Među oblinama vrele tetka Slavice, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Negde početkom oktobra 2012, moj najbolji drug Miloš me je zamolio da se angažujem i pomognem na sređivanju jedne manje kuće, koju je kupila njegova mama Slavica posle razvoda sa njegovim ocem Goranom. To nije bio običan razvod, već raspad sisetema u njihovoj porodici. Posle mnogobrojnih svađa i prepirki, sa kojima sam bio upoznat, preko Miloša, razlaz je bio neminovan. Prodali su porodičnu kuću u kojoj su živeli svi zajedno, Miloš sa ženom i decom, a Slavica i Goran, raštrkali su se na sve strane, svako za sebe. Miloš je kupio manji stan u gradu, a Slavica je kupila tu kuću u nekom selu 30 km od grada. Elem, pristao sam, iako je bilo daleko i oduzimalo mi mnogo vremena. Moja žena se bunila zbog toga, što ću biti odsutan neko vreme.

Bio je ponedeljak kad sam rano ujutru krenuo u to selo da bi joj pomogao oko sređivanja te kuće. Iako je bio početak oktobra, vreme je bilo fino, kasna jesen, ni hladno ni toplo, taman kako treba.

Tetka Slavicu sam znao čitav život, onako jedna OK žena, mada bez dlake na jeziku. Najjača asocijacija na nju mi je ostala još iz detinjstva. Dok smo bili klinci, tetka Slavica je bila super pička, i često sam drkao na nju, i to ne samo ja već i mnogi drugi klinci iz ulice. Ne znam da li je to Miloš ikada saznao, ili da li je barem naslutio. Sad već sa 45 godina i dalje je super pička, oblači se uvek izazovno ističući sise i dupe, niko ne bi rekao da ima toliko godina.

milfica zavodi

Sačekala me je na dvorištu ispred kuće sa velikim osmehom

– Ijao Marko, znaš li koliko mi činiš što si došao, nemaš pojma! Hajde uđi – zagrlila me je i poljubila, uvodeći me u njenu novu kuću. Ušli smo u kuću, ona je odmah stavila kafu i počela sa pričom: – Ovde je super, videćeš, mir tišina, kao u raju.

Popili smo kafu, popričali os mnogim stvarima, samo ne o njenom i Goranovom razvodu, i ja rekoh da bih odmah da vidim šta treba sređivati, jer što pre krenemo sa poslom, pre ćemo završiti. Povela me je kroz kuću i pričala kako bi volela sve da okreči: tri sobe na spratu, dole dnevni boravak i kuhinju, i da bi htela da postavi i laminat po podovima. U pičku materinu – pomislio sam, Miloš mi je rekao nešto malo da joj pomognem, a ono ispade renoviranje komplet. Moja žena će da popizdi kad joj budem javio da me neće biti sigurno deset dana. Rekao sam joj da je to posao od deset dana, jer sam radim.

– Ma nema problema Marko, pomagaću ti ja šta god da treba, a polako ćemo, pa će se završiti. Važno mi je samo da ti imaš vremena da sve to završimo.

Ok šta je tu je, prihvatio sam i sad nema nazad, jer je u kući bilo mnogo više posla nego što sam mislio. Seli smo u kola i otišli do obližnjeg mesta da kupimo laminat, boje, i ostale stvari potrebne za renoviranje. Čitav taj dan smo izgubili u nabavci materijala. Kasno popodne smo ručali, zatim malo sedeli uz TV i onda sam nesto smoren otišao na spavanje. Ujutru sam ustao rano, da bih što pre krenuo sa poslom. Kad sam sišao dole sa sprata u dnevnu sobu, tetka Slavica je već bila u kuhinji.

– Eee dobro jutro Marko, evo sad će kafica i doručak.
– E super, idem da se umijem i da se malo sredim.
– ‘Ajde ‘ajde, pa da doručkujemo.

Ušavši u kupatilo i slučajno pogledavši ispod peškira na korpi za veš, video sam da su virile crvene gaće i brus. Zatim sam ih vratio na mesto gde su bile, da ne primeti, završio sam i izašao sam.masturbacija pod tušem

Imala je na sebi neku crvenu majicu sa dekolteom i kratku šarenu suknju iznad kolena, pomislih – kako se utegla kurva matora. Završili smo doručak i kafu i ja krenuh sa poslom.

