Došao sam u kancelariju da karam direktora

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Bilderka Julijana htela je samo u guzu

Toga jutra smo Zoran i ja pijuckali prvu jutarnju kafu. Odveli smo razgovor u kancelariju. Dogovarali smo se ko će šta tog dana trebati da odradi. Uz put smo zezali našu sekretaricu, koja je na posao došla sa pocepanom čarapom. Ona je pizdela na našu zajebanciju, ali nije imala kud. Zoran izađe iz kancelarije i ode da pozavršava svoj deo posla, dok sam ja ostao još malo u kancelariji i naručio od sekretarice još jednu kafu. Tog dana nisam imao nešto puno obaveza pa mi se nije žurilo. Trebao sam prvo obići ljude na par objekata, a zatim otići do direktora studentskih domova i ugovoriti posao sa njim. Taj posao smo Zoran i ja pokušavali da dobijemo već godinu dana, ali su nam se stalno isprečavale neke prepreke. Ovoga puta je to bilo dovedeno skoro do kraja, i ja sam trebao samo da utanačim neke detalje sa direktorom i pustim advokate da odrade ugovor.

Dan je bio lep. Motorom sam brzo obišao ljudstvo i objekte i ostalo mi je nešto više od sat vremena do sastanka sa direktorom studentskih domova. Rešio sam da to vreme ubijem u hladovini nekog kafića. Izabrao sam kafić u blizini studenstkih domova, tako da mi je posle trebalo bukvalno pet minuta da odem na sastanak.

Taman sam popio pola čaše piva, kada se nebo odjednom smrači. Par minuta kasnije, krenuše krupne kapi kiše, a ubrzo za njima prava provala oblaka. Kiša je lila kao iz kabla. Ja i ostali gosti iz bašte utrčasmo u kafić kako bi se sklonili od kiše. E jebi ga – pomislih – ova kiša me sjebala i verovatno ću kasniti na sastanak. Stvarno nam se nije dalo da završimo priču sa tim ugovorom. Iako su ti letnji pljuskovi trajali kratko, ovaj se je nešto zainatio, i ja ostadoh u kafiću skoro sat vremena. Kiša nikako da stane. Već sam kasnio na sastanak pola sata.

Kiša je konačno stala, i ja reših da ipak odem i potražim direktora. Možda me još čeka. Pa i on je video kakvo je nevreme zadesilo grad. Ušao sam u studentski dom i uputio se pravo ka direktorovoj kancelariji. Penjući se stepenicama, naleteh na njegovu sekretaricu. Ona me prepozna i reče:
– Oh… Malo ste zakasnili… Mislili smo da nećete doći…
– Pa znate, ovo nevreme me je malo omelo…
– Ja sam, znate, bila do koleginice. Pre nekih pola sata sam izašla iz kancelarije, ali mislim da je direktor još uvek tamo. Ipak idite proverite…
– Hvala.

Popeo sam se na drugi sprat i došao do kancelarije. Na prva vrata nisam kucao jer sam znao da se iza njih ulazi prvo kod sekretarice, koja nije tu. Došao sam do vrata koja je delila direktorovu kancelariju od sekretaričine. Bio sam malo zbunjen, jer nisam znao kako da zakucam. Vrata su bila tapacirana i mekana i nije bilo mesta na drvetu gde bih mogao da zakucam. Lupio sam par puta po kvaki i polako otvorio vrata. Vrata su bila otvorena do pola i ja nikoga ne videh u kancelariji. Nije valjda da je otišao i pobegao mi za malo. Osvrnuo sam se iza vrata i šok…

Direktor, čije je ime bilo Slobodan, stajao je rukama oslonjen o naslon fotelje. Pantalone i gaće su mu bile spuštene do kolena, a gore je na sebi još uvek imao košulju i kravatu. Upao sam taman u trenutku kada mu je muškarac iza njega vadio svoj kurac iz dupeta. Slobodan, koji je bio okrenut postranice u odnosu na mene, nije me video, a od zanosa, ni čuo. Momak iza njega, koji ga je tucao, a po godinama pretpostavljam da je bio neki od njegovih studenata, me je video i uplašeno izvukao svoju kurčinu iz Slobodanove guzice.

