Prodata robinja i kuja na lancu, I dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Rođendan, II dio

– Napokon petak – rekla sam ustajući iz kreveta. Imala sam dogovor s Tonijem. Neću morati lutati po gradu i tražiti s kim ću se jebati – rekla sam u sebi. Toni mi je obećao da će me pokupiti nakon posla i da ću cijeli vikend provesti s njim. Nisam odavno provela vikend s jednim jebačem. Obično sam vikende provodila jureći od kurca do kurca.

Petkom su i moje kolegice odlazile vesele s posla, vjerujući u poslovicu „petak, dan za metak”. Meni metak nije bio dovoljan. Ja sam bila željna rafala. Redaljke petkom su bile bolje od redaljki nekim drugim danom. Mužjaci su petkom bili gladni pičke i puni sperme. Trpali su kurčine u svaku rupu koja bi im se ponudila. A ja sam svoju besramno nudila. Ako nije bilo rafala, onda sam umjesto metka tražila granatu. Nekog monstruma koji će mi razvaliti rupu, a utrobu prodrmati tako žestoko da se osjećam kao da je u meni eksplodirala granata.

Na poslu sam se opet najviše družila s Vijekom. Na neki čudan način, ponašala sam se kao da sam mu mama. Uostalom, jebala sam se s njegovim ocem i u meni se probudio neki oblik majčinskih osjećaja. Tako sam se uvijek ponašala prema muškarcima s čijim očevima bih se jebala. (Moje avanture s očevima i sinovima ću jednom napisati u nekoj od idućih priča).

Zajedno smo izašli s posla.

– Hoćeš li da te odvezem kući? – upitao me Vijeko. Ako si odlučio jebati me, izabrao si krivi trenutak – pomislila sam – upravo se idem jebati s tvojim ocem.
– Hvala, ali ne treba. Idem prvo u knjižnicu posuditi neke knjige da imam u čemu uživati preko vikenda – rekla sam.
– Ti čitaš knjige? – upitao me zbunjeno.
– Da. Puno čitam.

Slegnuo je tupo ramenima i otišao prema svom autu. Ja sam se polako prošetala do autobuske stanice. Gledala sam Vijeku kako sjeda u auto i odlazi. Kad je njegov auto nestao iza zavoja, s velikog parkirališta se pojavio Tonijev auto. Zaustavio se pored mene i ja sam kliznula na sjedalo.

– Bok – rekla sam.
– Bok – odgovorio je.

Ubacio je u brzinu i vratio se na cestu. Ruka mu je kliznula na moju nogu. Protrnula sam od njegovog dodira.

– Krije li se ispod tvojih hlača opet nešto uzbudljivo?
– Ovaj put imam drugačije iznenađenje – rekla sam.

Toni je vozio jednom rukom, a drugom me je šlatao. Nakon kratke vožnje, skrenuo je na benzinsku pumpu.

– Moram natankati – rekao je – A ti me iznenadi.

Izašla sam iz auta i uputila se prema WC-u. Zatvorila sam se u kabinu i počela se presvlačiti. Obukla sam tajice sa zlatnom crtom na boku. Obula sam gležnjače s visokom petom. Stavila sam grudnjak sa silikonskim umecima, a preko njega obukla majicu. Preko toga sam obukla kratku kožnu jaknu i stavila remen s metalnim zakovicama. Na brzinu sam se našminkala, a kosu počešljala na ženski način.

Izašla sam iz kabine i krenula prema izlazu. Muškarac je prao ruke i blijedo gledao u ogledalu kako dugonoga pičkica prolazi iza njegovih leđa. Sigurno misli da sam kurva i da sam nekom popušila na brzaka u kabini – rekla sam u sebi.

crossdresser selfi

Sjela sam u auto i čekala da Toni plati račun. Kad se vratio, spustio se u sjedalo i zagledao u mene.

– Zar si to ti? – upitao je zbunjeno.
– Zar nije slatko iznenađenje? – upitala sam ga glupavo.
– Jako slatko – rekao je.

Jurili smo obilaznicom. Ruku nije skidao s moje butine. Šlatao me čvrsto i na trenutke grubo.