Pripremao sam masu za zid a tetka Slavica se vrtela oko mene i htela da mi pomogne. Čučao sam kraj kofe mešajući masu i tad tetka Slavica čučnu kraj mene, a suknja joj se rastvori napred otkrivajući joj butine i crne gaćice, koliko sam video.

– Juuuu, kako se otvori? U pičku materinu! Izvini – reče smejući se – idem da obučem nešto drugo, prikladnije za rad.

Samo sam se nasmejao, na njen komentar a ona ustade i ode stepenicama na sprat u sobu.

Ima matore još uvek dobre butine, jebozovna je bez obzira na godine

Kad se vratila imala je na sebi neku pamučnu trenerku u koju beše upasala crvenu majicu, tako da su joj ionako njene velike sise došle do punog izražaja, klateći se slobodno pod majicom. Odmah sam primetio da ne nosi brushalter.

– E ovako je bolje, pravo radno odelo.
– Da znate, jeste – rekao sam gledajući je ravno u sisetine koje su se slobodbno njihale. Nije nosila, brushalter, bradavice su joj se jasno nazirale pod majicom. Mašta je počela opet da mi se pali kao kad sam bio klinac.

Počeo sam da radim, ona se trudila na svaki način da bude korisna, iako stvarno baš ništa nije radila. Taj čitav dan sam proveo u poslu, sa nekoliko pauza, za ručak i kafu, i uveče kada se smrklo, tetka Slavica me je pitala ko prvi ide na tuširanje, rekoh joj:
– Idite Vi slobodno prvi, ja ću posle vas – sa namerom da vidim koje je gaćice danas nosila.

Zatim se ona istuširala, izašavši iz kupatila u bade-mantilu, reče mi da je kupatilo slobodno i da ja mogu da idem da se sređujem.

devojka u bade mantilu

Ušavši unutra, odma’ sam se bacio na pos’o: gaćice nisu bile na istom mestu, već su sada bile u korpi za veš. Uzeo sam ih u ruke, opet su bile tange, ali sad su bile crne boje. Kurva, znači samo tange nosi, sigurno je željna kurca čim nosi tange. Moja kurčina je već htela da probije gaće, a zatim sam njene tange uvio oko svog kurca i počeo da drkam. Zatim uzeh da tražim da li ima još i naleteh na one crvene i njih sam počeo da mirišem. Miris me udari u glavu i počeh da svršavam kao lud po crnim gaćicama, baš gde se nalazi pička. Uzeo sam gaćice i vratio ih otprilike gde su bile, istuširao sam se i izašao.

Tetka Slavica me je čekala da mi kaže da mi je namestila krevet i da mogu da spavam. Bila je obučena u neku spavaćicu, jasno su joj se ocrtavale bradže, a zatim me povede na sprat da mi pokaže gde ću da spavam. Išao sam iza nje a njena ogromna guzica se samo njihala.

– Dobro jutro, ja već ustala, sad ću da nam stavim kafu – probudi me tetka Slavica.
– Dobro jutro, sad ću i ja – rekoh i digoh se iz kreveta. Počeh da navlačim donji deo trenerke, da odem da se umijem.
– Kako si spavao?
– Iskren da budem, onako, nešto sam imao isprekidan san.
– E šteta, pa zašto, ja sam spavala kao beba.
– Nemam pojma – rekoh i odoh u kupatilo

Vratio sam se i seo za kuhinjski sto, dok je teta Slavica kuvala kafu i pripremala doručak. Kako je radila kraj sudopere, savijala se unapred, tako joj je butina u izvirivala ispod kućne haljine i to dobrim delom.

Ona to radi namerno jebeš mi mater – pomislio sam. Savila se malo unapred dok mi je stavljala kafu na sto, tako da joj se haljina rastvorila, da sam mogao da joj vidim sise koje se slobodno njišu pod haljinom. Uopšte nije nosila brushalter.

– Evo izvoli kaficu – te se okrete, uze i svoju šolju i sede preko puta mene na stolicu. – Hoćemo li danas uspeti da završimo sobe, šta misliš?
– Ne znam, videćemo kako nam bude išlo.

svršavanje po gaćama

Popili smo kafu, doručkovali i ja krenuh sa poslom. Popeo sam se na sprat i počeo da radim. Posle pola sata pridružila mi se i teta Slavica, nosila je žutu majcu sa velikim dekolteom, i pamučnu trenerku. Ljuljala je na sve strane, dupetom, sisama. Uh brate kako bih je jeb’o – razmišljao sam.

