Kako sam završila na gazdinom kurcu, za pare

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Umesto gazde, pojebao me je pravi jedan pastuh u garaži

Spremala sam se za večernji izlazak u grad. Htjela sam staviti točku na lijepi vikend. U petak navečer sam bila pozvana na starački rođendan. Trebala sam biti zabavljačica. Zabaviti starčeke je značilo da im trebam ispunjavati želje. A starčeki imaju samo jednu želju: perverzije.

Otišla sam kod njih spremna na sve. Čak i na torturu i batine. Proljeće je bilo pri kraju, a hormoni su divljali u meni. Tortura je bio najbolji način za ublažiti hormonsku buru koja je u meni divljala. Umjesto četiri jahača apokalipse, dočekala su me četiri razigrana starčeka.

Cijelu večer su se igrali sa mnom. Najbolji dio su ostavili za kraj. Shvatili su kakvu jamu imam među nogama pa su trpali banane u mene. Još su me punili i šlagom pa sam im poslužila kao zdjela iz koje su oni jeli banane sa šlagom.

U subotu je gazda došao po stanarinu. Ja sam još od studentskih dana stanarinu barem djelomično plaćala u naturi. Rekao mi je da mu nema žene preko vikenda i da želi sa mnom ostati cijelu noć. Žena mu je bila zločesta. Stalno mu je prigovarala ili ga omalovažavala. Često sam se pitala zašto su njih dvoju uopće u braku. Nisu imali zajedničke djece, ali ona je imala sina iz prvog braka. Podnositi tolike prigovore i omalovažavanja mogao je samo muškarac koji je ludo zaljubljen ili koji u tome uživa. Gazda mi nije djelovao kao nijedno od toga. Tek sam s vremenom shvatila zašto je s njom. Bio je osvetoljubiv i uživao je u tome da joj se na neki način osvećuje za poniženja koja je morao trpiti.

A on joj se osvećivao tako što je jebao sve podstanare i podstanarke. I ne samo njih. Jeb’o je i njene prijateljice, a i prijatelje. Vrhunac osvete je bio kad joj je jebo sestru i mamu. Sve šta se pojavilo u njenoj blizini, on je izjebao.

Kad sam ga pitala gdje mu je žena, rekao mi je da je otišla u posjetu roditeljima. Možda je kod roditelja, ali ne svojih – rekla sam u sebi. Susrela sam je prije nekoliko mjeseci na jednoj orgiji. Ona mene nije prepoznala. Na toj orgiji sam shvatila zašto žene varaju muževe, a muževi žene. Ono šta su muškarci radili njoj, to nijedan muž ne bi uradio svojoj ženi. Razvalili su je k’o kravu.

On i ja smo se tu večer lijepo zabavili. Izašli smo u grad, napili se i jebali gdje god bismo stigli. Otišao je tek u nedjelju pred ručak. Rekao mi da je naplatio stanarinu za dva mjeseca.

trandža jaše kurac

Obukla sam catsuit i ženske traperice. Bile su elastične i uske. Guza mi je stajala lijepo naprćena i mamila poglede. Voljela sam oblačiti uske traperice kad bih išla u grad. Uživala sam gledati muškarce kako opčinjeno bulje u moje obline. Još sam više uživala umješati se u gužvu jer me u gužvi uvijek netko šlatao. A ja sam voljela da me šlataju. Još od malih nogu su me šlatali u gužvama. Moja guza je privlačila muške ruke. U Zagrebu, u punim tramvajima, događalo se svašta. Često sam sanjala bizarne snove koji su bili vezani uz tramvaje.

Jednom prilikom me je neki frajer šlatao u tramvaju u beskraj. Prepipao me cijelu, a na koncu mi se izdrkao u džep traperica. Isti događaj sam i sanjala, ali u snu je postojao i bizarni nastavak. U snu sam zavukla ruku u taj džep, umočila prste u spermu i onda ih polizala. Njega je to napalilo pa me je jebao pred cijelim tramvajem.

Nekoliko dana nakon tog događaja, susrela sam u tramvaju istog muškarca. Molio me da mu oprostim što je bio bezobrazan i ponudio mi je da će me častiti pićem kako bismo izgladili nesporazum. Pristala sam. Otišli smo na piće, a onda u njegov stan. Iz njegovog stana sam izašla dvanaest sati kasnije, razvaljena k’o krava. Nudio mi je da ostanem spavati kod njega, ali morala sam ujutro ići na posao i nisam mogla pristati na njegovu ponudu.

shemale pokazuje guzu

Obukla sam kožnu jaknu i obula čizme. Znala sam da se svi muškarci pale na bajkerice. Izašla sam u grad. Muškarci su buljili u mene, a oni malo hrabriji su mi se nudili. Da nisam bila dobro izjebana, sigurno bih bila pristala na neku od ponuda. Ali, zadovoljena, nisam htjela da moj izlazak traje pet minuta, do prvog kurca. Šetala sam gradom, gledala izloge i slušala muška nabacivanja. Na glupa nabacivanja sam odgovarala ignoriranjem, a na kreativna osmjehom.

