Lepa Neda je Banetova devojčica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Putovali smo moj drug Bane i ja po Rusiji tih dana. Borimo se nas dvojica da pokrenemo posao. Slučaj nas je povezao. Radimo sa različitim proizvodima ali su nam kupci isti. I ista nam je muka. Treba ugovoriti, prodati, naplatiti. Obilazimo provinciju. Nekad letimo, nekad vozimo. Velike razdaljine. Dugačka putovanja. Puno vremena za priču. Kad nije o poslu priča je o devojčicama. Bane vam je pravi švaler. Ozbiljan što se tiče porodice. Ali ženske. Koliko taj voli zgodne devojčice! I ja ih volim. Ali je Bane šampion. Nije za ovu priču šta smo sve radili sa razoraznim Ruskinjicama na putovanjima. Priča je o njegovoj devojčici.

Priča mi Bane kako mu je Neda zgodna. Kako je jebozovna. Takvu terminologiju koristi kad me pali svojom devojčicom. Ne ljuti se mangup ni kad ja odgovaram istim rečnikom. Priča mi kako je slobodna u seksu. Kako voli seks. Pali me samo tako. Pokazuje mi slike. Rasna brineta. Visoka, bujnih grudi. Ima pravo, stvarno je jebozovna. „Baš je jebozovna“, govorim mu gledajući Nedine slike. „Kažem ti ja druže da je jebozovna“, odgovara mi zadovoljno. „Tek da je vidiš u prirodi. U odelu i bez odela.“

Gledam Nedine slike sa dosta interesovanja. Lepa je i u licu. Nosi neki smerni osmeh na licu. Ne ide mi to lice sa njegovom pričom i sa tim rasnim telom. Taj kontrast čini još perverznijim maštanje o njoj.

Priča Bane šta sve rade njih dvoje. U stvari nema šta ne rade. I stalno mi ponavlja kako mu Neda uživa. Majstor je Bane za bezobrazne priče. Počeo ja da se ozbiljno palim na njegovu Nedu. Pokazuje on i slobodnije slike. U lepom vešu. Pa kako mu puši. Kako mu ga prima u usta. Gledamo zajedno čak i one mnogo bezobrazne slike. Kako se mu se Neda zadovoljno smeje polivena njegovim sokovima. Lepe slike. Ne možeš ostati ravnodušan. Ali ne staje tu Bane. Dok jebemo kurvice, on mi ponavlja kako je Neda mnogo bolja. U svemu. Kako ima bolju guzu. Kako bolje puši. Kako može da mu proguta kurac do jaja. Kako svršava kad mu ga uzme usta. Kako svršava dok je jebe u guzu. Ako je tako, onda je stvarno bolja od svih ovih kurvica. Sve su ove kurvice zgodne. I dobre se u seksu. Ali nema pravog uživanja. Kad pogledam, u stvari najviše nas pali da pričamo kako se njegova Neda dobro jebe. Dok zajedno jebemo jednu ili dve. Opasn tip moj prijatelj Bane. Vidi se ne može bez svoje Nede.

Baš je jebozovna ova Banetova devojčica

Došlo vreme da ja upoznam Nedu. Pozvao je Bane da dođe u Rusiju kod njega na neko vreme. Treba mu prava ženska. A i jeste Neda prava. Rasna je kao na slikama. Ali u ophođenju je smerna. Posle sam video da je smerna samo dok se ne popali. Ali u normalnoj konverzaciji jeste smerna i pažljiva. Polako se upoznajemo. Ima jedna stvar u vezi Nede koju nisam spomenuo. Mnogo je ljubomorna. Nije da nema razlog, ali što je mnogo, mnogo je. Najebe mu se Neda majke za svaku kurvicu koju smo jebali. Što njemu, nego i meni. Kao da sam ja kriv. On mene uveo u taj tip kurvarluka. Preslivaša nas ona za svaki dan kad nije bila tu. Oslovljva nas sa „dva kurvara”. Ima devojka pravo. Jesmo kurvari. Bane baš i ne obraća mnogo pažnje što se Neda ljuti. Ja pošto sam nov, trudim se da smirim situaciju. Pričam Nedi kako Bane samo o njoj govori. Samo nju želi. Ništa to ona ne veruje. Ali sviđa joj se kad pričam.

