Lekcija 1: Jebanje je umetnost, lizanje pičke je nauka

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Put na jug

Dimitra je iz jednog budžaka izvukla veliki plastični sanduk sa metalnom bravom. U njemu je bilo nekoliko umotanih madraca, plahte itd. Razmotali smo jedan madrac koji je bio debeo dva-tri prsta, i veličine 2×2 metra, i stavili preko njega čaršaf. To je sada stajalo na sred osunčanog platoa. Dimitra je legla i širom raširila noge.

– Koliko znaš o lizanju pičke?
– Pa, lizao sam pičku – odgovorio sam.
– ‘Ajde da vidim.

Kleknuo sam među njene noge i počeo da je ližem. Išao sam jezikom gore-dole preko pičke i klitorisa, pa sam počeo da palacam po klitorisu. Dimitra me je zaustavila.

– To što se kaže „lizanje pičke”, ne znači da treba stvarno da je ližeš.

Bio sam potpuno zbunjen! Nego šta treba da joj radim?

– Hajde da idemo korak po korak, ja ću ti govoriti šta da radiš, pa ćemo onda pričati o tome, OK?

Klimnuo sam glavom. Sunce je zalazilo i čuli su se talasi, a mi smo bili goli na tankom dušeku i upravo sam se spremao da dobijem lekciju o lizanju pičke od devojke koja je starija od mene osam godina! Da mi je neko jutros rekao kako će mi veče izgledati, nasmejao bih se i rekao da je lud!

Noge su joj bile potpino raširene, savijene u kolenima i povučene u stranu. Kolena su joj bila u visini sisa, ali tako raširena da su skoro dodirivala dušek. Rekla je:
– Otvorila sam svoju pičku za tebe kao knjigu, ali moraćeš da učiš iz nje.

To mi se strašno svidelo. Bio sam spreman da učim.

– Moraš da osetiš moje telo, moraš da čuješ moje biće, moraš da me nanjušiš, moraš da me okusiš. Moras da me uzmeš svim čulima, inače ništa nećeš postići. Pogledaj ovu oblast – rekla je – ona je cela osetljiva. Osetljivija je nego što misliš. – Nastavila je – Da bi dobro lizao pičku, moraš da voliš da ližeš pičku. Tako je sa svim stvarima u životu. Ako dobro radiš stvari koje voliš da radiš, bićeš srećan čovek.

Ja sam, onako sa glavom među njenim nogama, pomislio kako uopšte nisam siguran šta volim a šta ne volim da radim.

lizanje pičke

Dimitra me je povukla gore na sebe, i počela da me ljubi. Noge su joj se ukrstile na mojim leđima, a moj kurac joj se trljao o donji stomak. Uhvatio sam ga i okrenuo nadole, tako da ga oseti preko pičke. Šaputala mi je:
– Voleo bi da nabiješ svoj debeli kurac u moju pičkicu?
– Mhmmm – mazno sam joj govorio.
– E pa onda bolje da se baciš na učenje, jer pre toga ništa nećeš dobiti. – Dok je to govorila, gurala me je na dole i rukama i nogama.

Ponovo sam bio među Dimitrinim, širom otvorenim nogama

– Opusti se sada, zatvori oči i ljubi me svuda. Oseti moj miris, oseti moj ukus.

Ljubio sam je nežno i polako, zatvorenih očiju, po donjem stomaku, preponama, prevoju između prepona i usnica, klitorisu, usnicama, i niže, prema dupetu.

jebanje jezikom u pičku

– Mmmm, tako, tako – stenjala je i izdizala kukove prema meni.

Ja se nisam zaustavljao, istraživao sam je jezikom, udisao njen miris. Bila je meka i vrela, slana od morske vode, sočna od pičkinih sokova. Mirisala je na more, na so, na želju…

Lizao sam joj pičku kao da je ljubim, full francuski poljubac sa jezikom na njenom klitu, među njenim usminama i duboko u njenoj pički. Osećao sam da je sve vlažnija, njeni sokovi su mi tekli u usta.

Dimitra je mazno stenjala i uvijala se, a onda je odjednom rekla:
– Sad zamisli da me je zmija ujela za klitoris i da ti treba da isisaš otrov. Zamisli da moraš da isisaš sav otrov ili ću umreti!

