Umesto gazde, pojebao me je pravi jedan pastuh u garaži

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kako sam završila na gazdinom kurcu, za pare

U ponedjeljak sam se probudila s osjećajem srama. Iako sam bila moralna nula, ipak me bilo malo sram šta sam se jebala s Vijekinim gazdom. Pitala sam se šta se to sa mnom događa i otkud mi takav osjećaj.

Još u srednjoj školi sam postala drolja. Imala sam dečka s kojim sam se jebala svaki dan. Bilo mi je lijepo. Moja mama je stalno mjenjala jebače, ali ja sam mom dragom bila vjerna. Spletom okolnosti sam završila u krevetu s drugim muškarcem. Svidio mi se osjećaj da sam prevarila dečka i zato sam to počela redovito raditi. Besramno sam se nabacivala muškarcima koji bi mi se svidjeli. Muškarci k’o muškarci, jedva su čekali da uvale kurac u mladu podatnu rupu. Što me više drugih muškaraca jebalo, to mi je bilo slađe jebati se s dečkom.

Jednog dana mi je dečko ispričao da je čuo tračeve o novoj drolji u gradu. Iz njegovih riječi sam shvatila da sam ja ta drolja o kojoj se priča. Htjela sam ga ostaviti kako bih slobodno mogla biti svačija, ali sam shvatila da me uzbuđuje baš to šta ga varam.

Nijedna veza ne traje vječno, pa nije ni naša trajala. Kad me ostavio, nisam se htjela vezati za nekog drugog muškarca. Htjela sam biti slobodna, ali sam i dalje htjela varati. Otkrila sam da me uzbuđuje jebati se s očevima mojih prijatelja i kolega iz škole. Počela sam im se nabacivati i ubrzo su mnogi osjetili svu slast moje mlade i nezasitne pičketine. Kad sam potrošila očeve, prešla sam na stričeve, ujake, obiteljske prijatelje i susjede. Jednog sam kolegu posjećivala samo zato da bih se mogla jebati s njegovim susjedom. Otac kolege nije trzao na mene, ali je zato susjed bio nezasitan.

Jedan slučaj je bio poseban. Kolega me upozorio na svog susjeda i rekao mi da je njegov otac u svađi s njime. Mene je baš to zaintrigiralo. Inače sam se s njegovim ocem jebala svaki put kad bi on otišao na trening. Jednom prilikom sam namjerno pogriješila kat. Pozvonila sam susjedu na vrata i pitala za kolegu. Muljala sam da sam se izgubila. Primio me u stan i izjebao k’o kravu. Tek tada mi je rekao da zna sve o meni. I to da sam jebulja njegovog susjeda s kojim je u svađi. Otada sam redovito dobivala po pički od obojice. Nijednom nisam zbog takvog mog ponašanja osjetila sram ili grižnju savjesti.

Moje „noći raširenih nogu”

Kad sam došla u Zagreb, postala sam prava radodajka. Moji kolege i kolegice su se bavili jutarnjim joggingom, a ja noćnim doggingom. Zvala sam to „noć raširenih nogu”. Otišla bih na neki od gradskih jebodroma i dala da me jebe tko hoće. Često nisam ni vidjela lica muškaraca koji su me jebali. Niti sam ja znala tko me jebe, niti su oni znali koga jebu. Možda me i neki od kolega jebao, a da to nismo znali ni on ni ja. Ja sam možda mogla to sumnjati, a oni nisu mogli ni zamisliti da njihov mršavi i neugledni kolega s faksa u noćnim satima operira kao jebodromska radodajka.

Muškarce sam prepoznavala po kurcu i okusu sperme. Vic o Fati koja poznaje sve muškarce u selu po okusu sperme za mene nije bio vic. Nisam više ni mogla pamtiti s kim sam se sve jebala, pa sam zapisivala. Ali ponekad sam jebače zaboravila prije nego bih ih zapisla u svoju evidenciju.

Uzimala sam i lovu. Nije jeftino stalno biti u modnom trendu i sama nisam mogla to financirati. Zato sam od muškaraca tražila da mi barem plate čarape. Naravno, po deset puta višoj cijeni. Ali čim uzimaš lovu, smatraju te kurvom. Meni se sviđalo što sam kurva. Taj osjećaj mi je bio posebno sladak i s vremenom mi je važnije bilo biti kurva, nego šta mi je trebalo za čarape.