Prolaze dani i kilometri. Zbližio sam se ja sa Nedom. Prija nam svima ovo druženje u troje. Malo je Neda popustila po pitanju našeg kurvanja. Pustila Baneta da uživa u njoj. Njih dvoje se popale dok putujemo. Pređe mu lutkica napred. Spusti mu glavu u krilo. Puši mu Neda kurac dok vozi. Vidi se uhodana procedura. Ja ostanem sam pozadi. Nema druge. Jedino da drkam. Povremeno to i radim. A povremeno uzmemo neku kurvicu usput. Da ne budem sam. I da bude bolja atmosfera dok dame puše.

pušenje u toku vožnje

Drago je meni što mu je Neda došla. Ali to mi kvari zabavu. Dosadno mi da sam jebem kurvice. Onako zajedno sa Banetom i sa Nedom u priči bilo je mnogo interesantnije. Jedno veče ja se spremam da odaberem kurvicu. Bane sedi sa Nedom. „Hej Bogdane“, kaže mi. „Pusti neka ti Neda izabere devojčicu za večeras. Da vidimo da li ti se dopada njen ukus. Pa idemo posle zajedno kod nas u sobu. Ti sa malom koju ti Neda odabere, a ja sa Nedom.“ Odlično – mislim ja. Ovo je mnogo interesantnije.

Banetova Neda mi bira kurvicu

Neda odabira. Probira između nekoliko devojčica. Gleda im guze, sisiće, usta. Guze i sisiće čak i proceljuje pod rukom. Mnogo ozbiljno se se lepa Neda posvetila tom poslu. Kao da bira za sebe. Bane i ja smo manje birali. U stvari je birao Bane. Ja sam se uklapao. Ovo dok mi Neda bira pičkicu za večeras je mnogo interesantna scena za gledanje. Moram da priznam da se već palim.

„Rekao sam joj šta ti voliš“, objašnjava mi Bane Nedin protokol izbora. „Bira za tebe, po tvom ukusu.“ Bira Heda po svom ukusu – mislim ja. Ali nemam ništa protiv. Koliko vidim sve u uzorku koji Neda filtrira su dobre. Ruskinjice su to. Nema loše. Izabrala Neda malu. Dobra je, čini mi se. Odlična… Podižem ocenu kako mi mala prilazi. Plavušica. Nije visoka, ali rasna. Guza joj stvarno prva liga. Sisići mali ali čvrsti. Stvarno takve volim. Ali nije to zbog mene. Nego neće Neda konkurenciju po pitanju grudi. Prilazi nam sa svojim plenom. Ne šalim se. Tako mi je dovodi. Kao plen. Pljesne je po guzi. „Šta kažeš na guzu?“, pita me. „Čujem da si i ti bezobrazan isto kao moj Bane. Kaže mi Bane da voliš da jebeš u guzu.“ Kao da je to tajna – mislim ja. Koji dasa ne voli da jebe u guzu rasne devojčice. „Volim dobru guzu pod rukom“, kažem Nedi. Krećem umereno. „A još više volim da jebem u guzu“, dodajem bezobrazno. Što da krijem? Vidi Neda da i njoj merkam guzu. Od kako je došla u Rusiju.

„Na to sam i mislila“, smeje se Neda zadovoljno. Nema šta da se krije. Zna Neda šta ja volim. „Rekao mi je Bane da voliš da jebeš u guzu. Isto kao i on.“ Smeje mi se Neda saučesnički. U smislu – ako voliš da jebeš u guzu nema bolje od moje. Verujem joj. Po Banetovoj priči nema bolje od Nede za u guzu. A Bane zna šta kaže. Dosta je on dobar ekspert za punjenje kurcem ženskih guza. A nisam ni ja baš tako loš.

