Ujna Sneža je od mene napravila pravog muškarca

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Dušan. U vrijeme ove priče imao sam 18 godina. Naime, živio sam u malom gradu. Moji su bili sa sela tako da sam imao ujaka (majčinog brata, ne rođenog) na selu koji je živio sa svojom ženom. Ujak se zove Dragan dok je ujna Sneža. Od kada sam „sazreo“ i počeo da se palim na iskusnije žene, ujna Sneža mi je svaki put kad odemo na selo upadala u oko. Ujna je imala tada oko 31 godinu. Najvise što mi je privlačilo pažnju bila je njena zadnjica koja je bila perfektna, ne previše velika a ni mala. Kada obuče trenerku oštro su joj se ocrtavali guzovi. Imala je srednje grudi, nisu bile tvrde ni velike ali su bile prelijepe. Imala je crnu kosu i lijepo mladalačko lice, ne bih joj dao ni 25 godina.

Ujak i ona imali su sina Uroša, koji je tada imao 7 mjeseci. Ujak je imao velike probleme sa kičmom koje je nosio iz mladosti a sve mu se odrazilo i na srce pa su mu doktori odredili zadržavanje u bolnici od 2-3 mjeseca. To je bio juni mjesec, ljeto. Nakon što je ujak završio u bolnici, ujna Sneža je ostala sama sa djetetom u velikoj kući. Pošto je kuća bila na selu trebala joj je i muška ruka nakon što je ostala sama na dva mjeseca. Moja majka je predložila ujni da joj ja pomažem dok ujak ne izađe iz bolnice. Ja sam bio presrećan jer sam imao priliku da budem sa ujnom 24/7 i divim se njenom tijelu. Ujna Sneža je takođe to prihvatila jer joj je to bilo prijeko potrebno.

Nakon što sam stigao na selo pomagao sam ujni oko težih poslova. Bilo je obaveza i oko životinja pošto su imali 10-ak kokošaka i dva psa. Prvih par dana sve je bilo normalno, ona je imala obaveza oko bebe tako da sam ja pored obaveza igrao igre na telefonu i gledao filmove na TV-u. Dok je ujna šetala po kući stalno sam je pratio pogledom. Bio je to nestvarno, ostvaranje svih mojih snova.

Ujna Sneža je od mene napravila pravog muškarca

Nekoliko puta kada se nagla da pokupi bebine igračke, pošto je bila u šortsu, imao sam potpun vidik na njenu guzu i pičkicu. To je bio takav prizor da mi se u roku od pet sekudi digao. Pošto sam i ja bio u šortsu primjetila je to veoma brzo kada sam ustao po vodu. Vidio sam da je bila nesrećna jer nema ujaka, dva mjeseca bez seksa je mnogo za takvu ženu. Ta večer je bila previše čudna. Ujna Sneža je bila zamišljena. Posto je bebu uspavala veoma rano odlučili smo da gledamo neki film zajedno.

Sjelimo smo relativno blizu jedno drugoga. Ona je bila obukla spavaćicu u kojoj je izgledala tako jebozovno. Čak je i, koliko sam primjetio, namjerno vrckala guzom dok je išla po kokice u kuhinju kako bi mi privukla pažnju.

Nakon što se vratila na krevet sjela je još bliže meni tako da nam se laktovi dodiruju. Vidio sam kuda ovo vodi i to sam i ja odavno želio da se desi, samo što je ona bila hrabrija u povukla prije potez. Pogledali smo nekih 20 min filma, kada je ona polako stavila nogu preko moje. Pogledao sam je upitno a ona je pokazala da ćutim i rekla:
– Opusti se. – Tada mi se kurac već digao u punoj snazi. Brzo je to primjetila i svojom šakom došla do njega. Tada sam blago poskočio a ona se još više primakla i jako me uhvatila za alatku preko šortsa. Primakla se ka mom uhu i rekla: – Večeras ćeš imati nezaboravno veče.