I pored svega toga, sad sam osjećala sram zato što sam se pojebala s Vijekinim gazdom. Bio mi je to potpuno stran osjećaj. Nisam prema njegovom gazdi ništa osjećala. Uostalom, odmah nakon njega, ponudio mi se kamiondžija. Da nisam morala ujutro na posao, pristala bih. Otišla bih s njim i cijelu noć se jebala s kamiondžijama u nekom motelu ili na nekom odmorištu. Čak sam sama sebi obećala da ću se jednom prilikom podati kamiondžijama.

Pitala sam se da li me sram da je možda Vijeko skužio šta smo nas dvoje radili. Zašto? – pitala sam se u sebi. Kolega s faksa mi je jednom pričao kako je cijelu noć slušao kako njegov otac jebe neku kurvu, a to je njegov otac mene jebao. Tada nisam osjetila ni trunke srama ili grižnje savjesti. Uostalom, jebala sam se i s Vijekinim ocem, a to nije bila obična jebačina (priče „Rođendan” i „Kuja na lancu”). I nije me zbog toga bilo sram.

jebanje shemale

Vijeko je došao po mene da idemo na kavu. Pili smo kavu kao da je sve normalno, a u mojoj glavi je bura misli divljala. Ni ja nisam znala šta on sve radi. Možda i on nekog jebe kad mu se kurac ne diže na mene – govorila sam u sebi.

– Hoćemo li se navečer naći pa piću? – upitao me iznenada. Možda ipak ima neke šanse da me izjebe – rekla sam u sebi.
– Zašto ne – odgovorila sam. – U koliko sati i gdje?
– Kao i jučer – odgovorio je.

Otišla sam u sobu i pokušala složiti kockice u glavi. Hoće li me jebati ili neće? – pitala sam se u sebi. Vijeko je imao puno prilika da me pojebe, ali nijednu nije iskoristio. U normalnoj situaciji bih rekla: „kurac više ili manje” i zaboravila ga. Već sam se bila našla u sličnoj situaciji kad sam se nudila jednom gospodinu, a on nije kužio šta ja hoću. Ali je skužio njegov prijatelj pa sam dobila po pički od muškarca koji mi se nimalo nije sviđao. Nisam bila gladna kurca i mogla sam se jebati (i jebala sam se) svaki dan. Njegov kurac nije bio toliko vrijedan da bih zbog njega patila. Nijedan kurac nije bio vrijedan patnje, jer je uvijek postojao netko s boljim kurcem. Ali ja sam se odlučila jebati s Vijekom i točka!

Vijeko mi je postao izazov

Svaki muškarac s kojim sam se odlučila jebati je na koncu ipak završio među mojim nogama. Čak i ravnatelj škole. Još kao klinka sam se htjela jebati s njim, ali on me nije htio. Na koncu je ipak završio među mojim nogama, ali tek nekoliko godina kasnije, kad sam već bila studentica. Pitala sam ga zašto me nije jebao onda kad sam mu svaki dan bila pred očima i kad je mogao sa mnom raditi šta je htio. A on mi je odgovorio da je jebo moju mamu i zamišljao da jebe mene. Sjetila sam se da je moja mama u to vrijeme bila u nekom školskom odboru i da je često išla na sastanke. Nisam ni slutila da ide na jebačinu. Ali to me tada nije ni bilo briga, jer sam i ja, wkad bi ona otišla na „sastanak odbora”, odlazila kod nekog od jebača.

shemale u trojci

Čim sam stigla kući počela sam se pripremati za izlazak. Tuširanje, peeling, depilacija. Zadnji put sam se depilirala u petak, a od tada sam stalno bila na udaru kurca i nisam se stigla opet izgladiti.

Nakon pola sata izašla sam ispod tuša glatka kao tinejđerica. Peeling spužvom mi je još više pojačao osjećaj glatkoće. I podigao raspoloženje. I pojačao glad za kurcem. Danas se još nisam jebala – rekla sam u sebi.