„Ova mala ima baš dobru guzu“, kažem Nedi. Naučio sam da je bolje kad joj se povlađuje. „Dobro si mi odabrala. Videćemo kako mi ga prima.“ „Idemo u sobu“, kaže nam Neda. Vodi Neda svoj plen ispred nas. Odmah opominje Baneta. Dobro ga poznaje. „Ti da se nisi usudio ni da pomisliš. Plavušica je za Bogdana. Možeš samo da gledaš kako je Bogdan jebe. A i to kad ti dozvolim.“

Nema zezanja. Ne sme Bane da se buni. Ali kurac mu se diže dok gleda plavušicino dupence. Diže se i meni. Zamišljam kako ću da zabijem maloj u to sočno dupence. A još više me pali cela ova perverzna situacija.

Sad ćemo da ih jebemo… Svako svoju… za sada

Maestralno Neda pravi atmosferu. „Skini se mala“, naređuje plavušici. Toliko zna Ruski. Bane zna dobro. Ja tek po malo. Skida se i Neda. Spremila za Baneta super veš. Dobra je i plavušica. Veš joj je jeftin. Ali dobro joj stoji. Bane svoju kurčinu već izvadio. I on se popalio na situaciju. Zabio bi Bane plavuši u usta onako u hodu. Samo da sme od Nede. Ali napalio se i na svoju devojčicu. A želi i da ja gledam kako mu Neda guta kurčinu. Toliko mi se hvalio.

swingeri, pušenje kurčeva

„Hajde Nedo da mi pušiš“, kaže joj. „Hvalio sam se Bogdanu kako dobro pušiš. Neka vidi Bogdan šta si ti za ovu malu kurvicu.“ Saglasna je Neda. Po oba pitanja. I da mu puši i da bolje puši od Ruskilnice. Ali da bi bilo poređenja mora i plavušica da meni puši istovremeno. „Šta čekaš ti mala“, govori joj. „Hajde, na kolena. Puši gospodinu.“ Sumnjam da je Ruskinjica razumela i jednu Nedinu reč. Ali zna plavušica svoj posao. Klekla je pred mene. Zgodna je lutkica. Jebozovna jeste. Ali nekako nežno. Nema ništa vulgarno na njoj. To mi se i sviđa i ne sviđa. Ali više mi se ipak sviđa.

Otkopčava me Ruskinjica. Iskače i meni kurčina. I to mi se pozamašno digao. Kad sam u formi i kad sam stvarno napaljen stignem do 20 santimetara. Naročito sam ponosan na debljinu. Ima naravno i puno većih ali laskam sebi da nisam loš. Nije da ne bih voleo da mi je veći. Voleo bih ja da mi je 24 ili 25. Ne znam otkud mi baš taj broj ali znam da bih tu dimenziju mnogo voleo da istresem pred devojčice. Pa da rezrogači oči od straha i od oduševljenja. Nažalost, nisam dotle stigao u razvoju. Verovatno nedostatak vitamina. Rasla je moja generacija pod teškim uslovima.

„Suviše mi je veliki za profesora…”, sumnja plavuša u moje titule

Ispade ovaj moj komad iz pantalona pred Ruskinjicu. Smeje se plavušica. Zgodna je kad se smeje. Vidim da i mojih skromnih 20 santimetara ostavlja utisak. Pogleda u Nedu i kaže joj na Ruskom. Onako u zajebanciji. „Ovo je kažeš, profesor?“ Gleda u Nedu. Ne ide joj nekako moja dimenzija sa mojom titulom. „Ne verujem ti ništa gazdarice. Nemaju profesori ovolike kurčine. Videla sam ja dosta profesora na fakultetu kad sam polagala ispite.“

Bane se ubi od smeha prevodeći. Smeje se i Neda. Siguran sam da Bane po običaju dodaje kako mu odgovara. Sad je malo jasnije koliko se plavuša namučila sa ispitima. Ono što nije jasno je šta li joj je Neda pričala o meni. Mislim to da sam profesor. Jesam i to bio. Ali nema veze sa ovim što večeras radimo. Bio je meni kurac ovoliki i pre nego sam postao profesor. A nije mi se ni smanjio kako sam postao. Valjda naša Ruskinja samo nije imala sreće sa izborom predmeta na fakultetu.

