Primila sam dva kurca u guzu pred polazak na odmor

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Umesto gazde, pojebao me je pravi jedan pastuh u garaži

Petak. Zadnji radni dan u tjednu.

– Idem na godišnji odmor – rekao mi je Vijeko dok smo pili kavu.
– Kuda ideš? – upitala sam ga.
– Mislim da ću provesti odmor s ocem. Star je i treba mu pomoć oko kuće.

Nije baš toliko star – rekla sam u sebi, prisjećajući se šta je sve meni radio. Pokvarit će mu planove, ali neka. To je Toni i zaslužio. Nisam bila osvetoljubiva niti sam ikom željela zlo, ali onako kako se Toni ponio prema meni nije bilo fer. Nije me smetalo to šta me Toni jebao na grub način. Voljela sam grubosti i to mu je bio samo plus. Nije me smetalo ni to što me je prodao Andriji, kao kravu na stočnom sajmu. Nije me smetalo ništa od onoga šta mi je uradio. Smetalo mi je ono šta nije uradio. Nije me nazvao i pitao kako sam, kako mi je bilo ili me pozvao da još koji vikend provedem s njim. Jer ja bih bila pristala. Pristala bih još jednom proći sve ono šta sam već bila prošla. I to da me proda kao kravu i da me novi vlasnik zlostavlja do krajnjih granica.

– Hoćeš li doći na oproštajno piće kod mene večeras?
– Vrlo rado – rekla sam.

Možda će me ipak pojebati – pomislila sam. Jebati se s njim više mi nije bila želja, nego pitanje samodokazivanja. Nisam mogla vjerovati da ne želi uvaliti kurac u mene. Svaki moj korak u javnosti bio je ispunjen muškim nabacivanjima i ponudama. Svi su me htjeli jebati. A on, koji je od mene mogao dobiti šta je htio, nije obraćao pažnju na mene.

Za izlazak sam se sredila posebno sexy. Obukla sam mrežasti catsuit. Naručila sam ga preko interneta i stigao mi je prije par dana. Jedva sam čekala da ga isprobam u akciji. Navukla sam crne elastične traperice. Nisu imale džepove na guzi i zato mi je guza izgledala velika, obla i glatka. Izabrala sam majicu uz tijelo, kako bih istaknula svoj savršen struk. Uzak struk je bilo ono šta je isticalo ženstvenost svake guze. Preko svega sam obukla strukiranu košulju, kako bih još više istaknula svoju ženstvenu figuru. Nisam mogla ići u štiklama, pa sam obula cipele. Bile su seljački izazovne i jeftine. Nije me bilo briga ako ih negdje izgubim i bosa se vratim kući. Već sam se nekoliko puta s jebačina vraćala bosa, jer sam izgubila cipele. Preko ramena sam stavila veliku žensku torbu, a u nju ubacila štikle, crnu haljinicu i rezervne čarape. Htjela sam biti spremna na sve. Ako me Vijeko nebude htio jebati, izaći ću k’o kurva na ulicu pa neka bude šta mora biti.

Petak je – rekla sam u sebi. A u petak trebam metak

Ako me ne nabije Vijeko, nabit će me netko drugi. Ako sam drugim danima imala neke kriterije, petkom ih nisam imala. Nije me bilo briga tko me jebe. Važno mi je bilo samo da mi ga uvali. Petkom sam najčešće završavala na redaljkama.

Stigla sam kod Vijeke dobro raspoložena. Kod njega su već bili Mario i Neno. Predstavio mi ih je kao prijatelje. Ništa od jebačine – pomislila sam. Vijeko je i inače bio suzdržan prema meni, a sigurno će pred prijateljima biti još suzdržaniji. Pred njima me neće htjeti bariti. Moram se što prije izvući iz ovog sranja i otići na ulicu. Tamo ću dobiti sve šta trebam – rekla sam u sebi.

Sjedili smo u sobi i pričali. Nijedan od muškaraca nije obraćao posebnu pažnju na mene. Pričali su o nekim glupim temama, a na televizoru se vrtio znanstveno popularni film. Jedino šta je u tom filmu bilo dobro je bila sisata voditeljica. Ali dečki nisu čak ni komentirali njene velike sise. Ja sam u mislima bila daleko. Pitala sam se kako moje kolegice iz sobe provode petak.

Đurđa je neoprezno ostavila mob na stolu i kad joj je stigla poruka ja sam je prva vidjela. Pisalo je: „Đurđa radodajka, čeka te redaljka”. Neki stihoklepac joj je poslao poruku. I meni su često u stihovima slali poruke. Pitala sam se nije li joj to Toni poslao poruku. Ona je bila radodajka, a sve radodajke vole žestoke jebačine. Toni, Andrija i njegovo društvo su baš bili ekipa koja može svaku radodajku dovesti do ludila.

