– Sad da učiniš svojoj ujni, mali moj jebaču – progovori i nabi mi glavu u grudi koje su mi se činile kao najslađe voće.

Ližem ih, ližem, stiskam, mazim grizem, a ona vodi moju ruku do svoje pičketine koja je izgledala kao poveća krofna i prislanja na njen rundavi tepih. Masirao sam joj rundavicu, a ona je tražila da je poližem.

Ja krenuo ko žedan ker da lapćem. Blenuo sam u njene široke bokove i čupavu pičketinu. Dlake su bile guste i kovrdžave. Bez reči me je opkoračila i prislonila pičku na moja usta. Razdvojila je debele usmine prstima i naredila mi da ližem. Lizao sam kliću i slušao njene instrukcije. Kada da ližem, kada da uvlačim klitoris i sisam. Onda mi je rekla da uđem jezikom u nju. Bila je topla i vlažna a ja sam jezikom skupljao njene sokove.
– Polako, polako, nećemo nigde bežati, lagano – vodila me kroz svoje vrhunce uživanja.

Razvojni put mladog jebača, X deo

Lizao sam je tako jedno nekoliko minuta, slušajući kako doziva, i nebo, i neka imena. Kako je to izgovarala, tako mi se činilo da curi sve više u moja usta.

Kurac mi je opet bio spreman za nove pohode. Tvrd i jak.

Pomerila se i nasadila na moj kurac. Guzica me je nenormalno pekla, ali sam stoički trpeo. Nije se oslonila na kolena već na stopala da bi mogla žešće da se nabija. Pogled na moj kurac koji nestaje u šumi njenih dlaka i na njene sise koje poskakuju dok se divlje nabija na mene oduzimao mi je dah. Kao da može da mi čita misli, mazila je svoje sise i pomerala ih naizmenično gore da bi lizala bradavice. Ona stenje, vrišti, viče, ali ponavlja:
– Još, još, još. – Stiskala je svoje sisurine koje su letele tamo-amo. Moj macan se propinjao sve jače u njoj. Kad sam pomislio da ćemo svršiti zajedno, moja ujnica me uvela u još jedno carstvo koje sam tad prvi put okusio. Sišla je s mog kurca, uzela ulje za sunčanje i namazala ga. Okrenula se leđima prema meni i stavila ga u guzu. Ostao sam u čudu, ali lepota te tesne rupe i sfinktera koji je stiskao moju kurčinu su me oduševili. Ona se oslonila na ruke dok se sve dublje nabijala na mene, njena kosa skoro da mi je dohvatala lice. Tako sam želeo da je dodirujem.

Trudio sam se da joj gnječim sise i konačno u tome i uspeo. Ščepao sam je jako za sise i ona je kriknula što od bola, što od iznenađenja. Povukao sam je da legne skroz na mene. Savio sam noge u kolenima i brzo ulazio u njenu razrađenu guzu. Uhvatio sam je za kosu i još jače se zarivao. Počeo sam i široko da mešam kukovima zbog čega je glasno podvriskivala. Nisam više izdržao i svršio sam u njenu guzu. Ostao sam u njoj dok nije počeo da mi mlitavi.

Razvojni put mladog jebača, X deo

– Srećo ovo ti ujna nikad neće zaboraviti.

Mix NS

Nastavak: Razvojni put mladog jebača, XI deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x