Nije mi dala pičke, pa sam je zato jebao u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Mirjana živi u komšiluku i zapravo mi je setra, a u stvari i nismo u srodstvu. Poštujemo se, ali istinski nismo u krvnom srodstvu. Istih je godina kao moja rođena sestra Danica i stalno su zajedno. Naravno, ja sam joj omiljeni bratić, koji je uvek tu kad zatreba. Kao mala je bila mršava sa nekakvom protezom u ustima, ali već sa 14, 15, 16 godina, postala je prava lepotica. U 18. godini već je palila maštu svih muškaraca u naselju.

Tog dana sam ležao na krevetu u svojoj sobi onako samo u nekakvoj trenerci, bez majice. Upravo sam završio sa dizanjem tegova i bacio sam se na krevet da odmorim. Ušla je u sobu sa osmehom na licu i sagnula se da me poljubi, utegnuta u neke halanke i u tesnoj majičici, kakve samo cure nose. Sela je na krevet. Raspitivala se za Danicu i kao i svaka devojka, počela je da tračari, ko je sa kim i šta se radi po komšiluku. Stavio sam jastuk preko glave i rekao joj da ide kući jer ne mogu slušati njeno kokodakanje.

– A šta ti radiš? – upitala me je. – Samo vežbaš te tvoje trbušnjake, kao da samo ti imaš mišiće.

Udario sam je jastukom po glavi onako lagano. Skočila je na mene i počela je da me golica i štipa. Zasmejavala me je i prosto nisam imao snage da je odbacim od sebe od smeha. Sedela je na mom stomaku i sve je bilo u redu. U tom nekom gurkanju svojim dupetom je nasela na moj kurac. Naravno, kako nisam bio uzbuđen, nije bilo ništa strašno i nisam brinuo. Međutim, kako se ona vrpoljila svojim dupetom svud po meni, moj se kurac počeo buditi.

predigra u krevetu

Zacrveneo sam se blago po licu čim sam osetio da je očvrsnuo. Nisam znao da li je i ona osetila promenu koja se desila. Povukla se bliže mom stomaku i nekako mi je pao kamen sa srca. Međutim, moj se kurac uopšte nije spuštao. Počeo je da trne i da bude još tvrđi.

– I šta ima novo? Ćutiš, ne hvališ se, ima li neka devojka? – nije zatvarala usta. Rekoh joj da ona i ovako sve zna, a ako ne zna, saznaće već od Danice. – Ma hoću ja od tebe da čujem macane, nešto se praviš važan.

Dodirnuh je onako po kolenu i butini i rekoh joj da ama baš ništa nema novo. Kao da sam je nešto signalizirao, svojim dupetom je opet zaplovila ka mom kurcu. Ovaj put je zasela skroz do jaja. Ćutim otvorenih ustiju i blenem u nju. Počela je lagano da se njiše i da se prosto trlja o moj ukrućeni kurac. Znači osetila me je – pomisleh u sebi. Šta ću sad?

– Dosadan si – reče mi Mirjana, nekad si znao da me zasmeješ a sada samo gledaš da me se otarasiš.

Pomilovah je po kolenu i rekoh:
– Ma nije tako, ‘ajde silazi, teška si mi, a umoran sam od vežbanja.
– Pa ne vidim da si baš umoran – odgovorila mi je.

Kurac je počeo da mi curi i bio sam jako uzbuđen

Poželeo sam da ja zbacim sa sebe, pocepam joj helenke i nabijem je na svoj kurac. Zatim je opet počela da se trlja o mene ovaj put sa osmehom na licu.

– Znači dosadna sam ti…

Njena pičkica je bila raširena i klizila je po meni. Da nije bilo garderobe, zalepili bismo se prosto od naših sokova. Osećao sam vrućinu u obrazima. Stavio sam joj ruke oko kukova a ona je počela da se trlja sve više i više po mom napaćenom kurcu. Mislio sam da će pući. Jaja su počela da mi se grče i preplavila me je plima zadovoljstva. Počeo sam da svršavam u svojim boksericama.

trlja se pičkom o kurac

Zatvorio sam oči i uživao. Vruća sperma mi je punila gaće. Osetila je da sam svršio. Zatim je počela da se smeje. Otvorio sam oči a ona me je poljubila ovlaš u usta. Uzvratio sam joj poljubac, ali sam joj pritom zavalio jezik. Ljubili smo se nekih pola minuta kad je Danica svojim tropanjem vrata prekinula našu igru. Poskočila je i zaputila se ka Daničinoj sobi.

