Mira i Slađa su nevaljale u restoranu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Čuvala je guzu za Dejana

„Kad si se dogovorila sa Mirom?”, pita Dejan Slađu. „U jedan i trideset”, odgovara Slađa. „U klubu… Tamo gde smo se sreli.” „Baš lepo”, smeši se Dejan. „Da se prisetimo kako je ova naša lepa avantura počela.” „Da se prisetimo kako je počelo”, smeje se Slađa. „Šta da se prisećamo? Juče uveče je počelo. Pamtimo valjda 24 sata?” „Ima šta da se pamti dušo moja. I da se pamti… i da se priča.” „Kome bre da se priča?”, smeje se Slađa. „Takve stvari se ne pričaju. I ja sam udata žena. Ja treba da krijem… i da se stidim. A ne da pričam. Ti to mnogo lako zaboravljaš da sam udata žena.” „Ne zaboravljam dušo”, odgovara Dejan. „Uh bre… sad kad si mi spomenula brak. Potpuno sam na to zabravio. Moram da pozovem Miru.” „Šta je sad?”, čudi se Slađa. „Važno je dušo. Da ne zajebemo Miru.” „Kako to misliš da je ne zajebemo?”, pita ga Slađa. „Pred kim da je zajebemo? Kakva ste vas dvoje sranja pravili pa sad morate da krijete?” „Reći ću ti lutko. Nisu sranja nego lepi bezobrazluci. I nismo samo nas dvoje. Bio je i moj drug Miki.” „I tvoj drug Miki?” Ne može Slađa da veruje. „I njegova cura… Maca”, dodaje Dejan. Kao da i bez Mace nije previše. „Ti si skroz lud…”, komentariše Slađa. Ne zna šta drugo da kaže. „Lud, perverzan… i ko zna šta.” „Jeste lutko. Sve si u pravu. Čekaj da je pozovem. Ili ne, puštam joj poruku da ona zove. Možda nije u situaciji da priča.” „Javi se”, šalje Dejan tekst Miri. „Važno je da se čujemo.”

Mira ga zove istog momenta. „Šta je tako važno?”, pita ga. Obratila bi mu se sa „mangupe”. Ili „perverznjaku”. Ili čak „prostaku”. Sad, od kako se tetkica zaljubila, mora da bira reči. Mora da pazi da ne uvredi Slađu. „Vidi mala”, počinje Dejan. „Potpuno sam zaboravio na to. Da li će me tvoj Janko prepoznati? Bilo bi nezgodno ako me prepozna.” „Sad si se setio mangupe”, odgovara mu Mira. „Da nije malo kasno?” „Jeste devojčice. Jeste kasno. Ali bolje i sad nego da se pojavim i da me prepozna.” „Dobro”, prihvata Mira. „Jeste bolje. Hvala ti što ipak misliš na mene i na moj brak. Ja sam mnogo o tome razmišljala. I dugo sam proveravala. Ne može da te prepozna. Bio je okrenut leđima. Nije vas video. Samo je čuo šta pričate. Bane mu je govorio šta se radi za vašim stolom. Nema opasnosti. Ne brini o tome. Nego da se dogovorimo ko si ti.” „Hajde kaži ko sam”, traži Dejan da naprave priču za Mirinog muža. „Ti si Slađin dečko. Nas dvoje se nikad nismo videli. Danas se tek upoznajemo.” „OK, to prolazi. Samo da se nešto ne odamo.”

„Kad smo kod tog Baneta…”, nastavlja Dejan. „Pretpostavljam to je onaj što je imao funkciju ‘dečka’. Nadam se da poštuješ svoj deo dogovora.” „Kakav moj deo?”, dogovora smeje se Mira. „Od kada si upoznao tetkicu nema više dogovora. Sve se promenilo. Šta je sa tvojim delom dogovora? Gde je Miki? Gde je naš izlet?” „Ćuti bre mala”, grdi je Dejan. „Nisam ja za to kriv. Takva je sudbina. Jednostavno posrećilo mi se. Sreo sam tvoju lepu tetku. Vredi ona svih žrtvi.” „Dobro si se izvukao”, smeje se Slađa. „Bio si u opasno zoni.” „Taj je stalno u opasnoj zoni”, dobacuje Mira Slađi. „Ali ja poštujem dogovor”, govori Dejanu. „Otkačila sam pederčića. Ali ne zato što si ti zahtevao. Nego zato što me ne interesuje. Kad pomislim na sve to… veruj mi da se stidim svoje gluposti.” „Svima nam se život izokrenuo”, potvrđuje i Dejan. „Vidiš da je dobro što sam te poljubio u Bukureštu.” „Poljubio… ha, ha, ha”, smeje se Mira. „Ljubila sam ja… i tebe… i tvog prijatelja. I to ne mislim na tvog prijatelja Mikija… Mislim na onog tvog drugog prijatelja. Ha, ha, ha, kakvi poljupci u toaletu.”

Slađa otkriva da joj je dečko bio nevaljao

„Šta bre vas dvoje to pričate?”, ljutito kreće Slađa. „Hoću li ja doznati o čemu se to radi? Zašto Janko ne sme da prepozna Dejana? I kakvi su to poljupci u toaletu? Nadam se da nije ono što mislim.” „To prvo moraš njega da pitaš dušo moja”, odgovara joj Mira. „Pitaj tvog dečka šta je radio u Bukureštu u restoranu. On i njegov drug. Taj Miki o kome se priča. I Mikijeva cura Maca. A to drugo dušo lepa… ti poljupci… E to jeste baš to što misliš. Nevaljala ti je sestričina. I perverzan ti je dečko, dušo moja.”