Nakon duge šetnje otišla sam u kafić koji je imao neki glupi naziv, ali svi su ga zvali “Old&Young”. To je bilo mjesto gdje su se mladi i stari susretali. Tu su zalazile mlade pičkice željne starih muškaraca. Tamo sam odlazila kad bi sve moje vještine zavođenja zakazale. Nikad iz kafića nisam izlazila sama.

Ovaj put sam otišla doslovno po kurac, da me pokupi tko god hoće

Ušla sam u zadimljeni polumrak kafića i otišla do šanka. Iz polumraka je izronilo poznato lice. Vijeko.

– Bok!
– Bok!
– Otkud ti tu?
– Svratio sam na piće – rekao je.
– Šta piješ? – upitao me.
– Tonik – rekla sam.
– Dva dupla džin tonika – rekao je konobaru.

Stajali smo pored šanka i pričali. Ja sam mogla vidjeti šta se u separeu događa. Dva starija muškarca su šlatali mladu tetkicu. Oni su imali preko šezdeset, a ona oko dvadeset. Takva sam i ja bila u njenim godinama – pomislila sam.

Sjetila sam se mog prvog posjeta kafiću. Bila sam na prvoj godini faksa. Prvih nekoliko mjeseci sam potpuno zanemarila fakultet i samo sam se jebala. Govorila sam u sebi da hoću nadoknaditi sve šta sam propustila u srednjoj školi. Ali, istinu rečeno, u srednjoj školi nisam propustila ništa. Jebala sam se svaki dan, a broj kuraca koji su me jebali je do kraja srednje škole postao troznamenkast.

U Zagrebu sam bila prava drolja. Iako sam redovito mjenjala jebače, neki su mi postali stalni. Jedan od njih je bio Đuka. Svaki vikend sam odlazila kod njega, a on se trudio da budem dobro izjebana. Organizirao bi mi redaljke i svaki vikend sam bila razvaljena.

gangbang, shemale

Jedan vikend mi je rekao da mu dolazi neka rodbina u posjetu i da ćemo se naći u kafiću. Tada sam prvi put ušla u kafić “Old&Young”. Đuka je došao s prijateljem. Sjedili smo u istom separeu u kojem su starčeki upravo šlatali droljicu. Častili su me pićem i šlatali. Onda je Đuka rekao da mora ići. Otišao je i ostavio me s prijateljem. Njegov me prijatelj odveo svojoj kući i tamo sam opet završila na redaljci.

Ali šta Vijeko ovdje traži? – pitala sam se. Ako traži stari kurac, onda pored ovih mladih radodajki nema nikakve šanse kod starčeka. A ako traži mlado meso, zašto već nije u akciji. Ima dovoljno mladih drolja oko nas. Možda sam ga prekinula u lovu? Mogao se praviti da me ne vidi ili da me ne prepoznaje.

– Hoćeš još jedno piće? – upitao me.
– Ne hvala. Dovoljno mi je.

Vijeko je sebi naručio još jedan dupli džin tonik. Opet puno pije – pomislila sam.

– Hoćemo li u šetnju? – upitala sam ga.
– Čekaj da popijem.

I dalje smo stajali na istom mjestu. Droljica u separeu se žvalila sa starčekima, a njihove pohotne ruke su je grabile gdje god su stigle. Jedan od starčeka je drugom predao kovertu. Šta to radi? – upitala sam se. Ova ju je spremio u unutrašnji džep. Lova! – prošlo mi je kroz glavu. Prodao ju je! – rekla sam u sebi.

Scena me je vratila u prošlost. Sjetila sam se da su Đuka i njegov prijatelj također nešto jedan drugom dodavali. Sigurno sam i ja tada bila prodana – rekla sam u sebi. Imala sam visoko mišljenje o sebi. Očito previsoko. Mislila sam da upravljam svojim životom i postupcima. Nisam bila svjesna da sam samo jedna od mnogih koje su na prodaju. Da sam jedan od komada mesa u gradskoj seksualnoj mesnici. Jedno od grla žive stoke kojom gradski razvratnici trguju.

Shvatila sam da su orgije kod Đuke bile plaćene orgije. Da je muškarcima naplaćivao upotrebu mene. Ja sam bila mlada, glupa i stalno gladna kurca. Htjela sam se cijeli dan jebati. A Đuka me je koristio kao kurvu. Ali šta je tu loše? – upitala sam se. Ja sam dobila šta sam htjela i jebači su dobili šta su htjeli. Onaj tko nije bio sposoban uloviti drolju poput mene, bio je osuđen da je plati.

