Moj instruktor, komšija, IX deo (Poslovni partneri)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moj instruktor, komšija, VIII deo (Dva pandura)

Komšija me je zvanično zaposlio u svojoj firmi, na jako dobroj poziciji, sa solidnom platom, jer ne bi imalo smisla da svog jebača derem za pare. Bilo mi je dovoljno što ću provoditi još više vremena sa njim. Međutim, plašio sam se kako ću se snaći, jer sam znao da sarađuje sa ozbiljnim poslovnim ljudima i da je firma veoma ozbiljna.

Prvi dan, na moje iznenađenje ili zadovoljstvo, dočekuje me komšija sa srdačnim osmehom. Ceo taj dan smo proveli zajedno, čak me zvao i na pauzu, objasnio mi je zaduženja i osnovne stvari u firmi. Nakon par dana sam se uhodao u posao i bilo mi je jako zanimljivo. Ipak, najviše sam se radovao vremenu koje ću provoditi sa mojim kuratim jebačem, koji je pred radnicima bio skroz ok i niko ne bi poverovao da je zaposlio jednog klinca kojeg redovno kreše.

Jedan dan zamolio me je da ostanem duže u firmi, u vezi konsultacija oko nekih poslovnih partnera, plus šapnuo mi je i da mu pružim jedan kancelarijski seks na brzaka, ali neću mnogo daviti. Ušao sam u njegovu kancelariju i odmah mi je pokazao da prođem pored stola i da kleknem ispred fotelje u kojoj je on bio naslonjen. Otkopčao je neboplavu košulju, a iz šlica, svilenih pantalona, izletela je dobro poznata alatka.

gej pušenje

Bila je već ukrućena, tako da sam odmah počeo halapljivo da je uvlačim u usta i ližem vreli glavić. Dok sam ja pušio, objasnio mi je da će me voditi na nekakvu proslavu njegovih poslovnih partnera, ali ja sam se koncentrisao na nešto drugo. Malo sam se zabavljao sa njegovim dlakavim jajima, lizao sam ih, masirao, malo sam šamarao obraze komšijinom kitom.

Nakon brzog orala, okrenuo sam se prema stolu, da bi me tako naguženog krenuo da kara. Uzeo je usukanu nabreklu batinu i brzo stavio u moju dobro poznatu buljeskaru. Tucao me je u toj pozi nekih 10 minuta. Bio je veoma brz i grub, toliko jako me je obrađivao da su njegova muda tako jako udarala o moja. Ja sam uživao u ovome, ali je rešio da promeni pozu.

Postavio me je da ležim na stolu, sa podignutim nogama, koje mi je raširio i držao u vazduhu, dok je njegova užarena kurčina prodirala u moju rupicu. Strasno je dahtao i uživao u ovom trenutku. Dok me je ovako mučki karao na stolu, svojom ručerdom mi je lagano drkao kurac, da sam od tog užitka svršio. Ono što mi je bilo još čudnije, jeste da je prvi put probao moju spermu. Olizao je nekoliko kapi moje semene tečnosti, koja je ostala među njegovim prstima, da bi već u narednom trenutku svršio u moju guzu, a ja sam mu u znak zahvalnosti olizao kurac i pomogao mu da se obuče.

gej seks u ofisu

Posle nekoliko dana, otišli smo na proslavu. Zapazio sam da ima mnogo muškaraca i da su svi elegantno obučeni, vrh frajeri, a da su svi imali najmanje po 30 godina. Pozdravili smo se sa vlasnikom i komšijinim poslovnim partnerom. Ćelav gospodin od 40 godina, oženjen u teget odelu, sa stilizovanom bradom i u nekakvom polutrenažnom procesu. Guza savršeno podignuta i čvrsta. U jednom delu razgovora, ćelavi gospodin je prokomentarisao kratko komšiji: „Jel to taj?”

Uputio je ka meni oštar pogled i komšija je samo klimnuo glavom, da bi ćelavi prokomentarisao: „Proverićemo ga!” Upitao sam komšiju, o čemu se radi tu. Samo mi je rekao: „Videćeš, ali ne boj se!”

Proslava se završavala, ljudi su odlazili, da bi na pri kraju svečanosti prišao vlasnik i zamolio da ostanemo još, pošto se dugo nije video sa komšijom i da hoće da se malo opuste, popričaju i zezaju. I naravno, ostali smo. Svi su otišli, odveo nas je u salu za prijem stranaka, u kojoj je bio ogroman sto, dve stolice, mala polica za knjige i duga ugaona garnitura za sedenje.