„Ti mala ne umeš da ćutiš”, grdi je Dejan. „Ja nisam ništa radio u restoranu. Nisi ti… Radila je ona Mikijeva Maca.” „Ta kurva vam je pušila ispod stola obojici.” „To jeste”, odgovara Dejan. „Jeste Maca pušila pod stolom Mikiju i meni.” Nije baš siguran kako da se ponaša u ovako delikatnoj situaciji. Odlučuje da je približna istina najbolji izbor. „Dobro nam je pušila Maca”, priseća se Dejan. „Mikijeva cura je majstor u pušenju. Voli devojčica dvojicu… I voli da puši ispod stola. Naročito u restoranu.” „Ha, ha, ha”, smeje se Mira preko telefona. „Sad znaš zašto Janko ne sme da ga prepozna. Mi smo bili prvi sto pored njih. Interesantna predstava.”

„Vi ste svi skroz ludi”, govori im Slađa. „Pušila vam kurva ispod stola… U restoranu. Odoh ja svojoj kući”, odlučuje Slađa. Probudila se ona druga Slađa. Biće sranja vidi Dejan. „ Idi ti sam perverznjaku sa tvojom prijateljicom i njenim mužem na ručak”, nastavlja druga Slađa. „I vodi tvoju prijateljicu ponovo rstoran… Da ljubi i tebe… i tog tvog… što ona zove, ‘prijatelja’.” „Dobro, dobro ljubavi”, smiruje je Dejan. Šta sad da se radi – misli u sebi. „U redu ako tako želiš. Ali molim te razmisli. Da ne napravimo sranje tvojoj sestričini.” „Da ne napravimo sranje mojoj sestričini…”, ironično ponavlja Slađa. „Nije me pitala kad je ulazila u sranja sa tobom, Mikijem i tom Macom.”

drkanje ispod stola

„Nisam ja ništa radila sa Macom”, brani se Mira. „To sa Macom su radili Dejan i Miki. Njima je kurvica pušila. Ja sam samo malo ljubila Dejana… i gore… i dole. Taj bezobrazluk sa Macom sam samo gledala. Dobro, sutradan sam samo malo i ja ludovala sa Mikijem i Dejanom. Ono malo upoznavanja sa Dejanovom karom u toaletu. To i nije neki bezobrazluk. I malo više ludovanja sutra u hotelu sa obojicom. Nije bilo ni to ništa strašno.”

„Ćuti mala”, ućutkuje Miru Dejan. „Kao da je sad važno ko se sa kim jebavao. I šta si ti radila u toaletu.” Treba povratiti onu zaljubljenu, seksi i nevaljalu Slađu – misli u sebi. „Molim te ljubavi”, ulaguje joj se Dejan. „Nemoj ti meni ‘ljubavi’”, brecka se Slađa. „Koja je sledeća za pod sto perverznjaku? Jesi li i mene planirao da idem pod sto? Da pušim pod stolom tebi i tom Mikiju? Kao ta kurva Maca?” „Šta ti pada na pamet?”, vadi se Dejan. U stvari Mira je bila planirana za danas – misli u sebi. Mira je trebala da puši pod stolom Mikiju i meni. Da je ostao prvobitni plan. „Naravno da na tako nešto nisam ni pomislio”, govori svojoj devojčici. „Ti si moja devojčica.” U sebi mangup već ima planove i za ovu svoju lepu Slađu. Pod stolom i na stolu. Ali samo on. Nema delkanja.

I Mira misli isto. Što ova moja tetkica polude? Malo smo se zabavljali. To je sve. Ako baš želi da zna, ja sam bila u planu za pod sto. Nije bila ona. Obećao mi njen perverzni dečko avanturu. Sa njim i sa Mikijem. A sad se sve menja zbog ove moje lude tetkice. A i ona je na redu za pod sto, sigurna sam. Pa šta? Uživaće tetkica. A Dejan to mnogo voli.

Grli Dejan Slađu. „Bićemo u pola dva u klubu”, govori Miri. Prekida vezu. „Molim te dušo. Molim te ljubavi.” Udvara se Dejan Slađi najbolje što ume. „Hajde da idemo. Obećali smo Miri. Posle idi kući. Razumem da si ljuta.” Gleda ga Slađa kako joj se udvara i kako je moljaka. Nije ovo loša taktika – misli bezobraznica. Treba ga povremeno naplašiti. Nastavlja da se duri. Ali polako popušta. „Ko zna šta ću ja sve čuti o tebi? I ko zna kakve bezobrazluke ti planiraš sa mnom? Ti si jedan razvratni perverznjak.” Zamišlja Slađa kako li je izgledalo to pušenje njenom Dejanu i tom Mikiju u restoranu. Mora da je bilo uzbudljivo. Mora Mira da mi priča. Ko je ta Maca? Izgleda da kurvica mnogo dobro puši. I šta je to moja luda sestričina radila sa Dejanom i tim Mikijem? Mala je mnogo razvratna. Sve to moram da doznam.

I ja ću izgleda pod sto – shvata Slađa

Dobro je, smirila se lutkica, primećuje Dejan. Lepa je i kad se ljuti. Gleda je onako nadurenu. „Moram da te ljubim dušo”, govori Dejan Slađi. „Mnogo si lepa i kad se ljutiš.” „Samo me cmačeš”, popušta Slađa. Prija joj kad Dejan ovako obigrava oko nje. „A posle praviš sranja. Ko zna šta si ti sve spreman da uradiš.” „Ništa bez tebe dušo”, smeje joj se Dejan. „Ti ćeš biti u svemu što se radi.” „Samo sanjaj”, izaziva ga Slađa. „Ova devojčica ne ide pod sto”, nastavlja da ga pali. „Ova dama ne puši pod stolom… Kao te tvoje kurvice. Možeš samo da sanjaš.” „Mmmmmm dušo… kakav lep san. Uh, uh što ću da sanjam kako mi pušiš pod stolom.” „Perverzni ludače…”, smeje se i ona. „Ti bi svoju devojku poslao pod sto… u restoranu… da ti puši?” „Mmmmm lutkice… moju slatku devojčicu… Da izađe umazana i nasmejana. Onako lepa kao na ovoj slici.” Kreće da vadi telefon sa slikom. „Da svi vide kako mi je devojčica lepa i bezobrazna.” „Sa bezobraznikom neću ni da razgovaram”, odgovara Slađa. „A o tim bezobrazlucima neću ni da mislim. Samo možeš da sanjaš.” Uzbuđuju je Dejanove bezobrazne želje. „Idem da se spremam. Nije u redu da kasnimo na ručak.”

sprema se za izlazak

Dejan i Slađa su stigli prvi. Sedaju za isti sto gde su bili juče uveče sa Mirom. Poslednji sto na kraju bašte. Instikt razvratnika ga nepogrešivo vodi na najbolju moguću poziciju za bezobrazluke. „Stigli smo”, piše Miri. „Isti sto kao juče. Čekamo vas.” „U taksiju smo”, odgovara Mira. „Pazi kako se ponašaš… i šta pričaš mom mužu.” „Pričam samo o mojoj devojčici”, odgovara joj Dejan. „Ima da pravim budalu od sebe sve vreme. Lepo si me zajebala sa tetkicom.” „Ha, ha, ha”, stiže odgovor. „Hoćeš da joj pokažem ovu poruku?” „Nikako”, piše Dejan. „Jedva sam ispravio tvoje zajebanciju sa Macom i sa pušenjem.” „Uh, uh, bili ste dobri”, priznaje mu Mira da se bila napalila na Macin performans u Bukureštu. „Pola restorana je drkalo dok vam je ona kurvica pušila. Dobra je ta Mikijeva kurvica”, nastavlja Mira. „Ume da pali. I evidentno dobro puši. Čim ste vas dvojica onako svršavali.”

„I da znaš i Janko se bio popalio”, nastavlja Mira da komentariše svoje viđenje događaja u Bukureštu. „Videla sam da mu se digao. I to samo na Banetovo prepričavanje. Samo ja nisam reagovala kako treba. Ova današnja Mira bi pratila vašu akciju. Trebala sam da kleknem i ja pod sto i da popušim mom Janku. Propuštena prilika”, zaključuje Mira. „Danas imaš novu lutko…”, dodaje Dejan. „Šta misliš o tome?” „Mmmmm”, piše Mira. „Već se palim. Možda i poludim. Možda i odem pod sto. A posle ko zna. Mogu i da se zabunim. Približne su vam dimenzije u pantalonama.  „Ćuti mala”, smiruje je Dejan. „Čekamo vas.”

„Sa kim se ti dopisuješ?”, pita ga Slađa. Postala je mnogo sumnjičava od jutros. „Sa Mirom”, odgovara. „Daj da vidim vaše tajne”, kreće Slađa u inspekciju. „Dobro dušo”, odgovara Dejan. „Evo samo da otvorim.” Briše brzo one dve poruke koje nisu za Slađine oči. Ostaju one gde Mira komentariše događaj u Bukureštu. Čita Slađa Mirine komentare. I Dejanove predloge za danas. Ponavlja istu rečenicu po ko zna koji put. „Vas dvoje ste ludi. Ova moja sestričina je razvratnica.” „Voli mala svog muža”, odgovara Dejan. „Želi da mu zadovolji sva maštanja.” „Samo sanjaj.” Ponavlja Slađa i drugu rečenicu iz svog repertoara. „Ova devojčica ne ide pod sto” govori mu odlučno. „Mmmmm lutkice”, ljubi je Dejan. „Nije planirano za danas. Jedino ako tvoja sestričina poludi… pa da zauzmeš mesto… Da mala ne pobrka. Naučila je nevaljalica na dva. Ne bi bilo zgodno pred mužem.” Sledi Slađin uobičajeni komentar na Dejanov bezobrazluk. Ovog puta je jednina. „Ti si lud razvratniče.”

žena sa koktelom

Mirin muž se pali na jebozovnu „tetka Slađu”

Ulaze Mira i Janko. Drže se za ruke. Idu ka stolu. Slađa im maše. Ustaje sa stola. Ustaje i Dejan. „Ćao mala”, govori Slađa Miri. „Ćao tetkice lepa.” Onako usput ljubi u obraz svog muža. „Vidi dušo kako nam je lepa tetkica”, govori svom Janku. „To vam je u porodici ljubavi”, odgovara joj njen Janko. „Dobro je da sam prvo tebe upoznao… ko zna…” „Ćuti nevaljalče”, smeje se Mira na Jankove komplimente Slađi. „Tetkica je udata žena.” Smeje sa sama sebi na glupost koju je izgovorila. „Dođi mala da te ljubim”, govori joj Slađa. Ljube se dve lepotice. „Ćao zete… i tebe ću da ljubim.” „Samo jednom”, dovikuje Mira. „Mnogo si zgodna večeras… a moj mangup je nešto podivljao. Jure ga klinke pa se uobrazio. Moram da ga držim pod kontrolom.”

„E pa da vas upoznam…”, kreće Slađa sa predstavom. „Ovo je moj prijatelj Dejan. Dejane, ova slatka klinka je moja sestričina Mira. A ovaj zgodni dasa je njen muž Janko. Naš dobri zet.” „Dobar dan mlada damo”, govori Dejan Miri. „Ja sam Dejan. Dobar dan mladi gospodine”, obraća se Janku. „Drago mi je da smo se upoznali. Slađa mi je puno lepo pričala o vama. Bio sam znatiželjan da vas upoznam. Izgleda da Slađa puno voli svoju sestričinu.”

„Ja sam Janko”, odgovara Mirin muž. „I mi volimo ‘tetka Slađu’. Mira je predstavlja svima kao stariju sestru. Vidite i zašto.” „Vidim”, smeje se Dejan. Procenjuje Mirinog muža. Dobro izgleda dasa. Šta je luda klinka gledala pored ovog tipa u tom pederćiću Banetu? Nema veze… bilo pa prošlo. „Odabrao sam ovaj sto u kraju”, obraća se svima. „Da nam okolina ne smeta… Ali sad kad sam video obe dame… Možda je bolje da sednemu negde u centar. Da mogu muški gosti da uživaju u lepoti ove dve dame. A da se nas dvojica pravimo važni.” „Možda, možda”, smeje se Janko. „Ima šta da se vidi… i čemu da se divi. Sledeći put. Sad da se upoznamo i razmenimo utiske.”

Ovaj Dejan ne čeka – oduševljeno konstatuje Mira. Odmah tuče. Pravo u centar. Pali mangup mog Janka i priprema teren. Nameračio se, čini mi se, Dejan na trojku – zaključuje Mira. Hoće mangup da se ubaci kod nas u krevet. Čekaj jebote… pa izgleda da sam ja naivna. Ja sam bre mnogo naivna. Vidi mog mangupa kako gleda tetkicu. Pa i moj dasa se nameračio na moju Slađu. Kako i ne bi? Gledaj tetkicu kako blista. Vidi je kako je jebozovna. Sredio je Dejan za jedan dan. Uh, uh, da nisam preterala sa „obrazovanjem“ mog Janka.? Pa on se pali na Slađu. Uh jebote… pa ovde će biti bezobrazluka. Biće mnogo lepih bezobrazluka. Samo da se Dejan i moj Janko bolje upoznaju. Ovo mi se bre mnogo sviđa. Zna ovaj perverzni Dejan šta radi. Uh, što će biti uživanja.

Sedaju svi četvoro za sto. Dejan zove konobara. Služi ih onaj momak od juče. Dejan mu odmah diskretno stavlja hiljadarku. Da klinac ne počne da priča. A ima se o čemu. Procenjuje momak novu situaciju. Ko je sad ovaj novi dasa? Juče ovaj stariji bio sa obe. Danas još jedan dasa. Sa takvim pičićima. U jebote što neki dobro žive. A ja ovde rmbačim i služim. Biće ovde predstave – zaključuje klinac. „Šta želite da popijete?”, pita momak društvo. „Za nas dve onaj Kyr Royal”, naručuje Mira. Pravi se važna pred mužem kako poznaje otmena pića. „Meni breskvu.” „A meni malinu”, dodaje Slađa. „Ja ću kajsiju”. naručuje Dejan. „Rakiju… ne u šampanjcu.” „Shvatio sam”, odgovara konobar. „Ja ću šljivu”, dodaje Janko. „Donosim odmah”, odgovara momak koji ih služi. Mnogo momka intrigira situacija za stolom u kraju bašte.

Skakuće zaljubljena Mira oko svog muža

„Od kada ste vas dvoje u braku?” Dejan počinje konverzaciju uobičajenim temama. „Biće skoro tri godine”, odgovara Janko. „I kako je mladom paru u braku?”, natavlja Dejan da ispituje. „Dobro pitanje”, smeje se Janko. „U stvari je mnogo dobro. Kako vreme prolazi sve nam je lepše. Zar ne dušo?”, obraća se Miri. „Jeste lepi moj”, cvrkuće Mira. „Sve nam je lepše.” „Dođi da te poljubim lepotice”, govori joj muž. U tonu mu je i želja i blago naređenje. Pokazuje dasa da je glavni. I da mu je devojčica poslušna. Baš onako kako nevaljala Mira voli. Skače lepa Mira. Evo je stoji pored muža. On je grli oko struka. Ona se saginje za poljubac. „Mnogo nam je lepo”, hvali se Janko. „Sedi lepa lutkice”, govori Miri. „Volim kad ti uživaš.” Prede lepa Mira. Baš mi je muž dasa – pokazuje pogledom Dejanu. „Sredio te tvoj dragi”, stiže joj tekst od Dejana. „Uh, što me je sredio”, odgovara Mira. „Uh što volim što me je sredio.” „I ja volim”, piše joj Dejan. „Sad postaje interesantno.  „Mmmmm, prostačino… samo na razvrat misliš” je Mirin odgovor. Na sreću su isključili zvuk. Mnogo bi cinkalo i zvrckalo za stolom.

devojka skida gaćice

„A vi Dejane, kako ste upoznali našu lepu rođaku?”, pita Janko. „Koliko dugo več znate Slađu?” Kako smo se upoznali – razmišlja Dejan. Bogami, nismo dogovorili oko te priče – misli u sebi. „Mi se znamo dosta kratko”, odgovara Dejan samo na drugo pitanje. „Oko tri meseca. Je li tako dušo?”, obraća se Slađi da potvrdi. „Tako je”, klima Slađa glavom. Stidi se pred Jankom da koristi reči kao „dušo“… ili ne daj bože „ljubavi“.„Znači ljubav cveta”, ubacuje se Mira u priču. „Makar sa moje strane”, odgovara Dejan nevaljalim glasom. „Vaša Slađa je pomalo uzdržana. Ne uzvraća mi moju zaljubljenost istom merom. Ali pošto je toliko lepa, otmena i pametna… Moram da patim i da se nadam”, završava Dejan tiradu na svoj uobičajeni način.

Crveni lepa Slađa na Dejanove reči. Lepo me prikazuje – misli u sebi. Jeste džemntlmen… kad odluči da treba. „Izgleda to im je u porodici”, dodaje Janko. Govori dosta ozbiljno. „I Miri je dugo trebalo da mi počne da pokazuje da me voli.” Zastane na trenutak. Gleda u svoju ženicu. „I da je moja…” „Tvoja sam tvoja”, cvrkuće lepa Mira. Šalje mužu poljupce. „Samo tako priča moj dragi”, ispravlja Mira svog muža. „Volim ga od prvog dana. Samo nam je trebalo malo vremena da se upoznamao. Sad kad sam ga upoznala… nema boljeg frajera od mog lepog mužića. Mnogo sam zaljubljena.”