Ustala je, navukla roletne i ugasila svijetlo. Ostavila je lampu koja je bila na komodi i davala atmosferu pored televizora koji je radio. Ustala je, odmakla stol i kleknula ispred mene. Tada sam već bio u blagom šoku. Lagano mi je svlačila šorts dok ja sam gutao knedlu u grdlu. Nakon što je svukla šorts, zajedno sa boksericama, u vazduh se vinuo kurac od skromnih 17 cm. Dok ga je gladno gledala on je pulsirao tako jako da sam imao osjećaj kao da će da pukne. Glavić mi je bio dosta veliki i širi od stabla penisa, imao je tu neku blago ruzičastu boju.

riba puši kurac tipu

Lagano ga je uzela u desnu ruku i počela drkati. Osjećao sam se kao na sedmom nebu. Desnom rukom mi ga je drkala dok je lijevom češkala jaja, što me je još više palilo. Dlake iznad kurca sam volio samo da šišam, dok sam jaja brijao. Ona je tiho prokomentarisala:
– Kako je lijep i tvrd. – Skinuo sam i svoju majicu kako bih se skroz prepustio užitku. Vidio sam kako se još primakla i znao sam šta slijedi. Polako je primakla glavu njemu, a kada sam osjetio njen dah na glaviću mogao sam svršiti u milisekundi. Takođe joj se svidio moj glavić jer je bio dosta širok i veliki. Primakla je glavu i laganim pokretom jezika polizala prednju stranu glavića. Tada sam se uhvatio za krevet i prepustio se ujni. Polako i smireno ga je gutala dok sam ja kljucao.

Ujna Sneža je znalački obrađivala moju tvrdu karu…

Stavio sam desnu ruku na njenu glavu i pomalo gurkao da ide dublje. To je bilo nešto nestvarno. Kada sam bio pri kraju jako sam joj nabio glavu na kurac tako se sva sperma slila direktno u njeno grlo. Malo se zagrcnula ali je ipak sve progutala. Nakon što se podigla rekla je:
– Tako svršava ujnino zlato. Sad ćeš da pojebeš ujnu jako i da joj razvališ pičkicu.

Ustala je a ja sam joj skinuo spavaćicu. Polako sam joj skinuo i grudnjak iz koga su ispale prelijepe ali ne velike sise. Par minuta sam ih mjesio i onda sam prešao na glavnu stvar.  Bacio sam je na ugaonu i polako svukao gaćice. Ispod njih se ukazala ujnina uska pičkica. Imala je malo dlaka iznad što mje mnogo palilo. Željela je da je odmah jebem i uzvikivala tiho:
– Požuri i nabij ga u ujnicu, želim tvoj mladi kurac u sebi. – Ja sam prvo odlučio da joj je poližem i osjetim ukus. Mirisala je na lavandu, a ukus je bio tako sladak od sokova koji su se slivali iz nje jer je bila napaljena.

Ujna Sneža je od mene napravila pravog muškarca

Nakon lizanja podigao sam se i primakao ujninoj glavi. Počeli smo da se ljubimo tako vatreno jezicima kao da smo na drogama. Rekao sam joj da sam nevin, što je nju još više napalilo. Ljubili smo se minut-dva i onda je rekla da ne može više da čeka.

Povukao sam se sa nje i olizao prste a potom protrljao po njenoj mačkici. Bila je tako vlažna. Ujna Sneža je bila još više napaljena i samo je govorila:
– Ajde Duki nabiij mi ga u masnu pičkicu, želim da me jebeš… požuri i jebi mee! – Nisam ni ja više mogao da čekam i stavio sam veliki glavić na usmine od pice. Bila je tako mokra i vruća. Nakon što sam počeo polako da prodirem u nju zavrištala je, ne previše jako, i vikala: – Samo tako nastavi srce… guraj ga dublje… ahhh dušo moja… jače Duki jače…!!! – Počeo sam sa laganim pokretima ali obuzela me je pa sam krenuo jako da je jebem.

