Stisni me i ne puštaj me, bato

Krajem osamdesetih, početkom devedesetih godina, a u odnosu na danas, nije bilo kompjutera, interneta i mobilnih telefona, što, kada gledam iz ovog ugla, za sve je bilo teže. Tako sam na samom koncu osamdesetdevete godine, sa punih osamnaest krenuo u tadašnju vojsku bivše Juge. U autobusu koji je isao ka mom krajnjem odredistu, gotovo četristotine kilometara udaljenom od mog rodnog kraja, bio sam samo fizički. Misli su mi i dalje bile okrenute ka rodnom kraju, prijateljima, porodici. Kažem porodici, a mislim samo na jednu figuru u tom kratkom lancu, na svoju sestru i na događaje koji su se desili u poslednja dva dana.

Sestra je 5 godina starija od mene, lepa, zgodna i za to vreme, dosta atraktivna devojka. Dve sitnice koje su se desile probudile su u meni neverovatan nemir i to baš sada u trenutku kada odlazim od kuće na godinu dana. Prvo što me je uznemirilo bilo je prekjuče za vreme mog familijarnog ispraćaja u vojsku. Naime, u neko doba noći, zapravo pre ponoći, javio sam se svojima da ću da odem do kuće da se presvučem. Sestra se ponudila da i ona krene sa mnom, navodno sa istom namerom. Kući smo obavili to zašto smo i došli i pošto sam ja tih dana bio prilično utučen zbog predstojeće vojske, a i tokom same te večeri, sestra je to primetila i upitala me kako mi je. Kako bi mi moglo biti, frka. Trudila se da me uteši i oraspoloži i između ostalog reče: „Mnogo ćeš mi nedostajati, ali sve će  to brzo proći, pisaću ti stalno, dolazićeš na odsustva, dolaziću ti i ja u posete.” „Ma daj, dolazićeš kada znaš koliko je daleko.” „Pa nemam ja stotinu braće, hoćeš i ti meni da pišeš?” „Naravno”, rekoh. „Prvo što ćeš da uradiš, to je da mi pošalješ sliku da vidim kakav si vojnik.” „Važi”, rekoh, sada već malo oraspoložen.

dolazak sa žurke

Kada sam nameravao da krenemo nazad sestra mi reče: „Pa nas dvoje večeras nijednom ne zaplesasmo.” „Pa plesaćemo sada kada se vratimo na tulum.” „Ma tamo je prevelika gužva, nego učini sestri i odigrajmo ovde jedan ples pa idemo.” To mi je bilo toliko čudno, ali rekoh samo ok i ona pusti neku laganu muziku.

Bila je u uskim farmerkama i uskoj bluzi koje su jasno isticali njenu figuru. Zaplesali smo sasvim lagano i posle nekoliko trenutaka ona obmota obe ruke oko mog vrata mazeći me po glavi. „Znaš da za sve ove godine sada prvi put plešemo zajedno”, reče. „Da”, kratko odgovorih dok se ona skroz primače uz mene i nasloni svoj obraz na moj vrat i obras, dok su joj prsti prolazili kroz moju kosu. Jasno sam osetio njene grudi na sebi i mahinalno sam je obgrlio skroz oko struka. U trenutku mi posta nelagodno i probao sam da se malo odvojim od nje, ali ona mi ne dozvoli i još se više pripi uz mene.

Hteo to ili ne, kurac mi naglo poskoči, jer u tim godina bio mi je dovoljan i samo pogled da on odmah reaguje, a kamoli jasan dodir i maženje. Nastavili smo sa plesom skroz pripijeni jedno uz drugo, samo što sam ja sada sve otvorenije počeo da joj uzvraćam maženje po struku i leđima, upijajući njen miris duboko u sebe. „Ako ti slučajno nešto bude teško, ti samo pomosli na svoju sestru i sve će ti biti lakše”, i na trenutak me pogleda u oči dok me je sada mazila i po obrazima. „Važi seko”, rekoh, i ja nju pomazih po obrazu nameštajući joj kosu iza uha. Baš smo se skroz opustili u uživali, tako da me u jednom trenutku ona poljubi u vrat, na šta me prođoše hiljadu trnaca.