Bilo je dana kad bih i ja zakazala i kad nebih ulovila nijednog jebača. Kažnjavala bih tada samu sebe. Nabila bih dildo u sebe i otišla na spavanje nabijena. Sanjala bih bizarne snove i to sam voljela. U snovima bih doživjela stvari koje su nezamislive u stvarnosti. Nadam se da ću se vratiti izjebana i da neću morati koristiti dildo – rekla sam u sebi. Ali bilo je dana kad bih se vratila kući napumpana i svejedno spavala s dildom.

Obukla sam mrežaste čarape, uske traperice i majicu. Majica je imala nabore, tako da je izgledalo kao da imam uzak struk. A uzak struk je isticao moju oblu guzu.

chastity, crossdresser

Našli smo se u kafiću. S Vijekom je u društvu bio mišićavi muškarac njegovih godina.

– Ovo je Martin – predstavio mi ga je. Pružila sam mu nježnu ručicu i rekla da mi je drago. – On radi s nama u firmi, ali na terenu – dodao je.

Naručili smo piće. Vijeko je naručio pivo za sebe i mene, a Martin je rekao da još ima piva od prve runde.

Vijeko mi je pričao o radu na terenu, a ja ga nisam čula. Mjerila sam Martina od glave do pete i kategorizirala ga. Svakog muškarca bih stavljala u neku od kategorija ovisno o ponašanju i fizičkom izgledu. Nešto kao horoskopski znak. Najčešće sam ih uspoređivala sa životinjama: Muškarac nosorog se ponaša kao pravi nosorog. Krupan je i jak. Ide direktno prema svom cilju. Nabija na rog sve šta mu se pojavi u vidokrugu. Upoznala sam puno nosoroga u životu i puno vremena sam provela nabijena na njihove rogove. Hijene su jebači izjebanih. Nikad ne jebu prvi, ali se bore za redni broj dva. Uvijek sam se čudila muškarcima hijenama. Zavodili su me i barili, a onda namjestili nekom od frendova da me pojebe prvi. Skužila sam da ne vole redaljke, jer nakon drugog dolazi treći i jedva čeka da se oslobodiš da ti uvali kurac.

Lešinari jebu zadnji, ono šta ostane od pičke, nakon što se svi izredaju. S njima sam provela najviše vremena. Oni jebu već razjebanu rupu i mogu zato jebati u beskraj. Jednom sam bila na redaljci i trojica su me napupali na brzaka. Onda je četvrti, lešinar, uvalio kurac u mene i jeb’o me duže nego ona trojica prije njega. Muškarac pastuh je uvijek najljepši muškarac u društvu. On jebe prvi. Ponašaju se nezainteresirano, sve dok ne shvate da je kobila spremna. Na kobilama je da izaberu trenutak kad će mu pokazati da su spremne. Naučila sam pogled spremne kobile i uvijek kad bih pastuha pogledala na taj način, on bi me zajahao.

shemale puši kurac

Martin se ponašao kao pastuh. Više je gledao koga ima u kafiću, nego šta je gledao mene. Nije čak ni sudjelovao u razgovoru. Pitala sam se koji je znak Vijeko. Očito nije ni pastuh ni nosorog, jer bi me već odavno izjebao. Možda je hijena ili lešinar i treba mu netko poput Martina da me izjebe prvi, kako bi me onda on iskorištavao. Baš slatko od njega – pomislila sam. Svakog trenutka sam očekivala da Vijeko kaže da idemo kod njega u stan na još jedno piće. Samo moram dati Matinu do znanja da sam spremna.

Vrijeme je prolazilo. Vijeko je brbljao, ja sam čekala poziv na seks, a Martin se ponašao nezainteresirano. Koji je ovo kurac? – pitala sam se u sebi. Trebala sam već biti na kurcu. S običnim muškarcima bi već počinjao drugi krug jebačine, a ja još nisam bila sigurna da li ću i biti jebena. Vijeko je već polako preplitao jezikom i pričao gluposti. Nisam više bila sigurna da li pokušava nas dvoje zainteresirati za razgovor ili je u alkoholnom ludilu. Onda je naručio još jedno pivo. Ni Martin ni ja nismo više htjeli piti.