Ženica mi je mnogo izazovna… Treba li da budem ljubomoran ili ponosan?

„Dođi lutkice”, pokazuje joj prstom njen dasa da mu priđe. „Dođi da te tvoj muž ljubi.” Skakuće lepa Mira oko svog dragog. Pokazuje svima kako je poslušna i zaljubljena. Janko uživa u ulozi dominantnog frajera. „Mnogo mi je lepa ženica”, hvali se Dejanu i Slađi. „Moram da je čuvam. Nabacuju joj se mangupi gde god idemo. Idi sedi ljubavi”, govori Miri. „Ne skakući po kafani u tom miniću. Ne prvociraj mangupe dušo. Idiii…”, pljeska je po dupencetu. „Ijuuuu”, vrisnu Mira… „kakav nevaljalac. Muž mi je nevaljao. Nije bio takav. Dobro, dobro mužiću… biću poslušna. Neće niko da me gleda… kad ti to ne želiš.” „Nevaljala je”, smeje se Janko. „Recite Dejane. Vi imate više iskustva. Kako da se ponašam sa ovakvom zgodnom nevaljalicom? Nema frajera koji se za njom ne okrene. Treba li da budem lubomoran? Ili da budem ponosan?”

Dejan ne odgovara odmah. „Prvo da nazdravimo što su Mira i Slađa tako zgodne. I što je Mira zaljubljena u vas. Ja ću da sačekam još malo moju Slađu. Posle ću da vam kažem šta mislim o vašoj dilemi.” „Prava zdravica”, veselo odgovara Janko. „U vaše zdravlje lepe naše dame. I da se Slađa što pre zaljubi u ovog gospodina.” „Možda se Slađa i zaljubila”, prihvata i lepa Slađa da bude u krugu zaljubljenih. „Onda da to što pre počne da pokazuje”, nastavlja Janko.

„Što se tiče vašeg pitanja”, nastavlja Dejan. „Moje mišljenje ja da pravi muškarac može samo da uživa što mu je ženica zgodna i izazovna. I da se uzbuđuje što mu devojčica pleni poglede drugih frajera.” „Stvarno to mislite?”, pita ga Janko. Sad ga stvarno pita za mišljenje. „Ja to stvarno mislim”, nastavlja Dejan. „I tako osećem. Kad vidim da muškarci gledaju moju Slađu ja sam i zadovoljan i uzbuđen. Zato što je zgodna… I još važnije, što znam da je moja.” „Nevaljalče” dobacuje Slađa. „Mene muškarci ne gledaju.” „Ha, ha ha”, smeju se obojica muškaraca na Slađinu opasku. „Šta se smejete?”, duri se Slađa. „Stvarno je tako.” „Moram da poljubim moju lutkicu  govori Dejan. „Mnogo je skromna.”

Pravi dasa uživa što mu je devojčica izazovna… I što pali muškarce

„Malo muškaraca vidi tako stvari kao vi” vraća se Janko na Dejanov stav. „Ali mnogo mi je drago da to čujem.” „Muškarci su najčešće ljubomorni”, odgovara Dejan. „A jeste li vi ljubomorni kad Mira privlači poglede?”, pita ga Dejan. „Izvinite, pitanje je bilo indiskretno. Zaboravite na pitanje. Ja imam tendenciju da budem previše direktan. Ali u stvari u vašem slučaju stvarno želim da znam. Vas dvoje ste zgodan i interesantan par. I rekao bih da vam je veza jaka, a odnos iskren.” „Ne, ne brinite”, odgovara Janko. „Pitanje je u redu. Pokušavam da vam dam iskren odgovor. I vama i sebi. Pre par meseci… bio sam ljubomoran. Sad uživam. I kako rekoste, uzbuđujem se. Eto to je istina.”

skida gaćice

Skače ponovo Mira sa stolice. Ovog puta i bez poziva. Trči da ljubi svog muža. „Zar nije pravi muškarac moj dragi? Pravi… pravi… i nevaljao muškarac”, dodaje Mira opisu svog muža vrlo važnu komponentu. „Uzbuđuje se kad me mangupi svlače očima. To samo pravi dasa može. Ti si moj dasa ljubavi”, govori mu Mira. Ljubaka ga sa obe strane. „Mmmmm”, tiho izgovaraju i Janko i Dejan. Sviđa se obojici Mirin opis situacije. „Tačno je… svlače je mangupi očima. To malo preskupih krpica što tokom letnje sezone na njoj ima.”

„Muž vam je pravi dasa gospođice… izvinite, gospođo”, hvali Dejan Miri njenog muža. „Malo je muškaraca koji imaju dovoljno samopouzdanja da tako reaguju. I dovoljno ljubavi da budu toliko ponosni na izgled svoje devojčice. Svoje ženice, u vašem slučaju. A razlog je, ako hoćete da znate, sledeći…” „Šta je razlog gospodine?”, pita ga Mira. Ne može Mira da čeka. „Vrlo je jednostavno”, počinje Dejan da objašnjava. „Razlog je što ga volite… I što pokazujete da ste njegova. Da mu pripadate. Dušom i telom. U mislima i u realnosti. Kad to oseti kvalitetan muškarac… Onda je on pravi dasa. Onda sve može. Onda misli samo na vas. Kako da vam ugodi i kako da vas zadovolji.”

„Auuuu”, pušta Mira odušak svom zadovoljstvu. „Vi ste mnogo pametni gospodine.” „Samo imam dosta godina”, brani se Dejan. „Nije pamet u pitanju.” „Da se bolje poznajemo…”, kreće Mira… „Sad bih vas poljubila.” Puna je entuzijazma. „Pa što ne poljubiš gospodina?”, hrabri je njen muž. „Ako misliš da je zaslužio, onda treba da ga poljubiš.” „Da se ne ljuti moja lepa tetka? Da ne bude ljubomorna?” Gleda u Slađu. „Zašto bih se ljutila?”, pita je Slađa. „Ja sam i onako ‘optužena’ da nisam zaljubljena u mog prijatelja.” „U tvog dečka”, ispravlja je Mira. „U mog dečka”, prihvata Slađa. „I smeš da ga poljubiš… zaljubljena Slađa ti daje odobrenje.” Kakva ironija – smeje se u sebi Slađa. Traži odobrenje da ga poljubi u obraz. Posle svega što je nevaljalica sa njim već radila. Ha, ha, ha, svi smo ludi.

