Očekujte sexy scene sa Kajli Minog u avionu!

Kajli Minog voli seks u avionu, ali nismo sigurni da li će joj svideti i trenutak kada njena intima dođe do TV ekrana. Pevačica Kajli Minog 1990-ih je bila u ljubavnoj vezi sa danas pokojnim frontmenom grupe INXS Majkom Hatčinsom. Mladi se par tada, navodno, često seksao u avionu, a kako je to izgledalo, moći ćete uskoro da vidite na malim ekranima. Sve zahvaljujući činjenici da se u Australiji snima TV-serija o INXS-u, rok-bendu, čiji je frontmen bio Majkl Hatčins.

Iako popularna „džepna Venera“ to nikad nije potvrdila, navodno se često s Majklom seksala na letovima kompanije Qantas – i to na avionskim sedištima.

U to vreme Majkl je tvrdio da je njegov hobi bio pokvariti zanosnu mladu zvezdu, pa se tako šuškalo i da je njihovim „akcijama“ u avionu svedočio tadašnji premijer Australije, Bob Houk.

Očekujte sexy scene sa Kajli Minog u avionu!

U seriji o INXS-u lik Kajli Minog (46) će igrati glumica Samanta Džejd, koja će dočarati i scene seksa.

Kajlin menadžment se raspituje kako će ona biti prikazana u filmu. Nemaju zakonske osnove da insistiraju na izmenama, ali žele da se sve prikaže sa poštovanjem. Prva verzija scenarija nije nešto što biste mogli gledati sa roditeljima, ali ta konkretna scena je više sugestivna nego eksplicitna – otkrio je izvor za The Sun.

Očekujte sexy scene sa Kajli Minog u avionu!

Izvor: Kurir Stil

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments