Trojka za jebozovnu policajku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mira i Slađa su nevaljale u restoranu

Prođoše tri dana u Beogradu. Kakva tri dana… Dejan je zbog posla otišao u Bukurešt. Nešto mu se baš i nije išlo. Lepo mu je sa Slađom. Krenuli su Miki i on u Beograd zbog Mire. Miki je ostao u Kruševcu kod svoje Nede. Dejan zaglavio sa Slađom. Ko je to mogao predvideti? Kakva promena onako dobrog plana sa nevaljalom Mirom.

Slađa ga je skroz okupirala. U stvari, lepši termin je „zaludela“. U pozitivnom smislu. Ne veruje ni Dejan šta mu se dešava. Ta tri dana koja su proveli zajedno su bila neverovatno dobra. Ne seća se kad mu je bilo lepše. Mnogo mu se Slađa sviđa. Priznaje i sebi da se zaljubio. Nema tu ni šta da se priznaje ili ne. To je osećaj koji prolazi kroz njega i koji ga ispunjava.

Već dva dana su odvojeni. Misli na nju. Voleo bi da je i ona tu sa njim. Ili da je on i dalje tamo u Beogradu. Kakva devojčica – misli u sebi. Prvo… kakva rasna pičkica. Kakva otmena damica. Kako je zgodna i jebozovna. Kako je dobra u seksu. Takva devojčica je stvarno retka. Ne može da veruje da je neki takav mangup kao što je on sam, nije otkrio ranije. Izgleda… na sreću… Slađa se kretala u krugu „salonskih“ mangupa i pederčića. Nije bilo pravog dase u njenoj okolini. Nije bilo muškarca da je privuče, zadovolji i „porobi“.

Čuju se više puta dnevno. Ona ga zove čim ugrabi priliku. Razmenjuju poruke i reči. Samo toliko je moguće. Dejan se trudi da se uklopi u poslovnu svakodnevnicu. Posao u Rumuniji u Bugarskoj kao da se malo pokrenuo. Miki i Dejan su uspostavili kontakte. Sad treba kontakte iskoristiti. Treba prodati… kupiti… naplatiti. Opet duga putovanja. Razgovori sa klijentima. Nije to u stvari ni tako loše… Kad ne bi mislio na Slađu.

Kako bre da ne mislim na lutkicu? – govori sam sebi. Taman sam je naučio da bude kako ja volim. Ne vredi… i kad je zaljubljen… mangup ostaje mangup. Mora devojčica da radi ono što on traži. I još mora mala i da uživa dok mu ispunjava želje. I to kakve želje. Svaka je bezobraznija od prethodne.

Mora pokvarenjak da prizna sam sebi. Misli i na onu jebozovnu malu Miru. Sad kad joj je upoznao muža sad ga još više mala kurvica pali. Hoće Dejan da je pojebe zajedno sa njenim mužem. I Mira to jedva čeka. A čini mu se da se i njenom Janko budi želja da ponudi svojoj ženici u trojku. Moram da okrenem Miru – odlučuje Dejan. Da čujem šta mala radi. Kakav joj je seks sa mužem. I šta priča sa mojom Slađom. Šta joj Slađa poverava. Čim završim dnevene poslove. Ili kad sednem u kola.

Alina je jebozovna policajka

Koga ću prvog da zovem, Miru ili Mikija? – pita se Dejan. Moram i sa njim da se čujem. Otišao je Miki direktno u Sofiju. Ne… Prvo ću da okrenem Alinu – govori sebi. Zapustio sam tu lepu kurvicu. A dobra je mala. Prava je kurvica. Kurvica je mala u krevetu… Ali jeste pomalo i prava kurvica… U stvari više onako da voli da dobije malo love od frajera sa kojim i želi da bude. Moram kurvicu da pripremim – govori Dejan sebi. Obećao sam Mikiju trojčicu sa Alinom. Red je da se malo odužim Mikiju za uživanje sa njegovom Macom. A obećao sam i njoj. Voli kurvica trojku… Sviđa joj se Miki. I po mojoj priči… A i ovako joj se sviđa kao dasa. Zna mala da ćemo i Miki i ja biti galantni sa poklonima ako se potrudi. Mada mislim da ni ne mora da se trudi. Jedva i ona čeka da sa pojebe sa dva kurata frajera.

Šalje joj Dejan tekst. Mala je policajka u Rumunskoj policiji. Radi po smenama. Ne zove je Dejan dok mu ne odgovori na tekst. Dopisuju se na engleskom. Zna ona pristojno engleski. Razume malo i francuski. A i on nabada pomalo rumunski. Ne treba im više za ono što rade. „Kad si slobodna?,“ pita je Dejan. „Prekosutra ne radim“, stiže mu odgovor. „Jesi li se vratio iz Beograda?“, pita ona. „Jesam“… odgovara Dejan… „I čekam te prekosutra predveče. Biće i Miki.“ „Vaauuu“, stiže mu njen tekst. Sviđa joj se što dolazi i Miki. „Tako je mala… dobićeš dva ’vaauuu’… odjednom.“ „Ha, ha, ha“… odgovara Alina. „Samo pretiš.“ „Ne smem da pretim rumunskoj policajki“, smeje se i Dejan. „Opasno je. Nego ponesi mala i pendrek i lisice… Trebaće nam.“

masturbacija vibratorom

„Vaaauuuu još jednom“, piše Alina. Sviđa joj se da donese malo svoje opreme. Lepša je avanturica uz policisku opremu. „Koga će da vezujemo?“, želi kurvica da zna. „Policajku ili biznismene?“ „Videćemo“, odgovara joj Dejan. „Policajka će da se igra sa pendrekom“, odgovora joj. „Lisice… neka se nađu.“ „A uniforma?“, znatiželjna je Alina. „Imamo unifurmu za tebe“, saopštava joj Dejan. „Bićeš američka policajka za Mikija i mene.“ „Ha, ha, ha“, zadovoljna je Alina. Valjda joj to izgleda kao promocija u poslu.