Zamislio sam to u trenutku i počeo ludački da je sisam, a ona je posle desetak sekundi vrisnula:
– Nemoj da staješ ni po koju cenu! Ne smeš stati, puna sam otrova!

oralni seks

U sledećoj sekundi se zgrčila cela i vrisnula. Baš je jako svršavala. Vrisak joj se otegao, a glas je čas nestajao, čas bio vrlo glasan.

Ja nisam prestajao da je sisam, a ona nije prestajala da vrišti i uvija se celim telom.
– Dostaaaa dostaaa – zapomagala je. – Previše mi je jakoooo! Ne moguuuu…

Ja je nisam puštao. Nekako mi se činilo da je to htela pre nego što je počela da svršava. Sisao sam joj i dalje pičku koliko god sam mogao, a ona se otimala, pokušavala da mi nogom gurne rame, pokušavala da se izvrne na bok.

Naše stezanje se ubrzo pretvorilo u pravo rvanje. Uspela je da se okrene na bok, ali su moje usne i dalje bile čvrsto sklopljene oko njenog klita. Jednom rukom sam joj napravio polugu na butini, naterao je da otvori noge, a drugom sam zgrabio njen loptasti guz i još jače navalio da je sisam.

Pokušala je da se iskobelja, ali sam bio mnogo jači i nije imala šanse. Uskoro je ponovo počela da svršava uz urlikanje i psovke, osetio sam kako joj iz svih pora izbija znoj. Tresla se nekontrolisano, kao da ima neki napad, pa sam prestao da je sisam. Trzaji su se lagano smirivali, a vrisak je brzo prešao u cviljenje. Umirila se i sada je samo tiho stenjala.

Mislio sam da će mala Grkinja samo odmah zaspati koliko je delovala istrošeno dvostrukim orgazmom, ali ona je skočila:
– Jel’ si jebao nekad u dupe?
– Jesam jednom.

Već je imala u ruci bočicu maslinovog ulja. Dobacila mi je bočicu i naguzila se nasred ležaja. Podigla je dupe visoko, noge široko raširila, a ostatak tela spustila skroz do dušeka. Vrištala je:
– Sad ćeš da me jebeš! Jebaćeš me kao kurvu! Kao kurvu od 20 evra!

analno karanje

Ja sam već bio iznad nje i sipao sam maslinovo ulje u ruku. Prizor je bio fanstastičan: sunce je zalazilo, talasi su šuštali, Dimitra se nameštala za jebanje i pomalo mešala dupetom čekajući moj kurac. A moj kurac… tvrd kao mermer, svaka mu je žila iskočila. Krenuo sam malo da ga nadrkavam i trljam maslinovim uljem. Osećaj je bio fenomenalan. Nikad pre toga nisam ništa mazao ili stavljao na kurac.

Sekundu kasnije već sam klečao iza Dimitre i pritiskao nauljeni glavić o njen čmarić. Čim je glavić ušao, krenuo sam da je jebem polako i da ulazim sve dublje i dublje. Ušao sam joj do korena u dupe i počeo da je navlačim, a moja poveća muda su je šljapala preko pičke.

Ona je prvo samo potmulo stenjala, a onda je počela da jauče svaki put kad je navučem. Ja sam je jebao sve jače, ali njoj to nije bilo dovoljno:
– Jaši me! – urlala je Dimitra – Čupaj me za kosu! Karaj me kao kurvu! ‘Ajde momčino!

Ja sam tu nekako prešao iz klečanja u čučanje, ne vadeći kurac iz njenog dupeta. Čučao sam iznad nje bukvalno kao da je jašem, a kurac mi je ulazio u njeno dupe pod dosta drugačijim uglom. Uhvatio sam je jednom rukom za rame i počeo da je jašem i karam. Ona je urlala:
– Daaaaa, daaaaa, daaaa!

jebanje u guzu

Onda sam je zgrabio sa obe ruke duboko za kosu i jebao je iz sve snage. Zamišljao sam da je kurva kojoj sam dao 20 evra, ali nisam mogao mnogo da se uživim u tu priču. Onda sam počeo da zamišljam da Jelenu jebem ovako u dupe, kao kurvu, i potpuno sam odlepio. Probudilo mi se toliko agresije da sam razvaljivao nesrećnu Dimitru. Koja i nije bila toliko nesrećna, s obzirom da je svršavala kao luda i da je sve vreme nešto blebetala na grčkom.