Mira želi da popuši mužu… U toaletu

Ustaje Mira. „Prvo ću da poljubim tebe ljubavi”, govori svom Janku. „Ti si moj dasa. Ti si moj lepi muž.” Ljubi ga opet sa obe strane. U prolazu mu strastveno šapuće na uvo. „Otprati me do toaleta mužu moj. Mnogo te želim. Mnogo si me uzbudio. Uzbuđena sam. Želim da ti popušim. Da ti ga osetim u ustima. Da mi pokažeš koliko me želiš. I da samo mene voliš.”

Dejanu šalje poljubac rukom. „Hvala na poljupcu gospođo”, odgovara joj Dejan. Svojoj Slađi ovaj isti mangup šapuće na uvo. „Sad će mladi par da se povuče. Oboje su uzbuđeni. A Mira je u svom elementu. Mislim da znam kakvu je poruku dobio Janko maločas.” „Gde da se povuku?”, smeje se Slađa. „Kakvu je poruku dobio naš zet?” „Mislim da će u toalet”, odgovara Dejan. „Mira voli perverzna mesta. A zet će da dobije pušenje od svoje nevaljale ženice. Mira voli da popuši u toaletu.” „Nevaljalče…”, odgovara Slađa. „Ti to iz iskustva znaš? Pušila ti nevaljalica u toaletu?” „Ti si moja lepa lutkica”, šapuće joj Dejan. Neće da ulazi u provokacije. „A ja i ti da iskoristimo situaciju dok smo sami? Šta kaže moja ‘zaljubljena’ devojčica? Da spusti moja lepa Slađa svoju glavicu ispod stola? Da vidi kako je to lep osećaj kad puši dečku ispod stola?” „Samo sanjaj”, ponavlja Slađa. Oseća kako se uzbuđuje. Mira da puši mužu u toaletu. Ja da pušim dečku ispod stola. Kakva bezobrazna porodica. „To nećeš da doživiš mangupe.” Šapuće mu na uvo. Šta čeka ova Mira – misli u sebi. Što ne vodi svog dasu na pušenje? Da mala ne promeni mišljenje? Da ostanemo obe bez pušenja… Ili da pušimo obe pod stolom? Pruža Slađa ruku prema Dejanu. Dejan je sprovodi do svoje kare. „Ti si lud”, šapuće mu.

Oba para su zaokupljeni sami sobom. Mira smatra da je dobro vreme da se reaguje. Svo četvoro su napaljeni. „Janko ljubavi”, govori mužu. „Otprati me do toaleta molim te. Da ne prolazim sama u ovom miniću kroz celu kafanu.” „Hoću dušo”, odgovara joj muž. „Ima pravo moja ženica. Treba je čuvati. Mnogo je izazovna.” „Da znaš da teba prijatelju”, potvrđuje Dejan. „Čuvaj svoju lepu ženicu. Ja ću da čuvam ovu moju lepu devojčicu.” „Hajde ljubavi”, požuruje Janko svoju ženicu. Mnogo su ga popalila Mirina šaputanja. Hvata je oko struka. Odlaze zajedno.

drkanje pičkice

Dejan je ponosan što mu je Slađa tako jebozovna

„Jebozovna je mala”, konstatuje Slađa. „Ne više nego ti lutko” odgovara joj Dejan. „Mislim da bi moju devojčicu ovi frajeri u kafani i pre uzjahali nego našu jebozovnu malu.” Slađa ga drži za kurac preko pantalona. Sviđaju joj se Dejanovi komplimenti. Jesu mnogo vulgarni… ali i mnogo stimulativni. „Lažeš stoko”, šapuće mu. „Mira je mlađa od mene.” „Ti si jebozovnija lutko”, pali je Dejan. „Veruj mom iskustvu ljubavi.” „Možda sam sam samo tebi jebozovnija. Zato što si zaljubljen.” „To je sigurno lepotice”, odgovara Dejan. „Jesam zaljubljen u moju jebozovnu devojčicu. Ali ovi mangupi što upravo svlače Miru, nisu zaljubljeni. A i oni bi te odmah pojebali. Svi od reda. Izvadi mi karu iz pantalona ljubavi prelepa”, uzbuđeno traži od svoje male nevaljalice. „Aaaaaa prostačino”, prede Slađa. Uleće joj Dejanova kurčina u ruku. „Hajde lutko”, pali je Dejan. „Pod sto mala. Popuši svom dečku.” „Znači ja sam prva na redu za pod sto mom bezobraznom dečku?”, pali ga Slađa. „Ti si jedina na redu ljubavi.” „Da kleknem između nogu nevaljalče?”, pita ga Slađa. „To želiš?” „Ne lepotice. Samo spusti tu tvoju lepu glavicu. Klečanje čuvamo za drugu priliku.” „Čuvaš devojčicu”, prede lepa Slađa. „Pravi si džemtlmen ljubavi.” Spušta svoju lepu glavicu Dejanu u krilo. Baš sam kurvasta – misli u sebi. „Baš me voliš ljubavi”, govori uzbuđeno Dejanu. „Koliko ti se digao na mene.” „Mmmm lutkice. I volim te i palim se na tebe. Uzmi mi kurac u ta tvoja lepa ustašca. Cela kafana čeka da vidi koliko mogu da izdržim u tvojim ustašcima. Mislim da se i klade. Svi se klade protiv mene. Nemoj baš da me obrukaš. Pusti me bar minut.” „Mmmmm nevaljče. Nema protekcije.” Hvata ga rukom za muda. Uzima mu glavić usta. „Nemoj slučajno da se obrukaš”, preti Slađa Dejanu. „Moraš da izdržiš makar pet minuta.”

