Sa mojim manijakom jebala sam se satima…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Avantura sa manijakom koji mi je ispunio sve rupe

Posle susreta sa manijakom na krovu postala sam bukvalno opsednuta njim, samo sam smišljala kako bi mogli da se vidimo, ali ništa pametno mi nije padalo na pamet gde… Ne vredi ovako po kolima, neko će nas na’vatati… I onda mi je sinulo: tih dana sam pričala sa mužem kako bi trebali da idemo kod njegovih što dalje, u drugi grad na par dana… i tad mi je sinulo: izmisliću nešto i neću otići, nek idu samo on i dete.

Počela sam da mašta samo o tom danu kad ću ponovo da se vidim sa mojim manijakom ali sve se nešto oduzilo; oni nikako da odu, pa onda korona, pa ovo-ono, da ne dužim, uglavnom prošlo je skoro pet meseci, kad, konačno oni idu… Znači uzbuđenju nikad kraja. Na samu pomisao sva sam drhtala nisam mogla da dočekam.

Došao je i taj dan, oni su otišli. Uglavnom, da ne dužim. Mom manijaku sam rekla da dođe posle ponoći, da se javi kad uđe u zgradu i da uđe a ne upali svetlo nego da se do stana popne sa svetlom od telefona, a ja ću ga sačekati sa odškrinutim vratima. I tako je i bilo… Cimnuo me je. Znala sam da ulazi u zgradu, otvorila lagano vrata i čekala, sva drhteći.

U meni su se mešala osećanja koja ni sama ne mogu da opišem. Jedva sam čekala da ga vidim, osetim. Kolena su mi klecala i konačnoo! Ušao je. Ja brzo zaključala vrata i kako sam zaključala, tako me je uhvatio i nabio jako uza zid, uhvatio za obraz, pogledao pravo u oči i počeo divljački da me ljubi, govoreći:
– Ohhh bože, konačno. Ovo sam čekao pet meseci, drkajući svaki dan bar po deset puta i misleći na tebe (ali u sobi, smeškajući se, ne brini) i naš ponovni susret – i dok je to govorio drugom rukom je samo spustio trenerku a ja, kako sam bila samo u haljinici bez gaćica, uhvatio me je za nogu, podigao preko svog struka, sve vreme me ljubeći grubo, ludački, žvalaveći se onako bolesno, nezasito, pa drugom rukom spustio se do druge butine, uhvatio je, podigao oko sebe i naglo nabio kurčinu koja je već bila dignuta. Kurčinu od 24 cm koju sam mesecima jedva čekala da ponovo primim u pičkicu… Vrisnula sam:
– Ahhhhhhh, konačno ahhhhh, konačno, ne mogu da verujem da si opet u meni! Konačnoooo, ahhhh, ahhhh, jebi me, jebi me manijače moj!

Sa mojim manijakom jebala sam se satima...

Dok me je on nabijao jako do jaja, jako stenjući i govoreći kako sam savršena, kako je mesecima po deset puta na dan drkajući mislio na mene i naš susret, udarajući i nabijajući sve jače i jače!

– Ahhhh kako si dobra, ahhhhh – ljubeći ludački kao da smo neke životinje a ne ljudi.

Jebao me je tako jako, bez prestanka, jedno 10 do 15 minuta i polako je počeo da posustaje, gubeći snagu, dok sam ja stenjući govorila:
– Nemoj da staneš, jebi me još, jebi me molim te, želim te, mesecima čekam… ahhhh, ahhhh… jebi meee.
– Ne mogu više da izdržim, verujm mi, gotov sam – i samo sam osetila kako je svršio i kako je počeo da puni mlazevima svoje sprerme moju pičketinu.

