Čuvala je guzu za Dejana

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Slađa se zaljubila

Kakva divna noć. Budi se Slađa u Dejanovom naručju. Celu noć je spavala na njemu. „Dobro jutro stranče”, šapuće mu pospano. Mazno se proteže na njemu. „Ko si ti stranče? Otkud ti u mom krevetu?” „A ti lepa neznanko?”, odgovara joj Dejan na isti način. „Koja je sreća spustila takvu lepotu u moj zagrljaj?” Glave su im jedna prema drugoj. Uživaju oboje u divnoj noći i u predivnom buđenju. „Ne znam”, smeje se Slađa. „Ne znam kako sam dospela u vaš krevet.” Primećuje devojčica da krevet ipak nije njen.

Vi ste me sigurno oteli i zarobili. „Kroz maglu se sećam da sam bila robinja jednom surovom muškarcu. Da sam morala da mu ispunjavam želje. I da mu izvršavam sva muška naređenja. To ste znači bili vi.”

„I ja se prisećam”, nastavlja Dejan njenu priču. „Samo se moje sećanje malo razlikuje od vašeg. Ja pamtim da sam spasavao jednu prelepu damu. Da sam se borio sa njenim demonima. Spasavao sam je od njih i od nje same. Izgleda mi sada da ste vi ta dama za koju sam se borio.” „Ako sam ja ta dama”, prede Slađa priljubljena uz svog spasioca… „Zašto onda ja pamtim da sam vam bila robinja.” „Moramo da otkrijemo tu misteriju”, odgovara joj Dejan. Okreće je u krevetu. Sad je on iznad nje. „Možda zato što želite da budete robinja svom spasiocu”, nudi joj Dejan rešenje. „Da želim da budem robinja”, počinje lepa Slađa… „da želim da vam budem robinja”, ponavlja dva puta istu rečenicu. „Zašto bih želela gospodine da vam budem robinja?” „Mmmmmm lepotice moja”, govori joj Dejan zadovoljno. Diže je sa kreveta. „Možda zato što vas vaš gospodar i vaš spasioc nosi na rukama.” „Mmmmmm” prede i lepa Slađa. „Ako me stalno nosite na rukama… Možda zato… možda zato. Verovatno zato. A možda i zato što sam nevaljala. Možda volim da budem robinja svom nevaljalom gospodaru zato što sam i ja sama nevaljala.”

Ti si moja robinja… Ja sam ti gospodar

„Idemo pod vodu lepa moja robinjo”, šapuće joj Dejan. Nosi je prema kupatilu. „Zajedno pod vodu?”, pita Slađa. „Ako tako želiš”, smeje se Dejan. „Sve što robinja želi je da zadovolji svog gospodara”, veselo se smeje Slađa. „Onako kako moj gospodar želi?” „Tvoj gospodar džentlmen želi sada da uživaš. A tvoj nevaljali gospodar želi da mu pružaš zadovoljstvo.” „Kakvo zadovoljstvo moj bezobrazni gospodar želi?”, pita smerno lepa robinja svog gospodara. Topi se nevaljala robinja u zagrljaju svog nemilosrdnog gospodara. „Gospodar hoće da za njega sada budeš poslušna i smerna gejša. Pripremi kupku za svog gospodara.. I pripremi sebe da me zadovoljiš robinjice moja lepa. Ti si moja robinja”, ponavlja joj na uvo. Spušta je iz naručja pored sebe. „Šta si ti lepotice?” Traži da mu potvrdi da je njegova. „Ja sam vaša robinja gospodaru”, smerno odgovara lepa Slađa.

maženje u krevetu

Joj koliko uživam kad me ovaj Dejan ovako mazi – misli Slađa. „Čija si robinja dušo?”, ponavlja Dejan. „Vaša, vaša… samo vaša gospodaru.” Stoji pored njega. Gleda ga zaljubljenim pogledom. „Tako je dušo… samo moja”, potvrđuje ponosno Dejan. „Idi pripremi se da mi pružiš zadovoljstvo. Spremi mi kupku. Spremi se da me kupaš.”

„Kako gospodar želi da mu služim?”, pita Slađa smernim glasom. Oboje su se uživeli u ovu lepu avanturicu dvoje zaljubljenih. „Šta da obuče robinja dok vas kupa gospodaru?” „One male tangice”, naređuje Dejan. „I one štiklice.” „Trčim gospodaru. Izvolite popijte sok od pomarandže gospodaru dok vam vaša gejša priprema kupku.” Trčka lepa Slađa do frižidera po sok za svog nevaljalog dečka. „Idem da vam spremam kupku gospodaru.” Odlazi lepa devojčica sva uzbuđena u kupatilo.

Uh jebote što uživam – misli Dejan. Ova moja devojčica je stvarno dragulj. Nije ni svestan da je u mislima oslovljava sa „moja devojčica“. Kako je zgodna. Kako je seksepilna. Koliko lepo uživa da mi se daje. Baš sam zadovoljan. Uh jebote što uživam sa ovom mojom malom. Sa Mirinom tetkicom. Mmmmm što ću da rasturim moju gejšu u kadi – probija se perverzni mangup iz zaljubljenog Dejana. Ima da me kupa i da mi se daje. Ne vredi…

Jeste se mangup zaljubio. I rekao bi neko sad će samo romantika. Ono, biće i romantike… Ali kod Dejana izgleda romantika i zaljubljenost samo dodatno budi strast i želju za seksom sa devojčicom u koju se zaljubljuje.

Gejša je spremila kupku za gospodara

„Kupka je spremna gospodaru.” Proviruje lepa gejša iz kupatila. „Dođite gospodaru. Čeka vas vaša kupka… Čeka vas vaša gejša.” I ona je mnogo uzbuđena. Juče u ovo vreme bila je otmena, hladna i arogantna dama. Jutros je samo u tangicama golih sisića lepa gejša svom mačo muškarcu. Uzbuđena i srećna priprema kupku svom „gospodaru“. Uživa što ga služi i što ga zadovoljava. Kakvo poniženje – uspeva da izgovori ona druga Slađa. Ona koja se sada toliko malo pita. Joj što mi je lepo – govori ova zgodna golišava gejša. Kako je divno što me moj dasa želi. Kako je uzbudljivo služiti svog dominantnog frajera.

devojka se kupa

Kreće Dejan prema kupatilu. Gleda u svoju devojčicu. Stvarno je dobra ova lepa devojčica – misli Dejan. Kako samo uživa da mi bude gejša – misli zadovoljno. Slađa smerno spušta pogled dok Dejan prolazi pored nje. Tako rade gejše… a i njoj se sviđa. Izvolite gospodaru. Klanja mu se i propušta ga da prođe. Dejan je samo u boksericama. Slađa je u onim malim tangicama koje joj je on juče kupio. „Dozvolite gospodaru”, prilazi Dejanu lepa gejša. „Dozvolite mi da vas raskomotim.” Skida mu bokserice. „Uđite u kadu molim vas”, govori mu smerno i pokorno. Samo je moj. Zna i ona da je to malo previše optimistično, ali jeste prilično zaljubljenoj devojčici.

„Da li vam voda odgovara?”, pita uslužno lepa gejša. Kada je do pola puna vode. Osećaju se prijatni mirisi mirišljavih soli. Dejan ulazi u kadu. „Raskomotite se gospodaru”, moli ga mala gejša. Raskomotite se… Rukom meša po vodi. Mehuri sapunice prate njene pokrete. Dejan seda u kadu. „Mmmmm”, pušta uzdah zadovoljstva. „Smem li gospodaru…?” Počinje Slađa da ga kupa. Kreće mu od vrata i ramena. Utrljava ga sapunicom i mirišljavim solima. Uživa lepa Slađa u Dejanovim snažnom telu. Mišići mu se opuštaju pod Slađinim mekim rukama.

Lepa gejša zadovoljava gospodareve želje

Masira mu Slađa grudi. Rukama mu klizi po telu. Mehuri sapunice ispunjavaju prostoriju. Oboje su mnogo uzbuđeni. Svako na svoj način. Dejan uživa što mu se ova lepa dama tako strastveno prepušta. Uživa njenom davanju. Ona otkriva novi svet. Otkriva da uživa da bude žena svom muškarcu. Da mu se daje… da mu ispunjava želje. Ide mu rukom među noge. Počinje da mu pere njegovu nadignutu kurčinu. Da je ona gospodarica. Da joj uloga robinje daje moć da gospodari željama svog muškarca.

drka mu u kadi

Kreće mu rukom ispod muda. Prelazi prstima preko čmara. Dejan joj pušta inicijativu. Pali ga njena sloboda. Napuniću joj guzu – odlučuje uzbuđeni Dejan. Pojebaću joj to malo dupence. „Ulazi u kadu robinjice”, naređuje joj gospodar. „Hoću da budeš sa mnom u kadi.” „Hoću gospodaru”, odgovara lepa gejša. „Hvala gospodaru”, prede uzbuđena Slađa. „Hvala vam što mi dopuštate da budem sa vama.” Spušta se u kadu. Noge su joj raširene preko Dejanovih. Pičkica i guza su joj spremni… i otvoreni.

Dejan je privlači na sebe. „Gejša je bila nevaljala šapuće joj na uvo. Dira gospodaru čmar. To je velika sloboda i intima.” „Nije to bila gejša gospodaru”, odgovara smerna gejša. „To je ona nevaljala Mirina tetka. Ona Slađa. To je ona radila.” „Onda će Slađa da bude kažnjena. „Znači i kazna i poklon idu obema devojčicama u guzu”, prede uzbuđena Slađa. „I Mirinoj tetki i lepoj gejši.”

„Sad ću da te jebem u dupence…”, gospodar je uzbuđen

„Jeste dušo… sad ćeš da pokloniš svom nevaljalom dečku to tvoje slatko dupence.” „Hoću nevaljalče…” Jedva govori od uzbuđenja. „I gejšica i nevaljala Slađa. Obe te žele. Ako si naš… Ako si moj.” „Mmmmm dušo…”, pušta Dejan duboke muške zvuke požude. „Daj mi lepotice tvoje malo dupence. Jesam tvoj dušo”, nastavlja da pokazuje koliko ga Slađa uzbuđuje. „I ti si moja. I moraš da me slušaš.” Glavić mu vibrira između Slađine pičkice i čmarića. „Ova guza je čuvana za tebe bezobrazni moj dečko”, šapuće mu Slađa. „Čekala je tebe… pravljena je za tebe. Pravljena je za tvoju muškost.” „Za moj kurac”, napaljeno je ispravlja Dejan. „Za moju veliku kurčinu.” „Aaaaaa gospodaru… mmmmm Dejane… Da, da… za tvoju veliku kurčinu. Pravljena sam za tvoju veliku kurčinu. Pravljena sam da te zadovoljavam… I da uživam u tebi.” Namešta Dejanov kurac na otvor čmarića. „Hoću da uživam šapuće mu na uvo. Učini da uživam muškarčino moja. Daj mi tvoju strast. Daj mi tvoju muškost. Napuni me tvojim velikim kurcem.”

„Aaaaaaa”, riče Dejan. Ni jedna ga nikad nije toliko pomamila. Ulazi joj glavićem u dupence. „Aaaaa” pušta i Slađa tihe uzdahe. „Mmmmm nevaljče… koliko ti je veliki. Aaaaaa dušo… puniš mi kurcem guzu. Jebeš me u guzu… Joj muškarčino moja, jebeš me tvojim velikim kurcem u dupence. Aaaaa bezobrazniče moj… Puna mi je guza tvog velikog kurca.” „Hoću da svršavaš” riče Dejan. „Hoću da svršavaš dok mi daješ guzu. Hoću da svršavaš za mene… Za tvog gospodara. Moraš da uživaš… Kako nikad nisi.” „Da… da… daaaaaa…”, vrišti lepa Slađa. Primila je celog u svoje malo dupence.