Naravno da sam odmah hteo da joj se revanširam i ja nju poljubih u obraz, ali ipak nekako stidljivo. „Poljubi sestru slobodno, nemoj da se stidiš”, prošaputa. Za trenutak mi beše neprijatno, a onda je lepo i nežno ponovo poljubih u obraz. „Tako vojniče sestrin”, reče i poljubi me ponovo gotovo mi dodirujući ugao usana.

zgodna devojka

U tom trenutku zazvoni telefon. Mislio sam i ja nju da poljubim na isti način ali telefon mi skrenu misli u drugom pravcu i ja joj rekoh: „Javi se”. Promrmljala je nešto i nevoljno ode do telefona. Naši su nas zvali iz restorana da vide zašto smo se toliko zadržali. Odmah smo se nakon toga vratili u restoran.

Druga situacija mi se desila jutros kada sam kretao. Autobus je krenuo u 4 ujutru a ona je insistirala da me otprati, tako da mi je bila jedina pratnja. Dok smo čekali na stanici ona me je čas držala pod ruku, čas me grlila oko vrata. Govorila mi je da čim se budem smestio odmah joj se javim i dam joj novu adresu da bi mi odmah pisala. Kada je trebalo da uđem u autobus poželela mi je puno sreće, vešajući mi se oko vrata i ljubeći me u obraz. Već sam bio na vratima i okrenuo se da joj mahnem, video sam suze u njenim očima i ona ponovo dotrča prebacajući ruku oko moga vrata. Ja se sagnuh da je poljubim, ali na moje ogromno iznenađenje ona me poljubi pravo u usta. Dok je autobus kretao, gledali smo se kroz prozor i ona mi ponovo posla poljubac. I ja poljubih svoje prste nežno kao da nju ljubim i dodirnuh prozorsko staklo njima. Tek kada mi je nestala iz vidokruga, shvatio sam da mi je kurac ogroman

To je bilo to; diže mi se na moju sestru

Da ne dužim mnogo, vojska k’o vojska, ubrzo sam se privikao na ovakav život i lagano su prolazili dani, nedelje, meseci. Gotovo nije bilo dana da nisam dobio pismo od sestre i nije bilo časa da nisam mislio na nju. Pisala mi je o svemu i svačemu, a najviše sam obožavao one delove pisma u kojima piše kako joj puno nedostajem, kako jedva čeka da se vidimo, kako stalno misli na mene, a pogotovo delovi u kojima je opisivala svoje izlaske i šta je imala obučeno na sebi. Toliko je išla u detalje u svojim pismima da sam čak znao i šta je kupila od donjeg rublja i kada su joj mesečni ciklusi. Slala mi je svoje slike i da li je sve ovo namerno radila ili ne, ja sam non-stop bio napaljen i drkao sam ga kao sumanut po desetak puta dnevno.

slika se

I ja sam voleo u svojim pismima da je ispitujem o tome, diskretno koliko sam umeo u to vreme i koliko sam mogao da se uzdržim od prevelike želje za njom, i ona mi je odgovarala. U stilu da li više voli pamučni ili svileni čipkani veš i koji joj bolje stoji. Odgovarala je u zavisnosti od situacije ali ona više preferira čipku, a misli da joj i jedan i drugi podjednako dobro stoje, ali ipak se poželjnijom oseća kada oseti čipku na sebi. Ili: „Nisi mi napisala koje su boje onaj brus i gaćice što si kupila i kako ti stoji.” „Crne su boje od prozirne svile, a po obodima opšiveni čipkom, a kako mi stoji…” „Kako ti stoji, mogu samo da maštam.”

U tom našem dopisivanju smo lagano počeli da razgovaramo i o našim ljubavnim i seksualnim životima, zapravo o stvarima o kojima nikada ranije nismo razgovarali. Saznali smo gotovo sve jedno o drugom od trenutka kada smo izgubili nevinost do toga šta sve volimo u seksu. Pisala mi je da voli sa dečkom prvo dugo da se ljubi i mazi: „Volim kada me on dugo mazi svuda po telu, a potom dugo ljubi i liže svuda po telu. Onda volim i ja njemu da radim sve to, a tek potom da imamo odnos, u početku sasvim nežan, a potom sve grublji i grublji.”