– Vidi – rekla je. – Podigao sam pogled a ona je pokazivala dva prsta i lepljivu nit između njih. Oh Bože, vlažna je. – Idem do Danice, čujemo se sutra.

Izašla je iz sobe. Skočio sam i odmah promenio veš. Smrdeo sam na spermu. Osećao se jak miris. Gaće su mi bile vlažne, sa ogromnom flekom na mestu gde sam svršio. Sperma je umirisala celu sobu. Te noći sam joj poslao par poruka, ali mi nije odgovorila.

Ujutru mi je zazvonio telefon. Javio sam se, bila je ona. Rekla mi je da smo pogrešili juče i da treba da popričamo. Složio sam se i rekoh joj da je čekam na kafi. Naravno, bila je u prepodnevnoj smeni, isto kad i Danica i nisam je očekivao prepodne, već naveče. Nije prošlo ni pola sata kako sam se istuširao, neko je zazvonio na vratima. Mrjana je zvonila nesrpljivo.

– ‘Ajde otvaraj magarče, ‘oćeš da svi vide da sam pobegla iz škole? – Kao da nekog zanima njen život – pomislio sam. Ušla je u kuću i zaputila se pravo u moju sobu. – Lepo, nisi ni krevet namestio – rekla je, dok je rukom sklanjala posteljinu ne bi li sela.

Gledao sam je onako začuđeno. Posle par sekundi tišine, opet je počela da zvoca, ali ovaj put mi nije bila dosadna. Kurac je počeo da raste. Imao sam prljave misli u svojoj glavi. Zamišljao sam šta bih joj sve napravio.

– Znaš ti si mi brat, rođak, pa nekakav smo rod, dalji…

Bila mi je smešna. Odjednom se situacija promenila; ako ovako nastavi, ispašće da smo se sad prvi put i videli. Počela je da priča i priča. Spustio sam svoj šorts i iz njega je izletao moj ukrućeni kurac. Bio je baš tvrd i stajao je uspravno. Ućutala je.

– Vidiš šta mi radiš – rekoh joj. Prišao sam joj bliže tako da je kurac bio jako blizu nje.

učenica sisa kitu

– Ja sam nevina – rekla mi je. – Izvini, ali želim da tako i ostanem još neko vreme. – Zatim je uzela moj kurac u ruku i počela je da povlači kožicu preko glavića – Bože pun je vena, kako je samo tvrd.

Pa ona nikad nije videla kurac uživo – bio sam totalno iznenađen

Podigao sam je na noge. Počeli smo da se ljubimo. Rukom sam joj prelazio preko grudi. Imala je velike sise, pa kao i sve devojke danas. Spustio sam joj ruke na guzove i počeo sam da ih stiskam i mesim. Ljubili smo se, nisam vadio jezik iz njenih ustiju. Zatim sam krenuo rukom ka njenim gaćicama. Uhvatila me je za ruku čim sam stigao do njene pičkice, rekla je:

– Nemoj, molim te, boli.

Pokušao sam prstom da prodrem unutra, ali nisam želeo da je povredim. Polegao sam je na krevet, raširio joj noge i skinuo sam joj pantalonice. Ostala je u belim gaćicama. Lagano sam joj skinuo i njih. Njena pičkica je sevnula pred mojim očima. Imala je par dlačica koje je verovatno ostavila, nešto u njenom fazonu. Počeo sam da je ljubim butine, idući sve dublje ka njenoj vlažnoj pičkici. Prešao sam jezikom preko nje. Zastenjala je. Uf, kakav je to osećaj bio. Bila je pomalo slana, verovatno od mokrenja, ili je pustila par kapi od uzbuđenja, ko bi to znao. Svojim ‘rapavim jezikom potražio sam njen klitoris.

Počeo sam da je ližem, uvlačeći jezik unutar njene pičkice. Kružio sam jezikom po usminama i potom ga brisao od njene butine čim bih osetio i previše lepljivog soka koji je izbijao iz njene pičke. Nije mi baš bio ukusan. Srce mi je tuklo, a kurac kao da nije bio moj, totalno je utrnuo i samo je lila providna tečnost iz njega. Jadničko, podmazivao je samog sebe.

lizanje pičke, facesitting

Okrenuo sam se na leđa i legao pored nje. Uhvatila ga je punom šakom i počela je da ga drka.

– Je li ti lepo? – upitala me je. Ja sam sam na nebu – rekla je.