U tu prostoriju ušla su još tri muškarca

Prvi je bio nekakav savetnik u firmi i imao je 30 godina, neoženjen, crne kose, u košulji i farmerkama, drugi je bio jedan stariji oženjen maljavi gospodin od 50 i nešto godina, vozač, sa sedom kosom i bradom i malo punije građe, a poslednji je bio veoma sličan savetniku, imao je 33 godine, crna kosa i kratko ošišana brada, poprilično nabildovan, sa velikom tetovažom duž leve ruke, koja se videla, pošto su rukavi na košulji bili podvrnuti, a radio je u firmi na ličnom obezbeđenju vlasnika firme. Imao je puno devojaka, ali nikad neku dužu, ozbiljnu vezu, već, kako je on rekao, više da mu neka prazni jaja i da ima šta da tuca. Komšija je mene predstavio, da bi vlasnik rekao: „Dobar ti ovaj mali, sigurno zna posao?” On mu odgovori: „Imaćeš priliku da se i lično uveriš, a i ostala gospoda!” Bio sam zatečen, da bi mi komšija objasnio da oni znaju da me jebe i da bi oni malo da se omrse. Savetnik mi reče da se ne stidim i da je super što volim kurac, jer oni bi da karaju nekog momka, a matorac se nadoveza da je to za dobrobit poslovnih odnosa.

Ja sam im rekao da moraju naći nekog drugog, ko će da im pomogne. Onda su se oni sprdali, da sam pametan, ne bih dozvolio komšiji da me kara, već bi upoznao nekog drugog. Rešio sam da rizikujem i svesno ih isprovociram, pa sam im rekao: „Moj komšija ima najbolji kurac i bolje kara od svih vas, a može da jebe i vas i vaše ženske!” Nisu se nešto potresli, pa sam pitao komšiju šta treba da radim. Komša reče kratko: „Hoće da te jebu!” On se nasmejao i rekao da se opustim i da će to i njemu da znači za firmu, da će grupnjak biti neverovatan.

gej grupnjak

Ja sam gledao vlasnika, direktno u kurac kako ga trlja. Iz čista mira ga je izvadio i pogledao me. Pitao me je da ga probam i da popušim njegovim saradnicima. Bio sam toliko napaljen i iznerviran da sam se sav tresao, nisam mogao da verujem šta se dešava. Prišao sam vlasniku i uhvatio ga za kurac, od nekih 17 cm, ali jako debeo i mesnat, sa velikim glavićem. Bio je dlakav, ali ne neuredno, baš onako sexy, kako sam i zamišljao.

Spuštao sam mu kožicu i navlačio je, on je bio u sedećem položaju sa ispruženim nogama, a ja sam sedeo pored. Uhvatio me je za glavu i približio svojoj, gurnuo mi je jezik u grlo. Celo telo mi se naježilo, kita je htela da mi ekspoldira. Zavukao sam mu ruku ispod košulje i krenuo da mu mazim stomak, prelazio sam preko dlakavih grudi, stiskao bradavice. Skinuo sam mu košulju i krenuo da mu ljubim bradavice, grickao sam ih, a on je ispuštao kratke uzdahe. Onda sam krenuo da ih sisam, sedeo je zavaljen, prešao sam na pazuh, imao je dlake ali ne previše duge, lizao sam ih, a on je dobacio ostalima: „Opa vidi malog, šta sve zna!” Spuštao sam se dole i ljubio mu stomak, lizao sam mu dlake između pupka i kurca, onda sam krenuo žestoko da mu pušim. On se zavalio i disao jako duboko, dobacivao je: „Tako je uh, puši ga mali.” Sisao sam mu jaja, igrao se, jedno pa drugo, pa zajedno.

Rekao mi je da se skinem, to sam i uradio, okrenuo me i jako mi ošamario guzu. Vozač doviknu: „Alo vas dvojica, ‘oćete li još da se zajebavate, a mi samo da vas gledamo?” Ja mu odgovorih: „Vas je tu četvorica, pa neka jedan popuši ostalima!”

I oni se dogovoriše da onaj koji ima najmanji kurac popuši ostalima

Ispostavilo se da savetnik ima najmanji, 16 cm, matori vozač. Imao je mesnatu batinu od 21 cm, momak iz obezbeđenja 18 cm, a komšija standardnih 20 cm. Vozač je brzinom svetlosti bacio na kolena savetnika, a iznad njegove glave ukazale su se tri rumene i vrele batine.

pušenje dva kurca

Prvo je popušio matorcu, jer je najstariji i najkuratiji, dok je momak iz obezbeđenja drkao kitu mom komšiji. Savetnik je uvlačio kurac u svoja usta, dok je povremeno rukama drkao kurčeve preostaloj dvojici. Polako je vadio jedan, drugi, treći kurac i vraćao u usta. U jednom trenutku, sva trojica su prislonila kite njegovim usnama, dok su međusobno sebi masirali muda. Uživali su maksimalno, da bi momak iz obezbeđenja seo na pod i počeo da lagano drka savetniku kitu, koja samo što nije eksplodirala.

