Politika privatnosti

tomiradi.com je posvećen čuvanju vaše privatnosti i poštovanju vašeg prava na privatnost.

Pristupom, pretraživanjem i korišćenjem našeg sajta potvrđujete da prihvatate ovu Politiku privatnosti – zato Vas molimo da pažljivo pročitate ovaj dokument pre nego počnete da koristite naš sajt.  Ako se ne slažete sa onim što je navedeno u ovoj Politici privatnosti, odmah napustite sajt tomiradi.com 

Izjavom o zaštiti podataka o ličnosti želimo da Vas obavestimo koje informacije tomiradi.com prikuplja prilikom Vaše posete našem sajtu i kako se ove informacije koriste.

Podaci o ličnosti se prikupljaju samo ako su nam dostavljeni prilikom registracije, popunjavanjem formulara ili slanjem e-mailova, prilikom naručivanja proizvoda ili slanja drugih upita ili zahteva, kao i ukoliko su javno dostupni na Internetu.

Vaše podatke o ličnosti nećemo prosleđivati trećim licima – ni mi, ni osobe koje postupaju po našim instrukcijama. Vaše podatke možemo podeliti samo sa odabranim trećim licima koja obavljaju usluge za nas (na primer kurirskoj službi), koje će koristiti navedene podatke samo za pružanje usluga koje smo mi zahtevali. Kompanije koje angažujemo u poslovanju mogu da koriste Vaše podatke strogo u skladu sa uputstvima koja dobiju od nas i u druge svrhe se ne mogu koristiti, izuzev u nekim slučajevima, ali samo na osnovu zakona, ili na zahtev nadležnog državnog organa.

Ova Politika privatnosti objašnjava kako se prikupljaju, čuvaju i koriste Vaši lični podaci kada posetite naš sajt.

Koje podatke prikupljamo?

Naš sajt koristi alat Google Analytics koji na anonimiziran način prikuplja niz opštih informacija, koje se ne koriste kao podaci o ličnosti, o svakoj pojedinačnoj poseti: tip i verziju brauzera koji koristite, Vašu IP adresu, Vašeg Internet provajdera, web stranicu sa koje ste nas posetili, stranice koje posećujete dok ste na našem sajtu i druge anonimne informacije koje prikupimo prilikom Vaše posete našem sajtu. Ove informacije se prikupljaju i analiziraju u anonimnom obliku i isključivo se koriste radi analize trendova posete, razumevanja interesovanja korisnika, unapređenja sajta tomiradi.com u pogledu boljeg sadržaja i funkcionalnosti.

Prvi put kada kada poručite proizvod preko našeg Sex shopa (čak i ako se niste registrovali na sajtu), mi ćemo znati podatke koje ste nam dali za potrebe isporuke naručene robe: ime i prezime, adresu, telefon, e-mail. Takođe čuvamo i e-mail prepiske sa korisnicima, bili oni registrovani ili ne. Bilo koje lične podatke koje nam pošaljete i bilo koje informacije iz kojih možemo da Vas identifikujemo, mi zadržavamo i posedujemo u skadu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Ako napravite besplatan korisnički nalog na tomiradi.com moći ćemo da vidimo vaše korisničko ime i mejl sa kojim ste se registrovali, kao i vaše javne aktivnosti na tomiradi Forumu.

Budući da Premijum korisnici imaju češći kontakt sa tomiradi.com administratorima, ako ste Premijum korisnik pored vašeg korisničkog imena i mejla kojim ste se registrovali, možemo čuvati različite materijale koje ste nam poslali, uključujući fotografije, tekstualne, audio i video fajlove.

Ono što vam nikada nećemo tražiti su podaci vaše platne kartice. U slučaju naručivanja preko Sex shopa plaćanje se vrši pouzećem kuriru koji donese robu, a u slučaju plaćanja za status Premijum člana, transakcija se vrši preko platforme Patreon. U oba slučaja sajt tomiradi.com nema nikakav kontakt sa vašim platnim karticama.

Šta radimo sa informacijama koje prikupljamo?

Glavni razlog zbog kog prikupljamo informacije je unapređenje kvaliteta sajta tomiradi.com, kao i poboljšanje svih pojedinačnih sadržaja i funkcionalnosti na našem sajtu, kao i da bismo Vam omogućili da budete obavešteni o svim dodatnim informacijama u vezi sa našim radom.

Informacije takođe koristimo: da bismo pripremili i realizovali Vašu porudžbinu sa našeg Sex shopa; da bismo odgovorili na sva Vaša pitanja i sugestije; za potrebe analitike, statistiku i istraživanja tržišta, za poboljšanje kvaliteta našeg sajta, kao i da obezbedimo da sadržaj koji je predstavljen na sajtu bude na najefikasniji način primenljiv za Vas i Vaš računar, telefon, tablet i sl; da Vas pravovremeno obavestimo o promenama u našoj ponudi, na našem sajtu i našim uslugama; da Vam pružimo informacije o proizvodima ili uslugama za koje mislimo da mogu da Vas interesuju.

Gde i kako čuvamo Vaše podatke?

Mi ćemo preduzeti sve razumne korake kako bi se osiguralo da se Vaši podaci tretiraju kao poverljivi i u skladu sa ovom Politikom privatnosti. To znači da podatke preduzimamo tehničke, kadrovske i organizacione mere bezbednosti kako bi zaštitili informacije koje ste učinili dostupnim nama od nenamerne ili namerne zloupotrebe, gubitka, uništavanja, promena ili pristupa istima od strane neovlašćenih lica.

Podaci koje smo prikupili čuvaju se ili u online data centrima koji su kriptografski zaštićeni ili na računarima kojima nema pristup niko osim administracije sajta tomiradi.com. U slučaju kupovine proizvoda preko našeg Sex shopa ili plaćanja za status Premijum korisnika, podaci koje prikupljamo od Vas se mogu preneti ili čuvati od strane izabranih trećih lica (na primer za potrebe isporuke naručene robe ili procesiranja finansijske transakcije itd). Unošenjem Vaših ličnih podatka, saglasni ste za takvo prenošenje, čuvanje i obradu podataka.

Naše mere bezbednosti podataka stalno se unapređuju u skladu sa novim tehničkim dostignućima. Nažalost, prenos informacija preko Interneta nije u potpunosti bezbedan. Iako ćemo se potruditi da u svakom slučaju zaštitimo Vaše lične podatke, ne možemo garantovati za bezbednost odnosno bezbedno prenošenje bilo kog podatka koji je prenesen na naš sajt ili sa našeg sajta i svaki prenos podataka dešava se na Vaš sopstveni rizik.

Posetom ili registracijom na našem sajtu prihvatate da postoje izvesni rizici za koje tomiradi.com ne snosi odgovornost, a do kojih može doći usled tehničkih problema sa sajtom ili hostingom, hakerskog napada ili neke druge nepredviđene situacije (mogućnost neispravnosti u radu foruma, shopa ili neke treće funkcionalnosti; mogućnost nestanka informacija ili vaših poruka; mogućnost otkrivanja Vaših privatnih podataka).

Kako da izvršite uvid u, ili dobijete kopiju podataka koje smo prikupili?

Vi, kao korisnik, imate pravo da zahtevate od rukovaoca podacima da Vas istinito i potpuno obavesti o obradi podatka o ličnosti, da izvršite uvid u prikupljene podatke koji se odnose na Vas. Rukovalac podacima je dužan da Vaš zahtev za obaveštavanje i uvid reši bez odlaganja, a najkasnije u roku od 15 dana od dana podnošenja zahteva. Takođe, imate pravo da proverite, ispravite, dopunite, ažurirate ili zahtevate da se obrišu podaci koje u vezi sa Vama čuva rukovalac podacima, ako su po Vašem mišljenju zastareli ili netačni. U tu svrhu dovoljno je da izmene pošaljete na našu kontakt e-mail adresu ili osobi zaduženoj za obradu podataka na e-mail adresu office@tomiradi.com

Svaki registrovani član u svakom trenutku može u celosti povući ovu izjavu o saglasnosti za obradu podataka o ličnosti. Povlačenjem izjave o saglasnosti u celosti će prestati obrada Vaših podataka, a Vaš nalog na našem sajtu će biti obrisan.

Povezivanje sa drugim sajtovima

U toku korišćenja sajta tomiradi.com moguće je povezivanje sa drugim sajtovima koji nisu pod našom kontrolom i na koje mi nemamo nikakav uticaj. Nakon što ste napustili naš sajt, saglasni ste da mi ne možemo biti odgovorni za zaštitu, privatnost, poverljivost i sl, za bilo koju informaciju ili podatak koji ste primili sa takvih sajtova.

Lozinke (passwords)

Ukoliko odlučite da se registrujete na sajtu tomiradi.com, dobićete pristup našem tomiradi Forumu kao i različite pogodnosti prilikom naručivanja proizvoda iz našeg online Sex shopa.

Od Vas se očekuje da u procesu registracije kreirate lozinku za svoj korisnički nalog na našem sajtu. Što kvalitetniju lozinku napravite, to će Vaš nalog biti bezbedniji a Vaše informacije sigurnije. Naš savet je da ne zapisujete lozinku, niti je otkrivate drugim ljudima, uključujući i bliske članove porodice. Takođe Vas savetujemo da posedujete različitu lozinku za svaki Internet nalog koji ste otvorili. Lozinke bi trebalo menjati s vremena na vreme. Ukoliko sumnjate da neko možda može da pristupi Vašem nalogu, odmah promenite lozinku.

Mi Vas nikada nećemo mejlom ili na bilo koji drugi način pitati da nam pošaljete svoju lozinku ili bilo koje lične podatke koje ste nam prosledili online. Sve lozinke naših korisnika koje se koriste na sajtu su šifrovane na način da im niko nema pristup, ni mi, niti bilo ko drugi. Svoju lozinku na našem sajtu možete promeniti u bilo kom trenutku izborom opcije u okviru Vašeg naloga. Takođe, ukoliko ste zaboravili lozinku možete poslati link za resetovanje lozinke na e-mail adresu sa kojom ste se registrovali.

Mi zadržavamo pravo da suspendujemo vašu registraciju ukoliko na bilo koji način prekršite Pravila foruma, Uslove poslovanja ili ovu Politiku privatnosti.

Fišing (krađa podataka)

Fišing je pojam koji označava pokušaj da neko ukrade pristupne podatke za Vaš korisnički nalog, kao i druge Vaše lične podatke. “Fišeri” najčešće koriste lažne elektronske poruke koje vode korisnika do falsifikovanih sajtova gde korisnik, na osnovu takve prevare, unosi svoje podatke, kao što su korisničko ime i šifra, brojevi kreditnih kartica..

Ukoliko primite bilo kakvu sličnu poruku ili neko traži Vašu lozinku ili bilo koji drugi lični podatak tvrdeći da radi za nas, molimo Vas da takvu situaciju prijavite direktno na mejl office@tomiradi.com

Izmene u našoj Politici privatnosti

Ukoliko u bilo kom trenutku budemo menjali bilo šta u ovoj Politici privatnosti, nova verzija će biti odmah objavljena na našem sajtu. Saglasni ste da mi zadržavamo pravo da u svakom trenutku napravimo adekvatne izmene Politike privatnosti. Preporučujemo Vam da s vremena na vreme pogledate ovu stranicu kako biste bili u toku sa našom važećom Politikom privatnosti.

Kako da nas kontaktirate?

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja o našoj Politici privatnosti, kao i ako imate neki problem, pitanje ili predlog, kontaktirajte nas mejl office@tomiradi.com

Vaše korišćenje našeg sajta, uključujući korišćenje tomiradi Foruma i sve porudžbine na Sex shopu, takođe je regulisano i našim Uslovima poslovanja, kao i Pravilima foruma. Ovi dokumenti sadrže bitne uslove i odredbe koje se odnose na Vas, te Vas molimo da odvojite vreme i pažljivo ih pročitate.

Hvala Vam na poverenju

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]