O nama / Kontakt

“Seks je pokretačka sila planete. Treba da ga prihvatimo, a ne da ga gledamo kao neprijatelja.” Hugh Hefner

tomiradi.com želi da vam proširi vidike, da vam pomogne da ostvarite svoje seksualne fatazije i da vam probudi nova interesovanja i apetite.

Ovaj sajt vas ohrabruje da ispitujete svoje granice zadovoljstva, da se igrate i upoznajete ljude koji dele ista interesovanja, ali se takođe i trudimo da vas informišemo o svemu što je potrebno da znate o seksualnom zdravlju i zaštiti. Naporno radimo svakodnevno kako bismo zajedno izgradili jedinstveno mesto na domaćem internetu, kome ćete se vraćati i koje će vas uvek inspirisati za seks.

Cilj nam je da seksualne tabue u našem društvu zamenimo zdravim odnosom prema seksu. Da nerazumevanje među polovima svedemo na mínimum i podstaknemo vas da komunicirate sa svojim partnerkama i partnerima, u krevetu i van njega.

Cilj nam je da se zajedno sa vama borimo protiv svih predrasuda, da vas navedemo da se što više upoznate sa svojim bićem i telom i njihovim potrebama.

Uživajte!

Pozivamo sve koji žele da nas kontatiraju na jedan od sledećih načina:

e-mail: office@tomiradi.com

ili putem kontakt forme na ovoj stranici →

“Sladostrasnici svakog uzrasta i pola, samo vama darujem ovo delo: napajajte se njegovim načelima, ona raspaljuju strasti, a te su strasti, kojima vas hladni i plitkoumni moralisti plaše, samo sredstvo u rukama prirode da čovek dosegne nazore koje ona o njemu ima; osluškujte jedino slatke strasti, samo vas njihov glas može dovesti do sreće.” Markiz de Sad, „Filozofija u budoaru”