U autobusu za Beč sam zavolio kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zdravo, ovo što ću vam sad ispričati je istina i dogodilo se prije 7-8 god. u autobusu, kad sam putovao za Austriju. Autobus kreće iz Sarajeva u 9 navečer. Kad me je sestra dovezla na autobusku stanicu oko pola devet, bilo je samo desetak putnika koji su čekali bus. Na ostale putnike nisam obraćao pažnju, stajao sam sa sestrom, ona tužna što idem a meni je bilo baš drago da odem bar na par mjeseci iz Bosne. Išao sam kod strine, strina je živjela tamo već dugo, udata za Austrijanca i ima sina sa njim. Već dugo se nismo vidjeli.

Autobus je došao, ubacio sam torbu, poljubio sestru i ušao. Krenuo sam skroz nazad, na sedištima u autobusu da se izvalim, ali gore nisam mogao sjesti jer su bili nekakvi jastuci i deke. Vratio sam se 2-3 sjedišta nazad i sjeo. Ostalih desetak putnika, sve stariji ljudi, su sjeli u prednji dio autobisa. Mislio sam da će otkazati put jer nije nas puno bilo, srećom nisu. Kako sam bio sam u zadnjem djelu u autobusu a mrak je svakako bio, pomislio sam – ljepota, nema gužve mogu raditi šta želim.

Tek sam bio dobio ovaj pametni tel, imao sam internet i volio sam da čitam erotske priče. Tada sam imao 27 god, uvjek napaljen a slabo se guzilo, tako da mi nije preostalo ništa drugo nego da drkam. Koliko sam samo puta izdrkao u sekine gaćice i zamišljajući da mi ga ona puši… Bezbroj puta. Čitao sam svakakve priče, ruka lagano u gaćama, polako drkam tu u autobusu… ma ljepota. Nisam ni primjetio da smo stigli u Zenicu i stali na stanicu, i da je neko ušao i prošao iza mene, ali u drugi red. Bus je krenuo, ja i dalje sa slušalicama u ušima, slušam muziku sa mp3 playera i čitam neku bisex priču. Normalno, ruka i dalje u gaćama, drkam svoju 16-17 cm kitu… Nisam nikad prije te večeri ni razmišljao o kurcu, nisam ni tu večer.

tip drka kurac na javnom mestu

Pažnju mi je privukla milfača sa ogromnim sisama. Obožavam velike sise… Tu milfaču su karali, kao njen muž i uhvatili su komšijinog sina, momak mojih godina, ali muž je bio bisex i pojavi se slika kako komšija puši zajedno sa ženom momku kurac. Ostao sam malo duže na toj slici i gledao samo u tu milfaču i drkao, izvadivši kurac iz šortsa i sve više ga drkao, ponekad bi bacio pogled prema dole u autobusu – vidim svi sjede, noć je. Ma ljepota, kontam – mogu se i go skinuti…

Taj decko što je ušao u Zenici je imao 18 god. i iz Beča je, naš dečko ali od rata živi u Beču sa majkom. On je vidjeo da na mom displeju držim tu uvećanu sliku i da sam bukvalno izvadio kurac i drkao na tu sliku u uautobusu.

Momak u autobusu se napalio…

Ja ga nisam ni vidjeo kad je ušao, jbt kad odjednom me neko uhvati za rame sa leđa. Oooj kako sam se u sekundi prepao! Stid me je bio, ma svasta mi je prošlo kroz glavu. Na brzinu vratim kurac u gaće, okrenem displej, izvadim slušalicu iz uha i pogledam prema njemu… Olakšanje, vidim neki klinac… Smješi mi se i pita me da li može sjesti pored mene, kaže da me posmatra već pola sata, od kako je seo u autobusu i nešto reče kao „čini mi se da volimo iste stvari…“ Ja još zbunjen od njegovog upada, klimnuh glavom, nasmijao mu se i momak sjede pored mene u autobusu… Kaže mi:
– Koliko sam mogao vidjeti, imaš lijep kurac. Hajde izvadi ga, nastavi kao da me nema… i ja ću… – kaže – sa tobim da čitam, je li mogu? – Upita me… Meni još nista jasno nije bilo, i dalje zbunjen gledam u njega, više mi liči na neku djevojčicu. Imao je glas onaj što smo mi uvjek zvali „pizdavi“… Nešto je pričao, a ja sam okrenuo displej ponovo prema sebi i nastavio da čitam, kad on reče: – Stani, da vidim te slike.

U autobusu za Beč sam zavolio kurac

Vratim ja na slike, kad on poče da se uvija i govori:
– Mmmm, kako su dobri… – Vidim ruka mu u gaćama, i drka ga mali… Meni nekako neprijatno bilo, kad on me ono ramenom gurnu, nasmija se i govori mi: – Opusti se, daj izvadi da ti vidim komad – smijući se i rukom dole nešto trza. Ja pogledah – on izvadio kurac u punoj erekciji i nateže ga… – Hajde daj ga, pa neću ti ga pojesti, ali bih ga rado popušio ako želiš. Mrak je, neće nas niko vidjeti.