Sledeća je Mira. I njoj mora da pošalje poruku. Možda je sa mužem. „Javljam ti se za deset minuta“, odgovara mu Mira. „Samo da ispratim Janka.“ Evo je… zove… „Kako si mala?“, pita je Dejan. „Je li te pazi tvoj opasni muž?“ „Ha, ha, ha“, smeje se Mira. „Postao je mnogo opasan… samo naređuje. Pravi mačo dasa… Skoro kao ti“, smeje se Mira. „Ima li nešto novo u vašem bračnom seksu kurvice mala?“, dira je Dejan. „Nema šta nema“… smeje se Mira. „Ne silazi sa mene moj napaljeni muž.“ „Sviđa li mu se tvoje jebozovno dupence?“ „Prostačino“… nastavlja Mira da se smeje. „Skoro mi je zaboravio na pičkicu. Mnogo mu se sviđa moja guza… još više nego tebi nevaljalče.“ „Meni se mnogo sviđa“, odgovara joj Dejan. „Teško da može više.“ „Mmmmm“, prede mala kurvica. „Videla sam… i osetila… koliko voliš moju guzu.“

Diže ti se sad kad misliš na moje dupence

„Diže ti se sad kad misliš na moje dupence nevaljalče? Jesi li ga već izvadio iz pantalona perverznjaku?“ „Još nisam“… smeje se Dejan. „Obično mi ga ti sama vadiš kurvice mala. A ti kurvice?“, pita je Dejan… „Curi li ti iz pičkice…? Kad misliš na moju kurčinu.“ „Mmmmm prostačino… Palim se nevaljalče na tvoju kurčinu.“ „Jesi li se uželela?“… nastavlja Dejan. „Mene… i Mikija.“ „Mmmmm prostačino mangupska“, čuje je Dejan kako se uzbuđuje. „Nisi nevaljalice zaboravila kako si svršavala… ovde u Bukureštu.“ „Perverznjaku jedan“… ciči kurvica. „Hoćeš da svršim?“ Već je jebozovna klinka dohvatila vibrator. Poludi kad god krene sa Dejanom da priča o jebečini.

Ali ne predaje sa ni Mira tako lako. Kreće i ona da pali Dejana. Zna ona koliko se taj perverznjak pali na nju. „Sećaš li se pastuvčino kako si njištao dok si jahao ovu kobilicu? Sećaš li se kako si rikao dok si mi svršavao po ustima kurati mangupe? Drkaš li kurčinu perverznjaku dok misliš na mene?“ „Drkam kurvice“, odgovara joj Dejan. „Drkam na tebe.“ „Ima li bolje pičkice od mene?“… nastavlja Mira da ga pali. „Nema kurvice… Nema jebozovnije kurvice od tebe. Samo je moja Slađa. Samo mi se na moju devojčicu više diže.“

„Zaljubio si se u moju tetkicu pastuvčino“, govori mu Mira uzbuđeno. Od kako joj Dejan jebe tetkicu sve joj je još mnogo uzbudljivije i perverznije. „Hoćeš da nas jebeš obe perverznjaku? Mene i moju tetkicu. Hoćeš da nas jebeš obe zajedno perverznjaku?“ „Hoću mala nevaljalice. Jebaću vas obe zajeno. Moju devojčicu i i tebe kurvice. Jebaću obe moje kurvice zajedno. Vi ste moje dve kurvice.“

„Aaaaa prostačino… mmmmmm idiote… svršiću perverznjaku.“ Radi Mira sa vibratorom. Zamšlja da je Dejan jebe. „Ali prvo hoću tebe da jebem“, nastavlja Dejan… „Zajedno sa tvojim kuratim mužem. Da gleda tvoj Janko kako pušiš moj veliki kurac?“ „Svršavam prostačino“, cvili Mira. „Hoću… hoću, aaaaaa.. da da hooooćuuu da me jebete. Obojica… zajedno. I Janko hoće. Hoće da me vas dvoje rasturate. Hoće moj muž da gleda kako ti pušim. Želi perverznjak da vidi kako mu spermom polivaš ženicu. Hoću da me polivate obojica. Aaaaa svršavam“, cvili mala kurvica. „Primaj mi usta kurvice“, riče Dejan. I on svršava. Oboje zamišljaju kako mu Mira prima u usta spermu pred njenim mužem.

devojka masturbira

Desetak sekundi ćute oboje. Mira čuje kako Dejan dahće. Dejan i dalje sluša njene zvuke zadovoljstva. „Ne možeš bez mene perverznjaku“, ponosno progovara Mira. „Ni bez mene… ni bez moje tetkice. Zaljubio si u moju tetkicu. U tu tvoju otmenu kurvicu. I u mene… tvoju bezobraznu kurvicu.“ „Ti si Jankova kurvica“, odgovara joj Dejan. Sviđa mu se što Mira govori da je njegova kurvica. „Jesam perverznjaku. Ja sam Jankova kurvica. Ali si mi ti otkrio šta volim… I napravio si dasu od mog muža. Biću uvek i tvoja kurvica nevaljalče.“ „Bićeš mala… bićeš i moja kurvica“, odgovara joj Dejan. Ako Mira nastavi opet će da mu se digne. Baš bi voleo da je opet pojebe. „Hoćeš li da skokneš do Bukurešta nevaljalice?“ „Moguće je“, odgovara Mira. „Doći ću ako ti želiš. Doći ću zajedno sa Jankom. Šta ti misliš o tome?“, pita ga. „Mmmmm kurvice. Mislim da je to odlična ideja. Da te tvoj muž i ja jebemo ovde u Bukureštu. Ovde gde si otkrila kolika si kurvica.“ „Kurac mi se ponovo diže nevaljalice. Dolazi kod mene zajedno sa mužem. Mnogo mi se sviđa ideja da te jebem zajedno sa tvojim dragim.“

Ne sme Janko da mi dira devojčicu

„Mislim da i mom dragom sviđa ista ideja“, odgovara mu Mira. „Želi moj muž da me podeli sa tobom. Kad bi ti bilo zgodno da dođemo kod tebe?“ „Za vikend mala. To bi bio dobar termin.“ „A tetkica… tvoja devojčica? Šta ćemo sa njom?“ „Dođite svo troje“, odgovara Dejan. „Mislim da se Janko neće ljutiti da ide i tetkica.“ „Ha, ha, ha“, smeje se Mira. „Mislim da neće. Ne znam kako će se uzdržati tokom puta sa dve ovako jebozovne devojčice. Neka od nas dve će morati da mu puši tokom puta. Dug je put… moraćemo na smenu… Malo ja… malo tvoja devojčica.“ „Ne sme Janko da pipa tetkicu dok ne stignete“, smeje se Dejan. „Neće da je pipa“, smeje se i Mira. „Pušiće mu tetkica bez pipanja. Znam da si je dobro obučio.“ „Mmmmm kurvice bezobrazna… Puši moja Slađa mnogo dobro. Možda se tvoj mužić i dobije Slađina ustašca… Ali posle… Samo ako bude dobar… Samo ako meni dozvoli da pred njim pojebem tvoja jebozovna usta. Moram da ti priznam da se tetkica pali na tvog muža. Reci to tvom dragom. A palim se i ja. Ne na tvog muža… Nego da podelim moju devojčicu sa njim. Dobar ti je dasa. Možda i moja devojčica dobije trojčicu. Zašto samo ti da uživaš sa dva kurca.“

