Svastika u sendviču

Registrovani korisnici ne vide reklame

„Koliko si puta svršila večeras?” „Pet do sada, tri puta u sendviču i dva puta sa Ivanom.” „Vidiš li koliko te volim, kakav sam ti ugođaj napravio.” „Volim i ja tebe.” „A voliš li da pušiš kurac?” „Obožavam, a posebno tvoj”, krenu jezikom preko grudi, zadrža se malo na pupku. U međvremenu prodrka malo kurac, spusti se do njega i on nesta u najslađoj rupi na svetu. Nastavljam da uživam…

Svastikica polako puši, ja uživam, mazim je po licu, malo joj obrađujem bradavice, baš opušteno sa kurca se spušta na jaja, usisava u usta jedno pa drugo, isteže kesu koliko može, već me je privela kraju. Presta sa pušenjem, palaca jezikom po pupku, liže me po stomaku i grudima, dođe do usta.

lizanje muda

„Daj mi jezik…” Uvlači ga u usta koliko može, pusti ga i poče da se smeje… Uh kada bi on mogao da svrši, kako bi se nasisala… „Nastavi ti lutko da sisaš kurac pa ćeš dobiti šta hoćeš.” „Ja hoću da me ližeš.” „Tebe ili pičku?” „Pa i ona je moja.” A ja mislio da je moja. „Ako je tvoja liži je.” „Hoću lutko.” Spustim se dole, zaronim joj glavu među nogice, iz nje kao i obično cure sokići na sve strane, klitoris joj nabubrio, ja ga grickam, usisavam u usta, jezik joj nabijam u picu koliko god mogu da ga uvučem, ona mi sve više pritiska glavu na pičkicu.

Dupencetom počinje da vrti sve jače, ujedem je blago nekoliko puta, ona uzdiše, blago cvili: „Joj, joj joj…” Raširim joj noge, ispljeskam je po pičkici nekoliko puta, ona krenu opet: „Joj, joj, joj, daj mi, daj, daj kurac, ubodi me, joj, joj, hoću…”

lizanje pičke

Zaronim u nju, obuhvati me nogama oko struka, stisnu pičkicu… Za to je pravi majstor, izvežbala se japanskim kuglicama, krete da vrti guzom, a ja je držim za ramena i navlačim je na kurac. „Joj, joj… ‘ajde puni, puni me…” Nabio sam ga do kraja, krete na devetnaestom santimetru iz vrha mog glavića mlaz pravo u svastikinu matericu… I ona drhti sva, noge joj se tresu oko mog struka, glavom trese levo-desno. „Uh, uh, joj, joj.”

Smirismo se oboje, pustim joj ramena, uhvatim je za sise, stegnem koliko mogu i povlačim na dole, kao nabijam je na kurac, ona ga steže i popušta. „To pičko baš si dobra.” „Zar to nisi odavno ukapirao?” „Jesam, zato te i jebem.”

Sutra će primiti dva kurca

Legnemo na bok jedno prema drugom. Ona to voli, da ne vadim kurac iz nje. Da tako pričamo nešto… Iznenada me upita: „Što je Ivan otišao onako brzo?” „Ne znam, valjda zbog mlade žene.” „A mogli ste me odraditi još jednom zajedno.” „Pa odradićemo te ujutru.” „Šta, kako?”, iznenadi se pička. „Rekao sam mu da dođe ujutru kada si bila u kupatilu i kada mi je rekao da mora da ide, hteo sam da te iznenadim.” „Kada će doći?” Vidim da se obradovala. „U sedam ujutru, trpaćemo te do deset i onda nas dvojica razlaz, a ti ostani spremaj šta treba i čekaj muža, sutra ćeš verovatno primiti tri kurca.” Jooooooj, zagrli me, poljubi, koliko te volim, kako ti znaš da me obraduješ.” „Jesi srećna.” „Jesam.” „E lepo, znao sam.” „Probudi i mene ujutru pre nego što on dođe, da se pripremim, rekao je voli da jebe u guzu, hoću da mu dam guzu, neka je rasturi, da me nabije na ceo kurac, pa šta bude.” „Neće biti ništa, izdržećeš ti to.” „Hoću sigurno…”

Probudim se ujutru u šest, skuvam kafu, sipam dva vinjačića, svastika spava. Uđem u sobu, namestim se pokraj nje, poljubim je, i onako mlitavim kurcem pljeskam je po licu i ustima. Ona otvori oči, nasmeši se i uze ga rukom i poljubi nekoliko puta.

