Kako me je jebao car Dušan Silni

Registrovani korisnici ne vide reklame

Leto 2017, Beograd. Pijana izlazim iz poznatog Beogradskog kluba u Karađorđevoj ulici. Jedva uspevam da hodam ka svom automobilu. Otključavam, povraća mi se. Padam na sedište.

Na sebi imam jako kratku haljinicu, srebrne boje, sa dubokim dekolteom, bez brushaltera. Tange na meni, želele su da budu vlažne, ali više sreće drugi put. Ipak krećem kući suva i pijana.

Palim automobil, vozim. Zamućenje vida, skeniram očima. Vidim jako svetlo, ide ka meni, u sekundi sam shvatila da ću imati udes. Čujem jak udarac u moj automobil, osećam da se auto okreće na krov, i nema me. Mrak, tama. Gubim svest.

Zaista nisam sigurna koliko je dugo trajao mrak. Koliko moja svest nije imala ništa! Ali onda…

Otvaram oči, gola sam, već osećam da su mi iz nekog razloga bradavice jako tvrde. Mirisi su prelepi, osećam miris divlje ruže oko sebe. Svuda oko mene su ogledala. U daljini se čije zvuk vode. Cvrkut ptica. Osećam se fantastično. Ustajem, gledam se u ogledalo. Prelepa sam sebi sama. Ne znam odakle mi cvetovi orhideje u kosi, ali tu su. Pitam sebe – popila si gomilu koktela, pobegla iz kluba? Svađala se sa nekim klincima tamo po klubu? Sela si u auto. Imala udes! – Ja sam u paklu! To je to, mrtva sam… Ali kakav je ovo pakao?

Odlazim do prozora sobe, vidim puno ljudi. Svi su u nekom poslu, jedni sedlaju konje, drugi nose nekakve torbe, korpe, njihova odela su čudna. Staromodni su. Vazduh prelepo mitiše, vetar je tako čudan, tako drugačiji.

Otvaraju se vrata sobe. Otvara ih prelepa plavokosa devojka. Gola je. Njene sise su male, vagina je jako dlakava. Mršave je građe. Nekim čudnim naglaskom mi govori da pođem za njom. Toliko sam je razumela.

Otvaraju se vrata, vidim dugačak hodnik. Uz zidove tog hodnika, poređani su muškarci, svi su dvometraši. Licem okrenuti ka zidu. Plavokosa devojka me hvata za ruku. Koračam, uplašena. Lagano idem u pakao – samo o tome razmišljam. Jako sam bila grešna, znam. Ali dobro, šta je – tu je, vidim da je viša sila, ne bunim se. Idem hrabro napred.

Vidim srebrna vrata, ispred njih je, prepoznajem. Pa tu je Nikola Tesla!

– Jako ličite na Nikolu Teslu! – Izgovaram jakim tonom, zbunjeno, sa strahom u glasu. Nikola Tesla mi se samo osmehnuo. Mirnim glasom je rekao
– Putovanje kroz vreme je uspelo, budi ponosna, ti si prva osoba posle mene koja je uspela da putuje kroz vreme. Pratio sam te dugo, bila si moja muza, Marta. Onda sam došao kod Stefana Dušana Silnog i dao mu predlog da u 14. veku, proba ženu 21. veka. Izvoli, uđi, ova vrata. – Osmehnuo se, i pokazao rukom ka vratima.

Zbunjeno otvaram vrata, ulazim. Ogromna soba, u trenutku me uplaši jak udarac, vrata su se zatvorila. Visoki zidovi, u daljini krevet, oko kreveta je zavesa, crne boje. Idem ka krevetu, polako, uplašeno. Otvaram crnu zavesu. Vidim nestvaran prizor. Muškarac, blaga reč. Muškarčina, duge smeđe kose, duge smeđe brade, jako čudnog izgleda. Visok preko dva metra, sigurno. On leži go, u rukama drži pehar, mislim da je vino u njemu. Ogroman, snažan, jake ruke, jake noge! Ovi današnji bilederi bi dobili jako velike komplekse od ovog čoveka. Muda su ogromna, ja nisam imala pojma, iako sam jako bila grešna, da muda mogu biti ovoliko velika. Dlakav je, maljav, svuda. Pa i po kurcu. Kurac je ogroman, glavić sija, vlažan je… Car Dušan Silni!

 

veliki kurac, maljav muškarac, car Dušan Silni

Kurac je dignut jako, stoji uspravno. Uzima nešto čudno u rukama, i navlači na svoj penis. Zbunjeno pitam:

– Šta je to? – Kao iz topa odgovara, takođe jako čudnim naglaskom:
– Sluzokoža ovčjeg creva, lepa neznanko, da se ne vratiš trudna u taj tvoj 21 vek. Štitite li se vi tamo? – Nasmejala sam se:
– Pa šta fali, da rodim dete Dušanu Silnom, samo bi me strpali u neku ludnicu, verovatno, ali mislim da je seks bolji bez ovčijeg creva i sluzokože.

Po Teslinom nalogu, čovek iz 14. veka će probati ženu iz 21. veka

Već sam vlažna, kao nikada do sad. Ovaj čovek me tako pali, ulazim na krevet, na kolenima, idem ka njemu. Lagano krećem da ga ližem po mudima. Ne smetaju mi dlake, samo želim da poližem ta ogromna jaja. Igram se jezikom. Gledam ga u oči, vidim da gleda zbunjeno, ali uživa. Cima noge, vidim da ga golica. Ali ližem ga jako, usisavam jaja u usta, krećem da ih balavim. Gleda me, uživa, ali vidim da sramežljivo, i vrlo često okreće pogled. Uzimam tu batinu, taj ogromni kurac u ruke, i dok ližem najveća jaja, verovatno u istoriji čovečanstva, krećem da drkam njegov kurac. Polako, lagano, nežno. Ukus njegovih jaja je divan, dok mu ližem muda, osećam ukus hibiskusa.

Gledam ga; obliva ga znoj, ispušta pehar, rasipa se vino po krevetu. Vadim muda, krećem da ližem lagano njegov kurac, od korena, do glavića, lagano, gore-dole. Nikad nisam pušila ovoliki kurac, ne verujem da to postoji. Toliko me pali, da iz nekog razloga, iznenada, bez ičega, doživljavam neku vrstu orgazma, taj orgazam nikad doživela nisam. Skupljaju se noge, stenjem na njegovom kurcu, ližem ga. Želim da ga ubalavim celog, da bude mokar, vlažan.

devojka guta ceo kurac, deepthroat

Otvara se zavesa, vidim Nikolu Teslu. Tesla je mirnim tonom rekao:
– Ne smete puno da pričate, i razmenjujete reči. Uživajte u ljubavi, pa kad se završi, vraćate se, svako svojoj misiji, da li sam jasan? – Pogledala sam Teslu, lizala i dalje Dušanov kurac, i samo promumlala:
– Mhmmmm.

Zavesa se zatvorila… Tesla je nestao. Gledala sam ga u lice, znoj je bukvalno krenula da kaplje po njegovom licu, kosa mu je bila mokra od znoja. Butine su bile tako klizave, vlažne. To je bio neki čudan, hladan znoj. Nestvaran! Zinula sam jako, pokušala da stavim njegov kurac u usta, ali stao je samo glavić. Kolika kurčina, ovo je neverica.

Krenula sam da sisam jako njegov glavić. Da ga balavim. Njegovi sokovi bili su nestvarni, nikad nisam osetila tako ukusne sokove sa glavića. Ovo me osvežava, ne verujem. Sisala sam glavić jako, glava mi je radila gore-dole po njegovom glaviću. Napaljeno sam gurnula prst u svoju ribicu. Ovo nisu osećaji sa naše planete, ovo je viši nivo, moje telo divlja.

Dok sam sisala glavić jako, i uživala u njegovim sokovima, krenula sam da nabijam prst u pičkicu, jako, da je kovem, zakucavam. Palcem sam pokušavala da kačim klitoris. Iz moje vagine cureli su sokovi, kao nikada do sad.

Samo sam napaljeno ustala, opkoračila ga, namestila taj ogroman kurac u svoju ribicu.

Ovo će da mi razbije pičku, znam, ali ne mogu da odolim…

Samo sam sela na njega, ušao je tek do pola, a već sam ga osetila do kraja. Tako sam krenula da ga jašem jako, brzo, gore-dole. Moje sise su igrale, tresle se jako u ritmu mog nabijanja. Gledala sam ga u oči; kosa mu je bila mokra od znoja, lice pokriveno znojem. Gledao me je i dalje, ali nekako napaljeno, muževno. Znoj je klizio po njegovoj bradi, vratu, dlakavim, maljavim grudima. Ceo je bio znojav od tog ledenog, čudnog znoja. Samo sam jahala taj kurac, osećala sam da ću se upiškiti koliko se dobro osećam. Moje telo nabijalo se na njega, jako brzo.

jebe je u pičku i mazi joj klitoris

A onda je on uzeo moje telo, bacio me, okrenuo na leđa, u sekundi je bio iznad mene, u misionarskoj pozi. Nabio je kurac, taman onoliko koliko treba, da mi bude najlepše. I krenuo da tuca, jako, brzo.