drkanje ispod stola

„Hoću da jašem ovu moju divlju kobilicu…”, govori Janko svojoj ženici

Dejanov i Slađin nastavak sledi. Za trenutak da vidimo šta rade Janko i Mira. U toj priči Mira se pribija uz svog muža. Prolaze zagrljeni kroz kafanu. „Svi bi te ovi jebali ljubavi”, šapuće Janko svojoj ženici. Gleda muškarce kako prate njegovu ženicu napaljenim pogledima. „Mmmmm ljubavi zar nisi ponosan?”, odgovara mu Mira. „Ponosan i napaljen”, nastavlja Janko da joj puni uvo lepim rečima. „Neka drkaju pederi na tebe lepa moja. Nijedan nema takvu pičkicu kao ja.” „Možda samo naš novi drug Dejan ima dobru pičkicu?”, smeje se Mira. „Možda on ne drka? Možda to radi tetkica ispod stola?” „Pičić je naša tetkica” prati Janko Mirine bezobrazluke. „Verovatno da je tetkica zauzeta. Opasan joj je taj dečko. Mislim da će lepa tetkica da spusti glavicu pod sto. Da su lepoj tetkici zauzete i ruke i usta.” „Ti baš sve znaš mangupe”, dira ga Mira. „Nešto ti mnogo hvališ tetkicu. Da se ti nevaljalče ne pališ na tetkicu?” Već stižu do toaleta. „Što da ne?”, odgovara Janko. „Zar nije najlepše da sve ostane u porodici?” „Mmmmm mangupe…”, pali te tetkica. „Ti me pališ mala. Lud sam za tobom. Čučni ljubavi. Poljubi mi glavić.” „Muž hoće da mu pušim u javnom toaletu”, prede Mira. „Varaš se lutko. Muž neće da mu samo poljubiš glavić”, ispravlja je Janko. „Muž hoće da te jebe u javnom toaletu. Hoću da uzjašem ovu moju rasnu kobilicu. Ovu moju divlju ženicu. Da te naguzim od pozadi. Da vidiš ženice moja ko ti je gazda. Ti si mi gazda mužu. Ti si mi gazda ljubavi. Joj kako volim kad što si mi gazda.”

Mira traži dva kurca

Ne može Janko da čeka poljubac. Okreće svoju ženicu. Obara joj glavicu u lavabo. Snažnim rukama razmiče joj noge. „Siluješ me mužu moj”, vrišti napaljena Mira. Skroz se izgubila jebozovna Mira. Uživa što je muž toliko želi. „Zaslužila si mala kurvice”, odgovara joj njen muž. „Svi u kafani su se napalili na tebe. Treba neko da te siluje. Ali te nikom drugom ne dajem.” „Baš nikom?”, pali ga Mira. Podmeće mu dupence pod njegov veliki kurac. „Šta ako se napališ na tetkicu? A njen dečko je ne da bez razmene?” „Ti si jedna lepa kurvica ljubavi moja. Malo ti jedan kurac dušo.” „Jesam, jesam”, ciči Mira. „Ja sam tvoja kurvica. Možda mi i treba dva kurca. Tvoja dva velika kurca ljubavi moja.”

Cepa joj Janko tangice. Zabija joj kurčinu u pičić. Mira mu podmeće dupence. Rukama se drži za lavabo. Janko joj surovo nabija kurčinu. Neće dasa moći dugo da izdrži. Siluje svoju jebozovnu ženicu u javnom toaletu. Diže joj skroz suknjicu. Pred očima mu se otvara Mirin izazovni čmarić. Grči joj se čmarić dok prima muževljevu kurčinu u pičić. „Mmmmm kakav ti je lep čmarić kurvice moja. Moja ženica ima jebozovan čmarić”, govori joj Janko. Stavlja joj palac na otvor čmarića. „Aaaaaa ljubavi… aaaaaa. Svršiću… svršiću.” Gura joj muž vrh svog palca u guzu. „Večeras ću da te jebem u guzu kurvice moja”, preti Miri njen razulareni muž. „Jebi me… jebi me razvratniče. Jebi svoju kurvicu u guzu perverzni moj mužu. Svršavam ljubavi” vrišti Mira. „Svršavam.”

Grči se Mira na Jankovom kurcu. Svršava mala drugi put danas. Muž joj njišti kao pastuv. „I ja ću… i ja ću kurvice.” „Hoću u usta”, ciči Mira. „Daj mi u usta. Daj mi… daj mi siledžijo moj. Napuni ženicu usta svojom spermom. Daj mi tvoju nagradu.” „Aaaa”, riče Janko. „Čučni mala. Čučni kurvice. Zaslužila si nagradu od muža.” Hvata je muž za kosu. „U usta ljubavi”, traži Mira. „Hoću da mi svršiš u usta. Hoću da dobijem sve iz te tvoje kurčine u moja usta, daj mi sve što imaš.” Janko svršava u mlazevima. Mira mu sve prima. Sisa mu iz kurca njegova strastvena ženica sve do zadnje kapi.

pušenje u javnom wc-u

Slađa puši Dejanu ispod stola

Za stolom u restoranu lepa Slađa ustima zadovoljava svog dečka. Momak koji servira ne može da veruje šta se dešava. Juče je ovom dasi pušila pod stolom ona crnka. Danas mu puši plavuša. A crnka puši drugom dasi u toaletu. Šta su ove jebozovne pičkice? – pita se mali. Pratnja… ili su svingerke. Ako priđe bliže da gleda neće biti bakšiša. Ostaje mu da gleda i da mašta.