„’Ajde pičko ustaj, skuvao sam kaficu.” „Važi.” „Popijemo kaficu i vinjačić, hoćeš li još jedan?” „Neću, idem u kupatilo.” Vraca se posle petnaestak minuta. „Jesi se sredila?” „Jesam.” „Jesi spremna?” „Ma sto posto.” „Idi ti u krevet, ja ću sačekati Ivana.”

Svastika leži između nas dvojice, polako drka oba kurca, spusti se na dole i poče naizmenično pušiti jednog pa drugog. Nas dvojica ležimo na leđima, prepustili se njoj i uživamo.

drkanje dva kurca

Prekide, leže preko Ivana. „Hoćeš guzu?”, pita ga. „Hoću.” „Spremila sam je samo za tebe.” Ja se pomerim u sedeći položaj, svastika prođe dole, uze moj kurac, poljubi ga sočno i namesti se u dogi pozu. Ivan prođe iza nje, ubode je u pičku, nabi joj ga nekoliko puta, izvadi i poče joj polako ubadati u guzu.

Ona se drži za moj kurac, glava joj na mojim butinama. „Samo polako, Ivane”, reče mu. „Ide ide, uh ala si podmazala”, nasmeja se Ivan. „Za tebe.” Znao sam da je jutros isprala guzu i napunila je lubikrantom. I pored toga opet tiho jeca, ja joj nisam nabijao nikada ni pola kurca, obično samo glavić i to uglavnom iz zezanja. Ivan je drži za kukove, verovatno da joj je nabio ceo kurac, poče da je jebe. Svastika cvili: „Samo polako, polako, joj umreću.” Ivan i ja se nasmejasmo. „I treba da umreš na kurcu.” „Joj neću sada.” Toliko smo se zasmejalii i nas dvojica i onda je Ivanu ispao kurac iz nje.

„E ‘ajde sada pičko sedi meni na kurac pa neka ti Ivan trpa guzu.” Prihvati odmah, sede na mene, ubaci rukom kurac u pičku. Tu joj uđe lako. Leže preko mene i postavi Ivanu guzu na izvol’te. „Samo polako molim te.” Ivan je pljesnu po guzi i poče ga nabijati.

Uhvatili smo ritam, ja malo slabije, ali Ivan je razbija u guzu, čujem kako udaraju njegove butine u dupe. Svastika leži preko mene, ja je stegao oko vrata, ona sva mokra, kao da je okupana, i nabijam je odozdo u pičku.

dupla penetracija

Prima dva kurca kao šampion

Ivan cepa bez milosti, ona plače, kuka, šta li radi, ko će znati. „Hoćeš još lutko?” pitam je ja. „Hoooćuuuu, hoćuuuuu, joj, joj, jebite me, jebite.” „Jebemo te srećo.” „Ubite me, ubite, joj, joj, majkooooo, jebu me, majko, jebu, jebu, puna sam, joj, joj, joj, joj, nedajte me, umirem. Jojjjj, ne mogu više, gotova sam, gotova, gotova.” „Čekaj još” kaze Ivan.

Ona se već opustila po meni. „Jebi me u pičku Ivane, izvadi ga molim te, izvadi, izvadi.” Ona jadna i ne oseća moj kurac u pički, koliko joj je Ivan razvalio dupe. Ivan ga izvadi. Izvadim i ja a on je ubode u pičku poče je još jače trpati. Ja se namestam da joj zabodem u usta, prihvati ga. Sada joj je mnogo lakše. Ivan se zabi u nju nekoliko puta jako, uzdahnu, umiri se… puni je… Ja se nešto štrecnuo, osećam da ne mogu da svršim, treba početi iz početka.

spit roast

Izvadim ga. „Nemoj više.” Ona me pogleda: „Što?” „Neka posle.” Ivan se isprazni, izvadi ga. Svastika se okrete prema njemu, uhvati ga za kurac, on hoće da joj dâ u usta. „Idi operi ga, sav je od lubrikanta.” „Ti si napunila guzu sa njim.” „Idi molim te, hoću da ga ljubim. Što ti nisi svršio?” „Nemam pojma, uplašila si me koliko si se drala.” „Šta ću, razvali me ovaj.”

Ivan se vrati iz kupatila, sede pokraj nje, odmah mu uze kurac, ljubi, liže, uvlači u grlo, sisa i liže jaja, mali se opustio i ćuti. Konačno se okrete prema meni. „’Ajde jebi me.” „Digni ga prvo.” Namesti se ona prema mom kurcu i poče ga sočno pušiti, a Ivanu i dalje drka. Meni se brzo diže, znam šta hoće.