Šta je s Anom? Da li je opet na sve četiri i da li je netko muze kao kravu? Onakve sisurine zahtjevaju puno mužnje. Možda je jebu kao kravu? Možda je neki bikonja sad jaše i pumpa joj pičketinu? Bila je i ona kod Tonija i Andrije i prošla je svu torturu. Sigurno je trocjevka. Možda joj sad netko gura kurčinu u šupak, a ruku u pičku. I još jedan kurac u usta da se ne dere.

plavuša vezana u redaljci, prima dva kurca

A Ivanka? Šta je s njom. Da li možda utegnuta u latex i u visokim petama, s bičem u ruci objašnjava svom robu kako je mora slušati? Da li možda uživa gledati roba kako se uvija u mukama dok ga ona nemilosrdno mlati bičem? Danas joj na poslu ništa nije išlo kako treba i bila je ljuta. Ljuta je i otišla s posla. Sad taj bijes mora na nekom iskaliti. Voljela sam je zamišljati kao okrutnu dominu, a možda je u privatnom životu igrala baš suprotnu ulogu. Možda je sad ona na koljenima, a gospodarev bič igra pakleno kolo na njenim guzovima.

Napaljivala sam samu sebe smišljanjem bizarnih scenarija za moje kolegice s posla. Prije moje avanture s Tonijem, Andrijom i njegovim društvom, smatrala sam da one vode dosadne živote. Ali nakon te avanture shvatila sam da je istina potpuno drugačija. Počela sam se prijateljskije ponašati prema njima, pa su i one promjenile svoje ponašanje prema meni. Posebno sam bila dobra pema Ani. Ona je bila najsubmisivnija od njih i bila sam sigurna da treba podršku okoline kako bi izdržala sve životne torture.

Vijeko i njegovi prijatelji su se raspričali. Pričali su glupe viceve i glasno se smijali. Ja nisam kužila njihovu zajebanciju. Gledali su me pogledima koji su govorili: preglupa si da bi to shvatila. Sa završenim fakultetom i odličnim uspjehom na studiju, za njih sam bila glupača. Da sam voljela znanstvene titule, vjerojatno bih već bila magistrirala i bila profesorica. Ali ja sam voljela kurac i voljela sam se jebati. Zato sam bila radodajka, fukara i drolja. S profesorima sam imala kontakta samo kao zločesta učenica koju moraju dovoditi u red.

Sve je počelo u srednjoj školi. Bila sam odlična učenica sve dok se nisam projebala. Dečko mi je stanovao u susjedstvu i ujutro, dok su nam starci bili na poslu, mi smo se jebali. Jebala sam se svaki dan i stalno mislila na seks. Ocjene u školi su mi se počele kvariti. Prvo su mi se pokvarile ocjene iz matematike. Moja je mama našla profesora matematike koji će mi držati instrukcije. Profesor je brzo skužio kakva sam. Navukao me je na kurac. No, profesor je bio fer. Morala sam naučiti da bi me jebao. Učila sam i moje ocjene su se počele popravljati. Instrukcije sam plaćala u naturi, a novac koji mi je mama davala za profesora sam zadržavala za sebe. Ali su mi se tada počele kvariti ocjene iz drugih predmeta. Mama je našla najbolje rješenje za mene. Zamolila je profesora kod kojeg sam išla na instrukcije da nađe nekog tko će mi davati instrukcije iz drugih predmeta koji su mi slabo išli. Dala je lisici da joj čuva kokoš. On je našao slične sebi i bila sam najjebenija srednjoškolka u gradu.

Vijekin telefon je zvonio.

– Alo – javio se kao seljačina. Oko koga se ja trudim? – upitala sam se. Oko ove seljačine? Kad sam se družila sa seljačinama, bar sam bila izjebana k’o krava. – Glupi Bruno se izgubio – rekao je Vijeko. Idem po njega. – To mi je prilika da prekinem ovo sranje – pomislila sam.
– Idem i ja – rekla sam i ustala.
– Čekaj! – rekao je Neno i uhvativši me čvrsto za ruku, povukao nazad na trosjed.

Ovo je bilo odlučno i muški – rekla sam u sebi. Pogledala sam ga kao ženka koja je spremna podati se odlučnom mužjaku. Bilo je to evolucijski usađeno u mene. Odlučni mužjaci htjeli su jebati sve ženke. One koje nisu čuvale pičku su im se podavale. Rađale su odlučne mužjake i radodajne ženke. Ponekad bi se uloge ispremješale. Ja sam bila takav miks. Iako muško, ponašala sam se kao radodajana ženka. Odlučni mužjaci su mogli od mene dobiti šta god su htjeli.plavuša dobija šamar kurcem

Vijeko je obuvao tenisice, Neno nije ispuštao moju ruku, a Mario je petljao nešto oko video plejera.

– Bruno je na okretištu. Kaže da ne zna kuda treba ići. Idem po njega. Vraćamo se za desetak minuta – rekao je Vijeko. Čim su se vrata zatvorila, Neno mi je jače uvrnuo ruku.
– Au! To boli! – jauknula sam. (Nije me, u stvari, boljelo. Samo sam mu htjela reći da sam spremna na sve.) Na televizoru se pojavila najavna špica. „Magma film”. Pa to je pornić! – rekla sam u sebi.
– Kod Vijeke uvijek ima dobrih pičaka – rekao je Mario.

Skinuo je hlače, a ja sam se zagledala u njegovu napetu kurčinu.

Ipak neću morati ići na ulicu tražiti kurac – pomislila sam

Skinuo je i majicu. Glatko mišićavo tijelo ukrašeno lijepim kurcem nikog nije moglo ostaviti ravnodušnim.

– ŠLJAP! – Opalio me je kurcem po licu.
– Otvori usta! – rekao mi je. Poslušno sam ih otvorila. Neno mi je jače uvrnuo ruku. Bila bih vrisnula od bola ali mi je Mario kurčevom glavom već začepio usta.
– Možeš je pustiti – rekao je Mario.
– Neboj se. Gladna je kurca.
– Možda samo glumi. – Mario mi je ugurao kurac do jaja u grlo.
– Sigurno ne glumi. Ovako gutaju samo drolje.
– Hoćeš li biti dobra? – upitao me Neno. – Klimnula sam potvrdno glavom koliko sam mogla. – Odgovori da li ćeš biti dobra i poslušna! – upitao me je Neno oštrim glasom. – Kako da ti odgovorim kad su mi usta začepljena – rekla sam u sebi. Mario je izvadio kurac iz mojih usta.
– Bit ću vam dobra i poslušna – rekla sam dubokim glasom.
– Sad je naša – rekao je Neno i pustio mi ruku.

Mario se sagnuo i poljubio me. Muškarci su me rijetko ljubili. Ljubili su me samo stari, koje više nitko nije htio. Oni koji su bili gladni mladog mesa. Oni kojima je trebalo nešto više od običnog pražnjenja muda. Mario je bio mlad i zgodan i ljubio se savršeno. Tada se umješao i Neno. I on se ljubio savršeno. Izmjenjivali su se na mojim ustima. Bila je to prava orgija ljubljenja. Osjećala sam na tijelu dodire njihovih kurčeva. Tek tada sam shvatila da su ogulili odjeću s mene i da sam ostala samo u mrežastom catsuitu.

– Ova je kao sedmica na lotou u odnosu na ostale – rekao je Neno. – Nisam prva koja je ovako pala – pomislila sam. Očito je ovo uigrani scenarij. Sjetila sam se kako me na sličan način Toni namjestio svojim prijateljima. Vijeko je postupio slično kao i njegov otac. Pitala sam se samo da li su mu Neno i Mario platili. Da li me je i on prodao. Toni me je prodao za tisuću eura. Za kolio me Vijeko prodao? Onda sam se upitala koje su ostale pičke Neno i Mario tu jebali. Da li su možda i kolegice iz moje sobe bile tu na jebačini?šimejl razapeta na dva kurca

Neno je sjeo na krevet.

– Daj mi je u krilo – rekao je. Sjela sam mu u krilo. Dočekao me njegov napeti kurac. Uklizao je u moju gladnu rupu. Uzdahnula sam kao u jeftinom porniću. „Moraš uzdisati dok te jebu – savjetovala me je jedna drolja – bolje jebu dok uzdišeš”. Ali moj uzdah nije bio lažni. Nisam morala glumiti. Stvarno mi je bilo lijepo osjetiti njegovih dvadeset centimetara mesa u sebi.

Prije dvije godine sam se družila s jednim doktorom. Bio je ginekolog i jednom tjedno sam išla kod njega na pregled. Namjestio bi me na ginekološki stol i dugo se igrao s mojom jamom.

– Patiš od urođene nimfomanije – rekao mi je.
– Šta moram raditi? – pitala sam ga.
– Uzimati po jedan kurac na svaka dvadeset četiri sata.
– Na takvoj terapiji sam već osam godina.
– Onda pojačaj terapiju, kad osjetiš jače simptome.