Kroz misli su mi prolazili i drugi muškarci koji su se prema meni ponašali slično kao Đuka. Nisam htjela dalje razmišljati o tome.redaljka na trandži

Vijeko i ja samo izašli na zrak

Hodali smo ulicom. Muškarci su se okretali za mnom. Neki su mi dobacivali prostote. Kako i ne bi kad sam u uskim hlačama, čizmama i kožnoj jakni, izgledala kao bajkerska drolja. Svi su vidjeli šta tražim, a jedino Vijeko nije kužio da trebam kurac. Ili je kužio, ali nije znao kako će me dobiti.

– Aj’mo kod mene na piće – predložio je nakon duge šetnje.

Napokon! – rekla sam u sebi. Valjda je napokon shvatio da mu se nudim. Očevi i sinovi su mi bili fetiš. Mnoge sam svoje jebače prevarila s njihovim očevima. Ovo će mi biti prvi put da sam se prije pojebala s ocem, a tek onda sa sinom – rekla sam u sebi. Samo ako me sin bude htio jebati.

Vijekin stan je bio obična rupa. Neuredan, kao i svi stanovi muškaraca samaca. Oprao je čaše koje su bile vjerojatno danima prljave i natočio piće. Nazdravili smo. On je nešto pričao, a ja sam ga gledala pogledom kuje koja se tjera. Taj pogled je bio moje najjače oružje. Muškarci su postajali zvijeri kad bih ih tako pogledala.

Jednom prilikom sam tako gledala muškarca s kojim sam sjedila u kafiću. Pao je na moj pogled. Odveo me je u stan i pošteno izjebao. Na izlazu iz njegovog haustora čekao me muškarac koji je u kafiću sjedio za susjednim stolom. Rekao mi je da ga je moj pogled opčinio i da mu se kurac ne može spustiti. Otišli smo u njegov stan i još jednom sam se pojebala. Ali Vijeko nije reagirao. Osjećala sam se nedojebano. Njemu se kurac nije dizao na mene. Da sam ostala u kafiću, već bih dobila po pički – pomislila sam.

Bilo je dana kad bih u kafiću provodila sate u besmislenim razgovorima, ali bih ipak završila na kurcu. Rekord mi je bio dva sata razgovora sa šezdesetogodišnjakom. Većina droljica bi bila odustala, ali ja se nisam dala. Napokon je stari shvatio šta trebam i odveo me u stan. U stanu sam shvatila zašto je toliko odugovlačio. Imao je mali kurac. Rekla sam mu da me to ne smeta, jer da ima lijepu i nježnu ruku. Prsti su mu bili nježni i njegovani. Lijepo su mi ušli u jamu. Šaka mu je lijepo popunila moju utrobu. Ali on se nije zaustavio samo na tome. Gurao mi ju je sve dublje i dublje. Molila sam ga da bude nježan, ali nije bio. Nije se zaustavio sve dok mi nije nabio ruku do lakta. Otišla sam od njega razvaljena bolje nego da sam bila s nekim mladim kuronjom.

crossdreser fisted

Drugi rekord mi je bio jedna sekunda, odnosno pola koraka. Padao je snjeg, a ja sam oprezno hodala u planinskim cipelama i tajicama. Imala sam kratku bundicu na sebi. Jeftina, od umjetnog krzna, ali toliko jebozovna, da ti pamet stane. Otvorila sam vrata kafića i zakoračila, kad me, poput ralice, zgrabila nečija snažna ruka i vratila na snjeg.

– Idemo mala – samo sam čula grubi muški glas.

Nisam pitala ni tko je ni kud me vodi. Znala sam da se ne valja opirati, nego prepustiti užitku koji me čeka. Vijeko je opet puno pio. Ja sam popila jedno, a on tri pića. Već sam osjećala da prepliće jezikom. Ako do sad nije skupio hrabrosti da me pojebe, ni neće – rekla sam u sebi.

– Idem kući – rekla sam. Planirala sam malo prošetati ulicama. Moja guza u uskim trapericama je privlačila muške poglede i bila sam sigurna da ću ipak završiti na kurcu. Spremala sam se za odlazak, kad mu je netko pozvonio na vrata.
– Dobar dan – čula sam duboki muški glas.
– Oprosti što nisam ranije došao, ali imao sam neki’ obaveza.
– Nema veze – rekao je Vijeko.
– Jeste li za piće?
– Vrlo rado.

Vijekin gazda je došao po stanarinu. Iako je gazdin dolazak bio savršeni trenutak da odem, ipak sam ostala popiti još jedno piće s njima. Sjedili smo, pili i neobavezano pričali. Nakon nekoliko minuta sam shvatila da me gazda guta očima. Skužio je da sam drolja – rekla sam u sebi.