– Jebeš li se s Vijekom? – upitao me je Toni.
– Ne.
– Šteta.
– Zašto?
– Jeb’o sam mu sve cure i prijatelje. Mislio sam da si i ti iz te kategorije.
– Nisam se ni sa kim jebala nakon tebe – rekla sam.

Toni me je pogledao s nekim posebnim žarom u očima. To je bila samo djelomično istina. Istina je bila da se nisam jebala, ali sam pušila. Nisam mogla zamisliti dan bez kurca. U tri dana, koliko se nisam vidjela s Tonijem, popušila sam tri kurca, ali se nisam jebala.

Stigli smo. Toni se parkirao u dvorištu. Izašla sam iz auta poput filmske dive. Tajice sa zlatnom šarom na boku su moje noge činile dužima nego što su bile. Majica pripijena uz tijelo mi je isticala silikonske umetke u grudnjaku, a kratka kožna jakna je moj struk dočaravala ženski uskim.

Tonijeva kuća je bila uobičajena i bezlična, ali spavaća soba mu je bila oaza erotičnosti. Crvena intimna svijetla, crne plahte, bar sa pićem i veliki televizor na kojem se vrtio pornić. Ja u crnom, savršeno sam se uklapala u taj ugođaj. Ovo bi mogao biti jako lijepi vikend – rekla sam u sebi.

– Jesi li za piće? – upitao me je.
– Kako bih mogla odbiti.

Sjela sam na barsku stolicu. Toni je buljio u mene kao opčinjen. Kako i ne bi? Moje duge noge, prevelike umjetne sise i uzak struk probudile bi i mrtvi kurac, a kako nebi njegovu živahnu kurčinu. Toni je servirao koktel. U stvari je to bila mješavina viskija, džina, votke i piva. Ako je pivo sa žesticom bio beton, ovo je bio armirani beton. Očito me htio napiti i seksualno iskoristiti. A to je bilo upravo ono što sam i sama htjela.

Voljela sam da me se pijanu iskorištava

Već nakon dva gutljaja sam osjetila kako mi se raspoloženje mjenja. Plovila sam na valu razvrata kojeg je alkohol budio u meni. Toni je osjetio u kakvom sam stanju. Rukama je klizio po mojim nogama. Gnječio mi je guzove. Ljubio mi vrat. Šaputao prljavštine na uho. Ja sam iz stanja uspaljenosti prešla u žar, pa u vatru. Alkohol u meni je gorio plamenom razvrata. Mačevali smo se jezicima. Cuclala sam mu jezik kao da je kurac, a on mi ga je zabijao u usta. Njegove sline su mi se cijedile po licu.

U ruci mi se našao njegov kurac. Nikad se nisam bojala kurca, čak ni kao mala. Moj prvi dečko imao je kurac od dvadeset centimetara i odrastala sam jebući se s njime svaki dan. Bila sam naviknuta da muškarci imaju velik kurac. Ali Tonijev kurac je zaslužio dužno poštovanje.

– Kako je lijep – rekla sam.

Toni mi je raširio noge. Rupetina među nogama mi je zjevnula. Njegov kurac, dotada napet, još se više ukrutio. Glavurda kurca mu se zagladila i nabrekla. Podsjećao me na buzdovan. Očekivala sam ulet njegove nabrekle kurčine, kad je netko pozvonio na vrata.

– Odjebi! – prosiktao je misleći na nepoželjnog gosta.

Uletio je kurcem u moju utrobu. Vrištala sam od zadovoljstva. Tri dana bez kurca je od mene napravilo pohotnu kuju. Prijao mi je osjećaj nemilosrdne mrcine koja tutnji kroz moju utrobu. Podsjećao me na teretni vlak koji se punom brzinom zabija u tunel.

– Jebi me! Jebi me! – stenjala sam. On je dahtao kao parnjača i nabijao kurac sve dublje u mene. – Trpaj mi do kraja! – I trpao je svo meso koje je mogao u moju gladnu utrobu. – Još! Još! – jaukala sam.

On se trudio ispuniti moje želje. Kružio je kurcem kroz moju utrobu, a ja sam dahtala od zadovoljstva. Činilo mi se kao da vesla kroz mene i da sa svakim zamahom svoje kurčine uplovljava sve dublje u mene. Stigao mu je SMS.

– Odjebi! – prosiktao je opet.