anal u kupatilu

„Ceo siiiiiiii… Aaaaaa ceeo siiiiiiii. Aaaaaa ceo si u mojoj guzi. Nevaljalče… Siledžijo… Mangupe.” „Dušo moja. Svrašavaj dušo”, riče Dejan. „Svršavaj mala nevaljalice. Svršavaj lepa moja kurvice. Svršavaj na mom kurcu. Svršavaj za mene… Da, da, daaaaa…” „Hoću, hoću, hoćuuuuuu.” Spremna je lepa Slađa za orgazam. Svršava sa Dejanovim kurcem u guzi. „Za tebe… za tebeee”, vrišti lepa devojčica. „Svršavam za tebe.” Ne prestaje da ga ljubi. „Svršavaaaam.” Grči se… steže ga… ljubi ga. „I ja svršavam za tebe ljubavi moja.” Dejan prvi izgovara tu reč. „Svršavam za tebe… Svršavam ti u guzu”, riče Dejan. Puni joj dupence mlazevima svoje sperme.

„Da, da, da”, u grču strasti ponavlja Slađa njegove reči. „Daj mi, daj mi. Za mene… u mene.” Kroz eksplozije orgazma čuje reči koje čeka da njen dečko izgovori. Sad i ona sme da ih izgovara. „Daj mi… daj mi sve… Daj mi sve ljubavi moja. Pokloni mi svoju strast ljubavi.” „Rastrgnuću te lepotice”, riče Dejan. Još uvek ima želje i strasti. „Moja si ljubavi. Moja si… moja si. Pravljena si za mene.” Želi da joj da zadnje mlazeve u pičkicu. Da ga oseti u obe rupice. Za delić sekunde vadi joj kurac iz guze. Svom silinom uleće joj u pičkicu. „Aaaaaaa”, njišti lepa Slađa. Pokušava da se stopi sa Dejanom. „Daaaaaaa… Svršavam… jošššš… ponovo. Aaaaaaa… ljubavi… ljubavi.” Neće ova lutkica znati da li je svršavala dva puta. Dok joj je dečko bio u guzi… i posle kad joj je kurcem punio pičić? Ili je to sve bio jedan dugi i lepi neprekidam orgazam? A zar je to i važno…

Oboje su zaljubljeni

Dvoje zaljubljenih su spojenih tela i dalje u kadi. Polako se vraćaju u stvarnost. Gledaju se. Još ništa ne govore. Dejan joj rukom miluje po licu. „Mnogo si lepa ljubavi.” „Mmmmm”, smeje se stidno i zadovoljno lepa Slađa. „Bili smo nevaljali ljubavi” odgovara mu Slađa. „Jeste ljubavi”, dira je Dejan. „Bila si nevaljala dušo moja.” Namerno koristi jedninu. Želi da je gleda kako se stidi. I kako uživa što mu se dala. „Bila sam ljubavi… bila sam mnogo nevaljala”, ponavlja lepa Slađa. „Dala sam ti guzu ljubavi moja.” „Jesi lepotice dala si mi to tvoje lepo dupence.” „Jesam ljubavi… jesam. Samo ne znam kome sam se dala. Ko mi je ovaj nevaljali dasa koji me grli. I koji je i dalje u meni.” „Pa valjda ti je taj dasa tvoj dečko”, šapuće joj Dejan. „Valjda nikom drugom ne bi ni dala da te jebe u to tvoje slatko dupence.” Ljubi je lepim kratkim poljupcima.