Nije čudo da mi je Nenin kurac tako sladak, kad se nisam jebala već više od dvadeset četiri sata – rekla sam u sebi. Zadnji put sam se jebala jučer ujutro s gospodinom iz susjedstva. Žena mu je bila na službenom putu i provela sam noć s njim. Uvijek kad bi ona otišla na službeni put, ja sam provodila noć s njim. Pokupio me u srijedu navečer i jebao me je do jutra. Svaki put kad bi mu se kurac digao uvalio bi ga u mene. A ja sam se potrudila da mu se što više diže. Zadnji put me nategao prije odlaska na posao. Tog dana namjerno nisam navečer išla u grad loviti jebače, samo da bih danas bila što uspaljenija. I sada sam tako uspaljena bila nabijena na debeli Nenin kurac. Pa što sam ljepše mogla poželjeti?

– Ovdje ima mjesta za dva kurca – rekao je Neno.

Pogodio me je u žicu – pomislila sam. Jedina stvar slađa od debelog kurca su bila dva debela kurca

Mario mi je prišao i uhvatio me za noge. Raširio mi ih je i kurcem potražio moju jamu. Osjetila sam kako mi se rupetina širi. Dahtala sam kao trudnica, a oni su trpali kurčine istovremeno u mene.

Tada su se otvorila ulazna vrata. Vijeko i Bruno su stajali i zbunjeno gledali akciju na trosjedu. Mario i Neno su se nabijali žestoko u mene. Bili su odlični jebači. U većini slučajeva, kad bih dobila dva kurca istovremeno, jebači su brzo svršavali. Ali njih dvojica su bili neumorni.

– Šta se tu događa? upitao je Vijeko.
– Zar ne vidiš, glupane – rekao je Bruno.
– Drolja! – prosiktao je Vijeko.
– Jedna rupa je još slobodna…

đimejl prima dva kurca u dupe

Očekivala sam da će mi ga Vijeko uvaliti, ali prišao mi je Bruno i uvalio mi kurac u usta. Zašto me Vijeko ne želi jebati? – pitala sam se po tko zna koji put. Tada mi je pala na pamet suluda ideja. Možda on ima tako veliki kurac da može jebati samo velike pičketine, one koje su već razvaljene drugim kurcima. Sjetila sam se jedne redaljke. Bila sam sama s četvoricom muškaraca. Jedan od njih me htio jebati, ali ostali su mu rekli „ti ćeš jebati zadnji, jer poslije tvoje kurčine nama neće biti gušt jebati”. Frajer je stvarno imao ogromnu kurčinu. Možda je i Vijeko takav?

– Dosta je bilo! – dreknuo je Vijeko i upalio svijetlo. Idite se jebati negdje drugdje. I vodite tu kurvetinu sa sobom.

Jebači su ustali s mene. Vijeko me gledao s mržnjom u očima. Bilo me sram. Zar se ja mogu sramiti? – upitala sam se.

– PLJUS! – Opalio mi je šamarčinu. – Kurvo! – dreknuo je.
– Nemoj je tući – umješao se Mario.
– Zaslužila je.
– Zašto? – upitao je Neno.
– Takva kurvetina zaslužuje batine.
– Mi smo je prisilili. – Na trenutak je Vijeko stajao bez riječi. Tko zna šta mu se vrtilo po glavi.
– PLJUS! – Odvalio mi je još jednu šamarčinu.
– Prestani! – dreknuo je Neno.
– Obuci se. Ideš s nama – rekao mi je Mario.

Izvadila sam haljinicu i štikle iz torbe i počela se oblačiti. Mario i Neno su me štitili da mi Vijeko ne priđe blizu. Bilo ih je strah da bi me mogao još tući. Obukla sam haljinicu i štikle. Hlače i majicu sam ubacila u torbu.

– Jesi li spremna? – upitao me Neno.
– Jesam – odgovorila sam.
– Idemo!

Krenuli smo prema izlazu. Bruno je cijelo vrijeme zbunjen gledao šta se događa. Tek je na par trenutaka kurcem uronio u mene, kad je Vijeko napravio scenu. A bio je željan jebačine.

sviđa joj se što je gospodar šamara

– Idem i ja s vama – rekao je. Nije htio ostati s Vijekom, rođenim luzerom. Htio je uživati u seksu.

Silazila sam niz stepenice okružena trojicom mužjaka.

– Kurvo! – čula sam Vijeku kako viče za mnom. Pitala sam se da li je shvatio da sam se jebala sa svim muškarcima s kojima me upoznao? Nisam znala odgovor, ali me nije ni bilo briga.

Nastavak: Sponzoruša na kurcometini jebodroma

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x