Stao je nabijati kurac u mene kao da zabija čavle.

– Nemoj me štediti! – rekla sam u naletu strasti.

On se zabijao nemilosrdno. Utroba mi je poskakivala pod njegovim naletima. Mob mu je zvonio. Pumpajući me, samo je bacio oko na mob.

karanje shemale u guzu

– Vijeko! – rekao je iznenađeno – To on zvoni na vratima.

Izvadio je kurac iz mene. Na brzinu se obukao i izašao. Čula sam kako je zaključao vrata za sobom. Već sam bila zaključavana – pomislila sam. Čekala sam da se Toni vrati. Malo pomalo, popila sam cijeli armirano betonski koktel. Strast se u meni razbuktala. Vrijeme je prolazilo, a Toni se nije vraćao. Postalo mi je hladno i obukla sam se. Napokon se Toni pojavio.

– Vijeko je otišao do prijateljice – rekao je Toni.
– Slobodni smo? – upitala sam ga.
– Nismo. Vijeko je rekao da će ostati cijeli vikend sa mnom iz zahvalnosti šta sam ga spasio kad se napio na poslu.
– Ali otišao je kod prijateljice?
– Ona je otišla u Zagreb.
– Kako znaš?
– Ja sam je vozio kad sam išao po tebe. Ona svaki vikend operira po Zagrebu. Vratit će se on za desetak minuta. To je taman dovoljno vremena da te odvedem do mog prijatelja.
– Prijatelja? – rekla sam začuđeno – Mislila sam da ćeš me vratiti u Zagreb.
– Obećao sam ti da ćeš vikend provesti sa mnom, pa to želim ispuniti.
– Samo da se presvučem – rekla sam.
– Nemamo vremena. Idi tako.
– Ovako? – rekla sam začuđeno – obučena kao… kurva!
– Moj prijatelj će razumjeti. Pomažemo si u ovakvim situacijama.

Naivno sam sjela u auto. Ovo sam već jednom doživjela – rekla sam u sebi. Vožnja je trajala samo par minuta. Prijatelj se zvao Andrija. Bio je Tonijevih godina. Gledao me je kao bik kojem su doveli kravu na rasplod. Trebala sam se presvući u muško – pomislila sam, ali bilo je kasno. Toni i Andrija su nešto pričali. Meni je izgledalo kao da se cjenkaju na stočnom sajmu. Kao da dogovaraju cijenu krave, a ja sam ta krava.

– Upadaj, da te netko ne vidi – rekao mi je Andrija.

Ušla sam u kuću, a njegova ruka mi je liznula preko guzova. Najebat ću – pomislila sam.

– Ja ću doći kad Vijeko ode s prijateljima u birtiju. Ne boj se. Sve će biti kao i obično.

Vrata su se zatvorila i ostala sam sama s Andrijom. Okrenuo se prema meni i zgrabio me za guzove.

– Dobar komad mesa je Toni našao – rekao je bahato.

Osjetila sam njegovu veliku čvrstu ruku kako me gnječi. Mogla sam vikati i zvati Tonija u pomoć, ali bila sam sigurna da je on znao šta će mi se dogoditi. Da će Andrija u naturi naplatiti uslugu.

– Malo si mršava, ali nema veze. Lijepo ćeš vijoriti na kurcu.

Stisnuo me je uz sebe. Osjetila sam da mu je kurac napet. Uvalio mi je jezičinu u usta. Debela, mesnata, jezičina mi je kružila ustima. Bio mu je tako dug da mi ga je mogao gotovo gurnuti u grlo. Debelim, dugim, prstima mi je mjesio guzove. Iz iskustva sam znala da muškarci dugog jezika i dugih prstiju imaju i dug kurac. Koliki je tek njegov? – upitala sam se.

Kao da mi čita misli, otkopčao je hlače i oslobodio zvijer

– Ajme meni koliki je! – rekla sam glumeći zaprepaštenje.