I ja sam njoj sve to potvrđivao, nimalo joj se ne udvarajući, jer i kod mene je bio isti slučaj. Kada sam ovo čitao, maštao sam da sve to meni govori i da mi govori šta bi želela da joj radim i naravno ludeo sam. Kupovao sam i sve erotske časopise koji su se mogli naći u to vreme i rezao slike devojaka koje me imalo podsećaju na nju i lepio u posebnu svesku, zajedno sa njenim slikama koje mi je slala.

seksi selfi

Ubrzo je prošla duga i hladna zima i stiglo za mene dugoočekivano proleće. Maj mesec je već uveliko tekao kada sam dobio pismo od sestre da će  me posetiti do kraja meseca. Pošto od mog odlaska kući nije bilo šanse bar još nekih mesec – mesec i po dana, bio sam presrećan i jedva čekao taj dan i non-stop maštao o nšem susretu, o čemu sam joj i pisao i razrađivao razne varijante jer više sam bio izludeo.

Bilo je sigurno da mora da prenoći u hotelu u gradu bar jednu noć, a možda i dve. Pitala me je da li mogu da uzmem prenoćište kada mi dođe u posetu, da možemo da razgovaramo celu noć. U svojoj glavi sam mislio da možemo da se jebemo celu noć. Predložio sam joj da dođe u petak popodne, jer ja sam već sutradan u subotu mogao da uzmem prenoćište, ako mi neko dođe u posetu, a možda čak i dve noći, s tim da se ujutru samo javim u kasarnu. Koliko sam bio izgubio razum, pitao sam je i šta će da obuče i kakvo će donje rublje da ima na sebi.

Ta zadnja nedelja pred njen dolazak bila mi je duža nego ikada. U sredu sam dobio od nje pismo u kome između ostalog kaže da će mi sledece pismo ispričati usmeno pošto ćemo se videti za koji dan. Ovo pismo, koje čuvam dan danas je bilo malo duže od prethodnih i cela zadnja strana bila je posvećena samo njenim osećanjima i gotovo da je ličilo na ljubavno. „Jedva čekam da te zagrlim i poljubim, jedva čekam da ti mene zagrliš, jako me stisneš uz sebe, pomaziš po licu i kosi i poljubiš. Želim da me ne puštaš iz zagrljaja najmanje deset minuta. Želim, želim, želim… Na sebi ću imati roze trenerku, zbog puta, usku majičicu, a poneću i nešto elegantnije, a donje rublje neka ostane tajna… bar za sada.”

Znao sam da ću joj ispuniti sve želje, a možda i one neizrečene. Na kraju: „Puno te voli, pozdravlja i šalje jedan pravi poljubac, tvoja seka”. Od onog „pravi poljubac” sam još više izludeo, a uz pismo prikačena i njena slika u celoj figuri: na sebi je imala uski šorts i pripijenu majicu. Zadnja dva dana sa ovim pismom i slikom, kao da nisam izlazio iz toaleta.

muška masturbacija

Stigao je i taj dan. Čekam je na autobuskoj stanici. Autobus staje, kada se pojavljuje na vratima, a za mene u tom času nije bilo lepše i poželjnije devojke. Na sebi ima trenerku, ali se jasno daju nazreti obline koje se nalaze ispod. Bacamo se u zagrljaj jedno drugom i vreme za mene u taj čas prestaje da teče. Mazimo po licu jedno drugo, gledamo se u oči i ljubimo u obraze.

Odlazimo u hotelsku sobu koju sam rezervisao još prosle nedelje, grlimo se i šalimo usput. I dalje je sve u granicama normale, da tako kažem. U sobi pričamo o novostima, zadirkujemo se i šalimo. Pošto sam je još ranije zamolio da mi donese trenerku da konačno skinem ovu uniformu sa sebe, to sam i uradio i osetio se u tom času kao ponovo rođen. Gore sam obukao samo majicu na bretele. Naravno, bio sam napaljen kao nikada u životu. „Prolepšao si mi se ovde u vojsci”, reče i pomazi me po obrazu i prođe prstima kroz kosu. „Da budem iskren, seko, ti izgledaš prelepo, nikada lepše, šta ti onaj tvoj radi pa tako blistaš?” „Nisam htela da ti pišem o tome, ali sa njim sam raskinula odmah pošto si ti otišao.” „Zašto?”, bio sam u čudu, „i zašto mi nisi pisala o tome?” „Nisam htela da te zamaram nebitnim stvarima.” „Pa jel’ imaš sada nekog?” „Sama sam gotovo već pola godine”, slegnu ramenima. „Pa samoća ti baš prija, izgleda.” „U nekim stvarima da u nekima ne, a ti vojniče moj?” „Pa i ja postim isto toliko”, rekoh i nasmeja se a nasmejala se i ona. „Ali da budem iskren, to mi baš uopšte ne prija.” Ponovo smo se nasmejali.