– Vrijeme je da krenem – rekla sam kad smo iscrpili sve zanimljive teme.
– Idem i ja – rekao je Gazda.
– Ako idemo u istom smjeru, mogu te odbaciti do kuće.

Vjeko nas je ispratio i čim je zatvorio vrata stana, gazda me je zgrabio me za guzu

– Kurac mi se ne spušta od pogleda na tvoju guzu – šapnuo mi je na uho. Ipak ću dobiti po pički – rekla sam u sebi.
– Primjetila sam da ti se diže na mene – rekla sam.

Zavukao je ruku u moje hlače i čvrsto mi gnječio guzove.

– Tetkice! Tetkice! Savršene ste. Jebete se k’o lude i na sve pristajete – govorio je on, pun strasti.
– Zato i postojimo – rekla sam filozofski.

muvanje za pare

Bila sam spremna na jebačinu odmah tu u haustoru, ali on je rekao da će me odvesti na neko ljepše mjesto. Sjeli smo u auto, ali ja nisam htjela čekati.

– Daj mi da vidim šta me čeka – rekla sam mu.

Otkopčala sam mu hlače i oslobodila kurčinu.

– O kako je lijep! – rekla sam.
– Sigurno je i sladak.

Sagnula sam se i uzela ga u usta. Gutala sam ga skoro cijelog. Bilo je pravo zadovoljstvo osjetiti debeli komad mesa u ustima. Ubacio je u brzinu i polako izašao na cestu. Ja sam i dalje u ustima držala njegov kurac. Nije mi to bio prvi put da pušim kurac muškarcima dok voze ili da me jebu.

Gazda me je češkao iza uha kao kujicu koja uredno odrađuje posao za koji je stvorena. Čitala sam da žene ne vole kad se prema njima muškarci ponašaju kao prema kujici dok puše kurac. To im je, navodno, nešto ponižavajuće. Ja volim pušiti kurac, a posebno mi je drago kad me muškarci ponižavaju dok pušim.

Odvezli smo se do kamionskog parkirališta u blizini Velesajma. Spustio je sjedala na svom karavanu i auto se pretvorio u pravu jebačnicu. Skinula sam hlače i on je navalio na mene. Puno puta sam se jebala u autima, ali ovaj je bio posebno pripremljen za jebačinu. Očito nisam bila prva koja je tu naletjela na kurac. Jebao me je dugo i uporno. Puno puta je u naletima strasti jurišao u ponor moje jame i tek nakon puno pokušaja je svršio.

– Imaš veću pičketinu nego ulične kurve. Sigurno si na desetke kurčeva provukla kroz sebe – rekao je hvatajući dah.shemale drka kurac

Stotine – rekla sam u sebi. U stvari, više od tisuću.

– Mogao bih Vijeki zbog tebe smanjiti stanarinu – rekao je Gazda.
– Zašto? – upitala sam ga.
– Nisi jebao njega nego mene – rekla sam.
– Imaš pravo – rekao je. Izvadio je novčanicu i gurnuo mi je u džep. – Zaslužila si.
– Nisam kurva – rekla sam.

Vraga nisam – dodala sam u sebi. Uzimala sam novce kao mala, zašto nebih i kao velika – dodala sam u sebi.

– To ti je za čarape – rekao je.
– Onda pristajem – rekla sam. Mogla bih za te pare kupiti dvadeset pari čarapa – dodala sam u sebi.
– Hoćeš li mi dati broj moba da te nazovem ponekad?

Pružila sam mu vizitku. Bilo mi je glupo nakon jebačine s nekim izmjenjivati brojeve telefona. Vizitka je bila prava stvar. Mogla sam ih isprintati koliko sam htjela. A osim toga one su mi bile pokazatelj kakva sam drolja. Prvu turu od pedeset vizitki sam podjelila u četiri mjeseca.

– Stvarno nisi kurva – rekao je ironično.

Sve su žene kurve – rekla sam u sebi navlačeći traperice. Takozvane poštene žene daju pičke muževima zato jer ih oni hrane. Prebirala sam po sjećanjima i shvatila da su sve žene koje poznam u nekom trenutku svog života iskoristile pičku da bi dobile ono šta su htjele. Nisam ništa više kurva od njih – zaključila sam.

– Gdje stanuješ da te odvezem kući? – upitao me je.
– Preko puta – rekla sam.
– Ne moraš me voziti. Otići ću pješke.

jebanje trandže

Izašla sam iz auta i krenula kući. Kamiondžije su zagrijavali mašine i spremali se za pokret.

– Ideš li sa mnom mala? – doviknuo mi je netko od njih.

Šta bi mi falilo da se upustim u avanturu s kamiondžijama? – pomislila sam. Gledala sam puno pornića na tu temu. Mogla bih jednom to i isprobati.

– Ne ovaj put – rekla sam mu.
– Idući vikend sam opet tu – rekao je on.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x