– Šta treba ja da radim?
– Ma ništa, sad mi ne možete pomoći, posle kad završim ovu sobu Vi prebrišite podove, pa da polako završavamo.

Tako je i bilo, kad sam završio sa bojenjem, prvu od tri sobe, teta Slavica poče da je čisti i briše. Donela je vodu, krpe. Klekla je na pod i počela sa brisanjem. Ja sam stajao pušio cigaretu i posmataro je kako meša dupetom dok briše pod i kakoj joj je trenerka spadala. Počeše da sevaju tange. Kurac mi se dizao, naravno. Koja sam pička – razmišljao sam – ne smem ništa da pokušam, da je naguzim ovako dok brise. Gledao sam i palio se dok su joj se sise slobodno njihale kako je bila u klečećem položaju. Šta sam drugo mogao nego da se okrenem i odem u drugu sobu i nastavim da krečim. Posle dvadesetak minuta me je pozvala da joj pomognem da namestimo krevet i ormar, u sobi koju je prebrisala. Kad smo to završili, vratili smo se u drugu sobu da nastavim za krečenjem.

– Jel’ mogu ja da probam da okrečim taj jedan zid? – pitala me je tetka Slavica.
– Možete, zašto da ne, hajde polako. – Ona uze valjak i poče da mlati po zidu sa njim, ostavljajući suze na njemu.
– Neee tako – rekoh – morate da vučete ravnomerno, i pritisnite taj valjak – rekoh joj prilazeći do nje. – Ovako – rekoh hvatajući njenu ruku – uzmite ga sa dve ruke i vucite, gore pa dole.

Stajao sam tik iza nje, na dva centimetra od njenog dupeta, držeći svojom rukom njenu njenu ruku. Kako je vukla valjak i bojila zid, tako je pomerala dupe levo-desno, mešala njime samo tako. I dalje sam je držao jednom rukom za njenu ruku a drugu joj spustih na bok.

– Tako, vidite kako vam ide….
– Još ću da naučim da krečim pod stare dane… – nasmejala se.

Zatim sam joj je rekao da umoči valjak opet u kofu sa bojom, pa da opet nastavi. Kad je krenula opet da boji zid, ja sam joj opet uhvatio ruku a drugu joj spustio na bok, nameštajući se tako da me konstantno dodiruje dupetom po preponama, kako se pomerala dok kreči. To je, naravno, rezultiralo erekcijom. Kurac mi se ukrutio za pet sekundi. Ne znam da li je osetila moju ukrućenost, ali je i dalje nastavila da boji kao da ništa ne oseća. Svaki put kad bi umočila valjak u kofu sa bojom, ja sam je pustio, a zatim opet vraćao ruke na isto mesto. Nije se bunila, veće je najnormalnije i dalje bojila. Meni se kurac toliko digao da se izbočina jasno videla na trenerci.

drkanje kurca preko trenerke

Sledeći put kad je tetka Slavica krenula da umoči valjak u kofu sa bojom, letimično je pogledala u pravcu moje izbočine, i ništa nije rekla, već se samo okrenula ka zidu i nastavila da boji. Bilo me je sramota, tako da sam je pitao:
– Jel’ ste ukapirali kako treba ili je potrebno da Vam još asistiram?

Ona se malo nasmejala i odgovorila mi je:
– Pa valjda jesam, ali ako ti misliš da treba još da mi asistiraš, u redu, nemam ništa protiv. Nego se plašim da se ne ukočiš u tom položaju, pošto ti se jedan deo već ukočio.

Osećam da sam pocrveneo kao bulka, zbog njenog komentara i aluzije na moj dignuti kurac. Opet me je pogledala i rekla:
– Hajde, hajde, šta si pocrveneo, pa našalila sam se malo, na tvoj račun, nije to ništa strašno.
– Pa jebiga…. – rekoh pošto nisam znao u momentu šta pametnije da kažem.
– Hahhahah – počela je da se smeje i dalje bojeći zid – pa zar misliš da nisam primetila šta radiš sve vreme, pa nisam ja od juče, ccc…
– Sad mi je stvarno neprijatno – rekao sam.
– Pa sad, da li ti je neprijatno ili ne, ne znam, ali to je ipak samo posledica asistiranja pri krečenju, jel’ tako? – zajebavala me je.

Ovakvo njeno podjebavanje sam shvatio kao pozitvan signal, tj. da ona nema ništa protiv da nastavim šta sam radio, te joj priđoh i opet je uhvatih za ruku, a drugu ruku joj spustih na bok.