– Idem kući spavati – rekao je Vjeko, okrenuo se i otišao. Mi smo se pogledali zbunjeni.
– Idemo – rekao je Martin.

Možda je u mojim očima vidio pogled kobile koja je spremna? To je bilo normalno, jer sam ja uvijek bila spremna

– Kuda? – upitala sam glumeći da ništa ne znam.

Nije mi ništa rekao, nego me uhvatio za ruku i poveo prema vratima. Nisam znala kud me vodi, ali sam znala da ću dobiti po pički.

Na ulici se sve odvijalo polako. Ljetnja sparina je još ležala na gradu i nitko nikud nije žurio. Nas dvoje smo žurili. Strast čini čuda – pomislila sam. Jedino nas dvoje, ja od gladi za kurcem, a on od želje za jebanjem, nismo primjećivali sparinu. Tada mi je zapela za oko jedna gospođa u društvu mladog muškarca. I oni su žurili. Sigurno će i ona dobiti po pički – rekla sam u sebi.

Ušli smo u park.

gangbang, shemale

Rukom me je uhvatio za guzove i stao mi ih gnječiti. Ja se nisam opirala i shvatio je da me ni ne treba pitati da li ću mu dati pičke. Samo je bilo pitanje gdje će me jebati. Park je bio premalen da bismo se mogli dobro sakriti. Na rubu parka su bile garaže i Martin me je odveo do njih.

– Skidaj se! – naredio mi je kad smo se smjestili u prolaz između dvije garaže. Skinula sam hlače. Stisnuo me uz sebe i osjetila sam njegov napeti kurac kako me dodiruje.
– Jebi me! – rekla sam.

Nisam htjela vrijeme potrošiti na uvod i rajcanje. Već sam bila napaljena k’o kuja i to mi nije trebalo. Uhvatio me za guzove, podigao u zrak i nasadio na kurac. Gledala sam ga u lice i čitala kako zadovoljstvo struji njegovim tijelom. Kurac mu je cijelom dužinom klizio kroz moju rupu. Dahtala sam i hroptala dajući mu do znanja da mi se sviđa kako me jebe. Onda je ubrzao ritam i svršio. To je bila mana svih pastuha. Jebu žestoko, ali kratko.

– Moji dečki vole takve drolje – rekao mi je. Jučer kamiondžije, a danas građevinci – rekla sam u sebi. Instiktivno sam se osvrnula i upitala:
– Jesu li i oni tu?
– Ne! – zbunjeno je odgovorio.
– Šteta! Baš bi mi prijao još koji kurac – rekla sam.

jebanje trandže u dupe

– Može li isti? – upitao me stavljajući mi kurac u ruku.

Bio mu je napet kao da se nije upravo ispraznio u mene. Očito ga je uzbudilo moje droljasto ponašanje.

– Samo ga uvali.

Uhvatio me je za bokove i s guza mi ga opet uvalio. Naslonjena na zid garaže, gledala sam ljude kako prolaze ulicom. Gospođa je polako hodala ulicom. Izjebana je – pomislila sam. Ličila mi je na kobilu koju je pastuh upravo dobro razvalio. Sjetila sam se koliko puta sam ja tako izjebana, zadovoljna jebačem (ili češće jebačima), hodala ulicom. Razvaljena bih hodala polako i stiskala guzove bojeći se da će mi utroba iscuriti kroz pičketinu. Voljela sam to stanje duha i tijela. Potrošena i razvaljena. Cijelo vrijeme Martin me je polako pumpao.

Vraćala sam se kući izjebana. Ovo je bilo dobro – ponavljala sam u sebi. Martin je bio dobar jebač i imao je dobar kurac. Stvarno sam se osjećala dobro izjebana. Hodala sam polako. Sad sam osjećala sparinu i nije bilo pametno žuriti. Ali sam primjećivala one koji žure. Žene i muškarce, cure i dečke. Žurili su da što prije zadovolje svoju požudu.

Po tko zna koji put sam se upitala zašto me Vijeko nije jebao. Ali osjećala sam se dobro i nije me zanimalo zašto nije. Prepustila sam se stanju u kojem sam bila.

jebanje sjhemale u kolima

Nastavak: Primila sam dva kurca u guzu pred odlazak na odmor

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x