„Ćuti perverznjaku“, cvili Mira… „ćuti nevaljalče… moram opet da uguram vibrator u pičkicu.“ Ne zna kurvica šta je više pali. Da ona bude jebana… Ili da gleda koko njen muž sa Dejanom jebe njenu jebozovnu tetkicu… Dejanovu devojčicu. „Čim te čujem na telefon trčim po vibrator nevaljalče.“ „Tako i treba kurvice moja nevaljala. Drka i tvoj mentor čim te čuje.“ „Mmmmm mentoru… napravio si kurvicu od mene.“ „Pravljena si da budeš kurvica devojčice lepa… Tvom Janku… i meni.“ „Poludeće Janko“, smeje se Mira. „Ne smem da mu kažem obe perverzije odjednom. I za tebe… i za Slađu.“ „Dolazite u troje nevaljalice. Moraće da ide sve odjednom… u četvoro. I dosta o tome. Opet mi se diže. Ni jedna pičkica mi nije pri ruci. Neću ponovo da drkam.“ „Drkaj nevaljalče“, smeje se Mira. „Misli na moja ustašca. I na tetkicina. Šta misliš da klečimo obe… Ispred tvoje kurčine.“ „Klečaćete obe, ne brini. Hajde ćao.“ Prekida vezu. Mira još nešto trtlja. Hoće da ga pali. Uživa kurvica kad Dejan drka svoju moćnu kurčinu na nju.

dve devojke pokazuju pičkice

Miki je spreman… Napalio se na Alinu

Vreme je da okrene Mikija. Da čuje šta se dešavalo kod njega za vikend. I naravno da vidi koliko je Maca ljuta što nije išla za Beograd. Mikija zove direktno. Nema šta da se krije. „Kad si se vratio?“, pita ga. „Sinoć druže“, odgovara Miki. „Kako je bilo sa malom u Kruševcu?“ „Bilo je super“, odgovara Miki. „Mnogo mi je dobra devojčica. Mnogo volim da jebem moju malu Nedu. Sve je bolja. Prava je kurvica kad je sa mnom.“

„Šta si ti radio u Beogradu? Jesi li jebao našu kurvicu?“ „Nisam druže. Samo jedno pušenje na brzinu. Bio sam zauzet sa njenom zgodnom mladom tetkicom. Nisam moga da se odvojim od tetkice. Tetkica je avion. Izgleda da sam se malo zaljubio.“ „Izgleda da sam i ja druže“, smeje se Miki. Lakše mu je da prizna kad je Dejan prvi rekao. „Dešava se“, smeje se Dejan. „Nego slušaj… Zakazao sam za prekosutra avanturicu sa Alinom. Sa malom policajkom iz Bukurešta. Obećao sam joj da i ti dolaziš.“ „Naravno da dolazim“, smeje se Miki. „Zar da propustim da jebemo Rumunsku policajku.“ „Biće njujorkška policajka za nas“, smeje se Dejan. „Lepša je uniforma.“ „Uf, uf, uf“, dahće Miki. „Jebaćemo je druže… Ima Rumunka da pogovori engleski kad joj uteramo dve kurčine.“ „Govoriće i kineski“, smeje se Dejan. „Voli kurvica dva… Kao i tvoja Maca. Stalno me Alina pita za tebe.“ „Kako je sa Macom?“, pita Dejan. „Je li još ljuta što si išao u Beograd? Da li će da te pusti samog u Bukurešt? Nemoj da zajebeš i da ne dođeš. Nemoj bre da moram da zovem nekog od onih naših iz firme… Svi imaju male kurčiće. Naljutiće se Alina ako pederčić izvadi prcvoljak.“ „Nikog bre nemoj da zoveš“, smeje se Miki. „Ja dolazim. Samo ti moraš onda sa mnom nazad u Sofiju. Navadila se Maca. Voli kad je rasturamo u duetu.“ „Mmmmm druže… što ti pičkica ima dobro dupence. Naravno da dolazim… Ti u Bukurešt… ja u Sofiju. Moramo tim redosledom… OK… Znači sve smo rešili. Svi planovi su u toku.“

Alina je avion… – zadovoljan je Miki

Tako je i bilo. Stigao je Miki u Bukurešt. Sede njih dvojica u firminom apartmanu. Ispijaju pića i pričaju. Miki priča o Maci… Dejan ga pali sa Alinom. „Kako ćemo sa Alinom?“, pita Miki. „Slobodno druže“, odgovara Dejan. „Nema šta da se ustežeš. Nije Alina moja devojčica. Nema šta da se čuva. Osim da budemo džentlmeni. Kao i uvek… Da je u pitanju moja Slađa… ili tvoja Neda, tu bi već moralo da se pazi.“ „Saglasan sam“, odgovara Miki. „Nisam ni sa kim delio Nedu.“ „Ni ja ne delkam Slađu“, odgovara Dejan.

Evo je… Stiže Alina. Ulazi mala Rumunka na vrata. „Mmmmmm“, prede Miki zadovoljno. Budi se mačor u perverznom Mikiju. „Mmmmmm Alina“, ponavlja Miki. Govori Miki srpski. Ne može Alina da ga razume. „Bićeš jebana mala Alinice“, govori Miki za sebe. Zna Alina da će biti jebana. Zato je i došla… Mogao bi Miki da kaže i na engleskom. Alina bi se samo nasmejala. Samo nije isti ćar. Lepše zvuči na srpskom. I Miki i Dejan se više pale kad jebu na srpskom. Jeste mnogo uzbudljivije. Ali tako je kako je. Večeras mora engleski. Kad se mangupi dokopaju Mikijeve Mace… Tada će biti razvrata na srpskom.

