Vaš novi omiljeni komad nameštaja

Tantra fotelja

Iako je pažljivo dizajnirana da obogati vaš ljubavni život, tantra fotelja je zavodljivi komad nameštaja dovoljno funkcionalan i elegantan da ulepša svaki hotel, apartman ili salon za masažu. Naša sofa za odrasle nije samo komad nameštaja – ona je ključ neistraženih područja vaše strasti.

Fotelja za preko 30 poza

Tantra sofa je idealna za istraživanje novih granica strasti. Naša ljubavna sofa nudi udobnost i podršku za isprobavanje gotovo svih seks poza. Pretvorite svoje snove u stvarnost i doživite nove vrhunce zadovoljstva.

“Most” poza

Poza “Most” omogućava vam da iskoristite zakrivljenost tantra fotelje i omogućite da penisu lako prodre u vaginu bez previše napora

Jedan mač i jedna konkubina

“Jedan mač i jedna konkubina” je inače zahtevna poza za seks, ali je tantra fotelja čini vrlo udobnom i lakom za izvođenje.

Snovi male žabe

Ova varijanta obrnute kaubojke namenjena je ljubiteljima malo žešćeg seksa, jer oba partnera koriste svoja tela i udove kao opruge pri intenziviranju penetracije.

Poza “Ispijanje nektara”

Ovo je zanimljiva poza u kojoj je partnerkinom klitorisu omogućena velika stimulacija. Povećava zadovoljstvo žene, a takođe povećava brzinu kojom žena dostiže vrhunac...

Veliki izbor kvalitetnih materijala

Vaša tantra sofa avantura započinje izborom pravog materijala. Nudimo raznovrsne opcije materijala visokog kvaliteta, dizajnirane da zadovolje svaku vašu potrebu: izdržljivi štof, zavodljivi pliš i elegantnu eko kožu. Naš tantra divan će vam otkriti nove dimenzije udobnosti i strasti.

Izabrali smo kvalitetan štof koji se ističe zbog svoje izdržljivosti i lakoće održavanja, što je posebno korisno ako imate ljubimce.
Kvalitetan štof
Ako volite senzualnost, obožavaćete naš pliš. Ovaj materijal ne samo da izgleda bogato, već pruža izuzetnu udobnost tokom vaših intimnih trenutaka.
Zavodljivi pliš
Za ljubitelje luksuza bez kompromisa, naša eko koža je savršen izbor jer donosi eleganciju prave kože uz dodatnu prednost lakoće čišćenja i održavanja.
Elegantna eko koža

30.000 dinara sa isporukom na teritoriji Srbije

Naša ručno izrađena tantra sofa je povoljnija od većine ležajeva u salonima nameštaja, a pružiće vam mnogo više. Tantra sofa će obogatiti vaš seksualni život, plus položaj odgovara trudnicama, smanjuje menstrualne bolove, a odličan je i za istezanje tela pre i posle vežbanja. Ima i primenu kod masaže vrata i leđa, ili pri bavljenju jogom.

Dimenzije: dužina 200cm x širina 45cm x najviši deo 77cm x najniži (srednji) deo 33cm x donji deo 50cm

Cena: 30.000 dinara sa uračunatom isporukom na teritoriji Srbije

Kontaktirajte nas telefonom na 0612863954 ili mejlom na [email protected]

Ne dopustite da vaše zadovoljstvo čeka!