Raširila sam noge jako u vazduhu. Momci iz 21. veka nemaju pojma da jebu, ja sam u neverici. Svršavam u sekundi, opet novo iskustvo za moju ribicu. Tresem se, ribica se grči. Ali on jebe i dalje, nekim čudnim, jakim intenzitetom, ali prelepim. Njegov znoj, kaplje po meni, pali me. Gledam ga, mislim da ga volim u tom trenuku.

Noktima ga grebem po rukama, i samo vrištim jako, od zadovoljstva, užitka. Njegov kurac ne staje, samo cepa moju ribicu, ulazi do kraja. Vrisnula sam iz sveg glasa:

– Dusane! Care! Istorija te pamti po topuzu, ali pravi buzdovan ti je među nogama. Pokori me svojom kurčinom! Tvoja sam!

Osetila sam da me zbunjeno gleda. Samo je krenuo da ga nabija jače. Imala sam utisak da će taj kurac da prođe preko grlića materice, ali mi je i dalje sve prijalo. A onda mi je proradila inteligencija – jebe me car Dušan Silni. Zašto ja ne bih dominirala nad tako moćnim vladarom?!

lupa sebe kurcem po licu

Uhvatila sam ga za kosu, iz sve snage povikla na stranu, pao je, na bok. Pogled mu je bio napaljen. Čudan, delovao je nekako šizofreno; tresle su mu se jako mišićave noge, gubio je snagu. Jako sam ga ošamarila po kurcu, to je bila gomila masivnog mesa. Samo me je gledao, trzao se. Opkoračila sam ja, vratila kurac u moju željnu pičku, i krenula da ga jašem jako. Pružila sam ruke ka njegovom vratu, krenula sam da ga davim rukama. Pitala sam ga:
– Da li se Jelena Stracimirović ovako dobro jebe, ili sam ja ispred nje dvadeset svetlosnih vekova?

Krenuo je da stenje, kao medved, da urla, svojim dubokim glasom, pogubljen. Stezala sam mu vrat i jahala taj ogroman nabrekli kurac, jako. U sekundi, sam pustila vrat, i opalila mu šamar, iz sve snage. Osetila sam da je toliko jak, da čak i ne oseća moj udarac, samo me je gledao. Znoj je bio na njemu, ispod njega, oko njega.

žena masturbira i ejakulira, skvirtuje

Samo sam ustala sa kurca, telo me je teralo na to, raširila noge i trljala ribicu jako. Počela je da izbacuje tečnost, direktno ka njegovom kurcu, mudima, prskala je jako. Nisam znala da li piškim, ili izlazi nešto drugo.

Sabrala sam se u trenutku, i samo se okrenula ka njegovom kurcu, uzela ga u ruke, i krenula da ga drkam najjače. Drao se jako, urlao na sav glas, osetila sam da će da svrši. Samo sam pomerila ruku i pustila da sperma krene da leti i izlazi iz njega. Izlazilo je mnogo sperme, nikad ranije nisam videla da neko izbacuje toliko spermatozoida. Leteli su svuda, kao da piški, a zapravo je izlazilo mnogo sperme.

Kada sam videla da prestaje da prska, samo sam krenula da mu ga drkam. Želela sam da probam Carevu spermu. Skupila sam sa njegove butine veću količinu, i prst stavila u usta. Bilo je ukusno, ukus je podsećao na ukus sušene ribe. Klizila mi je niz grlo, uživala sam dok je gutam.

domina mu drka kurac i izleće velika količina sperme

I odjednom mrak, tama. Nema me…

Otvaram oči, ponovo. Budim se, u bolnici sam, noć je. Sama u sobi, aparati su svida oko mene. Tesla je pored mene. Namiguje mi, i nestaje.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Marta King


Sex je umetnost. A ja sam umetnica, koja će svojom seksualnom snagom spasiti svet.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jako dobro, napisano. Kao da ti je Simonida Milojković dala hemijsku olovku u ruku. Vrh. Nesvakidašnji. Fantastična porno proza. Svaka čast! Uživaj u prvom mestu. Sve najbolje od srca ❤️, kolegenice po peru!!! 👠💄🎭♣️🏖️

1
0
Would love your thoughts, please comment.x