„Ovo je moj prijatelj Miki“, predstavlja Dejan Mikija. „Taj čuveni Miki“, smeje se Alina. Pričao joj je Dejan o Mikiju. Uglavnom o tome kako je nevaljao i bezobrazan. I najviše o tome koliko voli da jebe zgodne pičkice. Ima Miki reputaciju. Izgleda da su Alinina očekivanja večeras poprilično velika. „Tako je zgodna devojčice“, kreće i Miki da priča engleski. „Ja sam Miki, Dejanov drug. Nisam naročito čuven. U stvari tvoj prijatelj Dejan me je pokvario. Bio sam smeran i stidljiv.“ „Ja sam čula da je obrnuto. Da si ti pokvario profesora“, smeje se Alina. „Ali da je profesor imao potencijala da bude bezobrazan… To je evidentno.“ „Ovo je Alina“, predstavlja Dejan i Alinu. „I ja sam čuo dosta o Vama od Dejana“, govori joj Miki. „Mogu misliti“, smeje se Alina. „Nadam se ništa bezobrazno.“ „Mmmmmm“ prede Miki, „ništa bezobrazno. Samo mnogo lepo i uzbudljivo.“ Merka je Miki od glave do pete. „U pravu si druže“, govori Miki Dejanu. „Mala Alinica je avion.“ „Miki je džentlmen“, smeje se Alina na Mikijeve komplimente. Namešta se da je Miki bolje vidi. Leto je. Došla je u minići i majičici. Izgleda da je već skinula brus pre nego je ušla u naš apartman.

„Idi mala poljubi Mikija“, govori Dejan jebozovnoj Alini. „Valjda mu treba pokazati da je dobrodošao. Pomisliće Miki da u rumunske devojčice nisu gostoljubive. Moraš da mu pokažeš da je dobrodošao. Uplašio se moj drug malo od tebe. Kaže mi dasa da plaši od policije.“ „Da… da…“ smeje se Miki. „Plašim se pomalo. Jeste opasna ova tvoja policajka. Čak i ovako kad je u civilu.“ „Opasna sam“, smeje se i Alina. „Ako čujem da ste napravili neki prekršaj gospodine Miki… Moraću da Vas kažnjavam. Vaš drug Dejan zna iz iskustva kako ja kažnjavam. On je par puta bio nevaljalo. Ponela sam i pendrek i lisice.“ „Mmmmm lepotice“, prede Miki… „Mmmmmm devojčice lepa. I pendrek i lisice“, ponavlja Miki. „Prava mala policajka.“

devojka leži u dopičnjaku

Prilazi mu Alina. Grli ga oko vrata. Ljubi ga u obraze. „Dobrodošli u Bukurešt gospodine Miki. Čekali smo Vas vaš drug Dejan i ja nestrpljivo. Kaže vaš nevaljali drug… Ovaj bezobrazni profesor Dejan… Da vas dvojica delite sve devojčice. I vaše… i njegove. Ne mogu da verujem da je to istina. To dobri dečaci ne rade. Mene moj dečko ne deli ni sa kim. Mnogo mi je dečko ljubomoran. A i moj komandir me čuva samo za sebe. I on je mnogo ljubomoran. Ni moj komandir me ne delka sa drugim šefovima. Samo me on jebe. Nikom me ne daje.“

Grli ga Alina oko vrata. Uvija se ispred njega dok mu priča. „Profesor Dejan mi je pričao da sve devojčice uživaju kad su sa dvojicom frajera. A ja baš nemam sreće. I dečko i komandir su mi mnogo ljubomorni. Ni jedan neće da mi priredi avanturu.“ „Mmmmmm nevaljalice.“ Hvata je Miki za dupence. Odmah ide ispod suknjice. „Tako je lepotice… Profesor ti dobro kaže. Sve devojčice uživaju između nas dvojice. Sviđaće se i tebi mala. Daj mi pravi poljubac. Kakva je to dobrodošlica po obrazima.“ Hvata je Miki za bradicu. Diže joj glavu. „Da ti vidim kakva si sa jezikom lutkice. Rekao ti je profesor da nas dvojica volimo kad devojčica dobro puši.“

Alina voli dominantne frajere

„Aaaaaaa“, prede Alina. Sviđa joj se Mikijev nastup. Pali se mala na dominantne frajere. Dejan ima veliki. Ja volim da pušim… voooliiim veliki gospodine Miki.“ „Dobićeš danas dva velika lutkice“, govori joj Miki. Ne skida joj ruku sa guze. „Mnogo dobro dupence ima ova policajka“, govori Dejanu. „U pravu si druže. Mmmmmm lepotice“, šapuće Alini na uvo. „Bićeš ti danas jebana lutkice. Rasturiću ti to jebozovno dupence. Je li te ovaj profesor već jebao u dupence?“ Pita Miki onako reda radi. Zna da njegov drug nebi propustio ovakvo dupence. „Daaaaaa“, prede Alina. „Odmah… prvi dan. Odmah mi je tražio dupence. I njemu se gospodine Miki sviđa moja guza. Jebe me vaš drug stalno u dupence. Ni ne stiže da mi ga stavi u pičkicu. Samo me u dupence jebe taj bezobrazni profesor. Rastura mi guzu nevaljalac. Mnogo mu je veliki.“

„Mmmmmm lutkice lepa“, dahće Miki. Pali ga ova kurvica. „Dobra je druže“, govori Dejanu. „Sve je istina što si rekao. Voli mala kurac.“ Okreće je Miki prema Dejanu. Alina mu podmeće guzu na kurčinu. Meša dupencetom Mikiju na kurcu. „Da vidimo sisice“, govori joj Miki. „Dejan ti je mnogo hvalio sisice lutko.“ Zavlači joj obe ruke ispod majice. Hvata joj šakama sisice. „Aaaaaa“, prede Alina pod Mikijevim rukama. „Mmmmm Alinice… mmmmm nevaljalice… Dobre sisice druže. Sve je istina što pričaš druže. Čuvaj nam ovu devojčicu. Ova tvoju Alina… i moja Maca… Njih dve su pravljene za nas dvojicu druže.“

Saglasan je i Dejan. I za Alinu i za Macu. „Tako je druže… Pravljene su obe za naše kare. Drži joj sisice druže.“ Lepa je scena za gledanje. Vadi Dejan telefon. Slika Alinu sa Mikijevim rukama na sisicama. Alina se namešta. Smeje se. Miki sklanja ruke. Alina diže sisice svojim rukama. Oblizuje usta. Pruža jezik.

u sendviču, mmf trojka

„Dođi lutko“ zove je Dejan. „Imam mali poklon za tebe.“ Da… daaa“, radosno se smeje Alina. „Šta si mi kupio Dejane?“ Vadi Dejan parfem iz fijoke na stolu. „Hvala… hvala“, zadovoljna je Alina. „Aaaaaa pa ovo je sad popularan miris. Hvala ti Dejane.“ Sva srećna ljubi Dejana. „Pa kad se dele pokloni“, kreće i Miki da se hvali. „Imam i ja poklon za tebe mala.“ Vadi flašu iz svoje poslovne torbe. „Evo da počastiš društvo na poslu. Ovo je dobar francuski konjak. „Hvala gospodine Miki“, ciči zadovoljno Alina.

Miki je grubijan… Policajka to voli

Nije mala ni spustila majicu. Vire joj uspravno dve lepe jabučice. Bradavice joj se ušiljile od uzbuđenja. Ne može Miki da izdrži. Predaje joj poklon. „Moram da uzmem u usta ove bradavice mala.“ Saginje glavu. Gricka joj bradavice. Miki mnogo voli sisice. Ciči Alina na Mikijev gest. Opasan je Miki. Voli kad devojčicu malo i zaboli. Ne mnogo. Samo da malo vrisne. Gricka je malo jače. „Iiiiiiiii“, cvili Alinica. Boli je… i pali se. „Voli lutkica siledžije“, smeje se Miki. „Kao da si je ti obučavao druže“, govori Dejanu. „Mmmmmm grubijanu“, prede Alina. Trlja mala bradavice. Napalila se na Mikijevo grickanje. Štipa je Miki još jednom za bradavicu. Ovog puta čak i malo jače. „Iiiiiiii“, cvili Alina. Uvija se pod Mikijevom rukom. „Pališ se kurvice“, šapuće je Miki. „Voliš kad je dasa grub nevaljalice. Jesi li pokvasila gaćice kurvice mala.“ Spušta ruku među njene noge. „Mmmmmm kurvice lepa“, dahće Miki. „Voliš nevaljale momke dušo.“ „Mmmmmmm“, prede Alina. Ovaj Miki je opasan – misli Rumunka. Odmah je provalio šta me pali. „Mmmmm grubijane“, govori uzbuđeno Mikiju. Ne treba da potvrđuje da se pali na grubosti. Oseća to Miki pod rukom. Ume mangup da prepozna kad se devojčica pali na njegove perverzne grubosti.

„Pogledaj kako se ukrutila nevaljalica“, hvali se Miki Dejanu. „Pipni je druže. Vidi kako su se ušiljile bradavice. Štipni je malo. Voli ova tvoja devojčica kad malo zaboli. Dobro si je odabrao druže.“ Nije je Dejan birao po tom kriterijumu. Ali OK… ako Miki voli… I ako Alina uživa. Hvata je i Dejan za sisicu. Nežnije nego Miki. On ne želi da devojčici nanosi bol. Čak ni mali… Čak i ako devojčica uživa. Taj deo perverzije pokriva njegov drug Miki. U redu je dok je umereno… I samo ako devojčica uživa. Dotle se toleriše.

Spušta Dejan Alini majicu preko sisica. „Idi nam donesi iz bara nešto da popijemo lutko. Promešaj malo guzom u tom miniću. Da vidimo moj drug Miki i ja to tvoje jebozovno dupence. Hajde mala… Podigni nam kurčine lepotice.“ „Mikiju sam već podigla“, smeje se Alina. „Digao mu se čim me je uhvatio za guzu.“ „Mmmm nevaljalice“, dahće Miki. „Tek je počeo da mi se diže. Idi po piće kurvice lepa.“

Odlazi Alina… Meša dupencetom. „Šta kažeš Miki?“, pita ga Dejan. Miki na ovakvo pitanje ima uvek isti odgovor. Bilo da je u pitanju jebozovna Mira ili jebozovna Alina. „Guza je moja druže. Ti jebeš moju Macu u dupence… A ja jebem tvoje pičkice u guzu… I Miru i Alinu.“ „Važi prijatelju“, prihvata Dejan. Kako da ne prihvati. Navadio se Dejan na Macino dupence. Ne želi da ljuti Mikija po pitanju razmene. „Ti si prvi u Alininoj guzi“, potvrđuje mu. „Zaslužio si. Dao si mi to Macino jebozovno dupence. I ima druže da mi ga daješ i dalje“, nastavlja Dejan. „Pošteno“… smeje se Miki. „I moja Maca tako misli… A verujem i da će Alina biti saglasna. Ti si mnogo fin za ovu rumunsku kurvicu. Ona voli malo grublje. Mala voli mangupe kao ja.“

Vreme je da upoznaš moju kurčinu… – Alina mu ljubi glavić

„Mmmmm“, prede Alina. Potvrđuje zvucima koje pušta da je Miki u pravu. Vraća se sa pićima. Daje prvo Mikiju. „Izgleda da si u pravu druže“, smeje se Dejan. „Izgleda da mala više voli takve grubijane kao ti. Vidi kako te pokorno služi.“ „Mmmmmm“, zadovoljno grgoće Miki. „Dođi mala“, govori Alini. „Vreme je da se stvarno upoznamo.“ „Paaaaaa…“, oteže Alina. Zamišlja kakvu li je perverziju smislio ovaj srpski mangup. „Već smo se upoznali gospodine Miki.“ „Jesmo lutko… Ja i ti… lepotice“, smeje se Miki. „Moj kurac želi da se upozna sa tvojim ustašcima lutko. Taj protokol još nije obavljen.“

lupanje kurcem po faci

„Aaaaaaaa“, šapuće Alina… „Aaaaaa siledžijo. Tako se ne razgovara sa damom.“ „Na kolena lepotice“, naređuje joj Miki. „Otkopčaj me. Predstavi se mom prijatelju. I zahvali mu se na poklonu.“ „Daaaaaa“, prede mala kurvica. Skroz ju je Miki porobio. Uživa mala kurvica da mu ispunjava naređenja. „Pogledaj je kako uživa“, hvali se Miki Dejanu. Kleči Alina ispred njega na kolenima. Strastvenuo mu ljubi kurčinu. „Mmmmmm“, prede mala sa Mikijevim glavićem na usnama. Kreće da mu uzme glavić u usta. „Ne… ne dušo.“ Pljeska je Miki blago kurcem po obrazu. „Samo ljubljenje. Još nisi zaslužila pušenje. Idi se zahvali mom drugu Dejanu na poklonu.“ „Bravo druže“, hvali Dejan Mikija. Stvarno je impresivno kako Miki zna sa tim malim kurvicama koje vole da budu poslušne. Priznaje Dejan da je i to interesnatno. Samo on nema taj talenat… I tu želju da da bude grub prema devojčicama. „Alina te bolje sluša nego mene“, govori Mikiju. „Moraćeš ćešće da dolaziš u Bukurešt. Ili da ja vodim Alinu sa sobom u Sofiju.“ „I jedno i drugo druže“, odgovara Miki. „Sviđa mi se ova tvoja kurvica.“ „Mmmmm“, prede Alina na kolenima. Prešla je da se zahvaljuje na Dejanovom poklonu. „Hoću da idem u Sofiju gospodine Miki“, mrmolji mala sa Dejanovim kurcem na usnama. „Hoću da Vam dođem u posetu gospodine.“

„Ustani mala“, naređuje joj Miki. On je preuzeo da vodi perverziju sa Alinom. Dejan je saglasan… A Alina evidentno je da više uživa kad Miki naređuje. „Sad ćeš da nam pokažeš šta radiš na poslu lutko. Dejan ti je doneo uniformu. Ti si ponela pendrek i lisice.“ „Jesam gospodine Miki… sve sam ponela… Imam svu opremu koju vi želite.“ „Idi mala“… tapše je dlanom po obrazu. „Idi se presvuci. Hoću da nam pokažeš kako te komandir jebe na poslu… A ja ću da ti pokažem da Dejan i ja bolje jebemo… I od komandira… I od tvog dečka. Hajde… hajde požuri. Ja ne volim da čekam.“

Trči Alina na visokim štiklicama u kupatilo. Poskakuje joj guza dok trčka sitnim koračićima prema toaletu. „Šta si smislio?“, pita Dejan Mikija. „Kakva perverzija ti je u glavi?“ „Više mi je u kurcu nego u glavi druže. Ti smišljaš perverzije. Ja jebem… i naređujem. To ova klinka voli. Dobro ti nalaziš ove klinke koje vole da slušaju.“ „Tačno druže“, odgovara Dejan. „Ja ih nalazim… Ali tebe bolje slušaju.“ Vole klinke da imaju gazdu“, iznosi svoju filozofiju Miki. „I mora malo i da ih se kažnjava. Dok dupence ne zaboli… Nema pravog uživanja. Video si kako Alinica prede kad joj naređujem. Sad će mala da nam pokaže kako je komandir jebe na poslu. A posle… posle će mi da je jebemo… Ja ću da joj jebem guzu. Ti se snađi druže. Izaberi koju ćeš od dve preostale rupice da joj puniš kurcem.“ „Samo ti jebi“, smeje se Dejan. „Snaći ću se ja. Ne brini za mene.“

pušenje dva kurca

Evo i lepe Alinice. „Mmmmmm“, riču dva bezobrazna biznismena. „Gde si našao ovu uniformu“, pita Miki. „Hoću ja Macu ovako da obučem.“ „Poneću kad dođem druže“, odgovara Dejan. Gledaju obojica u Alinu. Natakla se jebozovna klinka na čizme sa visokom štiklom. Neka kratka… kratka suknjica. Crna tregerka. Policijski opasač… Futrola sa pištoljem. Pendrek u ruci. Lisice o pojasu. Američka policijska šapkica na glavi. Da ti se kurac digne. Čim je vidiš. Doduše Dejanu i Mikiju je već bio dignut. Još dok su joj merkali dupence u odlasku. Ali svejedno… Jebozovna je mala rumunska policajka.

Policajka je upala u zamku… Mafijaši hoće da je jebu

„Zvali ste policiju gospodo“, govori Alina. Namešta se devojčica da pokaže Mikiju koliko je jebozovna. I još više da pokaže obojici koliko želi da bude pojebana. „Da li je sve u redu gospodo? Treba li pomoć policije?“ „Sad je sve u redu gopspođice agentice“, odgovara joj Miki. „Dok niste došli bilo je gadno. Nismo znali šta ćemo sa ovolikim kurčinama. Digla nam kurčine jedna zgodna devojčica. Ali nam je ta umakla. Ta mala nam je samo ljubila glaviće. Nismo stigli da je pojebemo. Sad kad ste tu… lepa agentice… Sad ćete Vi agentice da dobijete naše poklone. Sad ćemo da vam obojica smestimo kurčine. Ja ću da vas jebem u dupence. Moj opasni drug još nije odlučio. Videće i on čim vam ja uterem kurčinu.“ „Šta kažeš druže?“, obraća se Dejanu. „Hoćemo li da jebemo ovu malu policajku?“ „Mmmmm druže“, dgovara Dejan. „Mora da je jebemo. Zaslužila je. Ova je najzgodnija od svih policajki koje su nam do sada dopale šaka.“

Alina uzbuđena stoji ispred njih. Glada im u uzdignute kurčine. „Ko ste vi gospodo?“, pita ih. Pravi se da je uplašena. „Vi ste oni opasni srpski mafijaši? Ona dvojica što jebu mlade rumunske policajke?“ „Tako je dušo upala si kod srpskih mafijaša lepotice. Baš kod te dvojice što jebu zgodne policajke. Dobićeš jebanje za pamćenje lutkice.“ Pokazuje joj Miki na kurčinu koju drka sporim pokretima ruke. „Vidi šta te čeka devojčice. Ovaj kurac će da ti puni dupence devojčice. Jebala je ova moja kurčina već desetak policajki. I sve su vrištale i svršavale.“

„Dođi mala“… pokazuje joj Miki prstom. „Jesu li te do sada jebali mafijaši?“ „Nisu gospodine… Ja uglavnom radim u kancelariji. Ne radim na terenu.“ „U kancelariji radiš lepotice“, smeje se Miki. „Da znaš da jesi za kancelariju. Jebe te komandir u kancelariji? Je li tako mala? Jebe te komandir?“ „Neeeee gospodine… neeee. Nije tako oteže policajka.“ „Šššššš kurvice policajska. Znam da te jebe… poznajem tvog komandira. Šta ti misliš kako si dospela u našu zamku.“ „Poslao me je komadir“, odgovara smerno policajka. „Tako je dušo. Poslao te je nama. Moj drug komandir te je poslao da te mi jebemo.“ „Neeeee… neeeeee nije moguće. Moj komandir me čuva. Ljubomoran je. Ne deli me ni sa kim. Smem samo da palim kolege. Kolege samo drkaju. Samo me komandir jebe.“ „Znači jebe te komadir kurvice.“ „Daaaaaa… daaaaa gospodine. Jebe me komandir. Stalno me jebe moj komandir.“ „Gde te jebe dušo?“ „U kancelariji gospodine. U kolima… na putu… Svuda me jebe.“ „Znam dušo da te jebe na svakom mestu gde stigne. I ja bih te jebao na svakom mestu. Pravljena si za kurac. Pitam da li te jebe u pičkicu… ili u guzu… ili u usta.“ „Mmmmmm gospodine“, prede Alina. „Baš tako kako sam i rekla. Svuda me jebe. Gde god stigne. Najčešće u guzu. I u usta… kad vozi kola. U pičkicu… kad mu je tako zgodno… Svuda me jebe moj bezobrazni komandir. On je siledžija i grubijan gospodine…“ Zastane malo lepa kurvica. Gleda u Mikija. „Siledžija i grubijan… baš kako ja volim.“

ljubljenje glavića

Policajka voli siledžije

Prilazi im Alina. Ide prema Mikiju. „Ja volim prave muškarce gospodine. Silovite i grube. Ne volim pederčiće koji me maze.“ Spušta ruku na Mikijevu kurčinu. „Sa velikim kurčinama gospodine. Volim siledžije sa velikim kurčinama gospodine. Mmmmmm gospodine koliko vam je veliki. Kakva ogromna kurčina. I vi i taj vaš opasni prijatelj. Mmmmm gospodo srpski mafijaši. Upala vam je mala policajka u zamku. Nećete valjda da silujete ovu malu?“ Ne pušta Mikijev kurac iz ruke. Pokazuje i Dejanu da joj priđe. Hvata i njega za kurac. „Nećete valjda da me obojica silujete?“ „Moraću da se branim od vas gospodo mafijaši“, prede policajka. Popalila se isto koliko i dva razvratna Srpska mafijaša. „Moraću da se branim.“ Skida pendrek sa pojasa. Uzima ga u ruku. „Moraću da se branim“, ponavlja treći put. „Sa ovim pendrekom.“ Prinosi pendrek svojim jebozovnim ustima. „Evo ovako.“ Liže pendrek. Celom dužinom. Od vrha do ručke. Pa u nazad… Od ručke do vrha. „Tako ću da se branim od srpskih siledžija. I ovako“… nastavlja… „I ovako ću da se branim.“ Prima pendrek u napućena ustašca. Gura ga i vadi. Jebe kurvica pendrekom svoja ustašca. „Moraću da se branim… Siledžije su opasne. Vi ste opasni gospodo. I imate ogromne kurčine.“

„Aaaaauuuuu“, zavijaju Dejan i Miki. „Dobra je druže… Mnogo je dobra“, viče Miki uzbuđeno. „Čuvaj mi ovu devojčicu.“ „Čuvaj je ti druže“, odgovara Dejan. „Izgleda da ćeš joj ti biti gazada od sada. Tebe mala više voli koliko vidim.“ „Važi druže“, odgovara Miki. „Moja je… jebačemo je zajedno. I nju i moju jebozovnu Macu.“

„Ti mala“… govori Miki Alini. „Ti vidim voliš da pušiš. Voliš da se igraš sa pendrekom.“ „Daaaa… daaaaa gospodine. Voooooliiim da pušim. Mnogo volim da pušim. Mnogo volim velike kurčine. Takve kurčine kao što je vaš gospodine. Volim da pušim mafijašim gospodine.“ Uzima ponovo pendrek u usta. „Volite li Vi gospodine. Volite li Vi da policajka puši? Šta više volite da pušim. Pendrek… ili vašu kurčinu? Siledžija ste… I mafijaš. Ja Vas se plašim gospodine. Moram da ispunjavam Vaša naređenja gospodine. Moram sve da Vas slušam gospodine.“ „Moraš mala“, riče Miki. „Moraš sve da me slušaš. I da svršavaš dok te jebem. Moraš da svršavaš… Samo kad ti ja dozvolim. Ne smeš ni pre… ni posle. Samo kad ja naredim. Jasno kurvice lepa?“ „Daaaaa… daaaa gospodine. Da svršavam… da svršavam… Hoću da svršavam… Hoću da mi naređujete. Ja sam poslušna policajka. Komandir me je naučio da slušam.“

„Daj mom drugu pendrek“, naređuje joj Miki. „Meni daj lisice. Moram da te vežem. Da ne pobegneš. Ona jebozovna klinka nam je pobegla. Ostali bi nas dvojica suva kurca da ti nisi upala u našu zamku.“ „Daaaaaa… daaaaa izvolite Dejane.“ Daje Dejanu pendrek. Mikiju daje lisice. „Daj meni lisice druže“, traži Dejan. „Ja ću da je vežem.“ „Imaš li ključeve?“, pita tiho Alinu da Miki ne čuje. Treba je i odvezati… Miki o tome ne misli. On joj samo gleda u dupence. Da je veže… pa da joj uvali kurčinu u čmarić. Posle… kako bude. „Imam“, smeje se Alina. „Gde ćeš da me vežeš?“, pita Dejana. „Tamo za ona vrata“, odgovara Dejan. „Tu možeš najlepše da se naguziš. I ima mesta za mene… Da mi pušiš dok te Miki jebe.“

vezivanje lisicama

Vezana je policajka… Čeka Mikijevu kurčinu

„Mnogo ti je opasan drug“, šapuće mu Alina. „Baš kao što si mi pričao.“ „Voliš razvratnike kurvice?“, šapuće joj Dejan. „Daaaaa… daaaaa volim. Perverzna sam. Volim razvratnike. Hoću da služim Mikija. Hoću da vas služim obojicu. Vi Srbi ste pravi jebači. Hoću da me Miki jebe u guzu.“ „Jebaće te Miki… to ne možeš da izbegneš… Ni kad bi htela. Ali prvo… prvo ću ja da te jebem u dupence… Sa ovim tvojim pendrekom. Jebaće te ovaj pendrek u guzu… Iz moje ruke.“ „Aaaaaaa“, vrišti Alina… „Aaaaaaa grubijane… Gori si od Mikija. Niko me nije jebao sa pendrekom. Ni u pičkicu… a kamoli u guzu. Aaaaaaaa siledžijo. Svršiću siledžijo.“ „Ne smeš kurvice… Dok ti Miki ne naredi.“

