Luda noć sa bugarskom striptizetom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Po tradiciji druženja, grupa od 5 ortaka se okuplja svake poslednje subote u Nišu, tako je i bilo te naizgled obične jesenje, sveže večeri. Iscrpljeni od posla i porodičnog života, nisu pokazivali inicijativu za organizovanje nekih zanimljivh aktivnosti, već su komentarisali kad će ko kući navodeći obaveze koje imaju narednog dana ili naredne sedmice zbog kojih je važno da odmore, ali su drugarski svi ispoštovali tradiciju druženja.

Šetajući gradom seli su u kafić na piće, ispričali su se i izjadali jedan drugom, a onda krenuli da obiđu jedan krug oko tvrđave, što je inače bio deo tradicionalnog okupljanja još od momačkih dana. Na tvrđavi su blejali neki novi klinci koji su ih podsetili na njih po načinu sedenja, smehu i druženju. Rešili su i oni da sednu na zid gde su ranije često sedeli u većem, ali neretko i u ženskom društvu. Spontano su započeli priču sa pubertetlijama koji su glavni focus imali na devojkama sa udaljene klupice. Momke je to podsetilo na njihovo muvanje, pa im je bilo zabavno da razmene iskustva sa klincima. Kako su malo i popili, a i osetili su se smelijim za vruće priče, pa su ispitivali pubertetlije da li jebu devojke, šta sad devojke vole najviše da rade, koliko sastanaka obično prođe pre prvog seksa i slično. Dobili su odgovore koje su i očekivali, jebu se klinci, daju se klinke kao i ranije, ali ono što im je zaparalo uši i zvučalo primamljivo jeste da su popularne bugarske striptizete, te da se najčešće iznajmljuju za punoletsva.

– Momci, to u naše vreme nije bilo popularno. Za punoletstvo je bilo hit da dobiješ gajbu piva ili da ti sopstvena devojka popuši, a ovi klinci sad bolje shvataju značaj punoletsva – rekao je jedan od petorice momaka.

Luda noć sa bugarskom striptizetom

Pubertetlijama je to bilo smešno, pa su nastavljali priču i prepričavali gde vode striptizete, kako ih pozivaju i koliko im plaćaju. Petorka je to slušala pomno i bilo je uočljivo da im se sviđa to što čuju. Jedan je zatražio broj telefona nekoliko striptizeta čije je slike prethodno pogledao zajedno sa ortacima. U tom momentu je jednom od njih petorice stigla notifikacija da je dobio na kladionici. Prekinuo je priču glasnim uzvikom:
– Lova je naša! – i objasnio im je da tiket koji je odigrao uspešno prošao. Svi su prasnili u smeh i radosno uzvikivali, ovakav tok večeri nisu očekivali. – Mislim da je ovo znak da je jasno na šta je najbolje da potrošimo taj novac ove večeri, rekao je, najbolje bi bilo da se zabavimo uz Bugrake. To što su Bugrake je garancija da se neće pročuti po gradu. Šta mislite? – obratio se ortacima.

Ostali su se gledali zbunjeno, najpre odmahujući glavom, ali ne tako odlučno. Drugi je rekao:
– Haj’mo da pođemo – želeći da se odvoji od grupe pubertetlija, ali je već na nekoliko desetina metara zaustavio svoje prijatelje i rekao da je predložena ideja odlična i da oni moraju da unaprede kvalitet vremena koji provode zajedno, a ovo bi bilo zasigurno neobično iskustvo za sve njih. Ostali su se složili, te je momak koji je uzeo broj striptizeta pozvao jednu koja se predstavila kao Veronika od 46 godina. Spikerfon je bio uključen i svi su uskliknuli jer su želeli rasnu MILF-icu.

milfica sa dobrim sisama, striptiz

Dogovor je lako pao, Veronika je pristala. Ona je inače boravila u Nišu i radila na poziv. Dilema je nastala gde provesti vreme sa njom, jer ona nije imala prostor u kom nastupa već je odlazila u zakazano vreme na dogovoreno mesto. Jedan od momaka se hitro setio da njegov kum drži kafić „Monako” koji je u završnoj fazi renoviranja, pa još ne radi. Pozvao ga je i takođe lako sredio za prostor, bilo je potrebno samo da pre prvo odu u kafić kako bi uključili grejanje.

Momci su vrlo zadovoljni i uzbuđeni seli u automobile i uputili se na drugi kraj grada ka kafiću Monako. Milfara Veronika je pustila poruku da čeka taksi i još jednom pitala koliko ih je, nakon što je dobila odgovor nije više pisala. Momci su ušli u kafić, uključili klimu radi grejanja i počeli da rasklanjaju po kafiću. Ubrzo je Veronika poslala poruku da je ispred i momak sa kim je imala prepisku je izašao po nju. Ostali su nestroljivo čekali da je vide.

