Razvojni put mladog jebača, IX deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Razvojni put mladog jebača, VIII deo

– Samo idite deco, upoznajte se bolje vi ste rodbina – rekla je moja ujna smejući se dok su joj se sise tresle. – Sama pomisao na ujnu mi je već stvarala nervozu i onaj poznati osećaj u mom međunožju. Već sam zamišljao kako mi gnječi kurac svojim velikim sisama, a ja joj svršavam po njima. Već su bili napravljeni planovi da će oni ići na sa mojom sestrom na one dečije plaže, a meni je prepuštena Ana da joj pravim društvo i da je vodim gde ona hoće. Majka me je zamolila da joj se nađem pri ruci i da joj ispunim sve želje jer je htela da se osećaju ugodno kod nas. Šta ću, znao sam da moram to ispoštovati, samo nisam znao jesam li sretniji ili nesretniji zbog toga. Narednih nekoliko dana će pokazati koliko sam bio prokleto u pravu.

Izađemo Ana i ja na ulicu, ono toplo podnevno sunce, cvrčci se čuju i opojni mirisi drveća maslina i smokava. Ana je bila u nekom kompletiću bez nogavica. Odjednom je stala u hladu smokvinog drveta, i u tri poteza skinula grudnjak. Plava kosa koja je padala do ramena, zgodno telo lepotice i te hipnotišuće oči. Imala je 23 godine i studirala je u Švajcarskoj.

– Što će mi ovo, samo mi smeta, je l’ tako braco moj? – reče Ana pogledavši me tako jebozovno da sam se ukopao na mestu.
– Ti nisi normalna! Šta to radiš? Jebote, videće nas neko – hteo sam da umrem od sramote.
– Samo ti uživaj i čuvaj me, jesi li čuo majku? – još me je i zajebavala.

Nisam više imao izbora, već sam bio paralisan, mogao sam samo da obigravam oko nje i da tražim bilo kakav pristup tom neodoljivom i jebozovnom biću. Hodali smo polako, pričali neke gluposti, a meni je pogled sve češće padao na njene grudi koje su se nazirale ispod tanke tkanine. Pošto ni jedno zlo ne dolazi samo, tako je i ovog puta bilo. Naleteli smo na Nataliju koja je bila u gradu da isprati neke goste na stanicu. Pozdravili smo se, i naravno moja „seka“ je uzela reč:
– Jao kako nam je lepa snaja, bogami Mirko naš ima ukusa.
– Neka te Ana, polako, mi smo prijatelji – pokušavao sam vaditi situaciju i rekao da idemo na piće. – Seli smo u baštu kafića i ja sam krenuo neke bezvezne teme ne bih li skrenuo priču. Ana je sela pored Natalije koja je isto primetila da ova nema grudnjak.
– Jako si mi zgodna, da te čovek posisa ko bombonu – začikavala ju je Ana.

Razvojni put mladog jebača, IX deo

Počela je svojim noktom kažiprsta šarati po njenoj butini. Natalija me je gledala ne verujući što se događa, ali bi se povremeno stresla. Ja sam se toliko pogubio da me nije bilo više briga ni za šta, jer me je adrenalin tresao kao potres Crnu Goru. Jebote, ova muva moju žensku na moje oči! Kurac mi je već bio u stanju pripravnosti. Ova kombinacija mi je bila samo u najluđim snovima. Uglavnom je Natalija popila brzinski piće i otišla brzo da brže nije mogla.

– Pa jebote, ti mene sramotiš već na svakom koraku – rekao sam Ani, već pomalo besan zbog svoje nemoći.
– Nemoj tako Mirkić kad je lepuškasta, ko zna šta sve može biti na kraju… – odgovorila je nedorečeno, ali je meni razbuktala maštu.

Uglavnom, mi smo se vratili i Ana je rekla kako sam bio jako dobar i da sam bio veoma predusretljiv. Naredna dva dana me je Stevan spasio tako što me je zvao u hotel u neku ispomoć. Odmah sam prihvatio jer nisam bio načisto šta da radim sa mojom novom rođakinjiom. U međuvremenu sam se čuo sa Natalijom, koja je bila šokirana, ali i znatiželjna u neku ruku. Ako je dovedem Ani ova će je jebati sigurno.