Puši mi plavuša. Puši i Neda Banetu. Onako, zagrevamo se. Bane i ja održavamo konverzaciju. Tako smo naučili sa kurvicama. Danas on više priča. „Vidi druže kako mi Neda puši.“ Bogami mu puši vidim i ja. Stvarno mu prima kurac do jaja. A nije ni Bane mali. Nije on visok. Ali mu je kurčina pozamašna. Ima pristojnih 19 santima. Možda i 20 kad se ovako napali. Akcija je i na mojoj strani. Plavuša mi oblizuje kurčinu. Sisa mi glavić. Stiska mi muda. Zna klinka posao. A izgleda da želi i što pre da svršim. I Bane je provalio plavušinu taktiku. „Zajebala se kurvica“, obraća se Bane njegovoj Nedi. Uvodi i nju u konverzaciju. Doduše samo kao slušaoca u ovoj fazi. Ne može Neda da govori sa njegovom kurčinom u ustima. „Bogdan kad popije vozi skoro sat“, nastavlja Bane da me hvali. „Ima plavuša da se dobro pomuči.“

plavuša puši kurac

Gleda i Neda kako mi plavuša puši kurac. Ne veruje ona da ja mogu da izdržim ceo sat. Ali oseća odgovornost za svoj izbor. Zato nastavnja da komanduje. Čim uhvati malo predaha. „Hajde mala liži gospodinu jaja“, kaže na srpskom sa ruskim nastavcima. Ništa to ne znači na ruskom ali razume mala šta treba da radi. To joj je posao. A Neda joj za svaki slučaj pokazuje primerom. Izvadila Banetov kurac iz usta. Liže mu perverzno muda. Gleda u mene. Vidim hoće da me pali. Zna ona kakav utisak ostavlja na frajere sa Banetovim velikim kurcem u ustima. A proverava i plavušicu. Da mala ne skraćuje proceduru.

Vadi mi ga ruskinjica iz usta. Spušta jezik na moja muda. Bogami dobra je. Možda i ne izdržim ceo sat kako Bane najavljuje. Ali pola sata hoću. Prati Neda scenu. Liže Banetu jaja, ali prati nas očima. Gleda malu, ali i procenjuje moju veličinu. Ništa ne govori. Izgleda da odobrava moje dimenzije. Čini mi se da se Nedi sviđa moja kurčina. Banetovu karu, naravno, obožava, a procenjuje mala da ni ja nisam loš. Popalili smo se obojica. I Bane i ja. Dobro puši Ruskinjica. A Neda nas pali u svim ostalim aspektima. Dobro nam ovo ide. Unela nam Neda novi entuzijazam u seks. Opravdava za sada Banetova devojčica sve što sam čuo od njega. Videćemo šta će biti dalje. Za sad nam je super.

Vreme ja za novu pozu. Bane hoće da jebe svoju malu u guzu. Hoće jer to voli. Ali želi i da mi pokaže kako mu Neda svršava dok je jebe u guzu. Na to je moj drug Bane mnogo ponosan. Namešta Bane Nedu. Okreće je tako da oboje mogu da gledaju kako ja jebem plavušicu. I ja ću ovoj mladoj pičkici da nabijem. Ali ne u pičkicu. Pravo ću u guzu.

Obe će da dobiju u guzu

Neda i dalje proverava svoj izbor. Izgleda da i Bane i Neda čitaju moje namere. „Kakva je plavuši guza?“, pita me Neda. Priča mi onako nagužena. Namešta se da primi Banetov u dupence. Baš me pali ova Banetova cura. Kako priča sa mnom dok joj njen dečko stavlja kurac u dupence. „Dobro si mi je izabrala“, odgovaram. „Lep joj je čmarić. Uzak i elestičan pod prstom. Mlada je. Sad ću da vidim kako mi prima kurac.“

Sviđa se Nedi moj tehnički izveštaj o stanju plavušine guze. Ali više joj se sviđa što sa obojicom komunicira i što nam obojici gazduje. A i budi joj se izgleda i ženska solidarnost. Ili hoće još više da me pali. „Polako Bogdane sa tom tvojom velikom kurčinom“, laska Neda mojoj sujeti. „Mlada je ta kurvica. Izgleda još nema mnogo iskustva sa guzom. Nemoj da je razvališ tom kurčinom.“ Što mi se sviđa kako Neda koristi pravu terminologiju za moju alatku. Pale me njene reči više nego plavušicina guza.