– Ipak niste dovoljno savladali tehniku – rekoh joj – moraću još malo da Vam asistiram.
– Marko, Marko, cccc – smejala se – može da ti pozli.

Tada sam skupio dovoljno hrabrosti i prislonio joj dignuti kurac na dupe preko trenerke

Sada ga je već jasno osećala, trljajući me dupetom po njemu kako se mrdala od pokreta bojenja. Lagano sam joj vrhovim prstiju prelazio rukom, preko njene ruke sve do njenog ramena. Tada sam joj spustio ruku na sisu preko majce i lagano je uhvatio. Bila je mesnata i masivna. Lagano sam je masirao i stezao. Tetka Slavica je i dalje krečila bez ikakvog komentara.

vaćarenje za guzu

Obuhvatio sam joj sise sa obe ruke, preko majce i masirao ih. Stvarno su, obimne i teške. Ima šta da se uhvati. Bradavice su joj se ukrutile, vrlo lepo sam ih osećao između prstiju. Prislonio sam joj lice na vrat, kroz kosu, mirisao je i ljubio ovlaš usnama.

– Marko – promucala je ispustivši valjak na pod – misliš da je ovo pametno, to što radiš?
– Ne znam da li je pametno, ali mi prija – odgovorio sam joj šapatom, grickajući je iza uha.
– Izgleda da te ja stvarno privlačim, a Marko? – pitala je uzdišući isprekidano.
– I više nego što mislite, tetka Slavice, mnogo više…

Tada počesmo da se ljubimo. Usne su joj bile pune, senzualne. Uvukao sam joj ruku u pamučnu trenerku, klizeći preko stomaka ka njenom međunožju. Prstima sam joj vrlo senzitivno opipao pičku, preko gaćica. Uvukao sam joj ruku u gaćice i šakom opipavao obrijanu picku. Bila je vlažna. Kad sam joj srednjim prstom prešao preko usmina, mazeći ih vrlo osećajno, tek tad sam osetio koliko se primila i navlažila, koliko su joj moji dodiri prijali. Naravno, trgla se, kao da ju je udarila struja, od tog mog dodira, a tek kad je osetila kako joj moj srednji prst ulazi unutra, počelo je ono pravo. Bio je to pun pogodak, prava navala zadovoljstva, i vlaženja. Držao sam joj prst unutra, a dlanom masirao klitoris. Slavica je podivljala činilo mi se. Drugom rukom sam joj zadigao majicu nagore, uzimajući njenu masivnu toplu levu sisu u usta, tačnije bradavice i kolobare. Ljubio sam ih, sisao i obrađivao jezikom i zubima, i pritom sve vreme masirao dlanom klitoris sa srednji prstom u njenoj pički.

– Mmmmmmmmmm ah – otelo joj se nešto kao vrisak. – Jednom rukom mi je šarala kroz kosu, a drugom stezala guzu. – Markoooooo – opet je arlauknula.

Jebao sam je srednjim prstom, dlanom joj dodirujući klitoris, žvalavio i sisao njenu ukrućenu bradavicu, a drugom rukom je hvatao za dupe, gurao joj prst među guzove preko trenerke, mazeći joj anus.

Tetka Slavica je odletela ko zna koliko daleko, načisto se pogubila, prepuštajući se mojim dodirima, maženju i jebanju srednjim prstom. Ni sam ne znam koliko je to trajalo, kad poče da kleca, da se cima, da me čupa za kosu, dok je svršavala, stojeći na nogama. Više nije mgla da izdrži, već kleknu na pod, sa smešnim izrazom lica, bolje reći sa onim grčom na licu, koji mi je poznat, kad žena dobro, baš dobro svrši.

milfica drka kurac

Pustio sam je da dođe sebi, i povrati se, dok je klečala sa glavom pognutom ka podu. Po inerciji sam omirisao svoj prst i šaku. Bio je to dobro poznat miris pičke koja se natopila svojim sokovima. Sedela je tako na podu čitav minut, dok sam ja stajao kraj nje sa dignutom kitom u trenerci. Nismo ništa govorili.

Tada me je pogledala, razvukla lice u osmeh i rekla:
– Nisam imala pojma da si ovako talentovan. – Samo sam se osmehnuo, a ona nastavi: – U stvari nikad nisam ni razmišljala o tebi na ovaj način, tačnije do jutros, da budem iskrena, kada sam ubacivala veš nasla sam ulepljene gaćice od sperme, nisam znala da te to pali. Nego ja mislim da mooooram…?
– Šta…? – nasmejao sam se.