Što ako je lezbejka, gde sam tu ja? To me je brinulo tih dana…

Uglavnom, završim ja to kod ćaleta, vešto izbegnem Eminu i požurim kući. Usput mi se pošteno pripišalo tako da sam žurio da stignem što pre. Oni su bili na plaži tako da sam uletio kao munja u kupatilo. Da me je tada Tajson nokautirao u mom rođenom kupatilu, manje bih se iznenadio. Cela scena je bila nestvarna. Moja nazovi rođakinja se na WC-šolji nabadala na neku krastavčinu. Samo me je pogledala i za trenutak zastala, pa hladno nastavila. Zapanjenost u tom momentu je zamenila moja potreba za uriniranjem, što sam na kraju izveo u lavabou:
– Operi ga malo – rekla je zapovednički dok se tresla pod ubodima krastavca.

devojka se nabija na dildo sa vakuumom na zidu

Već dignuti kurac sam oprao i stao ispred nje. Uzela ga je ustima i cuclala glavić. Počela je lagano da mi puši. Glava joj je samo išla gore-dole i levo-desno. Pokušavala je da me gleda u oči, ali je ubrzo odustala, jer sam je uhvatio za glavu i nabijao je na kurac. Uzdisao sam sve jače i jače. Znala ja da uradi neviđene stvari kružeći jezikom oko glavića, i na kraju ga zabadajući u rupicu. I počeo sam da padam u trans. Ubrzala je ritam do svršavanja, tresući se tako da sam mislio da će pući WC-šolja. I ja sam za par sekundi eksplodirao po njenom licu i vratu. Hteo sam da nastavim igru, ali me je moja rođaka prekinula:
– Dosta je bilo – reče i udari me po glavi onim sluzavim krastavcem iz njene pičke. Jebote pa ona je bila navukla kurton preko njega.
– Šta bi ono?
– Šta? – odgovorila je sa izrazom lica kao da hoće da pukne od smeha. I ja sam se jedva suzdržavao.
– Pa, ono… Što si uradila…
– Šta hoćeš da ti kažem? Da mi je žao? Nije mi žao.
– Zašto si to uradila?
– To je moralo da se dogodi. Nisi morao da ostaneš da gledaš. Sam si to odabrao.
– Hehe, ne znaš ti još ko sam ja – rekoh sav važan.
– To je bio samo test. Da vidim dokle si spreman da ideš. Devojkama treba čvrsta kara, ali i čvrsta ruka. Šta ja da ti radim kad si slab.
– Slab sam na tebe. I nisam jedini koji je slab na tebe… – rekao sam.
– To nije važno – rekla je.
– Vala i nije. Jebaću ja Nataliju sa nekom drugom.
– Pa, ti bi opet bio sa mnom i sa njom posle svega?! Ti stvarno nisi normalan – rekla je glasno.
– Okušaj me kurvice… sekice moja lepa – rekoh na kraju.
– Braco moj, jebaćeš me kad me spojiš sa njom – hladnokrvno je zapečatila naš dogovor.

Razvojni put mladog jebača, IX deo

Sve sam podredio tom događaju. Tražio sam Nataliju kao lud po gradu, jer se nije javljala na telefon kući. Bio sam napaljen kao rasplodni bik. Ona kurvica me je zajebavala do bola. Rekla je da će me reći da sam je napadao ako joj ne sredim Nataliju. Bio sam prokleto siguran da bi to i uradila. Nakraju sam jedva našao moju jebačicu na nekoj plaži.

– Nato, srećo, hoćeš s nama do uvale? Samo nas troje, molim te…
– S onom ludačom? Ne pada mi na pamet, premda možda… – reče zagonetno.
– Reci, samo reci šta hoćeš.
– Ako mi se ne bude svidelo, da me uzmeš u odbranu i vratiš nazad.
– Obećavam – stvarno sam tako i mislio.

Spremio sam brodić i pošto smo sačekali Nataliju otisnuli smo se prema uvali. Rekli smo da idemo sa nekim mojim društvom tako da ako nam bude lepo ostaćemo dva-tri dana. U ovo letnje vreme postojala je mogućnost da ima još nekoga u uvali. Čim smo se otisnuli Ana je skinula sve sa sebe i počela se mazati uljem. Ja i Natalija smo se pogledali, i ona poče kolutati očima. Meni je postalo tesno u bermudama. Bila je kao nimfa koja se presijavala, na još ne tako vrelom prepodnevnom suncu.

– Skini se Natalija, ne boj se, neće ti niko ništa. Bar ne bez tvog pristanka, hehe – senzualno je rekla Ana. Uz moje čuđenje ova se poče skidati, ali polako baš jebozovno polako.

Sunce ti žarko, pa ove se seksualno prejebavaju!

