U sendviču sa majkom i ćerkom, II deo

Nastavak priče: U sendviču sa majkom i ćerkom, I deo

Odjednom se okrenula prema meni i videla da je gledam. Bez reči me je uhvatila za potiljak i nabila mi jezičinu u usta. Žvalavili smo se dok je Marija neprestano uvlačila i izvlačila moju kitu svojim ustima. Verica je prekinula poljubac i krenula da mi skida majicu. Ostao sam potpuno go na krevetu između ćerke i majke. Zatim je počela da mi liže bradavice a jednom rukom se probila do mojih jaja i počela da mi ih gnječi. Počeo sam da stenjem, Marija se pridigla i počela da se ljubi sa mnom, Verica mi se i dalje igrala sa mudima i lizala mi bradavice.

Počeo sam da skidam Marijin gornji deo spavaćice, njene sisice su izletele zapete kao puške, bradavice su joj bile ukrućene kao nikada do tada. Zatim je sama svukla ostatak spavaćice sa sebe i ostala potpuno gola. Legla je pored mene i nastavila da me ljubi. Verica je to primetila i onu ruku sa mojih jaja premestila na Marijine grudi. Marija je zastenjala i protresla se.

„Mamaaaa…”, obratila se Verici, kao da želi da kaže „mama šta to radiš, ovo je pogrešno”. „Opusti se ljubavi, ne boj se, mama te voli najviše na svetu…”, rekla joj je. Zatim je usledilo nešto najperverznije što sam doživeo u životu. Verica je isto onako kao i meni maločas, zavalila jezičinu Mariji i počela da je žvalavi. Nisam verovao svojim očima.

bisex trojka

Majka i ćerka se žvalave, i to pred mojim nosom

Refleksno sam uzeo svoju kitu u ruku i počeo da drkam. Mislio sam da ću svršiti svakog sekunda gledajući njih dve kako se ljube tu na par centimetara od mene. Međutim Verica je prekinula poljubac i počela ponovo da mi puši kurac. Zastenjao sam i pogledao u Mariju. Nije skidala pogled sa svoje majke koja mi je pohotno dudlala karu, desnom rukom je drkala svoju vlaznu pičkicu a levom me bukvalno štipala za bradavicu. Gledao sam je u lice, oči su joj i dalje bile zalepljene na moju kitu i usta njene majke, grickala je svoje usne i oblizivala se jezikom. Nisam više mogao da izdržim, morao sam da je osetim. Povukao sam je za ruku i postavio je tako da mi sedne na lice.

Pička joj nikada nije bila tako vlažna, bukvalno je kapalo iz nje. Počeo sam da je ližem kao da nikada u životu to nisam radio. Palacao sam jezikom po celoj pičkici, zavlačio ga u nju koliko sam mogao. Stenjala je i gnječila svoje sisice. Verica je i dalje palacala jezikom po mom glaviću, malo je falilo da svršim u tom trenutku ali nisam to smeo da dozvolim, nisam želeo da prekinem sve ovo, bar ne još.

trojka ffm, predigra

Naglo sam se okrenuo, tako da sam sada ležao među Marijinim nogama a Verica je bila iza nas. Brzinski sam namestao kurac na Marijinu pičkicu, munjevito sam uleteo u nju, znao sam da to nije volela ali ovoga puta primila me je celog, otvorenih usta samo je ispustila jedno produženo stenjanje a potom zažmurila.

Nastavio sam da je jebem i baš kada sam uhvatio neki svoj ritam, osetio sam toplinu na svojim jajima. Okrenuo sam se i video Vercu koja je zabila lice u moje dupe i jezikom mi palaca po jajima. Ponovo sam mislio da ću svršiti, usporio sam ritam i uživao. Zatim je Verica rukama razdvojila moje guzove i bukvalno mi zabila jezik u čmar. Ceo sam se najezio, prestao sam da jebem Mariju, ukočio sam se, kurac mi je i dalje bio u Mariji, osetio sam kako pulsira i ona je to osećala i stenjala u ritmu mojih pulsiranja. Verica je jezikom kružila po mom čmaru, počeo sam da se tresem od uzbuđenja, jer nikada do tada nisam osetio tako nešto. Kao da non-stop svršavam: telo mi se grčilo, kita mi je pulsirala i sav sam bio u žmarcima.

Verica je to primetila i jednim potezim izvukla moju kitu iz Marijine nabrekle pičkice i u istu joj stavila dva prsta. Dok je meni lizala bulju jebala je silovito svoju ćerku sa svoja dva prsta. Marija je stenjala jače nego kada sam ju ja jebao malocas, meni se kita skamenila i tako skamenjena skakala je sama od sebe gore-dole.

ffm, blowjob, rimming

Nisam više mogao da izdržim, morao sam da se sklonim sa Vericinog jezika da ne bih svršio. Brzo sam legao na pod ispod Verice koja je cucala i jebuckala svoju ćerku sa svoja dva prsta. Shvatila je šta hoću i namestila se tako da moja glava bude tik ispod njene vrele pičkice. Posmatrao sam njenu pičku, bila je drugačija od svih pičkica koje sam do sada video. Bila je dlakavija, doduše uredna ali dlakavija i nekako opuštenija od ostalih. Bio je to prvi put da vidim jednu tako zrelu pičkicu.

Počeo sam bukvalno da je njuškam, nosem sam prelazio po njenim usminama i usnama dodirivao njen klitoris. Mirisala je strastveno, na neki gel za tuširanje ili tako nešto. Počeo sam da palacam jezikom po njenim usminama, Verica se protresla par puta a zatim počela da stenje. Pogledao sam u nju odozdo i video da je zabacila glavu unazad. Desnom rukom još uvek je zadovoljavala Mariju a levom se mazila po stomaku i grudima. Zatim sam joj gurnuo svoj prst u tu mokru pičkicu, ponovo se protresla. Dok sam je lagano jebuckao svojim srednjakom, pogled mi se zadržao na njenom čmaru. Bio je nekako čudne roze boje, malo ispupčen. Nisam mogao da odolim, vratiću joj uslugu – pomislio sam i počeo jezikom da kružim po njenom čmaru.

Pojačala je stenjanje, pogledao sam u nju i video da privlači Mariju prema sebi. „Mamaaaa…”, začula se Marija ponovo, valjda nesvesna šta se upravo događa. Verica ju je namestila tako da joj je pičkica bila ispred nosa i počela da lize pičić svojoj ćerci. Nisam mogao da odolim, nastavio sam da ližem Vericin čmar a rukom sam počeo da drkam svoju kitu koja samo što nije eksplodirala. Bukvalno sam bio u transu, gledao sam kao hipnotisan kako Verica jezikom palaca po ćerkinom klitorisu dok se ista uvija i vrišti od zadovoljstva. Znao sam da je Marija blizu vrhunca, po zvucima koje je ispuštala znao sam da će se uskoro zgrčiti i tresti u orgazmu, tako je i bilo. Marija je rukama uhvatila svoju majku za kosu i počela da se protresa na njenom jeziku. Nikada nije tako svršila, bar ne sa mnom. Dugo je trajalo to njeno uvijanje tela i stenjanje dok se nije smirila. Pustio sam kitu da ne bih svršio.

lizanje čmara

„Ustani!”, bukvalno mi je naredila Verica. Ustao sam i stao pored nje. Zatim je uhvatila Mariju za ruku i podigla je sa kreveta. Onda se popela na krevet i istrćila svoje dupe prema meni, kao neko dete rukom me je privukla do svoje guze i rukom mi namestila kitu tačno na svoj čmar.

Počeo sam lagano da se uguravam u njega. Ubrzo, glavić mi je nestao u njenom čmaru, a rukom me je držala za stomak ne dozvoljavajući mi da naglo prodrem u nju. Nakon nekoliko trenutaka cela kita mi je bila u njenom čmaru, stenjala je. „Jebi me sada ali polako…”, rekla je kroz stenjanje. Počeo sam da je jebem, vadio sam ga bukvalno tako da samo što ne ispadne a zatim bih joj ga lagano celog opet nabijao unutra. Stenjala je i rukom pohotno drkala svoju pičku. Toliko je brzo i jako drkala svoju pičku da se čulo brboćanje njene vlažne pičke. Pogledao sam u Mariju koja je stajala iza nas, ruka joj je bila među nogama, video sam da joj prst nestaje u njenoj još uvek napaljenoj pičkici. Privukao sam je i počeo da je žvalavim, palacali smo jezicima i grizli usne jedno drugom. Zatim je Marija prekinula poljubac i čučnula iza nas. Sklonila je moju nogu koja joj je smetala da dodje do majčine pičke. Podigao sam nogu na krevet i napravio joj prostora, osetio sam njenu kosu kako se trlja po mojim jajima i bulji.

Lizala je svoju majku dok sam joj ja punio čmar

Verica je stenjala sve jače i jače. „Jao ljubavi kako to dobro radiš…”, stenjala je Verica. Nakon nekog vremena Verica je počela da se uvija i trese, baš kao i njena ćerka kada doživljava orgazam, znao sam da svšava i ubrzao sam jebanje. Svršavala je dugo, tresla se, uvijala i vrištala od zadovoljstva. Kada se smirila, bukvalno me je izbacila iz svog čmara. Kurac mi je pulsirao, bio je tamno crvene boje, kao da sam ga šamarao cele noći. Jaja su mi nabrekla i stvrdnula se.

ffm trojka anal

Verica je brzo sela na krevet i privukla me sebi i počela da mi pši. Marija joj se pridružila. Zajedno su mi pušile, zvalavile se preko moje kite, lizale ga paralelno od korena do glavica. Hteo sam da svršim, molio sam ih da me puste da svršim. „Daj mi ruku…”, naredila je Verica svojoj ćerci. Uzela je Marijinu ruku i gurnula je među moje noge. Osetio sam pritisak na svom čmaru. Lagano, Verica je naciljala Marijin prst na moj čmar i počela da ga ugurava unutra. Mic po mic, ceo Marijin prst bio je u mojoj bulji dok su mi obe i dalje žvalavile kitu.

„Sad ga jebi…”, naredila je svojoj ćerci. Marija je počela sve brže i brže da mi nabija svoj prst u čmar, izdigao sam se na prste i stenjao kada je sperma počela da kulja iz moje kite po njihovim licima. Obe su lizale moju spermu i sačekivale svaki mlaz, na kraju su se ljubile i razmenjivale moju spermu među sobom. Lagano sam izvukao Marijin prst iz moje bulje, bilo mi je nekako neprijatno. „Nemoj da brines, to se svidja svakom muškarcu, hteo on to ili ne…”, nasmejala se Verica. Zatim je stavila celu moju kitu u usta i bukvalno ga posisala tako da ni jedan trag sperme nije ostao na njemu. Marija se samo smeškala…

„Moraćeš češće da spavaš kod nas…”, rekla mi je Verica dok je gledala u Mariju koja je samo potvrdno klimnula glavom…

cumswap, trojka ffm

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o