Vezuje joj Dejan obe ruke dršku od vrata. Širi joj noge. Treba da bude stabilna. Zna da će Miki da divlja kad uzjaše ovu mladu kobilicu. „Dodaj mi lubrikant druže“, govori Mikiju. „Šta će ti bre Deki lubrikant? Ja jebem u dupe bez toga. Treba da je zaboli. Bolje svršava kad je zaboli.“ „Daj bre lubrikant… još je moja… još ja odlučujem. Gledaj i uživaj.“

Maže joj Dejan guzu. Lubrikant obilato curi po Alininom dupencetu. Mala prede i ciči. Ni komandir je nije jebao u guzu sa pendrekom. Podivljaće komandir kad mu otkrijem ovu perverziju – misli Alina. „Poliži pendrek kurvice“, traži Dejan. „Da ti bolje uđe u dupence.“ „Prvo će da je jebe pendrek druže“, govori Mikiju. „Posle ide tvoj kurac.“ „Aaaaaa“, riče Miki… „Tako je druže… Daj mi pendrek… ja ću da je jebem pendrekom.“ „Ti ćeš kurcem… ja ću pendrekom“, odgovara Dejan. „Razvalio bi joj ti čmarić… poznajem te. Treba da je jebemo posle. Pendrek je samo uvertira.“ „Razvalio bih joj dupe“, saglasan je Miki. „Mnogo me je napalila kurvica. Hajde jebi je pendrekom druže. Zabi joj pendrek u dupe.“

Jebe joj Dejan guzu… njenim pendrekom

„Aaaaaa“, cvili Alina. Malo je uplašena od tog ogromnog pendreka. Ali je mnogo više napaljena. Dejan će da je jebe u guzu pendrekom. Da joj guza bude spremna kad je onaj razvratni Miki uzjaše. Miki bi mi zabio pendrek u guzu bez mazanja. Rasturio bi mi grubijan dupence. I tražio bi da svršavam dok mi pendrekom rastura dupence. Takve joj misli lete glavom dok se sprema da primi pendrek u guzu. Perverzna je klinka… Mora da prizna da je i takav razvrat pali.

Otvara joj Dejan čmarić. Klizi joj pendrek u namazanu guzu. „Aaaaaaaa“, cvili Alina. „Aaaaaa Dejane… Aaaaa grubijane. Daaaaa… daaaaa siledžijo. Jebi mi guzu… jebi mi dupe siledžijo.“ Jebe je Dejan dupence pendrekom. Ne gura joj više od deset santimetara. Ovako namazan… mogao bi da uđe i duplo više. Primala je Alina debeo Dejanov kurac u guzu. Dejan ima po obimu duplo više nego ovaj pendrek. A i komandir ima pozamašnu kurčinu.

sipa joj lubrikant po guzi

„Sviđa ti se kurvice?“, šapuće joj Dejan. I on se popalio. Kurac samo odskače i vibrira. Alina pokušava da dohvati Dejanov kurac. „Daaaaa… daaaaa… sviđa mi se. Niko me nije jebao u guzu pendrekom.“ Dahće Alina i cvili. Mnogo je napaljena na ovu aventuru. Vezana je lisicama. Siledžija je jebe pendrekom u dupence. Drugi se sprema da je jebe kurcem. Avantura iz snova – misli Alina. „Nemoj slučajno da si svršila“, riče Dejan. „Ne smeš dok ti Miki ne naredi.“ „Aaaaaa“, cvili kurvica.

Ova će se teško uzdržati – misli Dejan. Vadi joj pendrek iz guze. „Hajde druže“, govori Mikiju. „Spremna je za kurac. Uzjaši kobilicu. Spremna je za jahanje. Brzo druže… svršiće kurvica.“ „Da se nisi usudila“, riče Miki. Hvata je sa obe ruke za guzove. Uleće joj u dupe sa celim kurcem. I Mikijev kurac je deblji od pendreka. Uleće joj razvratnik sa skoro dvadeset santimetara debelog kurca u dupence. Uteruje kurvici celog. Skroz do jaja.

„Aaaaaaa grubijane“, njišti jebozovna Rumunska policajka. „Aaaaaaa siledžijo srpska. Rasturićeš mi guzu.“ „Rasturiću te kurvice“, njišti Miki. „Niko te nije jebao sa ovolikim kurcem“, riče siledžija. „Nema tvoj komadir ovoliki kurac kao ja. Niti taj tvoj dečko.“ Ovo drugo je verovatno istina. To za komandira i dečka. Ono prvo… Zna i on da to nije istina. Dejan ima veći kurac… A već neko vreme jebe to jebozovno Alinino dupence. Zaboravio se razvratni Miki. Mnogo je napaljen na ovu zgodnu kurvicu. Odavno mangup čeka da i Dejan njemu dovede pičkicu na jebanje. Da mu se oduži za njegovu Macu. Mira je nekako zajednička. A Slađu Dejan ne daje. Ko bi i dao svoju devojčicu takvom razvratniku kao što je Miki? Onakvu otmenu i jebozovnu damu kao što je Slađa?

Jebe je Miki svom silinom. Jaše je… Nabija joj. Njišti kao razvratni pastuv. Dejan prelazi napred. „Puši mi mala. Puši mi kurac nevaljalice. Nisam znao da si tolika kurvica.“ „Aaaaaaa… daaaaaa Dejane. Kurvica sam.“ Uzima mu kurčinu usta. Cvili… ciči… njišti. Podmeće se pod Mikijevu kurčinu. Dejan počinje da je jebe u ustašca. Usklađuje pokrete sa Mikijevim naletima.

„Sad svršavaj kurvice“, riče Miki. „Saaaad… saaad kurvice.“ Pokušava nešto da izgovori Alina. Ne može od Dejanovog kurca. Vadi joj Dejan na čas kurac iz usta. „Daaaaa… daaaaa“… njišti Alina. „Svršavam Miki… Svršavam Dejane.“ Uvlači Dejanov kurac u usta. Grči se na Mikijevoj kurčini. Guta Dejanu koliko može. Miki i Dejan počinju da se prazne. Pune malu policajku sa obe strane. Miki joj spermom zaliva guzu… Dejan joj puni usta. Neće ovo Alina zaboraviti. A neće ni razvratni Miki. Dolaziće od sad mangup mnogo redovnije u Bukurešt.

anal spit roast

Nastavak: Mira i Slađa se provode u Bukureštu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x