Ana je pustila muziku i Natalija je počela svoj zavodnički ples. Morao sam držati čvrsto ručku pente jer bi se počeli vrteti ko ringišpil koliko sam bio napaljen. Samo sam gledao okolo da nas ne vidi neko, jer nas nebi oprala ni jordanska voda. Natalija je nastavila svoju igru, a Ana je balaveći verovatno i gore i dole milovala svoje bradavice. Na kraju je sišla do nje i počela ju je mazati uljem po leđima. Kurvica je znala posao, videlo se odmah. Nije počela odmah od erogenih zona da bi se ova što vise opustila. Polako je prelazila sa leđa na guzu, pa na noge. Natalija se prepustila masaži, zatvorenih očiju. Polako smo stigli do uvale. Bacio sam sidro u plićak i mislio se pridružiti ovim prekrasnim jebačicama. Ali me Ana pogledom koji je značio molim te, prekine u tom. Htela je ovu jebenu igru samo za sebe. Jebi ga, morao sam da ćutim i trpim. Ali sam mogao da drkam, što sam pokušao učiniti.

Razvojni put mladog jebača, IX deo

– Nemoj to sad raditi, trebaće nam to kasnije – šaputala je u mom pravcu.

U tom trenutku sam zamišljao sebe tu sa njima, i to me jednostavno dovodilo do ludila. Natalija se potpuno predala Ani koja je već bila rukom u njenom međunožju. Na kraju su im se jezici stopili. Dve prekrasne nimfe u zagrljaju je bio praznik za oči, a pakao mom kurcu. Počela ju je lizati, a ona je zatvorila oči i sve glasnije stenjala. Ana se usredsredila na klitoris koji je lizala, sisala, žvakala, a Natino stenjanje se sve više pretvorilo u vrštanje i počela je da svršava. Ova je samo nastavila, a ona je bukvano počela da potmulo reži i istovremeno vrišti dok ju je lizala:
– Svrrrršššiiiićuuuuuuuuu… jao meni – uzdisala je Natalija. Samo je to govorila u krug, a Ana je nastavila jedva dolazeći do daha potpuno zaronjena u njenu pičku. Borila sa trzajima i grčevima čitavog njenog tela. Bila je toliko mokra da sam se zapitao da li se možda upiškila po Aninoj faci. Očigledno je bila majstor svog zanata. Ova se pridigla, pogledala je i gurnula na leđa.
– Moram da ti pomirišem pičku. Oduvek sam se pitala da li i druge pičke mirišu poput moje – rekla je Natalija i brzo gurnula glavu među njene noge.

Posmatrao sam je s velikim uzbuđenjem dok je proučavala njenu pičkicu. Čas ju je širila prstima, pa ju je nežno ljubila i neprestano pri tome uvlačila njen miris u sebe. Ko vas jebe droljetine jedne – pomislio sam jer više nisam mogao izdržati. Pogledao sam na svoje kurac, glavić mi je toliko otekao, promenio je boju u ljubičastu, ni sâm nisam mogao da ga prepoznam. Isukao sam ga i uvalio ga Nati odnazad. Namakao sam i moj nabrekli kurac u njenoj vlažnoj i sluzavoj pici. Zadovoljstvo je bilo takvo da je njen svaki mišić, pokret, jecaj, pokazivao da ona neizmerno uživa. Mene je uzbuđivao sam prizor da sam sa dve žene.

– Tako… Tako me jebi… Rasturi me… Razbij moju pičku… Uuuh… Jebi me… mmm… Jebi me… Uuuh… Svršavaam… Ooh… – cvilela je Nata.
– Uuuh… Oooh… Jooj… Aaah… Tako… Joj, mila moja… Jooj… Uuuh… razvali je braco… izbuši kurvicu – jecala je Ana svršavajući i bacajući se po podu.

ffm trojka sa jebanjem i lizanjem pičke

Sada sam je obema rukama obuhvatio oko ramena i žestoko jebao u taj mali uski procep koji je primao moj debeli kurac. Jebao sam je svom snagom i nabijao do jaja, tako da sam celo njeno telo odizao od poda. Njeno telo je bez kontrole počelo da se izvija u pokušaju da se izvuče, ali su moje snažne ruke bile jače i držale su je ispod mene.

Ana je bila u nirvana stanju i više se nije bacala. Napokon sam i ja očekivao eksploziju iz mojih muda. Izvadio sam ga iz Natine pičkice, i svršio sam tako jako, duboko i neobično da mislim da to neću nikada da zaboravim.

Prskao sam po njima kupajući ih spermom i sâm se čudeći odakle mi toliko tečnosti.

Znam da je naše druženje tek počelo…

svršavanje po pičkama, ffm trojka

Mix NS

Nastavak: Razvojni put mladog jebača, X deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Mix NS


Nije zanimljivo što vam žene kažu, zanimljivo je ono što prećute.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x