Dok sam svršavao, potpuno sam se navalio na nju, zajahao je, što ona nije mogla da izdrži, pa je krenula da se prevaljuje na stranu da joj se ne bih sručio na leđa. Pali smo zajedno na stranu, a ja sam je držao za bokove i i dalje ga nabijao, svršavao, grčio se u njoj… A onda smo se oboje umirili. Ležali smo i teško disali. A u meni blaženi vatromet. Napunio sam joj dupe, svršio joj u dupe. Nisam mogao da verujem. Desetak minuta smo ćutali i gledali more i zalazak sunca. Nismo se razdvojili, i dalje sam bio u njoj.

Okrenula se na leđa: – Hoćeš u vodu?
– Hoću – kažem.

Uleteli smo ponovo u vodu, koja je bila iznenađujuće topla. Mislio sam da bih mogao satima ovako da ostanem u vodi, da se brčkam. Nisam bio na moru nekoliko godina i nisam ni bio svestan koliko mi nedostaje.

– Jel’ ti ovo bilo ok? – pitao sam je.
– Više nego ok – kaže. – Baš je bilo dobro. Prava jebačina. Dobro sam te procenila, ti si pravi neotkriveni talenat.
– Hahah, neotkriveni talenat. – Bilo mi je smešno.
– Da, da, setićeš se jednom svega ovoga i znaćeš da se večeras desilo nešto jako značajno.

Kada smo izašli iz vode opet smo završili na ležaju. Valjali se i ljubili. Zapravo smo se prvi put malo i pomazili.

– Jel’ lekcija gotova? – pitao sam je šaljivo.
– Pa, sad kad pitaš, zapravo nije gotova.
– Jel’?
– Da – kaže Dimitra i uvali mi jezik u usta.

gola devojka u plićaku

Legla je na leđa i raširila noge

– Hoću da me ližeš u obliku beskonačnosti.
– Kako da te ližem?
– Znaš koji je znak za beskonačno?
– Ne znam – kažem. – Možda i znam. Nisam siguran.
Dimitra se malo zamislila pa kaže: – To ti je kao da pišeš broj osam jezikom.

Već sam se spuštao i spremao sa probam, kada me prekinu pitanje:
– Jel’ znaš šta je G-tačka?
– Znam otprilike – kažem.
– Znači ne znaš – kaže ona kroz smeh. – A jel’ znaš gde je?
– Siguran sam da ćeš mi objasniti.
– Gurni mi srednji prst u pičku.

Pomislih – stvarno bih mogao da se naviknem na ovo; te „jebi me u dupe”, te „gurni mi prst u pičku”… Ovaj kamp je totalna pobeda!

Gurnuo sam joj srednji prst u pičku, tako da je jagodica mog prsta bila okrenuta na gore, a ona je ležala na leđima. Jagodica je išla ispod pupka recimo, a nokat je bio okrenut ka dupetu. Držao sam joj prst u pički i gledao je upitno.

– Izvuci ga sad lagano, ali pritisni jagodicu uz zid pičke.

Izvukao sam ga lagano i ponovo lagano vratio unutra.

– Jel’ si primetio nešto?
– Ne baš – kažem.
– Imaš sa unutrašnje strane, direktno iza klitorisa, kao jedan čvorić.

Krenuo sam ponovo da izvlačim prst i napipao nešto kao malo hrapavo ispod klitorisa. Kada sam pritisnuo, shvatio sam da je to zapravo kuglica.

– Mmm, našao si ga – zastenjala je Dimitra.
– Kao dugmence – kažem ja.
– Mhm – kaže Dimitra – igraj se sad malo sa njim.

stimulacija g-tačke

Počeo sam da kružim vrhom prsta oko dugmenceta

– Mmmm, tako, tako – uživala je.

Pa sam ga pritisnuo malo jače, pa sam malo brže kružio prstom, pa je Dimitra malo glasnije stenjala.

Pustila me je par minuta da je jebuckam prstom.

– ‘Ajde sad mi drkaj tu tačku, kao da je dugmence na džojstiku i da igraš video igricu u kojoj na to dugmence pucaš, a mete izlaze sa svih strana. Samo pucaj Marko! – Sviđalo mi se kako mi meko izgovara ime.

Drkao sam joj tačku snažno i brzo, a ona je legla na leđa, zatvorila oči i potpuno raširila noge:
– Daaaa, tako, tako… Sad me liži – zacvilela je – onako kako sam ti rekla.