Ona mi uzvrati osmehom te pruži ruke ka mom dignutom kurcu u trenerci i krenu da ga opipava preko trenerke. Igrala se tako tridesetak sekundi, a onda mi svuče trenerku do kolena i nastavi da mi ga mazi i opipava preko gaća. Igrala se vrlo polako i nežno sa njim, pa krenu da mi zavlači ruke u gaće, onako sa strane. Obuhvatila mi je dignuti kurac jednom šakom, dok mi je drugom masirala jaja. Uuuuuuu kakav osećaj, prosto sam počeo da trnem od uzbuđenja. Mazila me je i nadrkavala mi ga, ni sam ne znam koliko dugo, pa ga zatim izvadi iz gaća i liznu mi glavić koji je bio sav slinav. Poljubila ga je, te počela da mi ga liže od jaja naviše.

– Muškarci najviše vole pušenje, zar ne? – prošaptala je.
– Valj… da… – promucao sam jedva.

Tada tetka Slavica poče da ga uzima u usta, postepeno, malo po malo, nežno, pa zatim ga stisnu usnama, pa opet popusti taj stisak, pa opet jači. Žena ga je pušila, ne umem da objasnim. Extra talenat i iskustvo pretpostavljam. Mogao sam da svršim u nekoliko navrata, ali mi nije dala. Tad je popuštala, da se saberem valjda, pa opet nastavljala da mi ga puši i sisa.

milfica puši kurac

Onda ga je uzela u usta do kraja, osetio sam kako mi steže jaja, rukom, a srednjim prstom mi masira deo ispod jaja. To je dovelo do eksplozije, koju kad je osetila, tetka Slavka ga izvadi iz usta i jako ga stegnu rukom drkajući mi ga, dok sam ja štrcao spermu na njene sisetine.

Noge nisam osećao, klecale su mi, jedva sam stajao

Kad sam izbacio najjače mlazeve sperme, ona ga vrati u svoja usta, nastavljajući da mi ga drka, i isisava ostatak valjda. Tada sa rešio da prekinem tišinu.

– Tetka Slavice, znači, bilo šta da kažem je suvišno?
– Kako misliš?
– Ovo još nisam doživeo, verovali Vi ili ne. – Ona se osmehnula:
– ‘Aj da ti verujem, mada muškarcima ne verujem ništa.
– Kako god, ali ja sam iskren. – Opet mi se osmehnula, pomazivši me po kosi, kao kakvo dete:
– I ti si mene extra zadovoljio, nisam ni sanjala da ću ovako da svršim, baš umeš da pružiš ženi… ali neću mnogo da te hvalim, i ovo je puno. Nego šta ćemo sad, hoćemo li da nastavmo da radimo ili…? – smejala se.
– Pa ipak ćemo morati da nastavimo da radimo, ima još dosta posla, mada se meni više ne radi, iskreno…
– Verujem ti, ni meni ali moraćemo – i zatim smo ustali da nastavimo sa poslom.

milfica guta spermu

Ja sam nastavio da krečim, tu drugu sobu, ne bih li je završio i prešao na treću. Ona se tu vrtela, zatim kad sam ja završio, ona je počela da briše, a ja sam počeo treću. Tek kad sam završio i treću sobu, otišli smo da ručamo. Sve vreme smo se ponašali oboje kao da se ništa nije dogodilo. Po završetku krečenja treće sobe, kad je ona počela i nju da briše i čisti, s vremena na vreme sam je posmatrao kako nagužena, meša dupetom, kako joj se sise njišu slobodno, pa me je želja opet obuzimala. Dolazio sam u iskušenje da joj priđem, uhvatim je za dupe, za sise, ali nisam, već sam pustio da sve ide polako, kao iz početka. Iznova sam se napaljivao.

Posle večere smo seli, pijuckajući vino. Bilo je već osam sati, umor me je polako savlađivao. Pričali smo o nekim sasvim bezveznim stvarima, ni pomena o onome što se danas dogodilo. Tada tetka Slavica reče:
– Hoćeš ti prvo da se okupaš, a ja ću posle?

Htedoh da kažem – pa možemo zajedno – ali nisam, već rekoh:
– Idite prvo Vi, ja ću posle Vas.

Crazymen27

Nastavak: Među oblinama vrele tetka Slavice, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x