Bili smo mokri do gole kože. Ja bukvalno nisam mogla da dišem, jedva došla do vazduha, mogu misliti kako je njemu bilo obučenom, još u jakni… I rekla sam:
– Pa da l’ si ti normalan? Ovako sa vrata odmah? Za ovo nisam bila spremna – rekla sam mu to smejući se i govoreći mu da se raskomoti, jer bukvalno ni jaknu nije skinuo. Ja sam otišla, u dnevnoj se uvalila u krevet, upalila cigaretu, onako zabacila raširene noge na sto, čekajući njega dok se raskomotio i bio do kupatila. Pušeći cigaru jedva, polako sam se smirila i došla do vazduha, kad sam ga u jednom trenutku ugledala na vratima kako stoji, bulji u moju pičkicu, rekoh:
– Šta ti je, da ne igra mečka hahah? – zezajući se. Kaže:
– Ohhh bože, pa ona je savršena, moraću dobro da je poližem – prilazeći mi i odgurujući sto, dok sam ja gasila cigaretu. Uhvatio mi je noge, prebacio preko ramena i zagnjurio glavu u moju pičkicu, počevši da je liže ludački, guta, sisa, nabija jezikom, dok sam ja stenjala i nisam znala šta me je snašlo. Rekoh mu:
– Polako, šta ti je? Tek smo počeli!
– Ahhhh, ne mogu, ona je savršena. Ma, ti si cela savršena – ponovo je zagnjurio glavu u moju ribicu gutajući je, dudlajući, ljubeći ludo, divljački, dok sam ja bukvalno bila u ekstazi od zadovoljstva. Samo sam počela da se tresem i da svršavam kao luda, kad mi je on kad je to osetio gurnuo dva prsta. Ne znam kako ali je iz cuga pronašao moju G-tačku i počeo jako da je drka, gde sam ja nekontrolisano počela da svršavam pišajući, a on je stavio svoja usta i bukvalno sam mu pišala, svršavala ili kako se već zove ta tečnost, u usta. Sve je progutao, a ja, ljudi moji… Osećaj ne mogu da vam opišem; nešto najlepše što sam doživela…

drka joj pičku dok ona skvirtuje

Rekoh:
– Odakle ti ovo, gde si bre ovo pa naučio?
– Ma gledao neke filmove za odrasle pa naučio hahahha – smejući se, ustao je, stao iznad mene, skinuo trenuerku i gore duks. Kako sam ja bila uvaljena onako dok mi je sisao pičketinu, samo me je uhvatio za noge, on se popeo na krevet onako na kolena, prebacio ih preko sebe i nabio svoju kurčinu u mene, gde sam ja počela da se bunim:
– Daj bre, šta ti je? Stvarno si pravi manijak! Daj da odmorimo malo, pusti me da se odmorim, manijače nezasiti – smejući se govorila sam to, a on je na to moje samo odmahivao glavom smejući se i ljubeći me, gledajući me pravo u oči. Rekao je:
– Pa malopre si me molila da ne stajem – i smejući se, nabijao se sve jače i jače, meseći mi sise. – Ahhhhh bože, koliko si dobra, ahhhh, kako da prestanem kad sam te nezasit? Ne mogu da te se zasitim, mogu ovako da te jebem satima… ahhhh, vidi kako si dobra. Pa tek smo počeli, ahhh, ahhh… Ti si savršena…

Dok sam ja svršavala po treći put valjda, već nije vredelo ni da brojim više, nabijajući se i mešajući kao čigra, oboje smo bili u eksazi, jebali se, jako vrišteći još jedno deset minuta, kad je moj manijak počeo da svršava i da me puni svojom spermom, nabijajući jako, najjače što može, puneći je do gore. Samo smo se tako bacili na krevet, ne vadeći ga, i ležali sa strane, jedva dolazeći do daha.

– Ahh bre ti si lud, ja ne mogu više. Nemam snage, ostavi me na miru, hoću da se odmorim. – Rekao mi je:
– Dođi – prigrlio me je, naslonila sam mu se na rame. Sve vreme, ne vadeći svoju kurčinu iz mene, ljubio me je nežno, i onda sam mu ja rekla:
– Znaš, moram da ti priznam nešto. Ja sa mužem nemam odnose već više od sedam godina, ne samo sa njim nego ni sa kim, i osećam se kao da sam sa tobom ponovo izgubila nevinost, kao da mi je prvi put. Zato sam tako i nezasita jer sam godinama bez kurca – dok me je on u tom trenutku, milujući mi kosu i telo onako lagano, samo poljubio nežno, milujući mi nežno telo i ljubeći me nezasito, požudno, i ni ne sećam se više… samo smo utonuli u san. Znam da je bilo ćebe pored koje je prebaci preko nas, i zaspali smo…

Sa mojim manijakom jebala sam se satima...

To je bilo već negde oko pola 4 ujutru… Znači, jebali smo se tri sata kao manijaci… U jednom trenutku sam osetila da me neko miluje po kosi. Otvorila sam oči i videla njega kako me miluje i gleda nežno mazeći me i rekoh:
– Ohhh, pa ti si budan. Što me ne budiš?
– Ne mogu, hoću da uživam u tebi dok spavaš, da te gledam, jer si savršena, učinila si od mene nešto što niko nije, napravila čoveka koji se i zaposlio. Znaš, našao sam posao i više onakve stvari ne radim, čak i sama pomisao na to mi se gadi. Promenila si me, promenila si mi život iz korena. – Rekoh:
– Slušaj molim te, ja sam udata, imam dete, oni su meni sve na svetu, nemoj da ti nešto pada na pamet, jer oni su meni sve u životu. Bez obzira na sve, ja bez njih ne mogu da živim i sve što možeš da dobiješ od mene je samo ovo moje telo i ništa više, zato molim te, ako nisi spreman da se ne zaljubiš, nemoj da nastavljamo dalje, jer ja probleme ne želim, a pogotovo da bilo ko sazna, jer i ako neko sazna, kažeš li nekom, tog trenutka više nisam tvoja. – Milujući me, i dalje mazeći me celu, rekao mi je:
– Daj opusti se. Nikad, ali nikad te ne bih povredio, niti nekom nešto rekao, niti ti napravio bilo kakav problem – i tu sam odahnula:
– Uhhh, hvala ti… – pogledala sam na sat, bilo je šest sati. Rekoh: – Al’ smo spavali puno, samo sat i po vremena, stvarno si bre manijak – zidirkivala sam ga golicajući ga po stomaku lagano dok se on cerekao, ljubeći svaki deo mog tela, onako cmačući… Kad smo se tako izigrali kao dečica par minuta i rasanili, rekoh mu: – Aj’mo na tuširanje, ajde, ajde…

Znao je kako da mi probudi svaku tačku na telu…

Uhvatio me je za ruku i otišli smo u kupatilo. Ušli u tuš kabinu, pustili vodu da curi po nama, stojeći jedan naspram drugog, gledajući se pravo u oči, uzeli gel za tuširanje i nežno kupali jedno drugog, u stvari mazeći se svo vreme. Gledajući se u oči, sapunjali smo se, mazili se i kupali, drhteći oboje od uzbuđenja, i onda me je samo u jednom trenutku uhvatio, privukao sebi i počeo nežno da me ljubi, dok je voda curela niz nas i ispirala penu. Ljubeći se tako nežno, dugo dugo milujući drhtavim rukama jedno drugo, mazili se, dok nismo potrošili svu vodu.

Kad smo završili, uhvatio me je lagano za ruku, odveo u spavaću sobu i tako mokru postavio da ležim na krevetu, i lagano krenuo da me ljubi, milujući moje telo i spuštajući se sve niže i niže, bukvalno ljubeći me celu, nežno i polako spuštajući se sve niže, ljubeći moje butine, noge, bukvalno od glave do pete, nežno, romantično, erotski. I samo mi je jedno nogu onako uzdigao kako sam ležala na leđima, i njegovu preko moje, odnosno uz moju, i u tom položaju počeo lagano da ulazi u mene, vodeći ljubav sa mnom, nežno, ljubeći se savršeno, kao neka scena iz filma. Rekoh:
– Šta je ovo? Udarila te neka romantika? – Opet, dok me je nežno i lagano tucao, približio se mom uvetu, ljubeći ga i grickajući, ujedno i stenjući, lagano mi šapnuo:
– Znaš da mi je ovako najlepše…

karanje stojeći, od pozadi, u kupatilu pod tušem

Vodili smo tako ljubav vrteći se po krevetu, valjajući se, smejući se nežno, lagano, kao da smo u najvećoj ljubavi, najsrećniji par na svetu. Za jedno sat vremena je moj manijak u jednom trenutku samo rekao:
– Hajde, jesi li spremna? Svršićemo zajedno, u isto vreme – i jebući se tako lagano, svršavali smo oboje, zajedno tresući se, drhteći, ljubeći se lagano, nežno, najnežnije ikad u mom životu, punio me je tako i govorio: – Ahhh, koliko te volim, nisi svesna… Ali ne brini, nikad te neću povrediti – i punio je moju pičkicu spermom koja se mešala sa mojim sokovima iz ribice.

Isto tako smo se samo okrenuli sa strane, ne vadeći ga i zaspali… Ne znam, tu je možda bilo već negde oko osam sati… I tako, dok sam spavala, u spavanju smo se valjda razdvojili, uglavnom ja sam spavala na stomaku prekrivena samo preko dupeta onako ćebencetom, i u jednom momentu sam se trgla i osetila ćebence kako klizi niz mene i samo osetila kako nešto počinje da curi po meni. Onako sanjiva promrmljala sam:
– Šta to radiš? – okrenula sam glavu, vidim on sipa pola flašice bebi ulja po meni i mesi mi guzove i udarija po dupetu. Kaže:
– Pa nije u redu da ovako lepo dupence zapostavimo, mora i ono da dobije šta je zaslužilo… „Pljus” – opet me je udario i mesio. Rekoh:
– Daj bre čoveče, ostavi me na miru – bunila sam se.
– Ma opusti se, spavaj, ko ti brani? Biću nežan. Zar mi ne veruješ? Kao što sam ti onda obećao da neće boleti. Veruj mi, neće ni sad, samo se opusti i samo mi veruj ludice moja – i lagano je stavio palac na moj čmar, a kako je bilo masno od ulja, počeo je da kruži pstom po mom čmaru, lagano da ulazi, da vrti u krug i širi ga lagano.

