Do sada neviđeno u Srbiji

Real Sex Dolls

Dobrodošli u svet neprekidnog zadovoljstva i bezuslovne podrške. Ljubavne lutke su samo vaša igračka. Izgledaju toliko realno da ih možete doživeti kao pravu osobu.

Ljubavne lutke

Da li ćete kroz nju imati nekoga ko vam fali ili ćete eksperimentisati i širiti svoje vidike, jedino ograničenje je vaša mašta. Budućnost je odavno stigla i oduvala sve tabue. Na kraju dana je jedino bitno kako vi vidite svet. Jedno je sigurno – Više nikada nećete biti sami.

Model Melissa

Ljubavne lutke izgledaju kao pravo ljudsko biće

Model Mimi

Ona je uvek tu za vas

Model Lorri

Uvek dolaze nevine, siguran odnos

Model Adelina

Ljubavne lutke vole vaše ideje

RECENZIJE

Ne mogu da verujem koliko deluje stvarno! Obožavam osećaj i teksturu njene „kože“. Sve je toliko detaljno napravljeno da je savršena zamena za pravu ženu. Greben i tekstura savršeno odgovaraju ženskoj vagini, samo mi treba malo lubrikanta i ne primećujem razliku. Mekoća njene kože, konture njenog tela, sve je toliko estetski dobro urađeno da sam se navukao samo da je gledam i dodirujem, ma koliko to čudno zvučalo. Preporuka za sve usamljene momke kao sto sam bio ja, definitivno.
Jovan
Facebook
Pošto sam malo konzervativan, brinuo sam se da li će sve biti ok. Iskreno mogu da kažem da je to najzahtevnija igračka koju sam ikada iskusio! Samo telo je veoma proporcionalno i mekano sa izuzetno prijatnim osećajem. Skelet je čvrst i malo krut ali se neće pomeriti kada ga stavite u poziciju koju želite. Probao sam da nadjem nešto povoljnije u Srbiji, ali je ovaj sajt ipak najbolji. Svaka preporuka!
Marko
Facebook
Ona nema momaka sa strane dok ti plaćaš račun! Ne žali se, a ima iste veštine kuvanja, čišćenja i roditeljstva kao svaka trenutno moderna žena. 🙂 Vredi svaki dinar! Silikoni su ultra mekani sa malo težine, baš onako kako treba. Koža je kao prava, a kada se zanesem, totalno zaboravim da sam sa lutkom. Jedna od mojih boljih kupovina. P.S. Dodajte talk u prahu nakon svakog čišćenja.
Bogdan

OSTVARITE SVOJE SNOVE UZ LJUBAVNE LUTKE

Ljubavne lutke više nisu tabu i zato kupovina lutke ne bi trebalo da bude komplikovana. Dobavljač smo vrhunskih silikonskih, ljubavnih lutki i nudimo uzbudljiv asortiman unapred dizajniranih lutki za koje mislimo da će vam se svideti. Sve lutke su unapred odabrane i testirane na kvalitet, tako da možete sa sigurnošću da kupujete. Takođe, svaku lutku koja je na stanju možete uživo da vidite i „osetite“.

+381692233120
Možete naručiti, postaviti pitanje, poslati sugestiju.