Joj, kako je ovo lepo – misli Slađa. Ne može da veruje da ovo nije san. Nema ni 24 sata od kako su se sreli u restoranu. Da li je moguće da je ona klinka mogla ovo da predvidi? Da je znala šta će se između nje i Dejana desiti. Počinje da joj probija crv ljubomore. Nije se valjda Dejan ovako ponašao i sa tom malom nevaljalicom? On je samo moj. Ne sme nijednoj drugoj da govori ovakve reči. Ne sme ni jednu drugu ovako da pazi. On je samo moj… samo je moj. Pokušava Slađa da ne misli sada o tome.

jahanje kurca

„Ti si prelepa ljubavi moja. Niko nije tako lep kao ti.” Smiruje je Dejan rečima. Oseća da se ona druga Slađa vraća na scenu. Ne želi da ova njegova lepa devojčica kvari sebi uživanje. Ljubi je i miluje. „Sad će tvoj dečko da ti donese peškir. Sad ću da obrišem ovu moju lepu devojčicu. Sad ću da te nosim do stola. Tvoj dečko je zaljubljen. Spremam ti doručak. Ti ćeš samo da uživaš… I da naređuješ.”

Voli Slađa i kad je gazdarica svom gospodaru

Zamotava je u peškir. Nosi je do salona. Briše je peškirom. Ljubi je svuda po telu. Spušta se u čučanj ispred nje. Briše joj i miluje butine. Počinje da je ljubi. Ide poljupcima ka unutrašnjoj strani butina. Približava usta njenoj vlažnoj pičkici. Vlažna je od vode… A sad se mala vlaži i od Dejanovih poljubaca. Hvata ga Slađa rukama za glavu. „Prava si gazdarica”, nasmeje joj se Dejan na njenu instiktivnu reakciju. „Mmmmm nevaljalče… mmmm.” Počinje Slađa opet da prede. „Jesam… ja sam ti gazdarica.” Ne veruja da tako lako uskače ponovo u bezobraznu igru. Joj, joj govori sama sebi. Pa i ove je lepo. Joj, joj, joj… pravljena sam ja i za gazdaricu. Ja sam gazdarica ovom mom nevaljalom dečku. Glava mu je između mojih nogu. Jezik mu je na mojoj pičkici. Prsti su mu… mmmmm prsti su muuuuu. Voli mangup moju guzu… „Ja sam tvoja gazdarica”, ponavlja Dejanu. Uzbuđuje je kad izgovara te reči. Vidi da i Dejana uzbuđuje uloga koju je izabrao. „Jesi ljubavi” odgovara joj promuklo i isprekidano. Jezik mu je u Slađinoj pičkici. Prstom joj miluje čmarić.

„Gde je doručak?”, pravi se stroga gazdarica. „Obećao si doručak ljubavi.” „Odmah gazdarice”. mrmlja Dejan. Puna su mu usta Slađine ukusne pičkice. „Posle mnagupe… posle. Nastavi da me ljubiš lepi mali. Sviđa se gazdarici kako to radiš. Dobar si ti dečko.” Drži ga sa obe ruke za glavu. Onako isto kako je Dejan držao glavu konobarici kad joj je spermom punio usta. „Da… daaa… takooooo… takoooo”, ciči Slađa u novoj ulozi. „Tako, tako ljubavi”, govori Dejanu. „Poješću ti pičkicu mala”, mrmlja Dejan Slađi. „Poješću vam pičkicu gospođo”, govori gazdarici.

Diže se Dejan iz čučnja. Nije zadovoljna gazdarica. „Gde ćeš mangupe? Nisam ti dopustila da ustaneš.” Dejan je diže na ivicu stola. „Da vam bude zgodnije gazdarice”, govori joj uzbuđen. „Da mi bolje ponudite obe rupice. Hoću da vam ližem vaš sočni čmarić.” „Mmmmm lepo mali… na kolena. Na kolena pred gazdaricom. Daj mi taj tvoj jezik.” „Smem li da vas poljubim gazdarice?” pita je Dejan. Posle mali odgovara, stroga gazdarica. „Prvo da ti napunim usta mojim sokovima.”

lizanje pičke

Rukom mu gura glavu na dole. Dejan se spušta u čučanj između njenih nogu. Kreće joj jezikom od pičkice prema čmariću. „Aaaaaaa”, ciči nevaljala Slađa. Nikad nije smele ni da misli da će joj neki muškarac jezikom lizati dupence. „Daaaaa… daaa lepi. Takooooo…” Dejan joj oblizuje čmar. Gura joj prst u čmarić. Otvara ga da može da gurne jezik dublje. Druga ruka mu je pičkici. „Svršiću”, ciči lepa Slađa. „Svršiću ti u usta.” Spremna je… gotova je… Još malo. Dejan joj dublje gura prste u čmarić i pičkicu. Jazikom joj ide iz jedne rupice u drugu. Dobiće gazdarica kurac u usta čim svrši – planira mangup. Kurac mu vibrira sa svakim pokretom ruku. Glavićem lupa po podu. Išamaraću kurcem gazdaricu čim svrši – odlučuje Dejan. Mnogo je mala nevaljala.

