Ostvario sam joj san da bude robinja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dugo sam se razmišljao da li da moje iskustvo podelim sa vama. Ja ću vam izneti nešto što se zaista i dogodilo, nešto što je maštu pretvorilo u brutalnu stvarnost.

Prošle godine u ovo vreme, počeo sam da se dopisujem sa jednom devojkom na sajtu Smokva. Nisam često tamo, ali s vremena na vreme svratim, čisto da vidim da li ima nešto novo.

Sa svojih 28 godina, atletskom građom i kurcem od 20 cm, veoma sam probirljiv dečko, pre svega po pitanju devojaka i dama. Tačno znam šta hoću… a hoću devojku koja u stvarnosti može da bude kakva god, ali u krevetu da bude drolja. Uživam u dobrom, jakom seksu, u kojem devojka vrišti od zadovoljstva dok je jebem, šamaram, psujem.

Nisam od onih muškaraca koji gledaju samo sebe, već volim da vidim u njenim očima da iskreno uživa u onome što joj radim. Obožavam da dobro oližem obrijanu pičkicu, da palacam jezikom po guzi… ali samo ako zasluži i bude poslušna drolja.

Ne privlače me devojke koje nisu maštovite u krevetu, koje nisu izdržljive, i pre svega normalne kao osobe. Fizički sam privlačan, nije da se sad hvalim, ne smatram se bog zna koliko lepim, ali imao sam priliku da spavam sa dosta njih, međutim, mnoge sam odbio upravo zbog toga što nemaju slične seksualne želje kao i ja.

Dopisivanje sa tom devojkom je trajalo nekoliko sati. Zvala se Mina, imala je na prvi pogled običan profil, čak ne toliko poželjan jer nije zvezdice popunila. Međutim, mene je privuklo to što je napisala u pozdravnoj poruci: „Tražim normalnog momka koji će mi ispuniti fantaziju.” Nekako sam znao da se iza tog profila krije prava osoba, devojka, koja zna šta hoće.

Kao što rekoh, dopisivali smo se do duboko u noć. Bila je prilično stidljiva i zatvorena. Jedva sam uspeo da izvučem iz nje da bi jako volela da proba anal. Na kraju dopisivanja, i nakon što je videla sve moje slike, rekla mi je da sam joj sladak i ostavila mi br.

Kad smo se čuli, imala je tako prijatan i nežan glas, kao neka devojčica. Inače ona je samo dve godine mlađa od mene.

Uprkos tome što je bila generalno jako nepoverljiva prema muškarcima, naše dopisivanje i pričanje telefonom je trajalo nedeljama… Napokon, posle dosta vremena, skupila je hrabrost da me upozna. Dogovor je bio da se nađemo ispred jednog Beogradskog kafića.

Došao sam malo ranije, priznajem da sam se skockao, što bi rekle žene; farmerke, elegantne patike, košulja sa kratkim rukavima koja nije preterano uska, ali dovoljno da se ocrta moje mišićavo telo.

Čekao sam nekih 10-ak min, i pojavila se ona. Crnka, sa plavim očima, prelepim nogama i tako sočnom guzom koja se ocrtavala ispod minića koji je nosila. „Ćao, ja sam Mina”, pružila mi je ruku. Mogao sam da vidim njene savršene nokte. Video sam joj u očima da je drolja, ali ne klasična drolja koja se jebe sa svakim… ne, nego ona neiskvarena, ona koja ima perverzne misli, ali neće da ih ostvari sa svakim.

Sedeli smo u kafiću i menjali razne teme. U jednom trenutku sam je presekao i rekao: „Je li, kakvu to seksualnu fantaziju želiš da ostvariš?”

Njoj je bilo malo neprijatno, ali videla je da nema kud, bio sam skroz ozbiljan, pa mi je rekla: „Želim po prvi put da budem podložna u seksu, da budem jebana, šamarana, da me pljuješ, nazivaš svojom kurvom i na kraju nahraniš spermom”.

Da, to je definitivno ono što ja tražim.

Rekao sam joj da ću je uvesti u svet najperverznijeg seksa i dominacije, ali da očekujem krajnju poslušnost od nje.
Neću biti milostan i fin kakav sam sad u kafiću.

Ona se stidljivo nasmešila i gledala me tim prodornim plavim očima. Na kraju našeg druženja sam je otpratio do njenih kola, uhvatio je za ruku, i dao joj da stegne moju već uveliko nadignutu kurčinu. Video sam pre toga kako krišom gleda ka mojim farmerkama.

Kad ga je stegla, cela šaka joj je bila ispunjena kurčevim mesom. Sklonio sam joj ruku i rekao: „Dosta je bilo pipanja kurvetino, javi se kad budeš spremna da postaneš jebana drolja”.