Bila sam naviknuta na velike kurčeve, a njegov je stvarno bio velik. Veći i deblji od Tonijevog. Ipak ne toliko da bih ga se bojala. Znala sam iz iskustva da muškarci vole kad im pička kaže da imaju velik kurac i kad se boje. Muškarci ne jebu iz zadovoljstva, nego iz želje za pokoravanjem. A nije bilo slađe stvari za njih, nego nekog pokoriti kurcem. To im je davalo posebnu važnost i snagu. I njemu je zato kurac živnuo. Njihao se lijevo-desno kao da gleda gdje je ta rupa u koju se mora zavući.

crossdresser puši kitu

Počela sam uzmicati. On je to shvatio kao pokušaj bijega. Zgrabio me je za kosu.

– Nemoj bježati – rekao je.
– Neću.
– Bit ćeš dobra?
– Bit ću dobra.
– Skidaj se.

Počela sam skidati tajice, a on me je i dalje držao za kosu.

– Kako si ti dobra pičketina! – rekao je kad sam ih napokon skinula.
– Hvala Vam – rekla sam ponizno.

Dobro sam poznavala sve vrste muškaraca. Znala sam kad treba svoj ponos spustiti na nivo poslušne kujice. Za dobre pare sam se spuštala na bilo koji nivo, ali Andrija je zračio takvom dominantnošću, da nisam morala glumiti. Sama sam se htjela spustiti na nivo poslušne kujice. Uostalom, nisam ni imala izbora. Mogla sam pristati odmah ili nakon batina. Bila sam sigurna da je spreman namlatiti me. Voljela sam ja i batine, ali nisam mu odmah htjela pokazati na šta sam sve spremna i šta sve volim.

Ruke su mu se obavile oko mog tijela. Činilo mi se kao da se hobotnica obavija oko mene. Nisam imala kud. Uhvatio me za glatke guzove i stao mi ih širiti. Onda me podigao u zrak i nabio na kurac.

– Imaš veliku pičku, a to volim. Ne volim kad mi pičkice počnu plakati na kurcu.

Bila sam uvjerena da laže. Bila sam već s takvima. Način na koji me jebao je govorio suprotno, da voli kad se pičkice rasplaču. Ali ja se nijednog kurca nisam bojala. I nikad se pod kurcem nisam rasplakala. Pitala sam se da li trebam glumiti plač ili ne.

Pumpao me je brzometno. Raskrečena u zraku, nisam mu se mogla oduprijeti. Radio je sa mnom šta je htio. Sreća da me je Toni pripremio kurcem i razgibao mi jamu. Andrija mi ju je začepio svojim velikim komadom mesa. Nosio me na kurcu kao igračku.

jebanje transice

Odnio me je do masivnog stola u blagovaoni i položio na njega kao na žrtvenik. Zakucao me je kurcem za stol. Drugi put danas sam kurcem zakucana za stol – pomislila sam. Stao se žestoko nabijati u mene. Sa svakim ubodom mi je jama bila sve šira. Sjetila sam se poslovice o petku i metku, o mojoj potrebi za rafalima i o mojoj želji za granatom. Želje mi se ispunjavaju – rekla sam u sebi.

Neka manje izdržljiva drolja bi već bila posustala, ali ja sam bila nezasitna nimfomanka. To su mi još davno dijagnosticirali. Nisam htjela biti samo meathole. Htjela sam aktivno sudjelovati u mojoj egzekucji. Napad je najbolja obrana. On je kurcem napadao mene, a ja sam, raširenih nogu, napadala njega. Nije bilo kraja tom ratu.

– Kakva si ti to fukara kad te ništa ne može slomiti? – dreknuo je Andrija bjesno.

Trebala sam glumiti da plačem – pomislila sam. Pokvarila sam mu planove i sad zbog toga moram ispaštati. Njegov plan je bio drugačiji. Htio je da se opirem i da tek nakon batina pristanem biti kujica. Ali ja sam pristala bez batina. Htio je i da plačem na kurcu i molim za milost. Ali ja sam bila nimfomanka.

Izvadio je kurac iz mene i počeo mi prstima širiti rupu. Neće valjda tu ručerdu gurnuti u mene? – pitala sam se u sebi. Prst za prstom su ulazili u mene. Ništa nisam osjećala jer mi je jama utrnula od bespoštedne jebačine, ali sam znala šta mi radi.

– Molim te nemoj – počela sam rečenicu, ali je nisam završila.