U jednom momentu, strpao je užareno koplje u svoja usta, da bi savetnik rekao: „Nisam znao da voliš da pušiš?” On se osmehnu i odgovori da ne može svako da bude u ličnom obezbeđenju vlasnika firme i da je to deo posla. Skapirali su da i on puši vlasniku i da ga sigurno kreše. Oni su nastavili sa druženjem.

Za to vreme, ja sam krenuo da se spuštam ispod vlasnikovih jaja i da ih ližem, došao sam do čmara. Cimnuo se i pitao me je zašto to radim. Rekao sam da se opusti. Malo sam mu raširio noge i krenuo da mu ližem rupicu. Glasno je udahnuo i samo mi rekao: „Uh pičko mala, da si kod mene u firmi, šta bih ti radio!” Raširio je još više noge i rukom mi nabio glavu na čmar. Lizao sam ga, prodirao jezikom u njega.

Onda se izmakao i bacio me na veliki sto. Podigao mi je noge i krenuo on meni da liže čmar, pljuvao je pa lizao, gurao jezik, toliko sam bio napaljen da sam se skroz otvorio. Gurao mi je prste. Legao je preko mene, dok su mi noge bile podignute. Između nas je bio njegov stomak, pa je teško dolazio do mojih usta, par puta mi je pljunuo u usta, pa mi ugurao jezik.

gej trojka

Trljao je glavić o moju rupicu. Gledao me je pravo u oči i pitao me: „Mali, jel’ želiš kurac?” Samo sam mu rekao: „Molim te”. Nasmejao se i ubacio mi glavić. Iako sam bio otvoren, zabolelo me je jako. Krenuo sam da se izmaknem, ali bio je ceo na meni, pa nisam mogao da mrdnem.

Gurao ga je sve više, pričao sam mu da mi gura lakše, ali nije usporavao, samo ga je nabijao još jače. Kad je ušao do kraja, počeo je da kruži, masirao mi je prostatu kurcem i tad sam počeo da ispuštam glasne uzdahe, iako me je bolelo. Izvadio ga je naglo i sjurio do kraja. Bukvalno sam zavcvileo.

Nabijao se u mene divljački, samo sam čuo kako pucaju jaja. Uživao sam maksimalno. Odmakao se i legao na leđa, rekao mi je da se nabijem. Polako sam mu sedao na kurac i krenuo da se nabijam. Štipao mi je bradavice, pa me je uhvatio za kurac i krenuo da mi drka, dok sam mu se što sam jače mogao nabijao.

Bolele su me noge i morao sam da ustanem. Namestio me je na sve 4 i zabio mi ga od pozadi. Osećao sam njegov stomak na leđima, a on se sve jače nabijao. Od tog položaja osećao sam neopisivu sreću, što sam potvrđivao glasnim uzdisajima. To je komšija čuo, pa se brzo odvojio od one trojice i došao do nas. Samo mi je rekao: „Ne brini, samo ću ti staviti u usta, da ne stenješ toliko glasno.” Sada sam uživao u dva kurca, jedan je bio u guzi, a drugi u ustima.

gej karanje

Komšiji sam standardno dobro pušio, u čemu je uživao. U jednom momentu začulo se: „Mali spremi se, punim teee!” Zabio mi ga je do kraja. Prskao je spermu duboko u mene, bio je tako neko vreme, a onda je izašao. Sperma je krenula da curi, a on je kupio prstima i ubacivao mi u usta. Onda je komša bio pred svršavanjem, ali ga je vlasnik zamolio da svrši njemu u usta, što je komša i uradio. Krenuo je da ga ljubi i uhvatio ga za kurac i krenuo jako da mu drka. Prskao je na sve strane.

Komšija je uzeo neke kapi sperme na svoje prste i dao ih meni u usta. Malo smo se umirili i gledali onu trojicu, koji su jedni drugima sad pušili kurčeve. Upitao sam komšiju: „Idemo li?” On je odgovorio: „Tek smo počeli!”

[email protected]

Nastavak: Moj instruktor, komšija, X deo (Vrela šestorka)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Melisa zeli jos

[…] Nastavak: Moj instruktor, komšija, IX deo (Poslovni partneri) […]

2
0
Would love your thoughts, please comment.x