O nama / Kontakt

“Seks je pokretačka sila planete. Treba da ga prihvatimo, a ne da ga gledamo kao neprijatelja.” Hugh Hefner

tomiradi.com želi da vam proširi vidike, da vam pomogne da ostvarite svoje seksualne fatazije i da vam probudi nova interesovanja i apetite.

Ovaj sajt vas ohrabruje da ispitujete svoje granice zadovoljstva, da se igrate i upoznajete ljude koji dele ista interesovanja, ali se takođe i trudimo da vas informišemo o svemu što je potrebno da znate o seksualnom zdravlju i zaštiti. Naporno radimo svakodnevno kako bismo zajedno izgradili jedinstveno mesto na domaćem Internetu, kome ćete se vraćati i koje će vas uvek inspirisati za seks.

Cilj nam je da seksualne tabue u našem društvu zamenimo zdravim odnosom prema seksu. Da nerazumevanje među polovima svedemo na mínimum i podstaknemo vas da komunicirate sa svojim partnerkama i partnerima, u krevetu i van njega.

Cilj nam je da se zajedno sa vama borimo protiv svih predrasuda, da vas navedemo da se što više upoznate sa svojim bićem i telom i njihovim potrebama.

Uživajte!

Saznajte više o tomiradi zajednici, kao i o Premijum sadržajima rezervisanim za one sa VIP članskim statusom.

Ukoliko ste zainteresovani za reklamiranje na našem sajtu, više informacija možete naći ovde.

Ako imate bilo kakva dodatna pitanja kontaktirajte nas na mejl [email protected] ili putem kontakt forme na ovoj stranici →

“Sladostrasnici svakog uzrasta i pola, samo vama darujem ovo delo: napajajte se njegovim načelima, ona raspaljuju strasti, a te su strasti, kojima vas hladni i plitkoumni moralisti plaše, samo sredstvo u rukama prirode da čovek dosegne nazore koje ona o njemu ima; osluškujte jedino slatke strasti, samo vas njihov glas može dovesti do sreće.” Markiz de Sad, „Filozofija u budoaru”

Registrovani korisnici ne vide reklame


0
Would love your thoughts, please comment.x