„’Ajde namesti se da te jebem.” Svastika leže na bok, podigla nogu, pička otvorena, sva crvena. Ubodem je, Ivan joj ubaci kurac u usta, ja joj namestim nogu na rame, uhvatim je za sisu i poteram. Jedino ja nisam od jutros svršio, ali ne potraja dugo, dođe i meni. „Uh uh, stegni, stegni pičku”, stisnu svastika koliko može i ja je napunih. Držao sam ga malo u njoj jer ne voli da se izvadi kurac iz nje kada svrši.

spooning creampie

Ona puši Ivanu, on joj uvrće bradavice. „Odoh u kupatilo.” Vraćam se – ona još puši, Ivan joj drka pičku. Izađem u dnevni boravak, pogledam – pet do devet, još malo pa dva sata. Uđem usobu da uzmem pantalone, svastika vrisnu: „Daj, daj mi!” Ivan se baci preko nje, ubode je u pičku, a ona jauknu: „Jojjjjj joj, ah, ah, ah, joj”.

Ivan se vrati, sede joj preko grudi, ubaci joj kurac u usta, podiže se na gore i poče je jebati u usta. Uzmem pantalone, vratim se u dnevni boravak, a uskoro čuh Ivanove uzdahe. Gotovi su…

Svastika uđe u dnevni boravak, Ivan otišao u kupatilo. Pogleda i ona u telefon: „Joj, prošlo devet.” „Pa šta se može kada nećeš da nas pustiš. Ha-ha. Jel’ ti bilo lepo?” „Savršenstvo. A tebi?” „Meni je uvek lepo sa tobom.” Poljubi me. Dolazi Ivan, obukao se. „’Ajde da popijemo po jedan pa da ja opet bežim.”

Svastika ode u kupatilo. „Ovo je neverovatna žena, ja ovo stvarno nisam mogao da zamislim, kada vidim šta radi moram i ja da podivljam. ‘Ajde živeli.” Ivan ispi još jedan na brzaka, svastika pita hoćemo li kafu.

jebanje u usta

„Ja idem”, reče Ivan. „Ja hoću kafu.” Ivan krete. „Hajde da te ispratim.” Dođoše do vrata, ona ga zagrli i poljubi ga nekoliko puta. „A njega?”, pitam je ja. Svastika me gleda i smeje se, zna šta joj kažem. „Pozdravi se i pitaj ga.”

I još jednom za srećan put

Kleknu ispred Ivana, on se smeje, nije očekivao. Raskopča mu šlic, izvadi kurac, zaguli ga i poljubi u glavić nekoliko puta. Pomazi se po licu, poljubi još nekoliko puta: „Hoćeš li me jebati opet”. „Šta kaže?”, pitam je ja. „Hoće.” Smejemo se svi. Ponovo ga poljubi, uvuče u usta nekoliko puta i vrati ga u gaće. Ivan se zakopča, ona proviri u hodnik da vidi ima li koga…

Pijemo kafu. „’Ajde zovi u NS, pitaj kada kreću.” Uze telefon zove na fiksni, javi joj se svekrvica, ispričeše se; muž, moj paša, javi se i on… pozdraviše se. „Krenuće za sat-dva.” Dobro je, meni odgovara što kasnije da krenem, ženi sam rekao da idem sa drugarima lovcima i da spremamo lovački ručak… Javljaju da su krenuli, za sat ipo su tu. „’Ajde pičko, skuvaj još jednu kafu da popijem i da se zasladim, pa da idem.” „Nećeš valjda?” „Normalno da hoću.” „Jel’ mora?” „Mora.” „Dobro, zaslužio si, to uvek upražnjavamo kada smo u mogućnosti.”

Skide haljinu, gaćice, brus, i ode gola da kuva kafu. Donese kafu, spusti je na stočić pokraj troseda, sede na pod ispred mene, izvadi kurac i poče ga obrađivati. Pijem kaficu, svastika polako puši, baš uživam.

Dođe i kraj, svršim joj u usta, ne u grlo, da mi pokaže kako guta, što ona i uradi. „Jel’ slatko?” „Jeste.”

gutanje sperme

Odlazimo u kupatilo. Svastika opra usta, meni opere kurac, poljubi ga i ubaci u gaće. „Lepoto moja, idem i ja. Doveče ću ti jebati sestru, a ti vidi šta ćeš sa mužem.” „Idiote, baš si idiot.” Poljubim je. „Jel’ tebi bilo lepo?” „Uh, ne pitaj.” „Ćao, voli tebe tvoj zet, ti si najslađa svastika na svetu.”

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Uzivaj sa njima dvojicom,volela bih da tako mogu i ja

A zasto ne bi mogla Gorice?

Ko nebi pozeleo ovakvu svastiku,ja bih je punio dan i noc

Joj da je moja ovakva dao bih joj sve

4
0
Would love your thoughts, please comment.x