Njegova ruka je ušla u mene. Lijepo sam vidjela njenu konturu na mom trbuhu. Još kao mala sam voljela gledati na trbuhu konture dilda kojima sam se jebala. S metar i sedamdeset visine i jedva šezdeset kilograma težine, bila sam prava mala slatka droljica. Svaki dildo mi je stvarao ispupčenje na trbuhu. S Andrijinom rukom u sebi sam izgledala kao trudnica. Stisnuo ju je u šaku i stao gurati sve dublje u mene. Stigao je do kraja, a onda je stao izvlačiti. Činilo mi se kao da se zahuktava. Podsjećalo me je na parnu lokomotivu koja u početku polako gura klip, a kako se kreće, klip sve brže ulazi i izlazi.

Onda se dogodilo ono šta nisam htjela. Svršila sam. Užitak je bio neopisiv. Ali užitak je odnio moju strast. Nisam više imala motiva za jebačinu. Shvatio je šta se dogodilo. Pokorio me. Misila sam da je to kraj jebačine. Polako je izvadio ruku iz mene. Razvaljene jame i promješane utrobe, samo sam ležala nemoćna. Onda mi je njegov kurac, debljine limenke piva, ali puno duži, uletio u usta.

– Plači na šupak! – rekao mi je bjesan.

jebanje u usta

Držao mi je ruke i nisam se mogla braniti. Gurao mi ga je sve dublje. Još u srednjoj školi sam naučila gutati cijeli kurac. Najveća tajna je bila u disanju između dva uleta kurca. Ali njegov je bio tako debeo da nisam mogla disati. Osjetila sam da gubim svijest.

Otvorila sam oči. Andrija me je nosio. Živa sam – rekla sam u sebi. Lice mi je bilo okupano spermom. Sreća da voli svršavati po licu. Nisam znala kuda me nosi. Tek pod tušem sam se potpuno pribrala.

Sjedila sam na krevetu i pila koktel koji mi je Andrija pripremio. Sat vremena odmora i Andrijin koktel učinili su čudo. Vratili su život u moje potrošeno tijelo. I ne samo život. Vratili su i glad za kurcem. Šta je to sa mnom? – pitala sam se. Tjedan dana razmišljanja o vikendu s mužjakom je probudilo moju nimfomaniju. Čak me ni orgazam nije smirio. Zvono se oglasilo na vratima.

– To je Toni – rekao je Andrija – idi mu otvori vrata.
– Kako znaš da je Toni? – upitala sam.

Htjela sam biti sigurna da je Toni. Nisam htjela pred neznanca izaći obučena kao u porno filmu.

– Poslao mi je poruku da dolazi.

Ustala sam i nabadajući visokim petama krenula prema ulaznim vratima. Hodala sam razvaljeno. Činilo mi se da sam od usta do šupka samo prazna cijev. Nadam se da je Toni – govorila sam u sebi. Ne bi mi bilo prvi put da očekujući jednog muškarca, potpuno krivom otvorim vrata obučena kao drolja. Lako je bilo kad sam bila na nepoznatom terenu ili u hotelskoj sobi. Ali sad sam bila kod muškaraca o kojima ovisim i nisam htjela nikakve probleme.

Bio je Toni. Zagrlio me je nježno, kao kad dečko curu grli prvi put i pita se da li će ona prihvatiti zagrljaj ili ga odbiti. Zna li on šta sam ja prošla? – pitala sam se u sebi. Ako su on i Andrija prijatelji, onda zna. Sigurno je i on Andrijine drolje razvaljivao.

– Uživajte golupčići – rekao je Andrija naslonjen na vrata dnevne sobe.

Toni me je odveo u Andrijinu spavaću sobu. Očekivala sam da će se baciti na mene kao gepard na antilopu. Bila sam mu sigurni plijen. Ali on me zagrlio i nježno poljubio. Dok smo se vozili u autu, šlatao me grubo, pa sam i sad očekivala grubosti od njega. Ali on je bio nježan. Netko mi je podvalio pogrešnog Tonija? – pomislila sam. Nježno me je uhvatio za guzu. Boljelo me. Guza me boljela od Andrijinih grubosti i sam dodir mi je bio bolan. Ljubili smo se i nježno mazili. Nisam očekivala takvog Tonija.