Momak, kako je vidjeo da ja drkam na bisex priču u autobusu i par slika kako muž puši tom momku kurac, pomislio je da i ja volim kurac, da sam i ja bisex ili gay… I pođe rukom prema mom kurcu… Malo sam se sklonio ali ga je mali ipak uhvatio preko trenerke… Kako ga je dotakao, kurac mi nikad veći nije bio i tvrđi…

Jebote, šta je ovo – kontam – pa ja sam peder…

On mi ga mazi preko trenerke i mali mi šapuće na uho a jezikom mi liže uho… Kako sam se tad napalio, evo sad dok ovo pišem, hoće kurac da mi eksplodira koliki je…
– Šta to radiš? – ja ga pitam, a on mi govori:
– Pa zar i ti ne voliš kurac, zar nisi bisexualac? Drkaš ga pola sata na sliku kako ga ovaj gospodin puši…
– Ma neee, ja nikada nisam to radio, ja sam gledao u onu ženu, u sise…
– Ali ne smeta ti da ti ga mazim – govori on… U sekundi mi se nešto prelomi u glavi – ma neka ga drka, ja ću zamišljati da mi ga ona milfača drka, šta me briga, svakako je više kao djevojčica… I ja ga izvadim i ispružim noge što dalje ispod sica, da mi kurac izleti i da bude što veći…

jedan tip puši drugom u  toku vožnje u busu

Do tog dana sam ga drkao bar dva puta dnevno i nikada mi nije bio toliki, a i osjećaj mi je bio nekako drukčiji, ne mogu to opisati, ali ljepši od onog kad ti ga neka pička uzme u ruku. Doduše, do tada sam jebao desetak puta i nisam bio nešto iskusan sa djevojkama, a kamoli sa muškarcima.

Mali me pogleda u oči i govori mi da ljepši kurac nikada nije dodirnuo, na brzinu me poljubi u usne, i spusti glavu na moju kurčinu koja je stajala prava i tvrda kao jarbol… Kad ga je stavio u usta, jbt kad nisam poludio od uzbuđenja… Samo sam ga uhvatio za glavu i gurao ga da ga trpa u usta. U jednom momentu mali se guši i ja mu pustim glavu, diže pogled prema meni i smijući se krenu da me poljubi.

Ja sam uvjek najviše volio kad mi pička uvali svoj jezik u usta i da mi puše kurac… Brate mili, kad sam uhvatio i zažvalio tog slatkog dečka, boli me kurac – kontam nek me vidi i majka i sestra, daj mi taj jezik… Duuugo smo se žvalili, on je lagano drkao moj kurac a moju ruku stavio na svoj kurac da ga i ja njemu drkam… Jebote, kako je to moćno bilo… Sad sam ja skroz odlijepio u glavi i kontam da sagnem glavu da probam i ja pušit kurac? Dok sam ja razmišljao da li da ga strpam, mali spusti glavu i strpa moju kurčinu u usta i nastavi da ga puši… Desetak minuta ga sigurno nije vadio iz usta, najboljih desetak minuta u mom životu, vjerujte mi. Taj dečko šta mi je radio sa jezikom na glaviću, pa ga onda skoro cjelog strpao u usta, to je… nešto nevjerojatno…

Nisam više mogao izdržati i počeo sam da svršavam. Kočio sam se, uvijao, ali nisam ispuštao glas… Za malo da u nesvjest padnem. Mali je progutao koliko je mogao ali koliko sperme je iz mene izašlo, to je nevjerovatno… Ja u šoku, ne znam šta se dešava, a on mi uvali žvaku. Tad sam prvi put okusio spermu pomešanu sa njegovom pljuvačkom…

U autobusu za Beč sam zavolio kurac

Žvalili smo se par minuta i ja sam odjednom spustio glavu u njegovo kriilo i uzeo njegovu već opuštenu kitu u usta i počeo da je gutam ludački. Ljudi, koji je to za mene bio osjećaj, da mi se ustima diže nečiji kurac i da ja uživam u svakom momentu, to ni u snu nisam mogao vjerovati… Mali nije dugo izdržao i počeo mi je puniti usta a ja svaku kap sam se trudio da progutam… mmmmmm…

On se uvija i ništa više ne izlazi iz kurca, ali ja ga i dalje držim u ustima. Jednom rukom sam mu dohvatio jaja i lagano ih mjesio pa se spustio jezikom po jajima, koliko sam mogao dohvatiti, dok me on nije uhvatio za glavu i povukao me prema sebi i počeo ljubiti… Mazili smo se i ljubili dok nam se kite opet nisu digle a moja se digla za par minuta. Samo se nasmješio i spustio glavu. Sad ga je laganije pušio pa me ljubio, pa ja njemu pušio. I tako 6 puta do Beča.

Zove se Anel a ja sam ga zvao Anela. U Beču sam više vremena provodio sa njim i sa njegovim društvom, bilo je svašta tu a to ću vam ispričati neki drugi put. Od tada ja sa vremena na vrijeme kad nađem nekog normalnog muškarca u Bosni, pušim kurac i jebem ga. Nisam ga nikada primio ali mi je moja Alema rekla da će me jebat kad dođe ovog ljeta. Ona može da mi radi šta god hoće…

U autobusu za Beč sam zavolio kurac

Ljubim vas sve i ako je neko iz BiH i želi druženje nek ostavi komentar. Ćaoss…

Volim kurac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x