„Meni najviše nedostaje maženje”, reče gledajući me u oči, „pola godine kako me niko nije mazio, a za sve ostalo se mogu i sama pobrinuti”. „Pa i kod mene je ista situacija”, jedva izgovorih i spustih pogled kao duboko tužan. „Ne očajavaj toliko, polovinu si već prebrodio, još ovoliko i gotovo”, reče i sede skroz do mene grleći me i mazeći me po glavi. Onda raširi ruke i reče: „Dođi mi u zagrljaj”. Naslonio sam se na njen vrat i ona poče da me mazi po istom. „Tebi je sada tvoja seka ovde mili moj, ako treba maziću te sva ova tri dana koliko ostajem.” „Ostaćeš do nedelje?”, upitah je. „Naravno mili moj”, reče, poljubi me u obraz i nastavi da me mazi po vratu, kosi i obrazima. „Večeras imaš do deset izlazak, zar ne?” „Da.” „A sutra ćeš već moći da uzmeš prenoćište.” Klimnuo sam glavom. „Lepo ćemo se provesti ovih dana, ništa ne brini, radićemo sve ono što budemo želeli.” Onda me uštinu za obraz i ponovo poljubi. I ja sam se sada od prevelike želje za njom i od ovog našeg razgovora dosta oslobodio, tako da i ja nju poljubih u obraz i pomazih po licu i kosu i obgrlih je oko struka. Sigurno smo celi minut ostali tako zagrljeni.

flert u liftu

Onda ona reče da se mora i ona presvući i malo osvežiti, a mene zamoli da nam donesem po neko piće, pa večeras možemo malo da izađemo i da me ona otprati do kasarne i odmah ujutru najavi posetu. Dvoumio sam se šta bi mogli da popijemo i iz hotelskog restorana doneo sam u sobu bocu šampanjca i dve čaše.

Ples ovoga puta nije bio prekinut…

Utom i sestra izađe iz kupatila i meni zasta dah kada je videh i umalo ne ispustih onu bocu i čaše. Na sebi je imala ekstra kratku mini haljinicu u bordo crnoj boji pripijenu skroz uz telo, na tanke bretelice, ispod kojih se videla crna traka od brusa. Stajala joj je savršeno i tako dobro isticala njenu vitku figuru, grudi, struk, bokove, guzu, noge… ma to je za mene u tom trenutku, a i sada kad se setim, bilo jedno savršenstvo. Videla je da sam se zbunio i samo reče: „Hoćeš li nam sipati taj šampanj?”

Uspeo sam nekako da naspem obe čaše i pružio joj jednu. „Izgledaš tako…”, nisam znao kako da se izrazim, „tako…” „Pa kako bato, reci sestri slobodno.” „Tako dobro… zgodno…” „Dobro ili zgodno?” „I jedno i drugo i tako seksi i poželjno.” Samo se zagonetno nasmeši i podiže čašu. Nazdravismo i ispismo sve iz čaša ne prestajući da se gledamo u oči. „Znaš li da više nisam mogla da izdržim da ne dođem da te vidim.” „A šta misliš, kako je tek meni bilo?” Gledamo se nekoliko trenutaka a onda joj ja kažem: „Znaš li da se na stanici nismo grlili ni jedan minut, a zamolila si me da te ne puštam iz zagrljaja bar deset minuta.”

Nežno se nasmejala i podiže ruku da me zagrli. Nežno sam je obgrlio i osetio njene grudi na sebi. Priljubili smo se i obrazima. „Poželela si da te jako stisnem uz sebe i ne puštam”, tada je stisnuh još više uz sebe. Ona podiže i drugu ruku i obmota je oko mog vrata. „Onda ispuni sestri želju, stisni me i ne puštaj me”. Stisnuo sam je svom snagom uz sebe i počesmo da se grlimo i mazimo. Moj granitno tvrdi kurac je sigurno osećala na sebi.

ljubljenje ovlaš

Ruke su mi bile na njenim leđima i na trenutak se pogledasmo u oči. Poljubismo se u obraze, pa potom u uglove usana i ponovo se pogledasmo u oči. Položio sam joj jednu ruku na rame mazeći ga i dodirujući joj bretelice od haljinice i brusa. „Je li ovo onaj od prozirne svile?”, upitah je misleći na brus, i sada kao da ja preuzeh inicijativu. „Da”, kratko odgovori i nastavi da me mazi po vratu. „A okolo je čipkan.” Ponovo kratko „da”. „A u kompletu je sa gaćicama.” „Daaa”, reče mazno. „I njih sada imaš na sebi.” „Naravno, ne misliš valjda da ti sestra ne nosi gaćice.” „Samo pitam.” „Slobodno, znaš valjda da sestru možeš sve da pitaš.”

