Među oblinama vrele tetka Slavice, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Među oblinama vrele tetka Slavice, I deo

Ona reče:
– Dobro, pa ću ja onda da razmestim krevete dok se ti budeš tuširao – zatim ustade i ode u kupatilo.

Posle nekoliko minuta, čula se voda kako šušti. Nisam odoleo iskušenju, već sam ustao i krenuo u kupatilo. Pred vratim sam se svukao, go, i polako ih otvorio. Nije zaključala, prošlo mi je kroz glavu – verovatno i očekuje od mene da joj se pridružim. Polako sam otvorio vrata i ugledao je kako stoji u kadi i pere kosu šamponom. Žmurila je, okrenuta ka meni. Velike sise su joj bukbalno stajale pravo, kao da ima silikone, a pička joj je bila na bubrela samo tako. I dalje je žmurila kako joj sapunica koja joj se slivala licem ne bi ulazila u oči, dok je trljala kosu šamponom. Ušao sam u kadu i stao tik do nje, spuštajući joj šaku na pičku.

– Ijuuuuuuuu – viknula je – znala sam, tačno sam znala, da ćeš da dođeš – nasmejala se.

Uzeo sam malo gela za tuširanje u ruku te počeo da joj perem pičku, usmine. U stvari, mazio sam je napaljivo. Sprao sam joj tušem penu i gel, a zatim kleknuh u kadi ispred nje i počeh da joj ližem usmine otvarajući ih prstima.

maženje pod tušem

– Ijaooooo Markoooo, ijaooo dušo kako je dobro, uf! – Gurnuo sam joj srednji prst unutra i nastavio da je ližem, grickam i ljubim. – Ijaoooo Marko, dušo, ijaooo, ah… ah, uf, uf, to tako, nastavi pile! Ijao što je dobro, aaaah ah uf…

Od njenog komentarisanja mog lizanja, mi se kurac ukočio koliko se digao, bio je tvrd kao kamen i spreman da je pojebe. Posle par minuta sam ustao, stao ispred nje, uhvatio je za sisu i počeo da je ljubim i ližem. Osetio sam njenu ruku kako prihvata moj već skamenjen kurac, i nadrkava ga lagano. Osetio sam kako klizi u njenoj ruci, kao podmazan, jer je sipala po njemu gel za tuširanje i prala mi ga. Tada smo počeli da se ljubimo, usne, jezici, su poludele, kao da se ljubim sa devojkom od 25, a ne sa ženom od 45 godina.

Uzeo sam ga u ruku nameštajući ga na njene usmine. Tetka Slavica se oslonila na zid od keramičkih pločica, desnu nogu je podigla na ivicu kade, praveći mi prostor da uđem što bolje. Namestio sam ga i krenuo lagano da ulazim, klizao je kao po loju, sve podmazano.

Trenje minimalno, obožavam kad tako ulazim u nečiju pičku

Kad sam ušao do pola, prihvatio sam je za guzu i krenuo da je navlačim na sebe. Jebao sam je prvo vrlo polako, ulazio-izlazio sasvim odmereno, i onda krenuh da je jebem žešće i jače, tako da su se zakucavanja tela o telo jasno čula, samo je pljuštalo.

jebanje u kupatilu

Jebao sam je iz sve snage, tetka Slavica je jaukala, skičala, na momente vriskala, ali tiho. Uživao sam u njenom zrelom sočnom telu. Tada sam osetio da moram da svršim, ali nije mi se izlazio iz njene pičke.

– Je l’ mogu unutra, je l’ mogu unutra? – ponovio sam dva puta vrlo brzo.
– Ma puni, ko mu jebe mater, pa šta bude-bude.

Punio sam njenu pičku spermom, te sam joj pustio guzu i uhvatio za sise sa obe ruke, stežući ih, izdižući nagore, svršavao sam i treptao. I kad je prošao taj prvi talas svršavanja, nastaviih da je jebem dalje, jer je želja bila neviđena, jednostavno nije mi se izlazilo iz njene pičke. Ovaj drugi krug tucanja je sigurno trajao desetak minuta, ne znam tačno, ali mislim da je svršila jedno pet puta u naletima. To sam osetio po trzajima njenog tela, grebanju mojih leđa i čupanju moje kose. Tada sam napokon svršio i drugi put, puneći je, iskreno i jedva sam čekao, jer više snage nije bilo.

Ova jebačina je bila extra i njoj i meni, to je bio moj zaključak. Završili smo sa zajedničkim tuširanjem i sexom u kupatil. Ja sam izašao onako go, u dnevnu sobu, da bi iz torbe izvadio čiste gaće. Ona dođe za mnom u dnevnu sobu isto gola, samo u tangama, da raspremimi krevete za spavanje.

svršavanje po pički

– Je l’ spavamo isto kao sinoć ili…? – rekoh ja osmehujući se. Ona se osmehujući odmahnu glavom i reče:
– Pa zar ti nije bolje da spavaš sam i odmoriš se kao čovek, nego da se gužvaš sa mnom na dvosedu? Što se mene tiče ok, ja sam za, ionako nisam dugo spavala sa muškarcem celu noć u istom krevetu.