Ja sam pokušao da joj opisujem osmicu preko pičke, ali je bilo jako teško to uskladiti sa pokretom koji sam radio srednjim prstom, tako da sam posle par minuta odlučio da batalim. Umesto toga sam uzeo da joj sisam klitoris i da je jebem srednjakom i drkam joj G-tačku.

Svršila je iznenađujuće brzo. Celo lice mi je bilo umazano njenim sokovima. Sviđao mi se njen ukus. Hteo sam još. Nisam prestajao da je sisam i ližem i drkam.

Ona se više nije otimala, već je rukama zgrabila sise, igrala se sa bradavicama, štipala ih… nogu savijenih u kolenima i široko otvorenih. Bila je strašno jebežljiva, želeo sam da joj ga zabijem, ali nisam prestajao da je sisam i drkam. Svršila je jednom, dva puta, tri puta…

oralno zadovoljavanje

Onda sam samo skočio na nju, zabio joj ga do korena i počeo da je jebem iz sve snage.

Njena kolena su bila na mojim grudima a stopala na mojim bedrima. Njene savijene noge su bile kao opruge. Što sam ga jače zabijao, to me je ona jače odbacivala, to sam ga ja još jače zabijao, i tako u krug.

Gledali smo se u oči. Dimitra je širom otvorila oči, ali sam imao utisak da me ne vidi, jer joj se pogled gubio kroz mene, a oči bile mutne i staklaste. Usta su joj bila prilično otvorena, videli su se njeni pravilni zubi i jezik. Stenjala je istrošeno:
– Jebi me, jebi me, jebi me, jebi me…

A ja sam je jebao i jebao i jebao.

Desna ruka mi je bila pored njene glave i samo se okrenula ka njoj i počela da je liže. Ja sam pomerio malo ruku i dao joj prste da ih sisa. Gledala me je u oči potpuno razbludno i pušila mi kažiprst i srednjak.

Mislio sam da će mi kurac eksplodirati u sekundi, ali samo je bivao još veći, još deblji, još tvrđi.

Do tada smo sve vreme ćutali.

– Htela bi jedan kurac u ustima, a drugi u pičkici? Jel’ da kurvice?
Dimitra mi je pušila prste i mumlala: – Mhm, mhm…
– Jel’ si probala to nekad?

U očima joj je zaigrao đavolski osmeh i uz jedno dugo „mmmmmm” mi je još žešće pušila prste, dok sam je karao ustaljenim ritmom u kome joj iz sve znage zabijem kurac, pa ga izvadim malo sporije, pa ga ponovo zabijem.

– A jedan kurac u dupetu a drugi u pički?
Oči su joj sijale: – Mmmmmmmmhhhhh…
– Probala si to?
Za trenutak je prestala da mi sisa prste i rekla: – Si, si.
Nastavio sam sa pitanjima: – Tri kurca?
– Siiii – kaže Dimitra.

Sa svakim pitanjem sam joj ga zabijao

– Grupni sex?
– Siiiii – cvilela je.
– Sex sa ženom?
– Siiii.

grubo karanje

– Sviđaš mi se! – viknuo sam.

Nisam počeo da svršavam, ali mi je neka tečnost izlazila iz kurca, osećao sam to. Kao sa pišam po malo, ali nije bila mokraća. Nisam znao šta se dešava, ali sam nastavio da je jebem i da je sa svakim nabijanjem punim tom tečnošću.

Dimitra je osetila da pumpam nešto u nju, mislila je da svršavam, pa je par sekundi kasnije i ona svršila. Sisala mi je prste i cvilela, nije se mnogo grčila u telu, ali joj se pička toliko grčila oko mog kurca da ga je skoro izbacila napolje.

Ja sam joj ga zabio do kraja i ostao u njoj, a njeno telo se polako smirivalo.

– Bezobrazniče – rekla je sa osmehom – nisi me ni pitao za dozvolu da mi svršiš u pičku.
– Pa nisam svršio – kažem ja.
– Ne? – podigla je začuđeno obrve.
– Nisam nisam – kažem.
– Hoćeš da ti popušim?