Poljupci su se otegli u vječnost. Bilo mi je lijepo. Već se dugo nisam ni s kim ljubila, a pogotovo ne tako dugo. Obično bi mi muškarci uvalili jezik i ako se ne bih bunila, odmah nakon njega i kurac. Za mene je nježnost već bila i to kad me ne bi tukli. Ovo je bilo nešto što nisam odavno doživjela. Opuštala sam se u moru nježnosti. Toni je to osjećao i zato je bio prema meni beskrajno pažljiv. Očito je htio da naš seks traje jako dugo. Da ne bude „zabij pa izvadi”. Ali svemu dođe kraj. Njegova strast je rasla i bila sve tvrđa. Napokon me je zajahao. Osjetila sam kako mi gura svoj, kao kamen tvrdi, kurac u jamu.

gej fisting

– A u pičku materinu! – tiho je opsovao.

Znala sam zašto. Umjesto u usku pičkicu, uletio je kurcem u ambis moje utrobe. Umjesto postupnog osvajanja, uletio je cijeli u mene bez imalo otpora. Kao da je netko promjenio kanal na televizoru, Toni se promjenio. Raširio mi je noge i stao brzometno nabijati kurac u mene. Ali to je bilo kao da ga gura u prazno.

– Slabo je ovo za takvu pičketinu! – rekao je.

Ne vadeći kurac iz mene, ugurao je i ruku. Dahtala sam i puhala kao trudnica. On se rukom uhvatio za kurac i stao ga drkati. Drka u meni! – pomislila sam. Podigla sam pogled i vidjela ispupčenje na mom trbuhu. Izgledala sam kao da je Alien u meni koji pokušava izaći kroz moj trbuh.

– PLJUS! – ošamario me je. – PLJUS! – Opet. – Kurvo! – dreknuo je. – PLJUS! – Kurvetino! – PLJUS! – Droljo! – PLJUS! – Fukaro! – PLJUS! – Kujo! – prešao je na likove iz životinjskog svijeta. – PLJUS! – Kobilo! – PLJUS! – Kravo! – PLJUS! – Kravetino! – šamarao me je i častio najpogrdnijim nazivima.

Toni je svršio i ustao s mene. Dok se oblačio mrmljao je uvrede na moj račun. Ja sam ležala razvaljena na krevetu i slušala šta mi govori. Obično su me slabi jebači vrijeđali. Oni koji su bili uvjereni da je petnaest centimetara velik kurac. Pred mojom jamom, koja je mogla primiti i dvostruko duži i dvostruko deblji kurac, shvatili bi da su život proveli u samoobmanjivanju. Jedini način da prežive tu sramotu im je bio da me izvrjeđaju i istuku. Zbog toga sam dobila u životu puno uvreda i puno batina. Ali Toni nije bio nimalo slab jebač. I znao je kakva je moja rupetina.

– PLJUS! – Odvalio mi je još jednu šamarčinu i izašao iz sobe.

Čula sam kako priča s Andrijom. Izvukla sam se iz kreveta i naslonila uho na vrata da ih bolje čujem.

– Imam jednu molbu – rekao je Toni.
– Kakvu? – upitao ga je Andrija.
– Da ovu drolju odvedeš u Zagreb. – To on govori o meni – pomislila sam.
– Zašto? – upitao ga je Andrija – imaš još cijeli vikend pred sobom.
– Uopće mi je nije gušt jebati.
– Zašto?
– Pička joj je kao u razvaljene kravetine. – Kako mi ne bi bila kad me Andrija rukom razvalio?! – pravdala sam se sama sebi.
– Ja stvarno ne znam izabrati pičku. Sve su razvaljene – govorio je – I Đurđa i Ana. – Tako se zovu dvije moje kolegice iz sobe! – pomislila sam. Nije valjda njih jeb’o?
– Najveću pičketinu je imala Ivanka. – Zar i nju?! Sve je to Andrijino maslo – rekla sam u sebi. Svaku pičku koju bi mu Toni doveo da je čuva, on bi je razvalio. Znao je da Toni ne voli velike pičke i namjerno je to radio da bi mu ih on prepustio na milost i nemilost. Zato je i mene razvalio. Sigurna sam da me neće odvesti u Zagreb, nego će me do kraja vikenda iskorištavati.

jebanje robinje u usta

– Daj je meni – predložio mu je Andrija. – Znala sam – rekla sam u sebi.
– Hoćeš li je kupiti? – upitao ga je Toni. – Kupiti! ponovila sam posljednju riječ u sebi. Moja asocijacija da sam krava na prodaji uopće nije bila lažna.
– Koliko tražiš?