Mislim se ja – ‘de nisi, već neko tebe odavno kreše čim ti nosiš tange i briješ picu, i izgledaš tako jebozovno:
– Pa eto, sad imate idealnu priliku.
– E jesi lud, dvesta na sat – reče, te mi priđe i poljubi me u obraz i nastavi da razmešta samo dvosed za spavanje.

Legli smo zajedno u krevet. Ležali smo na leđima i gledali TV. U stvari, kako smo bili pokriveni do ispod grudi, meni su njene sise odvlačile pažnju. Nekako me je bilo kao pomalo strah da počnem da je pipkam i mazim, iako sam je tucao pre samo sat vremena. Kao da se to jebanje nije dogodilo, bio je to čudan osećaj. Valjda sam već navikao da ležim pored svoje žene, a sad odjednom tetka Slavica o kojoj sam toliko maštao i drkao ga na nju kao klinac, ali o ovome da ležim sa njom u istom krevetu, da spavam sa njom čitavu noć, nisam sanjao ni u najluđim snovima.

Okrenuo sam se ka njoj na bok, obzirom da mi je bila sa leve strane, i krenuo rukom ka njenoj sisi. Blago sam je opipao, ona me je samo ovlaš pogledala i nastavila da gleda TV. Nastavio sam da je mazim, i spuštam ruku preko njenog stomaka pod pokrivač. Uvukao sam joj ruku među gaćice, opipavajući joj pičku. Mazio sam je vrhovima prstiju, lagano šarao.

jebanje od pozadi

– U pičku materinu – reče – otkad ovo nisam imala… Skoro da sam i zaboravila kako ovo izgleda.

Mazio sam joj butine, prelazio duž njih, hvatao joj guzu, mazio anus, pa se opet vratio na pičku, ovaj put uvlačeći ruku unutar povlačeći joj prst duž usmina. Bila je opet vlažna. Uzeo sam joj bradavicu u usne i krenuo da je sisam. Tetka Slavica me je mazila po leđima, klizila mi je prstima duž kičme. Mazio sam je, po pici, ljubio joj sise, sisao bradavice. Osetio sam njenu ruku kako me hvata za kurac preko gaća.

Moja kita je rasla iz sekunda u sekund, a tetka Slavica je bivala sve vlažnija

– Mhmhmmm – mrmljala je – dok je uživala u mom maženju i nadrkavala mi kurac. Počeo sam da svlačim svoje gaće, a zatim da skidam njene tangice.

Klečao sam kraj nje na krevetu, a tetka Slavica prihvati moj kurac šakom i krenu da ga mazi. Sasvim spontano sam je opkoračio, klečeći nad njenim grudima. Hteo sam da ga uzme u usta, što je ona i uradila. Pridigla je malo glavu, ja sam joj namestio jastuk da se bolje osloni, te ga uze u usta vrlo nežno.

Kako ga je obrađivala usnama, mene kao da je tresla struja. Radila je vrlo polako i osećajno. Znala je šta hoću – da joj ga stavim među sise. Pustila je moj kurac iz usta, obuhvatila rukama obe svoje sise, stežući ih oko mog kurca među njima. Počeo sam da simuliram pokrete jebanja među njenim sisama.

titjob, boobjob

– Ijaoooo tetka Stano, koliko sam maštao o ovom trenutku… samo da znate…
– Ne znam kaži mi, šta si maštao… da me jebeš među sise…?
– Aha – rekoh.

Lupetao sam kao pogubljen, i tad prestadoh da je jebem među sise. Odmakao sam se unazad, šireći joj butine, da bih joj ušao među njih. Namestio sam ga na njene vlažne sluzave usmine, i polako gurao unutra. Zatim sam ga izvadio i mazio je glavićem po usminama. Licem joj se razvlačio grč, onaj lepi grč uživanja. Tada ga opet malo ugurah unutra, samo par centimetara, pa ga opet izvadim i pomazim je po vlažnim usminama koje su gorele.

Znam da me je želela u sebi, znam da je jedva čekala da uđem u njenu picu, video sam joj to na licu.

jebanje milfice

Tada sam joj ga gurnuo unutra, uleteo je kao podmazan, vrisnula je od užitka. Krenuo sam da je jebem, vrlo polako, da ulazim i izlazim, baš kao što mi se činilo da joj prija, pa sam joj na momente uletao vrlo jako do kraja. Uzdisala je, jecala, dahtala, te vrisnula na momente, kada bih bio do kraja u njenoj pici, i promešao preponama u krug masirajući joj klit.

Uživao sam u njenom sočnom telu, a tetka Stana je bila ko zna koliko visoko od užitka i nadražaja. Nisam mogao da svršim, jako dugo, osećao sam kako gorimo od trenja i ja i ona. Tada sam je uhvatio sa obe ruke za mesnato mekano dupe, počeo da se zakucavam u nju, ne bih li svršio.

Napokon sam uspeo posle minut-dva. Napunio sam je još jednom, ali vrlo malom količinom sperme. Ostao sam u njenoj pici i spustio se preko tetka Slavice. Bio sam iscrpljen. Ležao sam žmureći. Mazila me je po kosi i leđima vrlo lakim dodirima prstiju. Ostao sam tako još neko vreme, a potom sam izašao iz nje, legao na svoju stranu kreveta i zaspao.

svršavanje u pičku

Crazymen27

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x