Toliko je vlažila je su njeni sokovi počeli da se slivaju niz moja jaja pravivši lokvu na prekrivaču u dnevnoj sobi. Gledao sam na nju i ljubio je dok sam je jako tucao. Stavila je noge na moje guzove kako bih što dublje ulazio u nju. Karao sam je oko 10 min. tim tempom, bila je previše napaljena. I dalje je vrištala:
– Jebi me srce… tako, tako, tako… još dublje… takoo… ah, ah, ah, ah!! – Njeni uzdasi odzvanjali su u dnevnoj sobi. Bio sam pri kraju, to sam i njoj rekao. Povikala je: – Želim da me napuniš spermom, želim da mi svrsiš u u pičku, ajdee!!! – Tako je i bilo…

Sperma je počela da šiklja iz mene, a ona me je nabila tako jako nogama u nju da sam mogao da osjetim kako su jaja počela da ulaze u pičku. Tako sam ostao u njoj 2 min. dok se se nije iscjedilo. Nakon što sam ga izvukao, vodopad sperme je izašao iz njene pičke koja je bila masna od pomješanih sokova sa spermom. Stajala je tako raširenih nogu par minuta i govorila mi:
– Bravo srce, izjebao si me pravo, ovakav seks nisam imala nikada u životu, pa čak ni sa tvojim ujakom… ahh!

Ujna Sneža je od mene napravila pravog muškarca

Sjedio sam tako na krevetu dok mi se kurac polako spuštao. Ona je došla, olizala sprermu koja je ostala na njemu i ljubila me po vratu. Sjedeli smo goli u dnevnoj sobi narednih 10 min. Pošto sam bio u sjedećem polozaju počela mi je polako opet drkati kurac koji je bio pola dignut. Odamah se podigao i ona ga je i dalje drkala. Zatvorio sam oči i uživao u tome. Nisam se ni nadao narednom potezu. Oči su mi bile zatvorene a ona me je opkoračila i toliko jako se nabila na njega uz vrisak koji je me je istopio do najsitnijih atoma.

Otvorio sam oči i vidio ujnine sise kako mlataraju gore-dolje dok se ona nabijala na tvrdu kurčinu. Uhvatio sam je za sise i počeo da ih mjesim i ližem. Vrištala je i činilo mi se kao da uživa sada više nego ranije. Spustio sam ruke na njenu guzu i zabio srednju prst u njen čmar. Pogledala me je tako napaljeno i počela jače da se nabija. Ugurao sam cijeli prstu u guzu, a ujna Sneža se izvila kao da ju je struja pukla. Vrištala je i govorila:
– Nisam znala da si ovakav frajer… ahh to… razvali mi guzu sa prstom… tooo srećoo ahhhhhhh! – Izvadio sam prst iz guze uhvatio je za kukove i tako je jako nabio da sam osjećao kao da sam joj pomjerio matericu u stomaku. Počeo sam tako da svršavam da me je kurac bolio od sile količine koja prolazi kroz njega. Okrenula je na njemu 5-6 krugova i tako mjesila dok i ona nije svršila. Sišla je sa mene i legla iscrpljena na krevet. Moj kurac je bio smežuran od pičkinih sokova koji su se točili iz ujne.

Odlučili smo da se zajedno istuširamo i odemo na spavanje. Pošto je beba bila u drugoj sobi mogli smo i tokom noći da se zabavljamo ali ne previše jer smo bili baš umorni od jakog seksa.

Ujna Sneža je od mene napravila pravog muškarca

Karali smo se svake večeri a i radili smo mnoge stvari tokom seksa. Sve smo isprobavali. Ujna Sneža je od mene napravila pravog muškarca i dan danas sam joj zahvalan. Došao je kraj ljetu a i ujak je izlazio iz bolnice. Uhvatili smo jedno veče da se opet jako izjebemo za rastanak i to nam je bila najbolja noć u našem odnosu. Ujna sada kad god odemo u posjetu njoj i ujaku nađe trenutak kad smo samo i nasmiješi se meni uz poljubac i komentar kako sam ja njen zlatni dečko. Kasnije je sa ujakom dobila još dvoje djece i imali su srećnu porodicu. Nisam više imao odnose sa ujnom ali pak mi je ostala najbolja ženska koju sam imao u životu.

Ja i ujna Sneža

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x