Naslonila sam uho na vrata čvršće jer sam htjela znati koliko vrijedim

– Kao i obično.
– Dogovoreno – rekao je Andrija – daj ruku.

Čula sam pljesak ruku. Dogovorili su se.

– ‘Ajmo potpisati kupoprodajni ugovor.

Vratila sam se u krevet. Prodana sam – rekla sam u sebi. Sigurno su i Đurđa, Ana i Ivanka također bile prodane – pomislila sam. Da li su znale da su prodane? – pitala sam se. Andrija je ušao u sobu. U ruci je nosio papire.

– Sad si moja – rekao mi je.
– Kako? – upitala sam praveći se da ne znam šta su on i Toni dogovarali.
– Kupio sam te – rekao je i gurnuo mi pod nos papire.

Na papiru je pisalo „Kupoprodajni ugovor”. Iako sam ga vidjela samo na trenutak, shvatila sam da je Ugovor pravovaljan. Bili su tu svi podaci. Njihova imena i prezimena, adrese i matični brojevi. Pisalo je i moje ime i adresa i matični broj. Na sredini papira je debelim slovima pisalo – …„od sad vlasništvo Andrije…” Nisam stigla dalje čitati, jer ga je Andrija maknuo.

– I ovo! – rekao je.

Pokazao mi je certifikat organizacije “Slave Register”. Nosio je broj 000-624-777, što je bio moj registracijski broj. Na Slave Register sam se prijavila prije desetak godina kad sam prvi put pristala biti nečija robinja. Svaki put kad bih imala novog gospodara prijavila bih to na Slave Register i izvadila crtifikat kao potvrdu. Na certifikatu koji mi je Andrija pokazao pisalo je – …”registrant with number 000-624-777 is registered in The Slave Register as property of Master Toni”. Ispod toga je pisalo da je certifat izdan na Vijekin rođendan, odnosno na dan kad smo se Toni i ja prvi put jebali.

– I ovo! – rekao je.

Bio je to isti certifikat, ali je umjesto Mastera Tonija, kao vlasnik robinje broj 000-624-777 bio upisan Andrija. Ispod toga je pisalo da je certifat izdan danas. Dok sam se ja pitala kako su došli do svih mojih podataka, Andrija se spremao pokoriti me.

drka kurac sa povodcem

– Daj ruku! – rekao je.
– Ali… – počela sam rečenicu.
– PLJUS! – šamarčinom me je prekinuo. Progutaj ponos glupačo i počni se ponašati onako kako on od tebe očekuje – rekla sam sama sebi.
– PLJUS! PLJUS! PLJUS!
– Bit ću dobra – rekla sam plačnim glasom.
– PLJUS! PLJUS! PLJUS! PLJUS!
– Bit ću vam dobra – rekla sam očajničkim glasom.
– PLJUS! PLJUS! PLJUS! PLJUS!
– Bit ću vam dobra, moj gospodaru – rekla sam kroz suze glasom apsolutne pokornosti.

Dobila sam lisice na ruke i na noge. Lisice su imale dovoljno dug lanac da mogu četveronoške hodati. Na glavu mi je stavio masku s otvorom za usta, ali bez otvora za oči. Maska je imala otvor na vrhu glave. Kroz njega mi je provukao kosu pa je izgledalo kao da imam rep koji mi raste iz glave. Oko vrata mi je stavio pseću orglicu i zaključao je lokotom. Za ogrlicu je zakačio lanac. Kuja na lancu – rekla sam u sebi. Potpuna dehumanizacija. Ustao je.

– Za mnom – rekao je i trznuo lanac.

Krenula sam za njim četveronoške kao prava kuja. Već sam puno puta bila kuja koja ima gospodara. Bila sam dresirana i znala sam kako se trebam ponašati.

robinja sa bičem i povocem

Nastavak: Prodata robinja i kuja na lancu, II dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Trans Maya


Dvostruki život trans drolje…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x