Nameštam plavušicu. „Sad ću da ti ga stavim u dupence“, kažem joj na srpskom. Razume mala. Dodaje mi lubrikant. Priča nešto na ruskom. Razumem ponešto. Valjda kaže da mi je veliki. Ili mi samo laska da brže svršim. Vidim hoće da joj namažem dupence. Ja bih rađe bez lubrikanta. Mnogo volim devojčice koje mogu da mi prime kurac u guzu bez mazanja. Nema takvih mnogo. Tako da češće jebem ovako sa lubrikantom. Jeste mlada, saglasan sam. Ne treba je mučiti. „Traži mazanje“, komentariše Bane. Priča svojoj Nedi. „Moja devojčica se sama podmaže svojim sokićima“, hvali se Bane meni. „Vidi Bogdane, gledaj kako mi moja Neda prima.“ Sa ovog mesta ne vidim kako mu prima, ali vidim joj na licu da uživa. Tako mu i odgovaram. „Uh što ti je dobra devojčica. Vidim kako uživa.“ Naučili smo se nas dvojica da obaveštavamo jedan drugog tokom jebačine. Tako nam bilo zabavnije sa kurvicama. A sad je tu i Nedaa. Mora i ona da učestvuje u novom protokolu.

Hoće Bane da me Neda obaveštava šta joj on radi. I koliko uživa. Znamo obojica koliko to pali. „Kaži Bogdanu lutko moja šta ti radim“, nagovra Nedu napaljeni Bane. „Kaži mu kako si se sama podmazala da mi primiš kurac u čmarić. A bogami mi se danas dobro digao“, hvali se Bane. „Ruskinjica traži lubrikant. Ne može da primi Bogdanu.“

analni spooning

Traži Neda u guzu… do jaja

Sviđa se i Nedi ovaj protokol u troje. Jedva čeka da nam kaže kako uživa. „Jebeš me u dupence“, dahće pod Banetom jebozovna Neda. „Bogdanu pričaj“, prekida je Bane. „Njega pali. Da čuje Bogdan od tebe kako te jebem.“ Gleda Neda u mene. Oblizuje ona svoja jebozovna usta. Govori mi isprekidano. Onako kako joj ga Bane vadi i stavlja. „Jebe me moj dečko. Stavlja mi ga u guzu. Puni me njegovom velikom kurčinom. Ušao mi je u dupence sve do jaja.“ „Tako, tako, stavi mi ga“, nastavlja da pali Baneta. „Al’ ti se danas digao kuronjo“, govori mu. „Hajde kuronjo stavi mi do jaja. Hoću te celog.“

Nabija joj Bane. Ume Neda da ga pali. A ovako kako gleda u mene dok Banetu traži kurac, pali bogami i mene. Vidim i ja da Neda uživa dok prima Banetov u guzu. A uživa i što je ja gledam. Možda će stvarno i da svrši. Bane sav uspaljen jebe svoju devojčicu u guzu. Ali ipak još uvek nije skroz zadovoljan Nedinim komentarima. Traži joj da se opet obraća meni. „Kaži Bogdanu šta ti radim“, govori joj Bane. „Hoću on da čuje od tebe.“ Već mi je rekla kako je Bane jebe. Ne smeta mi što ponavlja. Izgleda da Neda jedva čeka priliku da se još hvali. „Bogdane“, govori meni. „Gledaj, jebe me Bane u dupence. Vidi Bogdane kako me moj dasa jebe u dupence. Nabio mi celu kurčinu u dupence. Celog, sve do jaja. Bez mazanja.“ Ponavlja cura što je već jednom rekla. Ali vredi kao i prvi put. Kad je ovako lepo nahvalila Baneta smatra Neda da treba malo i sebe da pohvali. „Nijedna od vaših kurvi nema takvu guzu kao ja. Niste vas dvojica jebali guzu kao moju.“ Logistički to baš nije ispravno rečeno – mislim ja. Čuli ste da sam profesor. Bane ju je naravno jebao i ranije. Taj deo je u redu. Ja još ne mogu da pravim poređenje dok je ne pojebem. Ali sklon sam da verujem da je u pravu.

