Pokrenite svoju čaroliju!

Sexy Shop Fantazija

Na pravom ste mestu da probudite sva svoja čula. Veliki izbor sexy veša kao i sexy igračaka za odrasle pomoći će Vam još više da pokrenete maštu i fantaziju. Naš sex shop poseduje širok asortiman sexy proizvoda, za svakoga po nešto.

Uplovite u svet Sexy Shopa Fantazija

Sexy Shop Fantazija Beograd je jedinstveno i posebnom mesto sa seksi atmosferom na kom želje postaju realnost.
Zaposleni koji su uvek nasmejani i komunikativni će vam izaći u susret i potruditi se u vašem odabiru, da biste dobili željeni i pravi proizvod koji upravo vama odgovara. I koji će upotpuniti vaš seksualni život i osloboditi vas svih tabua.
Multifunkcionalni vibrator Peter PL – Dizajniran da tačno gađa vaše najosetljivije erogene zone i pruži vam neverovatnu stimulaciju.
Mrežasti body-stocking – Ponekad je umetnost zavođenja laka jer su tu neodoljive čarape za celo telo koje poseduju otvor, pa ih ne morate skidati…
Libido Max – Jača i unapređena formula za trenutno dejstvo i maksimalnu potenciju podstiče povećanje cirkulacije u intimnim delovima.
Luksuzna igračka za odrasle – Svilenkasti TPE materijal od koga je napravljen ovaj mekani vibrator siguran je za vaše telo.
Ženski parfem sa feromonima – Konačno i na našem tržištu parfem Miyoshi Miyagi Instinct sa feromonima koji prosto osvaja muškarce.

Izuzetan asortiman sa najpovoljnijim cenama u Srbiji

Pored online naručivanja i naručivanja putem mejla: [email protected], posedujemo tri maloprodajna objekta, dva u Beogradu i jedan u Novom Sadu:
Balkanska 18
011 3626280
060 3626280

Belvil, Jurija Gagarina 14d 
011 6304850
066 6304850

Novi Sad
Železnička 26
060 3626288