Jebao sam neiskusnu ortakinju svoje sestre

To se desilo pre 2 godine, u maju, za sestrin rođendan. Sestra je počastila drugarice u gradu i došla sa jednom drugaricom (komšinicom) da spavaju kod nas. Meni to nije smetalo, pošto sam već duže vreme drkao na tu komšinicu, čak se i ona ložila na mene, ali nismo se javno pokazivali, jedino tako kad dođe kod nas.

Drugarica je bila mlađa od mene 2 god. A bila je građena extra; dupe lepo, sise velike, slatka, sve naj, naj.

To veče ja sam izašao u grad sa društvom, i, pošto je bilo dosadno, vratio sam se kući brzo. Sestra i drugarica su ležale svaka na svom krevetu i razgovarale. Ja sam im se pridružio. Dok smo razgovarali stalno sam gledao u komšinicu (pošto je tajna, nek se ovde zove Nataša).

zavođenje na krevetu

Sestra je zaspala, i mi smo ostali sami

Ja sam video da bi ona nešto više sa mnom od nekog razgovora (što sam primetio i prijašnjim dopisivanjem). Podigla je deku tako da vidim njene lepe noge, što me je uzbudilo. Kurac mi je bio već ukrućen. Nastavili smo razgovarati i svakog minuta se sve više otkrivala. Nosila je majcu do pupka, tako da joj je ispao stomak, potpuno ravan, što me je dodatno uzbudilo.

Ja sam seo na njen krevet sa izgovorom da gledamo TV zajedno. Ona je sela, a ja pored nje. Digla je noge pod 90 stepeni, tako da joj se pica lepo ocrtala. Ja sam spustio ruku na njenu nogu, i odmah sam rekao, kao:
– Izvini, bilo je slučajno.

Ona se nasmejala i rekla da joj ne smeta. Ja sam vratio ruku i počeo je milovati. Ruka se penjala i došla je do pičke. Počeo sam je i nju da milujem. Samo se smejala.

maženje i vatanje

Onda sam se okrenuo kad njoj i zažvalio je. Onda sam joj stavio ruku u grudnjak, a drugu u gaće, gde sam je mesio. Onda smo legli i tako se ‘vatali i lubili, pošto se ona ustručavala u vezi sexa. Skinuo sam joj majicu i odma’ posle toga i grudnjak.

Tu sam je počeo lizati i je dopustila mi je, i rekla je:
– Ništa više nećemo!
Ja sam rekao kao: – Ok!

Vratio sam se gore do njene glave i počeo sam joj skidati gaće, a ona je rekla:
– Pazi šta sam ti rekla.
Ja sam rekao, kao: – Samo ovo ‘ajde…

Takođe sam joj lizao pičku, koja je bila glatko obrijana i spremna za nešto. Ja sam joj predložio sex, kad smo već do ovde došli.

pušenje kurca pored devojke koja spava

Predomišljala se i na kraju je rekla da može. Skinuo sam je do kraja i ona mene. Počeo sam da drkam i pogledao u nju. Rekla je:
– Sad hoćeš da ti i popušim?

Ja sam klimnuo glavom i ona je već bila kod mog kurca. Lizala ga je, gurala ga je u usta, celog sam joj stavio… Nakon nekog vremena mi je izvadila kurac iz svojih usta i počela njime da mazi svoju pičku. Ja se nisam protivio.

Počeo sam da je jebem. Gurao sam svoj snagom…

Nije smela da vrišti zbog sestre (koja inače ima jak san). Gurao sam, ceo joj je ušao; prvo sam ja ležao na njoj, onda se ona nabadala… Probali smo sve moguće poze… Imao sam osećaj kao da ću da joj pocepam pičku…

jebanje i maženje pičke

Malo pre svršavanja izvadio sam ga i stavio njoj u usta… Bojala se sperme, ali joj ja nisam vadio… Morala je do kraja da idrži sve, čak da posiše i zadnju kap sperme…

Sutra smo se ponašali kao da se ništa nije desilo… Ali smo nastavili dopisivanje i posle toga se još jednom jebali…

Stvarno je bilo extra…

svršavanje u usta

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o