Ja sam se samo izvalio na leđa, a Dimitra je skočila na moj kurac i tako ga dobro lizala i sisala da sam za minut bio gotov. Nisam je pitao za dozvolu da joj svršim u usta, ali sam zaurlao i znala je šta sledi. Nastavila je da ga sisa dok nije izvukla iz njega i poslednju kap. Sve je progutala! Bio sam na sedmom nebu. Jelena nikad, bukvalno nikad nije uživala u pušenju, a o gutanju sperme da i ne govorimo.

pušenje kurca

Kad sam svršio, ostao sam da nepomično ležim, a Dimitra je legla pored mene, spustila glavu na moje grudi, prebacila jednu nogu preko mene. Čulo se samo kako tiho prede, a i ja sam povremeno stenjao.

Sunce je zašlo.

– Ovo je bilo jako dobro – prostenjala je – ali vreme je da se vratimo nazad.

Ustali smo polako.

– Jako sam perverzna, kao što si mogao da primetiš… – počela je rečenicu.
– Vidim, i to mi se jako sviđa.
– Misliš da bi mogao da me pratiš u perverzijama?
– Mislim da bih hteo da probam.
– Bravo! Hajde da vidimo koliko daleko ćeš stići.

Pružila mi je ruku i ja sam je brže-bolje prihvatio. A onda je levom zgrabila moj otekli kurac, a ja sam na to odmah zgrabio njenu pičku, uklizao srednji prst i počeo da joj drkam G-tačku onako kako me je naučila.

– Mmmm nevaljalče – skočila je na mene i dala mi jedan sočan poljubac.

Spakovali smo dušek, uzeli svoje stvari i krenuli polako nazad. Prvo smo svratili do mesta gde su bile zalihe. Dimitra mi je dala par jednokratnih brijača i rekla da hoće da mi kurac uvek bude potpuno obrijan. Sve, i iznad kurca i sa strane, i dole, i čak muda. Sve, sve.

– Na ovu šumu iz koje kurac viri kao pečurka, možeš da zaboraviš – rekla je sa osmehom. Pored toga mi je dala jednu malu plastičnu flašicu sa maslinovim uljem. – Ovo ti je za seks, za sunčanje, za hranu –  objasnila je. – Ne nužno tim redom, ali maslinovo ulje ti uvek treba.

Dala mi je i desetak kondoma: – Da ti se nađe – kaže. – Hajde da se nađemo sutra uveče na istom mestu i da vidimo ko je šta uradio – kaže Dimitra.
– Kako to misliš „ko je šta uradio”?
– Pa tako lepo, ko je šta pojebao.
– Aha? – bio sam malo zbunjen.
– Jel’ si rekao da hoćeš da me pratiš u perverzijama?
– Jesam jesam.
– Sutra imaš zadatak da pojebeš neku od devojaka, a ja ću nekog od momaka, pa ćemo uveče da prepričavamo šta smo uradili.
– Mhm – rekao sam nesigurno. Nisam baš bio ubeđen da ću tako lako pojebati neku od devojaka.
– Jao Marko, sve moram da ti crtam. Vidi, kod tebe u grupi je jedna Čehinja koja mi deluje kao prava udaraljka. Samo treba da je pitaš i daće ti sve. Pritom sam odlučila da tebe stavim da budeš vođa te grupe. U grupi vas ima šestoro, neko mora da je vodi. Hoću da grupu ti vodiš, ali imaš i odgovornost. Mora da se radi. Tvoja grupa je najviše na stepenicama, objasniću vam sutra sve.

zgodna devojka šeta po plaži

– Ok, šta smo rekli? – pitala me je upitno.
– Ja sam vođa grupe? – odgovorio sam više upitno nego samouvereno.
– Ti si vođa grupe, iskoristi to da pojebeš malu udaraljku uz Češke, ako ti već ništa drugo ne upali. Idem – kaže. – Sutra ima baš puno posla.

Dimitra je otišla, a ja sam polako prošetao do sobe. Nije mi se spavalo, pa sam se malo osvežio iz česme, nasapunjao se i zatim detaljno obrijao kurac. Potrošio sam dva brijača. Skinuo sam sve; od donjih leđa, preko dupeta i muda, do kurca i donjeg stomaka. Sve je bilo potpuno glatko.

Pomislio sam da mi treba neki losion posle brijanja ali ga nisam imao. Izašao sam tiho napolje da ne probudim cimera. Stajao sam na i dalje toploj letnjoj noći i utrljavao maslinovo ulje u sve obrijane delove. Kurac je ponovo počeo da mi se diže, ali sam ga brzo pustio i odlučio da legnem.

Sutra će biti baš puno posla – pomislio sam.

Nastavak: Lekcija 2: One hoće isto što i mi, one hoće isto što i mi

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x