Mira uživa zajedno sa zaljubljenim parom

Zvrrrrrr… – zvuk telefona. „Šta je sad ovo?”, nerviraju se oboje. Čiji je? Slađin? Jeste Slađin je. „Ko je?”, mrmlja Dejan. Ne želi da izvuče jezik iz Slađinih ukusnih rupica. Slađa to želi još manje. Sprema se da svrši svom dečku u usta. Nikad to nije doživela. „Javi se”, uspeva da progovori Dejan. „Možda te muž proverava?” „Ona moja lujka”, odgovara Slađa. „Mira je. Šta je mala?”, mrmlja Slađa na telefon. Drugom rukom miluje Dejanovu kosu. „Kako si tetkice?”, smeje se Mira raspoloženo. „Da ne zovem u loše vreme?” Kikoće se nevaljalica po običaju.

Dejana počinje da pali nova situacija. Sviđa mu se trojčica sa Mirom. Za sada samo preko telefona. Ubrzava ritam prstiju u Slađinim rupicama. Ulazi jezikom dublje u pičkicu i u čmarić. „Aaaaaa”, prede Slađa. Na trenutak je zaboravila da priča sa sestričinom. „Aaaaaa?”, ponavlja upitno sa druge strane Mira Slađin uzdah. „Da li ja to čujem ‘aaaaaa’, tetkice lepa? Znači loš je trenutak”, smeje se mala.

I ona se uzbuđuje. Šta li joj mangup radi? U stvari je odličan trenutak – misli u sebi. „Daj mi tvog dečka. Hoču da čujem šta ti radi”, govori Slađi. „Aaaaa”, prede Slađa. „Ne… neee može… Zauzet je. Neeee možeeee da govoriiiii. Zauzeta… zauuuuzeta suuuu muuu ustaaaa.” „Aaaaaa”, vrišti Mira sa druge strane. Ovo više nije smešno. U sekundi se napalila nevaljala devojčica. „Je li ti dečko na kolenima?”, Juri Mira u kupatilo. Uzima mali vibrator iz torbice. Pičkica joj je skroz vlažna. Počinje da se zadovoljava. „Na kolenima… na kolenima”, prede Slađa. „Kleči ispred mene. Digao me je na stoooooo. Raširio mi nogeeee. Aaaaa tako maliiiii. Takoooo. Liži mi čmarić”, ciči Slađa. „Liže ti čmarić… liže ti čmarić.” Ciči i Mira iz kupatila. Puni svoju pičkicu vibratorom. Zamišlja da je zajedno sa tetkicom. Da sedi na stolu raširenih nogu pored nje. Dejan ih opslužuje obe. Jezikom i prstima.

jebe se dildom

„Aaaaaa tetkice… aaaaaaaa. Nevaljala… nevaljala tetkice.” „Svršiću”, vrišti Slađa. Hvata Dejanovu glavu sa obe ruke. „Neeeee, neeeee još tetkice”, ciči Mira. „Čekaj menee. Čekaj meneee.” „Svršavaj mala”, vrišti Slađa. „Svršavaj mala nevaljalice”, pali Slađa svoju sestričinu. „Svršavam ljubavi”, govori Dejanu. „Svršavam ti u usta. Pij moje sokove. Pokupi mi sokove. Pokupi gazdarici sokove.”

Kako je perverzna tetkica – misli Mira. Gazdarica… tetkica je gazdarica. „Svršavam tetkice… svršavam”, vrišti i Mira. „Hvala ti tetkice… hvala ti Dejane.”