Ušla je puna samopouzdanja, visoka, rasna crnka, punih usana, jakih butina i zadnjice i povećih sisa koje su već na prvi pogled izgledale čvrsto. Imala je crnu kožnu suknju, mrežaste crne čarape i crni korset, a na nogama čizme sa visokom potpeticom. Sa osmehom se javila svakom momku pružeći im ruku i profesionalno se ponašala, što je momcima bilo čudno. Pitala je gde žele da ona nastupi i zamolila ih da zauzmu svoja mesta kako bi ona procenila koja pozicija je za nju najbolja. Dok se nameštala na centralnom mestu jedan je dobacio pitanje da li će biti još nešto posle skidanja, a Veronika je rekla da to zavisi od njih. Zadovoljni su bili odgovorom, po dogovoru su poslali ženama poruke da ih ne čekaju i odložili telefone.

Luda noć sa bugarskom striptizetom

Veronika je sa sobom čak nosila i džu-boks na kom je pustila neku bugarsku muziku, i ne gledajući u momke, počela da igra. Igrala je oko stolice, sitno koračajući napred-nazad i nečujno pevušila pesmu koja je momcima bila nepoznata. Oni zapravo više nisu ni čuli muziku i pesmu, nestrpljivo su čekali Veronikin dalji korak. Zabacivala je kosu pozadi i sela na stolicu tako da joj je naslon udarao u grudi, a bila je okrenuta licem ka momcima. Spustila je korset tako da su bujne grudi bile napolju. Stavila je kažiprst u usta i pomerala telo u ritmu muzike. Momci su nemo gledali i ubrzano disali. Veronika je prekršatala noge sa leve na desnu i obrnuto.

Momci su to dočekali sa ovacijama. Ona se nasmejala, prijala joj je njihova reakcija, ustala sa stolice i ponovo se njihala dok su joj se i sise klatile, onako bezobrazano izazovno. Momci su se oslobodili i jedan po jedan izvadili svoje ukrućene kurčeve koje su pre toga pokušavali neprimetno da stiskaju preko pantalona. Veronika je nastavila svoju tačku ali je pogled bio uprt u te kurčeve koje glade napaljeni momci.

Momak s kojim je komunicirala oko dolaska je ustao, skinuo potpuno pantalone i prišao joj. Ona je to shvatila kao poziv za pušenje, te je kleknula i odmah ga primila u usta. Ostali momcu su u tom trenu poskidali sve sa sebe i prišli Veroniki. Ona je bila u klečećem položaju i naizmenično drkala i lizala ponuđene kurčine. Muzika je i dalje išla na zvučniku ali niko više nije obraćao pažnju na to. Sisala je striptizeta kao profesionalka.

milfica prima dva kurca u pičku i treći u guzu

Onda je ustala, kleknula na stolicu držeći se za naslon i primila prvi kurac u vlažnu pičku. Dva je naizmenično dobijala u usta, a druga dva je drkala. Hvatali su je za sise i udarali po dupetu. Ona je stenjala i sa uživanjem menjala kite u ustima. Prvi je brzo išpricao spermu po matoroj guzi, a onda je svoj kurac u pičku smestio drugi.

Readljaka@ na MILF Bugarki je sve osim plan ovih momaka za to veče, ali momcima se očigledno posrećilo. Treći je poželeo da gurne kurac iz usta u guzu, prstom je napravio put svom kurcu koji je lagano smestio u Veronikin čmar. Punio joj je guzu kurcem, a potom i spermom. Četvrti je prvo jebao pičku, pa je svršio u guzu, a peti nije želeo da prestane da drka u Veronikinim ustima, tu je poželeo i da se isprazni. Prskala je sperma po Veronikinom telu, a ona je svoje orgazme dočekivala na kurčevima.

Drugi krug jebanja je brzo počeo, ovakav uvod ne može da dovede do velike pauze. Kurčevi su ispunjavali Veronikine rupe, koja se pokazala kao vrlo izdržljiva. Sa uživanjem je sisala kurčeve i jaja, čak je u jednom momentu počela da liže čmar liku s kojim je ugovarala susret. Druge momke je to naložilo, pa su se svi naguzili a ona je svojim jezikom šetala od jednog do drugog dupeta. To im njihove žene nisu pružale, ali kad već daju pare moglo bi i dupe da im se poliže. Dok je ona lizala oni su drkali, pa su se posle vratili u pozicije za jebanje. Milfara je uspela da dva kurca primi u pičku, jedan u guzu, a dva je pušila. Stvorena je za jebanje. Ovu turu seksa je preuhitrio orgazam koji je nastupio u kratkom vremenskom period kod svih, a Veronika je ležala na podu umazana od sperme.

Luda noć sa bugarskom striptizetom

Kada su došli sebi dali su joj skoro sav novac koji su dobili te večeri, a ona je iznenađeno uzela i ugurala ga u torbicu. Bilo je tu i više novca od cifre koju je tražila, ali zadovoljstvo koje im je pružila nema cenu. Rekla im je da je raspoložena da se i ubuduće druže i otišla taksijem, ne dozvoloviši im da je voze. Oni su se obukli, rasklonili stvari iz kafića i uputili svojim ženicama zadovoljni i ispražnjeni.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x