Što mi plavuša dobro prima karu u usko dupence!

Ja sam podmazao plavušicu. Stenje mala dok joj ulazim kurcem u guzu. Stvarno mi se dobro digao. I čvrst mi je kao retko kad. Dahće i uvija se mala dok je punim njeno usko dupence mojim kurcem. Ulazim polako. Vidim da sam joj lepo rastegao čmarić. Bilo bi teško bez lubrikanta. Pljeskam je po guzi da se opusti. „Tako, podmetni mi dupence“, govorim joj. Naučio sam da pričam sa pičkicama dok ih jebem. „Naguzi se da te lepo uzjašem. Tako je, otvori čmarić. Da mi primiš celog.“ Govorim srpski. Ne razume Ruskinjica. Ali razumeju Bane i Neda.

jebanje u guzu

„Jesi joj nabio celog?“, pita me Bane. Izgleda da bi Bane najradije da promenimo mesta. Da on jebe Ruskinjicu. A ja da jebem njegovu devojčicu. I ja bih isto. Ali nema šanse. Možda bi i mene pustila da je jebem. Mislim da bi. Ali da Bane jebe Ruskinju. To ne sme ni da se sanja. „Jesam druže“, odovaram Banetu. „Primila ga celog.“ „Kakva joj je guza?“, pita me Bane. Zajebano pitanje sa obzirom šta Neda sme da čuje. Guza joj je naravno odlična. Uska i elastična. I izgleda da voli mala da prima u guzu. Naučio je verovatno njen dečko da uživa dok mu daje guzu. Sigurno sad zamišlja da je njen dasa jebe. Evo opustila se. Šta god da ona zamišlja, sad je ipak ja jebem. „Dobra je“, kažem Banetu. „Sigurno ne kao tvoja devojčica, ali je bolja od onih kurvica ranije.“ Odgovor je dosta istinit, a i odgovara situaciji.

Ušao sam joj sa celim kurcem. Počinjem stvarno da je jebem. Bane nastvlja gde je stao. Uzjahao svoju Nedu. Rukama joj drži teške sise. Nabija joj silovito. Sve do jaja. Neda gleda kako ja jebem plavušu. Ja gledam kako njoj nabija njen Bane. Pali me kontakt sa Nedom. A pali, čini mi se i nju što je gledam dok je Bane jebe u dupence. Ubrzava Neda dahtanje. Bane prepoznaje trenutak. „Sad će moja lutkica da svrši.“ „Hajde Nedo, svršavaj, svršavaj sa mojim kurcem u guzi. Gledaj u Bogdana dok svršavaš. Hoću da te Bogdan gleda i da čuje kako svršavaš.“

Ja i gledam i slušam. Svršava nam Neda. Vidim kako se zateže. Kako prevrće očima. Evo je. Kakvi krici strasti. „Svršavam, svršavam. Daj mi. Nemoj da prestaješ. Nabij mi ga.“ Podmeće se Banetu. Sve vreme gleda u mene. Bane joj pomahnitalo zabija. Tera je da ne stane sa svršavanjem. Tera je da svršava. Dok se sva ne isprazni.

Najlepše su kad primaju u usta

I ja sam se dobro podgrejao. Uska ruskinjicina guza i Nedino svršavanje mi dižu napon. Neću ni ja dugo. Ali neću u guzu. Zaslužila je plavušica da dobije usta. A lepše je i za gledanje. Koliko znam Baneta, gledaću i ja kako puni usta Nedi. On čeka da se Neda osvesti od svršavanja.

karanje u čmar

„Hajde Nedo, hajde lepotice“, govori joj. „Na kolena pred mene. Pun sam sperme. Čuvam je za tvoja usta. Da Bogdan gleda kako te polivam.“ Voli ovo Banetova lutkica. I da mu prima spermu usta. I da je Banetov prijatelj gleda dok guta. Podmeće mu glavici. Čeka mu spermu. Ustima i jezikom. Bane besomučno drka iznad njenih usta. I ja ga vadim Ruskinjici iz guze. I ona zna šta treba da radi. Podmeće mi usta. Hvatam je za kosu. Drugom rukom drkam. Bane već svršava. Neda mu kupi. Ništa ne propušta bezobraznica. Uzima mu ga usta. Isisava mu zadnje kapi iz glavića.