Obe svršavaju istovremeno

Obe devojčice svršavaju istovremeno. Dejan čuje Miru kako vrišti na spikeru. Čuje i oseča Slađinu strast pod svojim rukama. Kupi Slađine sokove iz pičkice i iz guze. Neće ni on još dugo. Skače iz čučnja. Ljubi Slađu. Daje joj malo njenih sokova iz svojih usta. „Na kolena gazdarice. Na kolena”, riče Dejan. U času se pretvorio u razularenog pastuva. U dominantnog mužjaka koji ne trpi prigovor. „Na kolena tetkice”, čuje Miru koliko je uzbuđena. „Primaj kurac pastuvu u usta”, njišti razluđena Mira. „Polivaj mi tetkicu mangupe. Primaj mu tetkice spermu po licu.” I ona bi primala. Samo da je tu. Delila bi Dejanovu spermu sa svojom jebozovnom tetkicom.

Hvata Dejan Slađinu bujnu kosu. Namešta je ispred svog kurca. Slađa mu nudi usta. „Daj mi… daj mi kuronjo.” „Daj joj… prostačino”, vrišti Mira. Svršiće kurvica ponovo. Svršiće, izgleda, i lepa Slađa. Dejan joj svršava po licu. Po ustima i oko usta. Da bude perverzno… ali da ostane lepa. „Aaaaaa”, njišti Slađa. Prima mlazove iz Dejanovog kurca. „Tako… tako prostačino”, njišti i Mira. „Polivaj moju tetkicu. Daj joj sve što imaš. Njoj daj spermu. Tetkice… tetkice… nevaljala. Slikaj mi tetkicu mangupe”, viče Dejanu. „Da je vidim umazanu i nasmejanu.”

Mnogo mu je devojčica lepa… umazana i nasmejana

„Očisti me lutko”, naređuje Dejan Slađi. „Sve je tvoje.” „Mmmmmm mangupe”, prede Slađa. Mnogo je seksi ovako umazana i nasmejana. Dejan vadi telefon. „Nemoj ludače”, smeje se Slađa. „Nemoj da me slikaš.” „Mmmmm”, grgoće Dejan zadovoljno. „Moram dušo. Mnogo si lepa.” Slika umazanu lepoticu iz nekoliko uglova. „Moram da se hvalim mangupima kako mi je devojčica lepa.” „Ti si skroz lud”, smeje se Slađa. Ne zna treba li da brine ili da se uzbuđuje. „Pošalji meni prostačino mangupska”, traži i Mira da vidi umazanu tetkicu. „Samo ako nam pošalješ one tvoje što smo ih slikali u Bukureštu”, odgovara Dejan. „Da vidi tvoja tetkica kako joj je sestričina lepa… i bezobrazna. Da vidi tetkica da ni sestričina ne zaostaje u bezobrazlucima.” „Koje hoćete?” pita Mira. „One od napred ili one od pozadi?” „I jedne i druge mala” odgovara Dejan. „Tako je… i jedne i druge”, podržava ga Slađa.

u kadi, umazana spermom

Dejan diže Slađine slike na ekran. „Vidi kako mi je lepa devojčica dušo”, govori Slađi. „Ijuuuuu, auuuuu… šta je ovo?”, prenemaže se Slađa. Gleda sebe na ekranu. Lepu, umazanu i nasmejanu. „Gde si našao ovu kurvicu mangupe?”, smeje se Slađa zadovoljno. „Prava sam kurvica, nevaljalče. Devojčica ti je kurvica.” „Prava lepa kurvica”, smeje se Dejan. Toliko je ponosan što lepa Slađa uživa u njemu i u seksu sa njim.

Briše joj lice maramicom. Ljubi je strastveno i zadovoljno. „Dogovori se sa sestričinom oko ručka dušo. Neka ti kaže kad i gde.”

Nastavak: Mira i Slađa su nevaljale u restoranu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sta je sa nastavkom price

ima link na kraju teksta

2
0
Would love your thoughts, please comment.x