Dala sam mu i guzu… Toliko mi je bilo dobro sa mojim manijakom…

Onda je stavio još malo ulja na svoj kurac i polako stavio glavić na moj čmar i počeo da ulazi, dok sam ja u polusnu počela da stenjem i da se bunim, u isto vreme smejući se slatko. Kao bunim se, a on mi govori, isto smejući se: – Kažem ti, spavaj slobodno, sve ću ja sam. – Rekoh:
– Hoćeš, kako da nećeš, kad si me sad rasanio – i počela lagano da se uvijam, nabijajući se lagano na njegov kurac, ali polako mešajući: – Ahhhh, manijače moj, ahhh, koliko ga želim, ahhh – opuštajući se sve više i više – ahhh to manijače moj – sve vreme mešajući na njegovom kurcu i nabijajući se sve više i jače stenjući i jecajući, rekla: – Želim ga celog u dupetu, hoću da mi razvališ to moje slatko dupence, da bude razvaljeno od tvoje kurčine… jebi me jako… ahhhhhahhhh… ahahahha… dosta je bilo vođenja ljubavi, znaš zašto si ovde, da me razvališ, a ne da me voliš…

Sa mojim manijakom jebala sam se satima...

Ne znam šta mi se desilo ali od tolikog uzbuđenja moj čmar se bukvalno otvorio i od silnog ulja i bio spreman da primi celu njegovu kurčinu, a i zato što sam bila baš baš opuštena, verovatno), ali me ponovo, kao što je i obećao, ništa nije bolelo, zato sam se toliko i napalila i počela sve jače i jače da se nabijam, dok me je on, držeći za kukove, napaljen mojim rečima, počeo ludački da mi razvaljuje dupe i da me jebe stenjući:
– Ahaaahahhh, kakvo dupe, a samo moje je… ahhhh dušo moja, razvaliću ga – nabijao je svih 24 cm u moje dupe a mudima me udarajuo tačno u klitoris, jer sam tako samo malo uzdignuto nagužena ležala preko njega, raširenih nogu, kako je on bio na kolenima, tako da sam i klitoris istovremeno drkala. Jebao me je tako i razvaljivao mi dupe još jedno pa 20 minuta, ako ne i više, jako do kraja, pa lagano, pa samo glavić, pa naglo ga nabije celog, dok sam ja stenjući, uvijajla se, mešala i stenjala:
– Aahhh too manijače moj, takoo… ahhh, ahhhhh. – Osetila sam kako ću da svršim na njegovim mudima i rekoh: – Ja sam gotova, svršiću – i u tom trenutku počela sam da se tresem i osetila njega kako se trese i kako toplota ulazi u moje dupe, kako ga puni spermom i nabija do kraja, najjače što može, držeći tako, ne pomerajući se, samo onako nabijajući jako, zabadajući, stenjujući.

Tako je stajao jedno minut, nabijen u mene i punio me i samo smo popadali dole na krevet, mokri do gole kože. Jedva dolazeći do daha, rekoh mu:
– Nama bojler ne stigne da se napuni koliko se tuširamo, aj’mo na tuširanje pa da jedemo nešto, gladna sam, mrtva. Iscrpeo si me, jebes me već skoro 12 sati bez prestanka, samo na trnenutke me puštaš da spavam. Odakle ti bre snage – paleći cigaru:
– Odakleee – kaže on meni – pa vidim i ti imaš snage. Nešto samo na usta se buniš, ovako, vidim, ne smeta ti. – Smejući se oboje na to, pušeći cigaru i zezajući se, rekoh:
– Razvalio si mi bulju, al’ razvalio… hahhaah, al’ to sam i želela, dragi moj manijače. Je l’ veruješ da me ovoliki kurac nije boleo, kao što si i obećao po drugi put, a bio mi je ceo u dupetu? – Hvatajući ga onako za kurac, stiskajući ga jako, a on i dalje ko strela, ni malo mu nije pao, rekoh: – Pa da l’ će da se spusti ovo čudo nekad hahhah? – Rekao mi je:
– Pored tebe teškoo… nećeee… – Rekoh mu:
– Ajde gasi tu cigaru i aj’mo na tuširanje pa da jedemo, ne mogu više.

Sa mojim manijakom jebala sam se satima...

Istuširali smo se na brzaka, napravili neke tople sendviče i seli kao da jedemo, odnosno on je seo, ja još ne nego sam mu prišla onako sa leđa i šapnula na uvo:

– Znaš, super su sendviči ali ja bih pre sendviča jednu kobasicu…

Nastavak: Jače, jače manijače

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x