gay jebanje u misionarskoj pozi u kancelariji

Slobodan se je okrenuo da vidi zašto je ovaj prestao da ga tuca, i što vadi svoj kurac u pola jebačine, i tek tada ugledao mene kako stojim. Obojica skočiše kao opareni i počeše da navlače gaće i pantalone. Student dohvati neku torbu sa fotelje, protrča pored mene i nestade iz kancelarije. Slobodan, sav crven u licu, zakopča kaiš na pantalonama, i poče da mesti košulju i kravatu. Krenuo je ka svom radnom stolu kao da se ništa nije desilo.

– Kasnite. Nisam vas očekivao – reče on strogo poslovno.
– Kiša, nevreme – rekoh ja kao da ih nisam uhvatio u jebanju – Nisam mislio da posle mene imate još obaveza.

Hteo sam malo da mu aludiram na sex. Inače Slobodan je bio crnogorac, i što oni vole da kažu „stasit i ponosit”. Bio je to zgodan muškarac svojih između 45 i 50 godina. Daleko od onih debeljuškastih zadriglih direktora, ali eto voleo je da naplaćuje usluge svojim studentima, tako što će ga ovi kresati u bulju. Pošto je Slobodan bio ipak naočit muškarac, rešio sam da iskoristim ovu situaciju pa se i ja malo ogrebem za sex.

– Ma ništa strašno… malo sa studentima – reče on kao da je imao neke konsulatcije, a ne da ga je student momački prcao u bulju.
– Mislim da sam vas prekinuo u pola… – rekoh ja dvosmisleno.
– Ma neka… Odradiću ja to sa njim drugi put… – Sada je naš razgovor tekao onako kako meni odgovara. Obojica smo znali da je za nas ovo normalna stvar i sada je sve dalje bila igra.
– A što? – rekoh bezobrazno – Možda ja mogu da vam pomognem i odradim to što ovaj student nije znao ili stigao… – Slobodan tu napravi malu pauzu, otvori fioku i izavdi neke papire…
– Vi ste došli zbog ovoga. Ja sam pripremio papire i ostaje da ih vi potpišete i vaši advokati provere, a što se tiče posla u kom ste me prekinuli to se možemo dogovoriti. – Uzeo sam papire od njega i spakovao u torbicu. Ustao sam iz fotelje i počeo da otkopčavam kaiš.
– Lepo bi bilo kada bi ste zaključali kancelariju. Ne volim kada me neko prekida.

Došao sam u kancelariju da karam direktora

Slobodan obiđe radni sto i okrete ključ u bravi. Očigledno je bilo da je ostao nedojeban i da sada hoće još. Sada je za razliku od malo pre, skinuo sve sa sebe. Ostavio je samo čarape i cipele na sebi. Ja sam samo raskopčao pantalone i pustio ih da padnu na pod. Slobodan kad ugleda moj poludignuti kurac, coknu jezikom i oči mu zasijaše.

Srećom, nijedan student nije ušao u kancelariju

– Odmah se vidi da niste student – reče on u šali.
– Što se ovoga tiče – rekao sam rukom se držeći za kurac i mlatarajući njime po vazduhu – tu sam profesionalac.
– Videćemo – reče Slobodan i zauze poziciju kao malo pre sa studentom.