Nije prošlo ni dva dana, zove me Mina: „Večeras dolazim da ostvarim svoju fantaziju, mnogo si me napalio u kafiću!”
Spremio sam stan, istuširao se i čekao Minu da je dresiram. Sišao sam ispred ulaza po nju. Došla je u jako kratkom miniću, samodržećim čarapama, uske roze, gore neku belu košuljicu. Očekivala je da je nežno uhvatim za ruku, kao kad smo se upoznali, smeškala se i gledala ka meni. Ja se nisam smeškao, kad mi je prišla, pitao sam je zašto kasni.

Nisam sačekao odgovor, samo sam se prodrao: „Ulazi u nutra kurvo mala!” Ona je bila šokirana, ušla je u ulaz i htela nešto da mi dobaci, u tom trenutku sam joj opalio šamarčinu preko lica. „Večeras si moja ponizna kurva, nemoj da ti reč čujem, fuksetino jedna bezobrazna!” Ona je tiho promrmljala: „Dobrooo…”, i sva crvena od šamarčine i postiđena, ušla je u lift.

Nismo prošli ni prvi sprat, zaustavio sam lift. Uhvatio sam je za glavu i spustio na kolena. Hteo sam da je ponizim od samog starta.

Otkopčao sam šlic, i moja nabrekla kurčina je samo ispala ispred njene face. Video sam kako u neverici gleda u moj kurac, kasnije mi je priznala da je bila uplašena kada je videla koliki je.

Nisam čekao da ga sama puši, već sam joj ga stavio u usta bez pitanja. Počeo sam da joj nabijam kurčinu direktno u grlo, držeći je za glavu sa obe ruke. Ona je nešto mumlala ali se nije previše bunila.

U jednom trenutku sam joj ga stavio celog u usta, na šta je ona počela da se guši i bali. Izvadio sam joj ga iz usta, bila je zadihana, lupio sam joj još jedan šamar i rekao: „Šta je kurvo, nikad nisi pušila kurac u liftu??”

Stigli smo na moj sprat. Uvukao sam kurac u farmerke i rekao: „Izlazi”. Kako je izašla, uhvatio sam je za kosu i tako uveo, tačnije uvukao u stan. Samo sam je bacio na parket moje sobe i rekao: „Skidaj se bre kurvetino, šta si ti mislila, da ću da budem fin i da te molim?”

Bila je preplašena, ali i ludo napaljena. Skinula je štiklice i počela da skida košulju, u tom trenutku sam je opet uhvatio za kosu i gurnuo na radni sto!

Tu sam je presavio, stavio joj ruke iza leđa i vezao ih mojim kaišem. Bez najave sam skinuo svoje farmerke i prislonio glavić na njenu pičku, koja je bila bukvalno mokra!

Pomerio sam njene tange u stranu, i tako naguženu na stolu, počeo da jebem! Kurac je bukvalno skliznuo u njenu pičku i ona ga je celog prihvatila. „Koja si ti kurvetina, mamu ti jebem, ceo kurac možeš da primiš!”, govorio sam, dok su mi jaja lupala o njenu pičku.

Ona je počela da vrišti i rita se kao kobila. Bila je to mešavina užitka i bola. Levom šakom sam joj zapušio usta a desnom uhvatio dobro za kosu i tako je navlačio na kurac. Mislim da se sve treslo koliko sam je silovito jebao. Njoj su noge drhtale od zadovoljstva a pičkica se skupljala, osećao sam kako svršava na mom kurcu.

Počeo sam sa obe šake da je jako šamaram po guzovima, ona se drala od uživanja i bolova. Izvadio sam kurac, i bacio je na krevet pored stola. Ona je bila ošamućena od prethodnog jebanja pa je delovala malo izgubljeno. Svukao sam sve sa nje, dok sam je častio najgorim psovkama koje napaljeni muškarac u tom trenutku može da kaže.

Okrenuo sam je na leđa, tako da joj glava visi sa ivice kreveta. Izvadio sam iz fioke kanap i njime vezao njene obe ruke za šipku od kreveta. Njena glava je bila ispod mojih nogu. „Pogledaj kolika kurčina će ti biti u ustima, kurvetino jedna odvratna.”

Ona me je toliko uplašeno gledala odozdo, tim njenim plavim očima, da je htela da pukne. Nije prošlo ni dve sekunde, sjurio sam joj kurac pravo u grlo.

U meni je proradila životinja, počeo sam da je jebem u usta, kao da jebem u pičku. Ona je krkljala dole i borila se za vazduh, dok sam ja moju tvrdu kurčinu zadržavao u njenim ustima, tako što ga nabijem skroz do kraja, i tu držim 10 sekundi, pa ga izvadim napolje. Njoj su curile ogromne količine bala, jedva je uspela da dođe do vazduha.

Uhvatio sam je za kosu, jednom rukom razmazao bale po njenoj faci i ošamario je par puta, uz povike: „Droljo prljava! Fukso! Kurvo glupa!

Kad sam je izjebao u usta koliko sam hteo, pljunuo sam joj po balavoj faci, vidiš da nisi za bolje!”, drao sam se na nju dok mi je kružila jezikom po guzi i poslušno olizala svaki njen deo.

Kad sam se zasitio svega toga, ustao sam joj sa face i prešao sa druge strane kreveta. Njena pička je bila puna sokova, ko zna koliko se nasvršavala dok sam je onako mučio. Počeo sam da joj ližem pičku sa takvim uživanjem, da sam se divio samom sebi. Tako je bila ukusna, sočna…

Palacao sam jezikom po njenom kliturisu, pljuvao ga, pa ga sisao, prelazio sam jezikom po toj sočnoj pičkici kao da je poslednja.

Čuo sam kako je uzdisala glasno i jecala, počela je da se savija po stomaku, bila je u transu dok su meni usta bila puna njene sočne i glatke pičke.

Malo sam je izdigao i počeo da joj ližem guzu, pljunuo sam po njoj i počeo da stavljam prste. Ona je stenjala ali je rekla: „Neću u guzu, nisam nikad to…”

Ustao sam iznerviran, izvadio iz fioke izolir traku, nabio sam joj njene gaće u usta i zalepio ih u dva kruga! Odvezao sam joj ruke na kratko i okrenuo je da bude nagužena. Opet sam joj vezao ruke, stao iza nje i stavio joj povodac oko vrata. To je bio povodac od mog psa, crna ogrlica i sivi lanac. Ona je nešto mumlala, bila je sva znojava i umazana od pljuvačke.

Prislonio sam moj glavić na ulaz njene guze, koju sam prethodno dobro podmazao pljuvačkom i kremom, i počeo da ulazim polako. Ona je sve više mumlala, a ja sam bio sve dublje u njoj. U jednom trenutku svih 20 cm je bilo u njenoj guzi. Uh, kako joj je bila uska guza, prosto mi je kurac pulsirao u njoj!

Sa zadovoljstvom sam je jebao u guzu tako vezanu, sve jače i jače, jaja su mi lupala o nju, dok sam je vukao za povodac da ispravi glavu. Ona se tresla u talasima i vrištala kroz zapušena usta.

Opet sam je najstrašnije psovao, nazivao najvećom kurvom, govorio joj: „Ovo si želela, mamu ti jebem! Evo ti droljo, naprimaj se kurca sad!”

U jednom trenutku sam izvadio kurac iz guze i bez najave joj sjurio u vlažnu pičku! Toliko sam je silovito jebao da su počela jaja da me bole.

Primetio sam kako se njeni sokovi iz picke slivaju noz njene butine. Znao sam da sam je svojski izjebao. Izvadio sam kurac, odvezao je, otpušio usta. Ona je jedva došla do vazduha, prislonio sam joj moju facu do njene i govorio: „Znaš koja si ti drolja, ona najprljavija, ni jedna ti nije ravna”. Video sam joj u očima koliko je to pali. Naredio sam joj: „Liži mi jaja!”

Bila je na kolenima i tako dobro mi lizala jaja da sam hteo da poludim od zadovoljstva. Pljunula je na njih pa ih opet lizala cela, svaki delić. Ja sam drkao kurčinu na kojoj su se ocrtavale vene od silnog jebanja ove prljave kurve.

Kad sam bio blizu svršavanja, uzeo sam sa radnog stola čašu za martini i počeo da je punim spermom, uz preglasno urlanje i stenjanje. Svršavao sam kao konj! „Aaaaa, uhhh, evo ti sperma, mamu ti jebem, kuurvoo!!” Napunio sam više od pola čaše gustom i toplom spermom. Namerno ga danima pre ovoga nisam drkao, da bi bila tako gusta i da bi je bilo ovoliko.

Uhvatio sam je za kosu jednom rukom, rekao joj: „Zini fukso mala da te nahranim spermom kako si želela”, dok sam u drugoj ruci držao cčašu punu belog koktela od sperme. Ona je ispalzila svoj sočan jezik i sperma se slivala po njemu, i dalje u usta. Sve sam joj sipao u usta i naredio da proguta. Ona je bila toliko napaljena da je sve progutala bez pogovora. Dao sam joj da oliže i čašu,  neću jedna kap da ostane. Probudio sam u njoj pravu jednu malu drolju, poslušnu i spremnu na sve, baš kako je sebe zamišljala u fantazijama. Kad sam dobro iscedio kurac, poslao sam je u kupatilo da se istušira.

Posle se vratila, legla pored mene, spustila mi glavu na grudi, i tako spokojno zaspala, kao da prede…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

DOBRA PRICA

1
0
Would love your thoughts, please comment.x