Moja Tanja je seksi konobarica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Događaj se odvija u velikoj sali eskluzivnog hotela. Pripremljen je za parove koji su spremni da se upuste unove erotske izazove. Učesnici su bračni parovi. Muškarci ne smeju da budu mlađi od 40 godina. Supruge moraju imati najmanje 30 godina.

Protokol događaja je jednostavan. Supruge poslužuju večeru muškarcima. Muževi sede za dugačkim stololom. Po trojica sa svake strane. Dame nose perike. Sve nose isti model. Kratka kosa. Paž frizura. Ala Crazy Horse. Crna, plava, riđokosa, brineta. Svaka po svom izboru. Sve supruge nose i venecijanske maske.

Supruge služe muškarce obućene u erotske uniforme. Boja, model, broj detalja na dami i sve ostalo je slobodan izbor učesnica.

Dame izlaze pred muževe po dve zajedno. Poslužuju muževe u paru. Cilj je da se svakoj dami ostavi dovoljno vremena i prostora da može da se prikaže. Svom suprugu i ostalim muškarcima za stolom. A još i više da muškarci imaju dovoljno vremena da svaku pojedinačno posmatraju i procenjuju.

U događaju učestvuje 6 parova. Ja sam sa suprugom jedan od šest parova koji učestvuje u večerašnjem događaju. Zovem se Milan. Učestvujem sa suprugom, Tanjom. Ovo nam je prvi put. Naši prijatelji su Miki i Danila. Njima je treći put. Svaki par ima broj. Nosi ga supruga u svakom oblačenju. I u svakom izlasku. Muževi nemaju brojeve. Niko od nas ne zna koja je čija ženica. Uzbudljivo, tajnovito. Slobodni smo da svaku komentarišemo. Jedna je moja. Niko ne zna koja. Ni ja neznam koja je čija. Biće uzbuđenja.

Ja imam 44 godine. Moja Tanja 32. Ženica mi odlično izgleda. Lutkica je pravi avion. Sve je na njoj prefinjeno. Seksipilno i elegantno. Mnogo je izazovna moja mala kad odluči da me zavodi. Supruga mi je prelepa mlada žena. Ima rafiniranost. Dobila sigurnost. Naučila da uživa u sebi. Zna kako da voli muža. Zna da uživa u njegovim željama. Sigurna u njegovu i svoju ljubav.

Muškarci iščekuju… ženice su uzbuđene

Pijemo aperative. Upoznajmo se međusobno. Razmenjujemo kurtoazne reči. Ne priča se još ništa o samom događaju. Svi čekamo uzbuđeni. Čekamo da nam ženica izađe. Da pratimo reakciju ostalih. Da čujemo komentare. Da uživamo u lepim komplimentima i još više u bezobraznim pohvalama. Odavno nisam bio toliko uzbuđen. Slušaću kako drugi muškarci komentarišu moju ženicu. Kako je procenjuju. Kako se pale na nju. Možda čujem čak i njihove želje. Šta bi joj radili da je njihova.

Supruge doteruju šminku. Zatežu odeću. Spremne su da krenu. U prvom obilasaku idu sve zajedno. Šest seksipilnih dama je spremno da izađe pred nas. Sve su provokativno obučene. Ili još lepše, sve su provokativno razgolićene. Evo ih. Mi smo prividno mirno. Gutamo pljuvačku u očekivanju. Dame ustreptale od sukobljenih osećanja. Večini je prvi put. Pokušavaju da budu smirene. Trude se da izgledaju bezbrižno. Žele da nam pokažu da uživaju. I mi želimo da uživaju dok nas služe i dok nam se prikazuju. Želimo da nam njihovo uzbuđuje podgreva maštu. Želimo da trepere dok ih gutamo očima. Želimo da osećaju kako ih opipavamo pogledima.

madam

Kakav divan prizor. Mnogo sam zadovoljan sam što učestvujemo. Ženice izgledaju tako dobro. Nastupaju sigurno. Drže se zajedno. Šest lepih zena. Idu kao jedna. Siguran sam da smo svi zinuli. A koga to briga. Ono što je važno je tu ispred nas. Naše supurge. Za nas. Svi smo se uzbudili. Svako traži svoju ženicu. Još ne možemo da ih izdvojimo. Kreću se kao grupa. Instiktivno se drže zajedno. Kreću se kao talas. Ponovo gutamo pljuvačku. Ovog puta pod utiskom onoga što gledamo. Muk i muško disanje. Damama odzvanjaju štikle.

Obišle su uvodni krug. Izlaze iz sale. Kod supruga pred izlazak preovladava nervoza i strah. Koja će de vodi? Danila je već učestvovala nekoliko puta. Ide Danila prva. Ostale kreću za njom. Kako da hodamo – misle dame. Gde da gledamo – pitaju se. Šta je veči stid. Gledati u svoga? Gledati u ostale? Prvih pet koraka. I odmah je lakše. Uklapaju se dame u atmosferu. Procenjuju utisak koji ostavljaju. Po reakciji muževa, izgleda da je i grupni efekat dobar. Vide ushićenje na muškarcima. Raste im snaga i samopouzdanje. Počinju da shvataju da one vode igru. Da one drže muževe pod kontrolom.

Sve su zgodne. Miki i Petar kao su dobro birali. Sve ženice su približne visine. I približnih godina. Tanja je odabrala crnu periku. Zna da me pali kad mi se prikazuje kao crnka. Danila je plavuša. Još jedna je crnka i još dve plavuše. Šesta je riđokosa. Ne znamo šta je ispod perika. Ja prepoznajem moju Tanju i Danilu. Miki i Petar znaju sve. Upoznali ih na probi. Već imaju prednost. Moram da saznam koja je Petrova ženica. Da znam kako da komentarišem. Muškarci po trojica sa svake strane stola. Ja sam u sredini sa desne strane. Sa jedne strane Miki, sa druge je Petar.

Dame su se ohrabrile posle prvog kruga. Adrenalin straha menja se u adrenalin izazova. Koje dve idu prve? Izvlače se karte. Plavuša i riđokosa prve nastupaju. Poslužuju predjelo. Svaka dama nosi jednom muškarcu. Idu sa desna u levo. Poslužuju prvu dvojicu. Riđokosa i plavuša moraju da obiđu ceo krug da stignu do muškaraca koje poslužuju. Od ulaza do stola ima oko 6 metara praznog prostora. Tu se prikazuju. Spreda dolazeći, otpozadi odlazeći.

Plavuša i riđokosa… Čije li su ove dve ženice?

Tanja nosi broj 3. Danila je broj 4. Moguće je da je Petrova broj 2 po našem rasporedu sedenja. Trudiću se da to provalim. Značajno je da znam kako da je komentarišem pred Petrom. Prve izlaze riđokosa i plavuša. Vidi se da su uzbuđene. Riđokosa poslužuje Mikija. Plavuša nosi posluženje meni. Mislim da je plavuša zgodnija. Ili je više moj tip. Crne oči. Verovatno da je crnka. Miki bezobrazno gleda riđokosu dok ga poslužuje. On zna ko je riđokosa i čija je? Zna on i čija je plavuša koja mene služi. Ako ne provalim sam, moraću da ga pitam. Mislim da je Miki namestio da riđokosa služi baš njega. Taj uvek ima planove za razmenu ženica. A možda je Petar namestio da mene služi plavuša? Njegova ženica?

venecijanska maska

Ja pratim plavušu. Lepa usta. Lep struk. Guzu ćemo da gledamo u odlasku. Zahvaljujem joj se uz ohrabrujući osmeh. Pokazujem joj osmehom i klimanjem glave da je dobra. Ona mi se zahvalno smeši. Još se nije oslobodila. Odlaze. Prvo plavuša pa riđokosa. Mislim da sam u pravu. Zgodnija je plavuša. Guza joj višlje stoji. Riđokosa jeste bezobraznija. Bolje meša guzom. Miki, vidim, već poskakuje na stolici. „Vidi ovu moju kako meša guzom”, kaže meni. „Nije bre tvoja”, kažem mu ja. „Samo te poslužuje. Ima da bude moja”, odgovara mi. Pali me kako vrti to jebozovno dupe.

Ja pratim plavušu. Okrećem se ka Petru. Sad ću da ga isprobam. „Što je ova plavuša zgodna”, kažem mu. „Kakva usta. Kakva guza. Jedan od nas sa njom uživa.” Petar se smeje. „Jeste zgodna”, odgovara mi. „Taj srećnik bogami uživa”, nastavlja moj komšija da se smeje. Ja ga i dalje provociram. „Lepa je sa obe strane, spreda i od pozadi.” Petar čini mi se uživa u mom interesovanju za plavušu koja me služi. Kao da je dasa ponosan. Skoro sam siguran da je plavuša njegova.

Moja lepa Tanja služi Petra

Tanja je prva u drugoj dvojci. Znači da će moja ženica da poslužuje Petra. On mangup zna da je ova izazovna crnka koja ga služi moja ženica. Sad će komšija da mi vrati komplimete. Uzbuđujem se dok gledam moju lepu ženicu kako ide da poslužuje drugog muškarca. Znam da je mnogo uzbuđene. I ja sam. Mnogo lepo mi lutkica izgleda u toj kratkoj plisiranoj suknjici. Baš je lepa i izazovna. Gore majica bez rukava. Vrlo seksepilno. Ni malo vulgarno. Lepo hoda. Još je vidim stegnuta. Baš da čujem Mikijev komentar. Taj neće da oćuti. „Bogami Milane dobra ti je Tanja”, govori mi. Vidi kako je frajeri gutaju. Vidi kako se komšija sa strane pali na tvoju malu. „Da, da Petar. On je mangup i tražio da ga tvoja ženica služi. A i ja sam se druže već popalio na tvoju lutkicu.” „Pa popalio si se i na riđokosu”, odgovaram mu. Prijaju mi Mikijevi komentari. Laska mi što je Petar tražio da ga moja ženica služi. „Jesam”, odgovara mi Miki na komentar. „Ali tvoja Tanja mi je interesantnija. Pali me jer je tvoja.” Ima pravo mangup. I mene pali njegova Danila. I što je jebozovna i što je njegova.

Tanja prilazi Petru. Naginje se taman koliko treba da pokaže sisiće. „Izvolite gospodine.” Petar je tiho ohrabruje. „Opusti se lepotice. Mnogo si ti zgodna devojčica. Svima se sviđaš. Vidi kako te muškarci gledaju.” Izgleda da Petrove reči pozitivno deluju na moju ženicu. Vidim da mu se i nasmejala. Odlazi sigurnim korakom. I ona lepo meša guzom. Mnogo seksipilno ali nimalo vulgarno.

Zgodne su obe… i moja i tvoja

Petar se okreće meni. „I ova crnka ima šta da pokaže. Sve na njoj valja. Usta, sisići guza. Jedan od nas i sa ovom uživa. Da mi je znati koji pa du mu pohvalim ženicu.” Sad se ja zadovoljno smejem. „I te kako uživa. Samo da znate koliko.” Oboje se smejemo. Petar nastavlja. „Vidim da ste pogodili da je plavuša moja. Ja naravno znam da je crnka vaša. Nema potrebe da to krijemo.” „Drago mi je da vam se moja supruga dopada”, nastavlja da mi govori. „I hvala što šte je ohrabrili. Vidim da joj je prijalo. Išla je mnogo izazovnije u povretku posle vašeg ohrabrenja.” Moj je red da govorim. „I meni je drago što vam se moja ženica dopada”, govorim Petru. „Čuo sam da ste joj rekli da je zgodna. Vidim da se nasmejala. Znači simpatije postoje.” „Izgleda da postoje”, kaže Petar. „Meni se sviđa vaša supruga, a vidim i da vi lepo reagujete na moju. Ako dame budu saglasne možda i da se družimo učetvoro i da uživamo.” „Pola smo se dogovorili”, odgovaram mu uz osmeh. „Još da čujemo šta kaže važnija polovina. Da vidimo kako nas dvojicu dame procenjuju.”

Miki sprema razmenu

Danila izlazi u trećoj grupi. Danas je plavuša. Lepo joj stoji. Glavni su joj atribut grudi. Mami i njen naivni izraz lica toliko suprotan bogatom i bezobrazno otkrivenom telu. Grudi joj vibriraju sa svakim korakom. Bradavice na granici da iskoče iz zategnute bluze.

tangice i minić

Miki mi šapuće. „Vidi Macu kako je jebozovna. Uživa da pali muškarce kad ja gledam. Kladim se da je već sva vlažna. Zna da mi se digao čim je izašla.” I stvarno Danila se najslobodnije ponaša. Poslužuje svog gosta uz bezobrazni osmeh. Pogleda svakog muškaraca. Samo ne gleda Mikija. Valjda da ga više pali. Kolega preko puta nas joj dobacuje. „Svaka čast devojčice. Kakve sisice. Što bih voleo da se menjam sa tvojim mužem.” Ja gurnem Mikija. „Ovaj bi razmenu”, govorim Mikiju. „Napalio se dasa na Maciine sise. Je li taj gazda riđokosoj?”, Miki klima glavom. „Taj je.” „Eto ti prilike”, govorim mu. „Dobićeš ti danas ono riđokoso dupence.” Nastavljam da ga palim. „Čini mi se i da ti je bacila pogled odlazeći. Potrudi se da šarmiraš riđokosu u sledečem izlasku.” Ja ću da šapnem Danili da se potrudi oko riđokosinog muža. Moram da smislim kako da je nagovorim.

Muškarci postaju bezobrazni

Muškarci već slobodno komentarišu. Komentariše se po brojevima. Riđokosa je broj jedan. Petrova plavuša je broj 2. Tanja je broj 3. Druga plavuša je broj 5. Danila je broj 4. Druga crnka je broj 6.

Nema lošeg komentara. Danilu svi hvale kako je jebozovna. Svi bi da se poigraju sa Danilinim rasnim sisicama. Riđokosu komentarišu kako dobro meša guzom. Svi bi da joj pljesnu to nevaljalo dupence. To je ono što mangupi kažu. Verovatno su im misle mnogo bezobraznije. Za Tanju i Petrovu plavušu slični komentari. Uzbuđuje muškarce damski izgled i dostojanstveno držanje. Pale ih usta, sisići i guza. Komentari su u stilu „šta bih ovoj radio, što bih sa ovom uživao”. Znamo i Petar i ja da bi mangupi mnogo više da rade sa našim ženicama. I mnogo bezobraznije. Mogu da pomislim šta bi rekli za crnku broj tri. Za moju Tanju. Ono što mangupi stvarno misle o mojoj ženici više je verovatno u stilu: „kako li ova lepotica puši sa tim lepim ustima?” Za plavušu broj 2. Za Petrovu ženicu. Mislim da većina razmišlja kako bi joj ga stavio od pozadi. Ne krivim ih. I ja mislim isto. I za broj 2 i za broj 3.

Dame se povukle na kratak predah. Na prebiranje utisaka. Osećaju olakšanje. Led je razbijen. Ništa neprijatno se nije desilo. Počinju komentari. Hvale jedne druge međusobno. Kako je svaka ostavila dobar utisak. Kako ih muškarci gutaju očima. Prigušeno se kikoću. Napetost je prošla. Sve je slobodnije.

devojka pod maskom

Sve zajedno izlaze da pokupe tanjire. Svaka kupi posuđe kod muškarca koga je posluživala. Riđokosa prilazi Mikiju. „Mnogo se dopadate mom prijatelju”, krećem u pomoć svom drugu. „Kaže da ste najzgodnija i najseksepilnija.” Njen dasa preko puta nas uživa u komplimentima koje delim njegovoj supruzi u Mikijevo ime. „Želi moj drug da vas upozna”, nastavljam ja da muvam riđokosu. Riđokosa odmerava Mikija. „Vidim i ja da mu se sviđam”, smeje mu se bezobrazno. „Možda se i vidimo. Ali samo u paru. Zavisi kako odluči moj gazda. Ako mu se dopadne gospođa vašeg prijatelja.” „Milane, moraš da nagovoriš Danilu da smota ovog njenog”, moli me Miki. „Ti znaš da je na lep način izazoveš. Znaš da zbog mog kurvarluka Danila neće da me sluša.” „Ne brini druže”, odgovaram. Tvoja je riđokosa večeras.

Baš me pali Petrova ženica

Petrova plavuša prilazi meni. „Da li je slobodno gospodine? Uskoro vam stiže glavno jelo. Da li želite da ja nastavim da vas poslužujem? Možete i da promenite poslugu ako niste zadovoljni damom ili uslugom.” Osmeh na licu i govor tela pokazuje da joj je prijatno da me služi. Ja prihvatam igru. „Zadovoljan sam poslugom, a veoma sam zadovoljan vašim izgledom i vašim ponašanjem”, odgovaram plavuši. „Biću veoma srećan da ostanate moja asistenkinja do kraja večere.” „Vi zapovedate gospodine”, smeje se simpatično plavuša. „Sve do kraja večere ja sa mtu za vas da vas služim.” „Drago mi je da ja zapovedam”, smejem se i ja. „Trudiću se da moje zapovesti budu obostrano prijatne.” Daje mi osmeh i kao slučajno se okreće Petru. „Komšija ti je šarmer, ljubavi moja. I po malo je bezorazan.” „Mnogo mu se sviđaš”, smeje joj se Petar. „Zato je bezobrazan.” „To sam primetila”, smeje se plavuša. „I da mu se sviđam i da je bezobrazan. A koliko vidim i tebi se sviđa ova crnka što te služi.” „Sviđa mi se crnka, lutko”, odgovara Petar ženici. „Uzbuđuje me Dejanova ženica.” „Opa mangupi”, smeje se zgodna plkavuša. „Nevaljalci ne gube vreme.”

I Petar se pali na moju Tanju

Sad je Tanjin red. Prilazi Petru. „Lepotice, da znaš da si mi zamađijala komšiju”, govorim joj dok nam prilazi. „Petar samo priča o tebi.” Čula me je moja lutkica. Pokazuje osmehom da joj kompliment prija. Obraća se moja mala Petru. „Gospodine, da li je slobodno i da li ste zadovoljni uslugom?” I ona mora da izgovori one iste reči. „Znate da pravila dozvoljavaju promene posluge posle svakog serviranja.” „Ne pada mi na pamet lepotice da vas menjam. Takvu zgodnu devojčicu. Uživam da me vi služite. I vaš muž uživa u mojoj ženici. Nećemo vas menjati do kraja večere. A rešili smo nas dvojica da vas ne menjamo ni kad se večera završi. Slažete li se Milane? Ovo da ne menjamo ništa ni posle večere.” „Zvuči interesantno”, odgovaram ja. „Ništa ne menjamo. Nastavljamo u istoj kombinaciji. Ti sa mojom crnkom, a ja sa tvojom plavušom.” Popalio me predlog. Preduhitrio me Petar. „Baš sam se spremio da unesem element razmene.” „Gospoda su bezobraznici”, odgovara Tanja. Vidim da se popalila na Petrove reči. Stoji između nas dvojice i sluša kako joj Petar pred mužem govori da hoće da je ima posle večere. „Znate da je posluga plaćena samo za večeru.” Odmah se snašla moja pametna ženica. Sve posle se posebno plaća. Smeje se i odlazi. Sad nas već bezobrazno gleda preko ramena dok odlazi.

pogled preko ramena

Ja sam se skroz popalio. Ovo sa plaćanjem je mnogo dobro. Kako mi je bezobrazna devojčica. Mnogo sam ponosan na nju. Okrećem se Petru. „Mnogo su nam zgodne ženice.” „I mnogo bezobrazne”, odgovara Petar. „Ovo sa posebnim plaćanjem je baš provokativno. Odlična kombinacija zar ne?”

Danila je mnogo bezobrazna

Izlazi Danila. Ona servira sa druge strane stola. Ipak prolazi pored nas. Da prekontroliše Mikija. Njega se mora kontrolisati. „Molim te smotaj onog tvoga što mu serviraš”, šapućem joj dok prolazi pored mene. „Kladili smo se. Miki kaže da nećeš a ja kažem da hoćeš.” „Šta kaže, da ne mogu?”, ljuti se Danila. Prima to kao uvredu. Na to sam i računao. „Me ne”, odgovaram. „Naravno da možeš. Nego kaže da nećeš hteti. Ja se kladio da ćeš hteti da pališ komšiju preko puta. Da Miki i ja uživamo dok gledamo kako balavi na tebe.” „Sad ćeš da vidiš”, smeje se Danila. „Ima obojici da vam se digne kad vidite šta mu radim.” Diže nam salvete sa krila da proveri trenutno stanje. „Vama su se već digli samo dok pričam”, smeje se zadovoljno Mikijeva Danila. „Šta će tek biti kad dasu napalim.” Meni se ustvari digao na Petrovu plavušu i na njegove komentare za moju Tanju. Ali neću da kvarim Danili. U drugoj prilici digao bi mi se i na njeno muvanje komšije preko puta.

I stvarno ga Danila muva. Stavila mu sise pod nos. Stavlja mu salvetu u krilo. Mogu da zamislim da mu ga je dobro opipala. Nisam to spomenuo. Danila neće da se petlja ako nema isti ili veći od Mikijevog. To znam iz ličnog iskustva. Naš komšija menja boje. Danila se semeje. Gleda u nas. „Šta kažete vas dvojica?”, govori nam pogledom. „Kako sam ga popalila? Ja sam najbolja riba ovde.” Po njenoj reakciji rekao bih da je komšija pristojno obdaren. Čim je Danila zadovoljna. Neće devojčica ni da priča za manje od 20 santimetara. A voli nevaljalica i dobru debljinu. Znam i to iz iskustva.  Miki čeka pravi momenat da predloži komšiji razmenu. „Hvala ti druže”, govori meni. Stvarno znaš kako da zaintrigiraš moju Danilu.

Uniforme

Glavno jelo dame poslužuju obučene u iste uniforme. Seksi konobarice. Kratke uske keceljice. Samo sa prednje strane. Otpozadi ništa. Samo gaćice. Malo čipke na grudima. Podvezice na nozi. Kapice na glavi. Sve i dalje nose maske preko očiju. Crne visoke štikle. Sad ćemo dobro da ih odmerimo.

I dame koriste predah da razmene iskustva. Šale se između sebe. Komentarišu reakcije muškaraca. Sve su više zadovoljne. Erotski naboj muškaraca ne ostavlja ni njih ravnodušnim. Još ne odaju koji je čiji muž. Ipak počinje da se naslućuje. Nekako počinju da se koncentrišu na muškarca koga poslužuju. Uspostavlja se erotska veza između muškarca koji je služen i dame koja ga služi. A to je i najvažniji cilj ovoga događaja.

Ženice imaju plan

Tanja i Petrova plavuša dosta slobodno međusobno pričaju. Znaju i njih dve da je plavuša Petrova a da je Tanja moja. Vide i da smo se obojica ozbiljno zagrejali. „Smeta li ti što reagujem na koketiranje tvog muža?”, pita Tanja plavušu. „Ni slučajno”, odgovara plavuša. „Primam kao kompliment ako ti se moj Petar sviđa. Samo nastavi”, ohrabruje Tanju Petrova ženica. „I ja uživam u koketeriji sa tvojim mužem. Sad kad izađemo biće još burnije. Nije nemoguće da ti Petar zavuče ruku pod kecelju. To se od njega može očekivati. Mangup je moj muž. A vidim da se popalio na tvoje dupence. Možeš li da ga malo ohrabriš?” „Mislim da tvog muža ne treba hrabriti. Videće on sam da se uzbuđujem.” „Ha, ha, ha”, smeje se Petrova plavuša. „Ne treba ga hrabriti. Previše je on bezobrazan. Laska mi da znaš što moj dasa uzbuđuje takvu ribu kao ti.” „Hvala”, smeje se moja Tanja zadovoljno. Prijaju joj plavušini komplimenti. „Samo da znaš nije ni moj mirniji. I on voli guzu. Nemoj da se iznenadiš ako mu osetiš ruku ispod keceljice. Vidim da mu se dopadaš.”

pipanje po kurcu

„Da ne zaboravim, oni bezobraznici već prave planove za posle večere. Tvoj Petar mi je to već nabacio. Hoćeš li da čuješ šta sam mu odgovorila? Malo je bezobrazno, a mnogo je provakativno.” „Kaži molim te”, ohrabruje Tanju plavuša. „ Što volim ako je povokativno.” „Rekla sam im da se sve posle večere posebno plaća.” „Svaka ti čast”, oduševljava se plavuša Tanjinom inicijativom. „Što si se dobro setila. Ima da plaćaju. Što je dobro. Igramo na to kartu. Što će da se popale ako ubacimo lovu u igru. Uh, sad jedva čekam da izađemo. Šteta što ne izlazimo zajedno. Ja idem prva da ih pripremim. Ti prati reakciju i nastavi da ih pališ.”

Ni Petar ni ja ne spavamo

Lepo su to njih dve smislile. Ali ni nas dvojica ne spavamo. „Slušaj Petre”, kažem ja. „Smem li da budem bezobrazn?” „Šta si smislio?”, odgovara mi pitanjem. „Nećeš se uvrediti ako ti pomilujem ženicu po guzi? I da joj stavim 200 evrića u gaćice? Da joj pokažem koliko me uzbuđuje. Da nisam preterao?” „Me ne, nikako”, oduševljen je Petar. „Odlična ideja. Što će moja mala da se iznenadi kad vidi da si joj stavio evriće u gaćice. Ima da odlepi. Mala mi je bezobrazna moraš da znaš”, smeje se zadovoljno Patar. „Onda tako”, nastavlja mangup da odobrava naš plan. „Ti moju lutkicu za guzu, ja tvoju ženicu za guzu. Svakoj po 200 evrića. Da se malo devojčice zagreju. Evrići su uvek stimulativni, Po 200 za početak. Posle ćemo da dižemo ulog.” „Uh što je dobro”, pratim ja sad njega. „Već sam se napalio druže.” „I ja sam”, smeje se Petar. „Budi mi se dasa u pantalonama.” „Ima i na šta”, odgovaram. „Izazovne su nam ženice. Mnogo me pali tvoja plavuša druže. Moram da ti to kažem. Odavno se nisam toliko palio ni na jednu drugu devojčicu osim moje Tanje.” „Ćuti druže, skroz mi se digao”, smeje se Petar. „Samo mislim o tvojoj Tanji. Od kako je ušla na probu mislim na to lepo dupence.”

Razvratni Miki i jebozovna riđokosa

Izlaze riđokosa i Petrova plavuša. Prva je riđokosa. Nose glavno jelo. Lepo hodaju. Riđokosa bezobrazno gleda u Mikija. Mnogo je pali Mikijev bezobrazluk. „Gospodine stiže vam glavno jelo. Ja sam već bila nevaljala pa sam probala iz vašeg tanjira. Nadam se da se ne ljutite. Vrlo je ukusno.” „Ne ljutim se, ali hoću lutko da mi ovde ispred mene pripremiš sve na tanjiru. Iseckaj mi meso. Prvi zalogaj hoću iz tvoje ruke.” „Naravno gospodine”, odgovara riđokosa. Voli mala bezobrazne frajere. Od Mikija nema goreg… ili boljeg. Zavisi ko procenjuje. „Odmah krećem. Pomerite se molim vas da mogu da priđem.” Miki samo raširi noge. „Evo mala ima dovoljno mesta. Uvuci tvoju lepu guzu među moje noge.” Ovo riđokosa nije očekivala. Nije očekivala ali se brzo snašla. Uvlači se Mikiju među noge. Secka po tanjiru. Okrenula guzu prema Mikijevom kurcu. Otvorila mu rupice za njegove ruke. Miki joj zavlači obe ruke pod keceljicu. Rekao bih da su mu prsti u pičiću. Sa dve ruke je pod keceljom.

drkanje pičkice

Vrlo je verovatno da mu prsti nisu samo u pičiću. Ne vidim joj izraz lica. Licem je prema mužu. Ovaj sve vidi. Po njegovom izrazu rekao bih da se napalio. Da ga pali što mu Miki obrađuje ženicin pičić a verovatno i guzu tu za stolom pred svima. I što dasa vidi kako mu ženica uživa u Mikijevim rukama.

Petrova plavuša… drugi put

Koliko god da je scena interesantna riđokosina akcija mi smeta da pratim Petrovu plavušu kako prilazi. A ima šta da se gleda. Plavuša ide da me služi. Oprema konobarice je mnogo seksipilna. Mnogo joj dobro stoji. Da mi se nije digao na priču, sad bi mi se digao sigurno. „Da li je gospodin spreman za glavno jelo?” Vidi joj se u glasu da je pod lepom tenzijom. „Biću slobodna da vam serviram.” Naginje se napred. Gledam joj u sisiće. Lepe čvrste jabučice. Bradavice, nabubrene. Iskaču ispod čipke. Uzbuđena je Petrova plavušica što mi tako izazovno razgolićena prilzi da me služi. Pred svojim uzbuđenim mužem pored mene. „Ne odgovarate mi gospodine”, nastavlja plavuša. „Možda nešto nije u redu? Možda niste zadovoljni? Možda vam ne odgovara jelo? Ili niste zadovoljni poslugom?” Namerno ćutim. Forsiram je da vodi akciju. „Šta je najbolje od ovoga što mi servirate?”, pitam napokon. „Hoću da mi vi predložite.” „Nisam sigurna gospodine. Možda nam se ukusi ne podudaraju.”

Prsti su mi u njenom pičiću

Ja spuštam ruku sa stola. Krećem joj polako uz nogu. Otpozadi joj milujem butinu. Drhtajem tela pokazuje da mi oseća ruku. Osmehom mi pokazuje da joj moja ruka između nogu prija. Idem sve do gaćica. Čujem joj tihe uzdahe. Čuje ih i Petar. Zna i on da mi ruka u njenim gaćicama. „Verujem vašem ukusu”, govorim joj. „Takva zgodna dama ima sigurno prefinjen ukus.” Uvlačim joj ruku ispod gaćica. Prevlaćim prstom preko pičkice. Plavuša neprimetno razmiče noge. Otvara pičkicu za moje prste. Pokazuje mi da je moja ruka na pravom mestu. Lepo je natopljena. „Gospodine, teško je raditi u ovakvim uslovima”, govori meni. Glas joj tek malo podrhtava. „Posluga mora da vas zadovolji. Sa vašim ponašanjem to nije ni malo lako.” „Već si me zadovoljila lutkice”, odgovaram joj. „I ja sam vrlo uzbuđen. Kurac mi stoji tvrd i veliki. Stvarno me odavno ni jedna cura nije toliko napalila osim moje Tanje. Siguran sam da se i Petru stoji kao i meni dok gleda kako mu ženica prede sa mojim prstima u pičkici. „Još samo da mi kažeš šta je tvoj izbor jela”, obraćam se napaljen hrapavim glasom plavuši. Ne vadim joj prste iz vlažne pičkice.

fingering

„Dobro gospodine. Kad insistirate.” Glas joj podrhtava od uzbuđenja. Baca poglede prema mužu. Traži odobrenje da sme da uživa. „Ima samo jedan način da vam pomognem u izboru jela”, nastavlja Petrova ženica da se obraća meni. „Moram ja da probam po malo od svakog parčeta. Smem li?” „Naravno da smeš. To je pravi način da napraviš izbor za mene.” Stavlja prst u moj tanjir. Ja nastavljam da joj prstima ispitujem pičić. Plavuša umače svoj prst u preliv. Prinosi prst ustima. Prima svoj prst u napućena usta. Polako, pa sve dublje. „Mmmm, ovo nije loše”, odobrava zadovoljno. Da li joj se sviđa ukus u ustima ili osećaj u pičkici, nije lako pogoditi. Najverovatnije i jedno i drugo. „Možda gospodin želi ovo?” Taj prstić u ustima me je ozbiljno zagrejao. Ne vadim joj ruku iz gaćica. Petar gleda šta mu ženica radi. „Šta kažeš?”, obraća se meni. „Pali li te moja ženica?” „Bogami mene je dobro napalila”, ja odgovaram njegovoj ženici. „Moraš lutko da probaš i ostala jela da bi mogla da odlučiš.” „Tako je”, odgovara nam ona obojici, „sad ću da probam ovo drugo”. Ovog puta oblizuje prst. „Mmmmm, ovo je možda bolje. Moram da proverim.” Vraća se na prvo. Prst joj klizi u usta. Moj prst joj ulazi u još dublje u pičkicu. „Čini mi se ipak da je ovo prvo prava stvar za vas gospodine. Ili me je vaša ruka pomela u ispravnoj odluci?” Gleda u svog muža dok mi to govori. „Najbolje je zato da vi probate.” Umače prst u preliv. Prinosi mi ga ustima. „Probajte.” Oblizujem joj prst. Mojom rukom joj mazim pičkicu.

„Po vašoj reakciji čini mi se da se i vama ovaj sos više sviđa”, zaključuje moja izazovna domaćica. Ja naravno ni ne osećam ukus sosa. Mislim da osećam ukus njene vlažne pičkice.

Zaslužuje Petrova ženica više od 200 evrića

Predomislio sam se. Neću da joj stavljam pare u gaćice. Hoću da svi vide da je dobila lovu. Stavljam joj evre u podvezicu na nozi. A predomislio sam se i uvezi broja evrića. Stavljam joj 500. Kako sam se napalio, sigurno bih stavio i više da imam u ruci. Gleda plavušica šta sam joj to radio sa podvezicom. „Petsto evrića”, konstatuje. „Gospodin je vrlo galantan. Drago mi je što vam se toliko sviđam.” Odlazi. Meša dupencetom. Baca poglede preko ramena. Jedan meni. Pa jedan njenom Petru. Vadi trijumfalno iz podvezice 500 evra. Uz osmeh ih pokazuje Petru. „Opa Milane. Moja te ženica dobro napalila”, smeje se moj razvratni pajtaš. „Petsto evra. Svaka čast druže. Povećali smo ulog. Zabava postaje sve lepša.”

seksi veš

Što mi je jebozovna ženica

Izlazi i moja Tanja. Viidi se da je majstor. Poslužavnik u desnoj ruci. Visoko iznad glave. Hoda elegantno kao da u ruci ne drži ništa. Dignuta ruka podiže joj to malo keceljice što ima sa prednje strane. Vire crne gaćice. Kako je izazovna. Okrećem se Petru. „Šta kažeš druže? Kakva mi je ženica? Pali li te ova devojčica što ti nosi posluženje?” Petar ne skida oči sa moje ženice. Odgovor ne može biti jasniji. „Mmmmmm druže. Skroz mi se digao na tvoju lutkicu. Još dok mi prilazi. Samo da se ne obrukam kad joj zavučem ruku između nogica.” „Nikako prijatelju”, smejem se na njegove bezobrazne komplimente. „Tek smo krenuli. Ima moja lutkica još mnogo aduta za tebe kad vidi da te pali.”

Tanja mu prilazi. „Gospodine stiže vam jelo. Ima suviše malo mesta moraću da improvazujem.” Spušta poslužavnik preko Petrovog ramena. Struk joj na njegovom ramenu. Sisići mu pred očima. Razmešta hranu sa dve ruke po tanjiru. Petar joj sigurno oseća sisiće. Tanja radi polako u tanjiru rukama. Po leđima radi mu sisićima. „Kako vam se sviđa usluga gospodine”, pita ga. „Usluga je izvanredna”, uzbuđeno odgovara Petar. „Teško mi je da se skoncentrišem na jelo. Dekoncentriše me posluga. Previše me uzbuđujete.” Vidim da joj kreće rukom pod suknjicu. Sad joj opipava dupence. U Tanjinom uzdahu iznenađenje. I Petar i ja prepoznajemo kako iz nje probija skriveno zadovoljstvo.

Uživa mi ženica… Petar joj miluje pičić

Oseća Petrovu ruku moja ženica ruku kako joj od pozadi kreće ka pičkici. Hoće da vidi mangup da li je vlažna. Pratim Tanjinu reakciju. Ona baca pogled ka meni. Vidim joj izmešana osećanja. Stid i uzbuđenje. Ja joj dajem ohrabrujući osmeh. Srećna je moja mala što me scena uzbuđuje. Petar joj rukum sigurno u pičkici. Znam da u ruci ima spremnih 500 evra. Stavlja dasa Tanji evre u gaćice. Ruka mu puna njenih sokova. Prst mu bio u Tanjinom pičiću. Gleda je u bezobraznik pravo u oči. Polako prinosi navlaženi prst svojim ustima. Gleda u Tanju dok kuša ukus njene pičkice. Nekoliko puta oblizuje prst. Gleda jojmangup reakciju. Stvarno je ukusno govori joj zadovoljan. „Mnogo ste lepo sve ovo pripremili za mene. Predivni su vaši ukusi.”

jebanje prstima

Tanja je jako uzbuđena. Očekivala je ruku na guzi. Znala je da će joj Petar prstima ući u pičić. Bila je sigurna de će je proveravati koliko se navlažila. Ali ju je razludelo sa kolikim žarom je Petar uživao u sokovima koje joj je pokupio u gaćicama… „Vi ste gospodine mnogo nevaljao gost.” Uspela je da se sabere. „Tuži ću vas vašoj supruzi”, govori mu strogim glasom. „Zna li ona šta vi radite posluzi?” „Strpi se lepotice sa tužakanjem”, smeje joj se Petar. „Trebala si da vidiš šta je tvoj muž sve radio mojoj ženici maločas. Gori je tvoj dasa od mene.” Obojica pratimo Tanjino dupence dok odlazi. I ona vadi evre iz gaćica. Petru šalje poljubac. Meni maše rukom. „Šta kažeš ljubavi?”, govor mi uz osmeh. „Ženica ti bila vredna. Zaradila 500 evra.

Moja supruga se zove Mira…” kaže mi Petar

Nas dvojica se gledamo. Raspametilo nas obojicu što nam se ženice hvale lovom koje su dobile u gaćice. „Ovo ne sme da stane”, govorim uzbuđeno Petru. „Imam apartman na drugom spratu. Kad završe sa poslugom idemo gore.” „Obavezno”, odgovara Petar. „Nisam ti još rekao. Moja supruga se zove Mira. Sad kad si joj upoznao guzu vreme je da ti kažem ime. Zadnje ćeš da saznaš boju kose.” „Baš dobar redosled informacija”, smejem se ja. „Ja znam da je tvoja Tanja”, nastavlja Petar. „A znam i da je plavuša. Dupence sam joj opipao. Eto sad smo se upoznali i kao parovi.” „Tek sledi upoznavanje, dodajem ja. Ovo je samo zagrevanje.”

Čekamo kraj

U zadnjoj turi dame izlaze samo u vešu. Tanjiri su uklonjeni. Više se ni ne poslužuje. Ovo je zadnji nastup. Kako smo i očekivali sve su odabrale crnu boju. Mira nosi čarape sa pojasom. I Tanja takođe. Siguran sam da to malo krpica na njma košta preko 1000 evra. Naravno, bez cipela. Košta sigurno 1000. Sad kad ih gledamo vredi nam 10 puta više.

Dame nam ovog puta ne prilaze. Idu u grupi. Razmak je ok 2 do 3 metra. Da gledamo savaku spreda i od pozadi. Sad su skroz slobodne. Uživaju u svojim telima. Hrane se našim oduševljenjem. Svi smo već odabrali. Biće noćas razmene ženica. To je sada svima potpuno jasno. Petar i ja pratimo naše. Sad idu jedna iza druge. Smeju nam se. Mašu nam. U odlasku nam daju bezobrazne poglede preko ramena. Pale nas za ono što znaju da sledi.

Gotovo je. Mislim gotovo je u sali. Pravo zadovoljstvo tek dolazi. To je druga priča. Ali sledi odmah posle male pauze. Za onoga ko želi da nas prati.

sisa prste

Nastavak: Tanja i Mira… vodimo ženice u apartman… na razmenu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x