Slađa ne veruje sama sebi šta radi. A još manje koliko uživa u tome što radi. Vreme je da mi dečko napuni usta. Predugo smo centru pažnje. Vadi na trenutak Dejanov kurac iz usta. „Kako pušim ljubavi?”, pita ga mazno i bezobrazno. „Kako ti tvoja nevaljala kurvica puši?” „Mmmmm lepotice. Sad ću da ti punim usta.” „Jesam li dobra kurvica?”, pali ga dalje Slađa. „Je li puše i druge gospođe okolo?” „Puše ljubavi”, odgovara Dejan.

I jeste u pravu. Nekoliko parova slede njihov primer. „Bi li me menjao za neku?”, provocira ga Slađa. Pali ga da svrši. „Ne bih te menjao ljubavi. Niti se nadaj da ću da te pustim da nekom drugom dasi pušiš karu.” „Mmmm ljubavi što si surov”, mrmlja nevaljala Slađa sa punim ustima Dejanovog velikog kurca. „Zar baš nijednom dasi?” „Nijednom”, dahće napaljeni Dejan. „Primaj mi”, govori Slađi. „Surov si ljubavi”, mrmlja Slađa. Gura mu ruku od muda prema čmaru. Samo ona sme to da radi. „Nevalalice”, riče Dejan. „Možda te dam Mirinom Janku. Tvom lepom zetu. Da ostane u porodici. Diže se Janku kara na tebe”, nastavlja Dejan da je pali. „Video sam koliko ga uzbuđuješ.” „Mmmmm, bezobrazniče”, mrmlja lepa Slađa. „Diže se Janku kara na mene”, uzbuđeno ponavlja Slađa. „Hoćeš da i ja svršim?” Pali je ideja da uzme Mirinom Janku kurac u usta pred Mirom i Dejanom. Dečko joj se dopadao i ranije. Sad kad su oboje bezobrazni… I kad njen dečko to hoće… Sad i ona to želi. Počinje Dejan da svršava. Trudi se da kontroliše zvuke koje pušta. Slađa mu steže muda. Hoće lutkica sve. „Očisti me lutko. Sve mi posisaj ljubavi.”

liže mu glavić

Zet se odavno pali na lepu Slađu

Diže lepa Slađa glavu iz Dejanovog krila. „Jesam li uredna?”, pita Dejana? Ne vidi da Janko i Mira stižu. „Uredna si tetkice”, smeje se Mira. „I ja sam. Kakav tajming. Dečaci su nam znači istih kapaciteta. Izgleda da i nas dve imamo slične tehnike.” Smeje se nevaljala Mira. „Joj kako se stidim”, govori Slađa. Ne sme da pogleda u zeta. „Šta se stidiš tetkice?”, smeje joj se Mira. „Zet ti je nevaljao”, govori Slađi. „Odavno ovaj tvoj bezobrazni zet mašta o mojoj zgodnoj tetkici. Priznaj nevaljalče”, govori svom mužu.

„Izvinite Dejane”, obraća se Janko Dejanu. „Mira ponekad voli svašta da priča. Poslednje što želim ja da uvredim vas ili Slađu.” „Nikoga ne vređate Janko”, smeje se Dejan. „Laskate mi ako vam se moja devojčica sviđa. Takav mlad dasa kao vi. Koji ima tako lepu i izazovnu ženicu kao vašu Miru. Laskate mi prijatelju. A moja devojčica se samo malo stidi. Kao što i dolikuje poštenoj i smernoj devojčici. Ali laska i njoj siguran sam da se sviđa takvom mladom dasi kao što ste vi. Zar nije tako lutkice?”, pita svoju Slađu. „Ćuti nevaljalče”, odgovara slađa. Sva je crvena u licu. Od stida i od uzbuđenja.

Pečen je Janko – misli zadovoljno Mira. Obradio ge je Dejan. Biće i trojčice… biće i razmene. Napalili su se obojica da razmene devojčice. Kad izmere kare… i kad vide da su približnih dimenzija… Zabava može da počne.

Stiže im jelo. Momak im donosi narudžbu. Raspoređuje tanjire po stolu. Gleda u Miru… pa u Slađu. Ne zna koja je izazovnija. Što se ovi ljudi provode – misli klinac. Moram nešto da naučim. Zgodna je i moja mala. Što da se i mi ne zabavljamo? Naučiću i ja moju malu da mi puši u kafani. Što da ne?

jebanje u wc-u

Našoj četvorci vreme prolazi u jelu, piću i čavrljanju. Dejan i Janko počinju da se upoznaju. Janko se hvali sa svojom zgodnom ženicom. Mirino ponašanje mu je ulilo toliko samopouzdanja. Ne zna zašto mu se takve lepe stvari odjednom dešavaju, ali ih sa puno entuzijazma prihvata. Gleda i uživa u svojoj jebozovnoj ženici na potpuno nov način. Ima dečko potencijala – misli Dejan. Bilo je samo potrebno da mu Mira pokaže koliko ga voli i želi. Sad je pun samopouzdanja. Otkriva momak novi svet – misli Dejan.

U pravu je Dejan. Otkriva Janko da uživa kad mu je ženica smerna devojčica. Otkriva da je voli i kad je kurvica. Želi da se hvali sa svojom ženicom. Uživa da pokazije kako mu je ženica jebozovna. Spreman je dasa da podeli ženicu sa pravim frajerom. Pomisao da deli Miru sa drugim muškarcem ga mnogo pali. Shvata da ga je to palilo i ranije. Ali sad to sme sebi da prizma. Ovaj Slađin dečko… Ovaj Dejan mu se čini kao pravi kandidat. Mora da proveri sa svojom ženicom da li mala stvarno želi dvojicu. I da li se pali na Dejana. A pali se Janko mnogo na Dejanovu devojčicu. Na Mirinu jebozovnu tekicu Slađu. Svakojake lepe misli vrzmaju se po glavi ovom novom Janku.

Nastavak: Trojka za jebozovnu policajku

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x