Ja lagano počeh da zavlačim prste ispod bretelica ne prestajući da je mazim drugom rukom za struk i leđa. „A nisi htela da mi napišeš kako ti stoji.” Kratko se nasmeja a onda reče: „Pa ne da nisam htela ali… ne znam ni sama… valjda si mogao da pretpostaviš, ili da bude da sama sebe hvalim.” Ništa nisam odgovorio i ona me upita: „Pa dobro, šta ti misliš, kako tvojoj seki može da stoji takvo rublje?”

Bio sam uzbuđen kao nikada u životu. Ona kao da je to znala i namerno me palila sve više i više. Ja joj i drugom rukoh pređoh duž celih leđa i nju položih od pozadi na njeno drugo rame i zavukoh je ispod bretelica, a onda počeh sasvim slobodno da je mazim sa obe ruke istovremeno, od ramena duž celih leđa i struka, gotovo joj dodirujući guzu. „S obzirom seko kako si zgodna, znam da ti savršeno stoji.” „A misliš da ti je sestra zgodna?” „To nije teško primetiti, mada sam ja to primetio tek pred polazak ovamo.” „Mili moj”, reče ljubeći me u obraz, „to nikada nije kasno.” „Pa da ne bude da samu sebe hvališ, eto samo ti potvrđujem ono što i sama znaš.” „Da, ali ipak mi je draže kad to čujem od drugih.” „Pa to verovatno često čuješ.” „Da ali najdraže mi je što sam to čula od tebe.”

prst po usnama

Na trenutak sam je pomazio po obrazu i rekao: „Pa ja mogu da te hvalim do ujutru”. Malo sam se odvojio od nje i odmerio je od nogu do lica i nastavih: „Imam materijala dovoljno”. Nasmejala se i ponovo mi se baci u zagrljaj ljubeći me u obraz. „A šta ja treba da kažem, znaš da sam imala puno momaka, ali nijedan nije bio tako zgodan kao moj bata”, i sada ona mene odmeri i pomazi me po grudima.

Ponovo smo se poljubili u obraze, zagrlili i moje maženje se nastavi i ona glasno udahnu i izdahnu: „Ahhh… tako mi je nedostajalo maženje svih ovih meseci.” „Prija ti”, rekoh. „O da… a tebi?”, upita me i poljubi u vrat. Hiljadu trnaca prođoše mojim telom. „U životu mi nije bilo lepše, a i kako bi mi bilo loše, kada se posle šest meseci vidim sa svojom najlepšom i najzgodnijom sestrom, koju volim najviše na svetu”, rekoh ja gotovo zaljubljeno. Ona me ponovo poljubi u obraz i reče: „Ti ti znaš da tebe tvoja seka najviše voli na svetu i da sam u stanju sve da ti pružim, šta god poželiš.”

Na trenutak se pogledasmo u oči i ponovo se jako zagrlismo i počesmo da se vrtimo u krug. Sve me ovo podseti na nas ples pred moj polazak u vojsku, ali sada ništa nije moglo da ga prekine. Kada sam i ja nju poljubio u vrat, ona istog trenutka spusti ruke na moju zadnjicu. Nisam hteo ništa da čekam, i ja obe svoje šake položih na njenu čvrstu i oblu guzu. Samo sam se za trenutak umirio, a onda sasvim slobodno počeh da joj mazim i stiskam guzove…

hvatanje za guzu

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

4
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
2 Comment threads
2 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
bane

Kad bi mogli da napisete pricu o upoznavanje u kaficu i kako prepoznati kojoj se devojci sviđate

Pokrili smo tu temu sa nekoliko tekstova u odeljku Magazin, a ako želiš upoznavanje u kafiću da pronađeš u pričama, ukucaj ”u kafiću” u pretraživač sajta

Crvena

Jedna od najljepših priča na ovom sajtu. Čitajući je, imala sam utisak kao da je neko uzeo likove iz moje mašte i napisao priču o njima, bolje i od mene same. Ovo je jedna nježna i ne pretjerano eksplicitna, prava erotska priča o bratu i sestri. ❤

jako nam je drago <3