„Šta čekaš Bogdane?“, govori Neda meni. „Polivaj tu zgodnu kurvicu.“ Nastavlja gazdarica da komanduje. Njih dvoje se namirili. Moj je red. Neda i dalje navija. „Hajde Bogdane, da vidimo kako prskaš malu iz te tvoje kurčine.“ „Bezobrazna ti je devojčica“, uspevam da kažem Banetu. „Nema bolje od nje“, odgovara Bane. „A izgleda nameračila se moja devojčica na tvoju kurčinu.“ „Kaži lutko Bogdanu da ti se sviđa njegov kurac.“ „Dobar ti je drug“, smeje se Neda. Prava kurčina. Najzad da imaš pravog dasu za poslovnog partnera. Baš je lepo da se Nedi sviđa moja kurčina. Sad ja dahćem i ričem. Bogami i prskam. Prima plavušica. Prima i oblizuje se. Zna da ne sme ništa da ostane.

Namirih se i ja. Miran sam makar neko vreme. Posle zavisi šta odlučimo. Hoće li Bane još Nede to veče? Da li da zadržim plavušu još koji sat? Hajde da odmorimo pa da vidimo šta dalje. Tako i radimo.

Što ću da jebem ovu Banetovu curu…

Bane i Neda leže u krevetu. Neda se rasteže svoje jebozovno telo u seksi vešu. Nije ona ni blizu namirena. Bane joj traži da nam donese piće. „Donesi molim te Bogdanu i meni po jedan viski. Zaslužili smo valjda.“ Ustaje Neda. Još ima Banetove strasti oko usta. Sliva joj se Banetova bela tečnost sa usana na bradu. Smeje nam se smerno Neda obojici. Kao ne zna da je umazana. Mnogo je perverzna ova Banetova cura. Opravdava bezobraznica reputaciju. Izgleda njoj nikad nije dosta. Zna kurvica da će Banetu ponovo da se diže. Čim je vidi tako lepu i umazanu. A izgleda i meni će.

Ruskinjica pita šta treba da radi. Ne pita mene. Pita gazdaricu koja ju je angažovala. „Obuci se“, kaže joj Neda. „Obuci se i popij šta želiš. Biće još posla. Gospodinu se diže.“ Diže mi se. Dobro je Neda videla.

Leluja Neda svojim raskalašnim telom ispred nas dok nam servira piće. Skinula brus. Gaćice, pojas i čarape. Teške sise joj prate korake. Ume bezobraznica da korist sve svoje adute. „Mnogo ti je zgodna devočica“, kažem Banetu. „Baš si seksi Nedo“, kažem i njoj. Biram blaže izraze da nikog ne uvredim. Najrađe bi joj rekao da je jebozovna i da hoću da je jebem. Jer dok je ovako gledam samo to mi je u glavi. Samo mislim kako ću da jebem Banetovu devojčicu. „Istina je sve što mi je Bane pričao za tebe“, nastavljam da joj laskam. „Mnogo si zgodna… I mnogo si jebozovna. Diže mi se kurac na tebe lepotice.“ Nisam mogao da izdržim. Morao sam da joj kažem. Valjda se Bane neće da ljuti.

svršavanje u usta

Smeje se Neda. Zadovoljna je. Uživa da prikazuje Banetovim drugarima svoje raskošno telo. Zna kakav utisak ostavlja ovako raskalašno razgolićena. Gleda mala u svog dečka. „Izgleda Bane da se sviđam tvom drugu kurvaru. Čuješ šta kurvar kaže. Diže mu se kurac na mene.“ Govori mu kao sa prekorom. U stvari je sva ponosna što vidi kako me je napalila. Zbog situacije mora doduše da uključi i dozu prekora u intonaciju govora. Eto nije ona ništa kriva, nego smo mi perverzni i kurvari. U stvari i jeste to istina. Šta je ona kriva što je tako jebozovna? Pa se frajerima dižu kare na nju. A onaj drugi deo da smo Bane i ja kurvari je sto posto tačan.

Mnogo je Neda jebozovna… i razvratna

Donosi nam Banetova devojčica piće. Prvo Banetu pa meni. Gleda me onako, baš bezobrazno. Na skida pogled sa mene. Pali nas obojicu. „Znači sviđa ti se devojka tvog druga mangupe?“ Konstatuje cura evidentno. Vidi valjda kako mi kurac stoji dok mi je ona u kadru. „Diže ti se kurac na mene.“ Ponavlja nevaljalica moje reči. Sva je ponosna što vidi da mi kurac poskakuje i igra samo na njene reči.

Prilazi mi sa pićem. I nastavlja da me pali. „Zar te nije sramota?”, grdi me. Što bre da me je sramota? – mislim ja. Zgodna si… Gola si… Hoću da te jebem. „Ne gleda se tako bezobrazno devojka svog druga.“ Tu jeste u pravu. Stvarno se ne gleda devojka drugara kako ja nju gledam. Šta da radim kad sam bezobrazan. I kad je ona tako jebozovna. Za sada ćutim. Nije moje da vodim. U sebi mislim. Nije ni tvoje lutko da gledaš dečkovom prijatelju u kurac. Da ti se usta vlaže dok mi meriš kurčinu. Niti da navijaš dok svršava plavuši u usta. Ali odgovaraju mi njeni komentari. Obećavaju interesantan razvoj događaja.

Vidi bezobraznica po mojoj kurčini da je kod mene postigla cilj. Vidi kurvica da bih je iz trka jebao. Vraća se na Baneta. Sad će njega da pali. „Gde si našao ovakvog bezobraznika? Ovaj je gori od tebe. Vidi ga, pali se na mene. Raste mu kurac dok mu donosim piće.“ „Gori je od mene“, potvrđuje joj Bane.

Nije to istina – mislim ja. Niko nije gori od Baneta. Od njega sam i naučio ovakve bezobrazluke. Ali odgovara mi u datoj situaciji. Ćutim, čekam da Neda kaže sve što joj je po volji. „Što se sada buniš?“, obraća se Bane svojoj Nedi. „Stalno pričaš da su mi svi poslovni partneri pederi. Da su nikakvi. Da su im kurčići mali. Evo ti ga Bogdan, pravi kurvar. I vidi koliki mu je. Zar nisi rekla da ne sme da bude manji od mog. E pa našao sam ti dasu. Evo vidi koliki je Bogdanov kurac.“

jahanje i drkanje kurca

Stoji Neda na sredini sobe. Između Baneta i mene. Pali se bezobraznica na Banetove reči. I na naše kurčine. Ali i dalje tvrdi pazar. „Vas dvojica ste dva kurata kurvara. Dve razvratne bitange.“ To su joj omiljene reči. Nije da to nije istina, ali ipak malo preteruje – mislim ja. „Jebete kurve po Rusiji sa tim vašim velikim kurčevima“, nastavlja da nas pali Banetova devojčica. Što nam lepo laska mala. Kako Bane i ja volimo kad nam kaže da imamo prave kurčine. Ovo je već istina – potvrđujem u sebi. I da jebemo kurve, a jesu nam kare pristojnih dimenzije. „A sad ste se kao napalili na mene“, nastavlja svoj jebozovni monolog perverzna Neda. I to je istina – potvrđujem u sebi. „Na koga si se ti napalio?“, pita Baneta. „Na ovu plavu kurvicu koju je Bogdan jebao? Jesi li se na nju sada popalio?“ Stoji naša plavušica kod šanka. Pije sok od pomarandže. Skoro smo zaboravili na nju. Jeste mala seksi. Obukla minić i neku kratku majicu. Još je jebozovnija nego gola.

Sad kad mi Neda skrenu pažnju, vidim da bih ja ponovo uzjahao Ruskinjicu. A tek Bane. Taj samo gleda gde bi da joj stavi. Samo da hoće Neda da ode u kupatilo da se malo dotera. Da nas dvojica rastrgnemo ovu malu Ruskinjicu. Ali to će izgleda teško da se desi. Neće Neda da nas ostavi same sa ovom jebozovnom malom.

Nastavak: Ruskinjica je na redu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x