Sagnula se ka meni a zatim je jezikom prešla preko mog glavića. Stavila ga je u svoja topla usta. Šta je sve radila… Svojom pljuvačkom ga je jako vlažila i dovodila me do ludila. Kružila je jezikom po glaviću mog kurca, a zatim je počela polagano da ga guta. Bio je do pola u njenim ustima.

– Stani rekao sam joj, stani odmah – stegao sam se kako bih sprečio da svršim prebrzo. Ustao sam i počeo sam da tražim nešto po komodi.
– Pa šta ti je odjednom? Šta tražiš sad? – upitala je.

Okrenuo sam se ka njoj, na moj kurac je bio navučen kondom, a u ruci sam držao pomadu.

– Želim da te jebem. Hoću da te jebem u dupe. ‘Ajde naguzi se, poludeću ako te ne navučem na svoj kurac.

spremna je za seks

– Neću, ne u dupe, pa to boli – rekla je. Neću!!! – nekako se izdrala, ali je odjednum okrenula svoju guzu ka meni.

Ćutala je. Kakav je to lep prizor bio! Pičkica joj je bila otovrena a iznad je stajala rupica od njenog čmara. Brzo sam joj prstom naneo pomadu po čmaru i počeo sam da ga masiram. Pritisnuo sam lagano prstom na njenu rupicu i on je odjednom potonuo u njeno dupe. Malo je zastenjala da je boli. Pa nije baš nevina u guzi, ali opet, od srednjeg prsta nije ništa drugo prodrlo još tu. Pljuvačka mi je tekla iz ustiju koliko sam zabalavio.

Totalno sam bio poludeo i zagoreo da je uteram svoj kurac usred dupeta

San svakog muškarca da na kolenima pojebe devojku, ženu, i to baš u rupici koja je tako zabranjena, bar za neke devojke. Prislonio sam svoj glavić na ulaz njenog čmara.

– Opusti se – rekoh joj, manje će da te boli.

Lagano sam ga ubacio. Posle par sekundi skliznuo sam unutar njenog dupeta. Nije baš bilo kako sam očekivao. Počela je da viče kako je boli, da je previše suvo, da nije opuštena…

– Stani, ne želim to, ne želim.

Izvukao sam kurac iz njenog dupeta. Ona se sklupčala na krevet i pravila se da je previše boli. Uzeo sam sam ulje za kosu u rekoh joj da se natrti.

– Mirjana, ‘ajde naguzi se, moram da te jebem, moram da te nabijem na svoj kurac. To je i uradila.

Podmazivao sam je uljem. Uterao sam joj ga bez mnogo molbe i najave. Zastenjala je dok sam je šakama držao za guzove i nabijao na svoj kurac. Njeno dupe je kapituliralo. Još malo pa sam joj ga celog spucao.

spooning anal

Nabijao sam je lagano sve dublje i dublje. Sve dok nisam njene guzove udaljio od svoje butine. Zatim sam ubrzavao ritam, vrtela je dupetom primajući moj kurac u sebe. Nije previše stenjala ni zapomagala, ali sam zato stenjao ja kao da mene jebu. Bila je tesna i vršila je pritisak svojim mišićima na moj kurac.

Izvukao sam joj ga iz dupeta, skinuo kondom i onako bez kondoma ponovo sjurio do jaja. Nabijao sam je sve brže i brže, prepustila mi se skroz, čak je pomalo i uživala. Zgrabio sam je za guzicu i nabio još jednom jako do jaja, a zatim sam urliknuo kao lav. Svršavao sam joj u guzici. Tresao sam se kao u groznici dok su mi se jaja skupljala izbacujući spermu unutar njenog dupeta. Ostao sam tako još minut zaboden u njenu rupu, a zatim sam pustio da mi kurac sklizne iz nje.

Odmah je poskočila i onako raširenih nogu uz grimase otrčala je pravo u kupatilo. Potrčao sam za njom, ne znajući šta se dešava. Sedela je na šolji pomalo uplašeno i činilo mi se da joj suze oči.

– Izvini – rekla je – prevarilo me je.
– Ma ludice to je samo sperma – rekoh joj – pa to mora da izađe na rupi. Kleknuh pord nje i zagrlih je jako… Ljubio sam je, a u sebi se kvarno radovao da je ovo samo početak.
– Volim te – rekla mi je, dok joj se osmeh širio licem. Jebaću te ja uskoro u pravoj rupi – pomislih. Sačekaću još malo, a onda ću ga zabosti u tu tvoju lepljivu i smrdljivu pičkicu – uzvraćao sam joj i ja osmehom…

karanje u dupe

Plavakrv

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x