Moja princeza je morala savladati duboko grlo

Uvijek imamo nekog s kime nam je sex bio najbolji. Možemo pričati da ne treba razumijevanje ali mi smo ga imali i trebali smo ga. Godinama smo prijateljica i ja provodili najljepše trenutke u mom automobilu u dobroj šumskoj zavjetrini večerom. Ne mogu je zaboraviti, mislim da još uvijek imam osječaje za nju, makar to njoj ne bi bilo jasno.

Položaje koje možete zauzeti strpljivo na spuštenim sjedalima ne mogu se mjeriti sa krevetom… ne vjerujete? Niste probali dovoljno. Početak je uvijek bio isti: malo bi se stisnuli, odmarali, smirili dah i počeli se maziti kroz odjeću po leđima. Zadnji puta smo bili uznemireni od uzbudjenja, čista kemija.

Gurnuo sam joj jezik u usta koja su uvijek imala okus po žvaci i tjerao je da mi daje slinu kao i ja njoj dok bih je mazio po hlačama i cicama. Nije imala grudnjak i stiskao sam joj desnu cicu jako, što je voljela, i štipao joj bradavicu dok je dahtala, ali joj nisam dao da jezik izađe iz mojih ustiju.

predigra na haubi

Grebla me je po leđima i ja sam je stiskao za desni guz dok se stiskala uz mene. Onda sam joj gurnuo ruku u hlače da je životinsjki stisnem za guzni mišić, pa opet za cicu. Onda sam je kroz majicu ustima ljubio po objema cicama. Nisam je htio dirati po pički, ali znam da je bila kraljjevski vlažna, odnosno mokra! Skinuo sam joj majicu, postavio na leđa i i ljubio je i palacao jezikom po pojedinačnoj bradavici, i kad je bila jako spremna, grizao sam joj ih.

Premjestio sam se da joj dođem ispred nogu i skinuo joj hlače, ali ne i gaćice. Rekao sam joj da se okrene i mazio je rukom po rubu gaćica s guza. Pička se bila natečena i široka i vidjelo se kroz gaćice makar nije imala velike usne, ali je bila napaljena. Skinuo sam joj i gaćice i polizao sve s gaćica i poljubio je sa strane u usta. Onda sam je malo lizao s guza po pički i mijesio cice rukama. Legla je na leđa i tu je počela igra – da je lagano ližem

Brzo je mogla svršiti ali ja nisam dao

Kad sam odlučio da će svršiti, prije samog svšavanja, što se moglo vidjeti po dahtanju, naglo sam uvukao kožu sa klitorisom u usta i prolazio cuclanjem unutra-van i kroz zube, što je popratila jako jako glasnim stenjanjem dok je svršavala. Pička joj ima prekrasan čisti okus. Ovaj puta sam joj prije svršavanja stavio kažiprst u pičku i dio srednjaka u guzu da osjetim pulsiranje.

lizanje bradavice

Nakon toga sam došao na nju i ušao naglo… kako je to voljela… Za 15 minuta pažnje opet je svršila. Nismo prakticirali predigru za mene jer mi ne treba… i volim odugovlačiti. Znao sam joj gurati dva prsta, ali nismo bili pobornici fista. Ali moj kurac je voljela.

Bili smo uredni. Svršio sam joj 300 puta u usta sigurno tijekom poznanstva. Volim oral. Mislim da sam dva puta svega u nju svršio… Kada ja prošla i vaginalni orgazam, sjeo sam i ona je krenula usnama na mene… najprije ga dobro obliže i lagano sa osjećajem drka i pomiče glavu lagano gore-dolje da uđe za glavić i još toliko u usta da se zagrije. Moj angažman nije bio gotov, nikada nisam dao da prekinemo prije nego što je 4 puta svršila.

Nakon dobrih 10 minuta sam je prekinuo i opet je legla na leđa… zatim s guza, što nam je bilo najbolje jer sam je mogao dobro nabiti… @Pljeskao sam je po guzi i jako grizao ramena i stiskao joj glavu na sjedalo i mijesio cice rukom, sad jednom, sad drugom. Nikada nije tako svršila… Nakon što sam je dobro nabio i istiskao i izgrizao, došla je na mene i brzo svršila. To je uvijek išlo brzo kad je bila gore.

karanje zguza u kolima

Nakon toga klekla je na suvozačev otirač jer je bila mala rastom, stavila laktove dijelom na oba sjedala te stavila prsa na sjedala i pružila usta naprijed. Ja sam kleknuo na koso prema njoj i tako se naslonjio na volan da joj je kurac došao u razinu usta i lagano joj stavio najprije malo dok se navikne na ulaz/izlaz. Lagano sam se pomicao naprijed-nazad. Več je znala i omekanila usta jezikom i pazila da me zubi ne grebu. Znao sam da je pale ti pokreti.

Nakon nekog vremena puštala me je sve dublje dok ne bih osjetio prilikom uvlačenja mekoću ulaza u grlo, ona je to znala i draškala me oponašajući reflex gutanja. Nakon dosta vremena predložio sam joj još jedan krug, što je značilo opet promjenu položaja do onog kada dođe na mene. Onda opet ona na mene ali sad je legla ona, a ja sam joj došao iznad i kratko joj ga gurao u usta i vadio dok se opet nije preselila na suvozačev tepih. Pitao sam je: „D……, da li si spremna?” Ona odgovara: „Naravno”. Ja opet pitam: „A da li si spermna!?” Ona odgovara: „Pojest ću te”.

Tada sam joj opet lagano gurnuo i znala je da ću odugovlačiti… Ponekad bi je znala boljeti usta jer sam mogao dugo samo zato jer je svršavanje onda bilo za poluditi. Nakon nekog vremena rekao sam joj da sam blizu i polako sam joj naguravao sve dublje i dublje u grlo, što sam je još prije naučio… i onda sam joj rekao da sam blizu i ona je znala da mora omekaniti usta… Tad sam je primio za tjeme i skroz joj ga stavio i tako 15-ak sekundi i svršio k’o lud… Ovaj puta je opet izdržala da mi ostane na istom mjestu.

duboko grlo

Tad sam ga izvadio i mrtav legao na sjedalo. Ona uvijek otvara vrata i ostatak što je ostalo u grlu pljune van i poljubi me. Ponekad kod svršavanja sam osjetio kako se grlo zatvori i kako ga gurne van za 2 cm, ali to nije bilo ništa. Znao sam joj reći i da otvori jako usta i da joj gađam u usta svršavanjem. Znao sam sjediti dok mi puši kurac i onda svršiti. Nikada ništa nije izašlo van osim kada smo nekoliko prvih puta učili. Moja princeza…

Mario

Nastavak: Ludilo… Princeza ga prima u grlo!

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o