Prišao sam mu otpozadi i prislonio svoj glavić na ulazu u njegov čmar. Čmar mu je bio razjapljen i sluzav od pređašnjeg jebanja. Moj glavić glatko ukliza u njegovo crevo. Slobodan tiho jeknu i još više istrti svoje dupe ka meni. Uhvatio sam ga za kukove i počeo da mu ga uguravam do jaja. Kada sam osetio da su se njegova muda slepila za moja, znao sam da je moj glavić ušao najdublje što može u njegovom crevu. Slobodan je to takođe osetio i počeo da vrcka i vrti guzicom. Njegovo lepo, trtavo, dlakavo dupe me je palilo. Uhvatio sam ga za vrat otpozadi i pritisnuo na dole. Slobodan spusti svoj gornji deo tela na naslon od fotelje i istrti mi još više svoje dupe. Sada u toj poziciji, dok sam ja stajao iza njegove natrćene guzice, uhvatih ga za kukove i počeh da izvlačim kurčinu. Čim sam došao do kraja, krenuo sam ponovo da mu ga nabijam. Ponavljao sam te kretnje, ali sada sve brže i brže. Slobodan je od zadovoljstva zario svoje nokte u kožni naslon fotelje ispod sebe i junački primao moj kurac u bulju. Tenzija u meni je rasla i ja sam ga sada sve žešće i žešće tucao u kancelariji. Slobodan je na svaki moj nalet odgovarao tako što bi svojim golim dupetom kretao meni u susret i sudarao se sa mojim mudima. Jednostavno je uživao sa mojim kurcem u svom dupetu i jebačini kojom sam ga častio. Tačno sam znao kako se u tom trenutku oseća.

Došao sam u kancelariju da karam direktora

Više nije mogao da izdrži. Uhvatio se je rukom ispod sebe za kurac, nadrkao ga par puta i počeo da prska belu spermu po braon fotelji. Dahtao je tiho kao da se bojao da će ga neko čuti. Čim sam video da on svršava i bljuje spermu, ja sam još više ubrzao ritam jebanja. Tako sam ga silovito udarao, da mi je par puta kurac ispadao iz njegovog dupeta. Tada bi Slobodan, nestrpljivo, svojom rukom hvatao moj nabrekli kurac i ponovo ga vraćao u svoje razvaljeno crevo. Ja nisam prestajao, nego sam samo udarao kao neka singerica.

– Ahhh… – kriknuo sam i špricnuo prvi mlaz sperme u Slobodanovom dupetu. Ovaj poskoči i moj kurac ispade iz njegovog čmara. Drugi mlaz sperme odlete negde kroz sobu. Slobodan brzo kleknu na kolena ispred mene i dohvati mi kurac rukom. Treći mlaz sperme ga isprska po kravati i licu. Četvrti je već završio u njegovim ustima. I svi ostali mlazevi moje sperme ispuniše njegova usta. Halapljivo je gutao moju spermu i kolutao očima od zadovoljstva. Stresao sam se od zadovoljstva, i poslednja kap mog semena pade na pod. Slobodan ustade i poče polako da se oblači. Shvatio sam da je to kraj sexa za danas i ja počeh da se oblačim.

– Uh… – reče on sa oduševljenjem – mislim da smo danas uspešno ugovorili posao…
– Što se mene tiče, možemo obnavljati ugovor svakog dana… Dolaziću kod vas u kancelariju.
– Koliko god nam obaveze to dozvoljavaju…

Došao sam u kancelariju da karam direktora

Iz kancelarije studentskog doma sam izašao zadovoljan. Ugovor je bio sklopljen, muda su mi bila prazna, a i otkrio sam još jedan rudnik u koji ću moći da se praznim. Sexualno.

Za nekih tri četiri godina, koliko sam se viđao sa Slobodanom, mi smo se jebali nekih desetak puta. Jednostavno obaveze nam nisu dozvoljavale da to češće radimo, ili je on imao više studenata koje je opsluživao nego što sam ja mislio. Jednom je čak i pozvao nekog studenta, sa kojim smo ga zajedno razvalili od kurca u njegovoj kancelariji.

U svakom slučaju, Slobodan je, ako tako mogu da kažem, baš direktorski primao kurac u dupe.

jedan goli gej drugog geja u odelu jebe u usta

Nastavak: Vane i ja smo se prcali tokom seminara

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Jebač-Presretač


Ja sam neko ko ume da uživa u životu, a ovo su priče o mojim uživanjima.Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments