Pravo je zadovoljstvo biti Marina S.

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moje bebisitovanje kod gospođe Marine S., pravo je zadovoljstvo

Evo da podelim sa svima vama još jednu istinitu priču o mojim „preoblačenjima” u gospođu kao i o tom divnom fenomenu transvestizma koji me od detinjstva pa sve do danas neviđeno ispunjava; ovo iskustvo sam doživela za vreme ponovnih master studija na fakultetu.

Priča počinje u Beogradu krajem 90-ih i početkom 2000-ih godina.

Bila sam ponovo student na fakultetu, jer sam htela dodatnu diplomu. Iako sam imala lep džeparac, pristala sam bez oklevanja na tetkinu ponudu preko telefona.
– Reci mi, iako znam da uglavnom devojke to rade, da li bi prihvatio da čuvaš sledeće nedelje sina jedne moje dobre prijateljice? – upita ona mene.

Objasnila mi je da ta njena dobra prijateljica ima bebisiterku ali da ona sledeće nedelje ne može da dođe, dok njoj stiže dečko koji živi u Zagrebu baš tada, pa na sve strane traži zamenu za nju.

Shvativši situaciju odmah sam pristala, pod uslovom, naravno, da njoj ne smeta što sam muško.

f2101200-c50e-0132-9a63-0e01949ad350

Sreli smo se u jednom fensi kafiću u Njegoševoj ulici na Vračaru. Ona je bila žena od nekih četrdeset pet godina. Nosila je dugački, firmirani, sivi kaput od prevrnute kože, angora džemper krem boje, usku suknju i bež kožne cipele sa visokim potpeticama i slobodnom petom.

Postavila mi je nekoliko pitanja i ubrzo sam shvatila da ona zapravo samo želi da vidi iz prve ruke koji tip momka sam ja, pre nego što konačno poveri svog sina na čuvanje jednom ipak njoj nepoznatom mladom čoveku.

Bio sam deset godina mlađi od nje, visok, uredan, lep i više nego vaspitan mladić. To je možda ono što je definitivno uverilo Marinu S. da mi konačno ponudi uslove za čuvanje njenog šestogodišnjeg sina. Pošto sam prihvatila sve njene uslove, popismo piće i na rastanku mi ona pomalo suvo reče da se pojavim kod nje u sledeću sredu uveče od 19 časova.

10933081_954018174638739_1305837272_n

Tačno u navedeno vreme pozvonila sam na vrata njene porodične vile u Tolstojevoj ulici na Dedinju. Moram da kažem da sam još u kafiću zaključila da je Marina S. jedna veoma lepa i negovana žena. Ali kada je otvorila masivna hrastova vrata svoje kuće, nisam mogla a da se ne zaledim na sekund.

Nosila je na sebi jednu prelepu Diorovu svilenu bluzu, smaragdno zelene boje, asortiranu uz suknju od sive prevrnute kože boje miša. Suknja se pravo spuštala do iznad njenih lepo oblikovanih kolena.

Njena duga riđa kosa koja je lepo krasila njeno otmeno, duguljasto lice, baškarila se dole, malo niže, na toj prelepoj svili njene bluze. Skoro me je taj prizor bacio u trans. Ta gospođa je bila toliko lepa i poželjna!

Njene zelene oči svetlucale su nestašno kad me je upitala:
– Je l’ sve u redu sa Vama. Ulazite?
– Da, da, naravno. Izvinite, ali ja… Tako ste lepi i elegantni, gospođo.

Ona se na to prelepo nasmejala s očima iz koje su diskretno letele male varnice.
– Laskanje je totalno beskorisno, dragi moj mladiću. Neću Vam zasigurno platiti više! Hajde, hajde, dosta šale, da Vam predstavim svog sina Vuka.

Pošto smo se lepo upoznali, Marina S. me je zatim odvela nasamo do salona da bi mi dala par instrukcija za to veče i pomalo autoritativno rekla:
– Vuk mora da ide u krevet u 20 časova. I dobro zapamtite, on je rođeni glumac i komičar, nemojte mu nikako dozvoliti da Vas prevari samo da bi legao kasnije u krevet. Ja ću se pak vratiti do ponoći… Hajde, dobro, moram vas sada ostaviti. Krećem jer ću zakasniti… Ovde Vam je i moj broj mobilnog telefona ako Vam bilo šta zatreba.

Pravo je zadovoljstvo biti Marina S.

Otišla je nakratko do svog impozantnog garderobera u spavaćoj sobi da bi završila oblačenje za izlazak. Onda je u prolazu zgrabila par dubokih, lakiranih, crnih čizama. Šarm ovih čizama je proizilazio iz preotmenog, malog, zlatnog, metalnog lanca, koji je bio zakačen na svaku od njenih štikli.

Nekako krijući nevešto svoju uzbuđenost ovim prelepim prizorom, usporila sam disanje pred njom i čekala da zalupi ulazna vrata ne bih li se konačno smirila.

Dok se kretala predsobljem ka izlazu, sa divljenjem sam gledala njene lepo oblikovane noge, obložene prelepim najlon čarapama sive boje, koje su očigleno bile nataknute na haltere čiji su se tragovi blago ocrtavali ispod suknje.

Odmah sam prepoznala marku, radilo se o modelu firme „Wolford”. Vide se na kilometar po kvalitetu i boji. U tom momentu sam se zarekla da ću čim Vuk zaspi, posetiti taj izazovni garderobni ormar u njenoj spavaćoj sobi.

Pravo je zadovoljstvo biti Marina S…

Ja sam od malena bila privučena ženskim stvarima i preoblačenjima u devojčicu a potom i u ženu. Sanjala sam oduvek da to moje duplo „ja” bude nalik nekoj finoj, prefinjenoj gospođi baš kao dotična Marina S. i srce mi je to veče udaralo dvesta na sat od uzbuđenja celom. Leptirići u stomaku, uzbuđenost na najvišem nivou…

Nakon što je Vuk ubrzo zaspao, odmah sam se uputila u njenu spavaću sobu. Ugledah uredno okačenu prelepu bundu od vizona! Pomilovavši meko krzno osetih u trenutku kao neki blagi udarac struje u celom telu. Odmah sam je obukla.

Imala sam osećaj da letim… Toliko mi je bilo lepo u njoj. Odmah zatim otvorih ormar sa njenim haljinama, suknjama i cipelama. Jao! Sreća mi se osmehnula, jer sam videla da u garderobi Marina S. sa svojih 180cm nosi približno broj 42-44… Znači moj broj!

Sagla sam se da tražim cipele koje sam videla da je nosila u kafiću, jer sam bila odlučna da njih odmah probam. Rekla sam sebi da, s obzirom na njenu veličinu, treba da odgovara najmanje br. 40 ili čak 41. Bila sam u pravu, 41. Po veličini đona, kao da nisu imale petu već su bile slobodne.

Shvatila sam da mi se sreća nasmešila i da ću ih uz malo muke nataknuti, pa makar ne do kraja!
Žurno sam skinula muške cipele i čarape i obukla odmah prvo te lepe cipele. Prelepo su mi stajale. Iako su imale štikle od 6 centimetara peta mi nije smetala da hodam. Mogao sam da vidim kako sam dobio neku novu, baš ženstvenu, siluetu zahvaljujući njima…

Pravo je zadovoljstvo biti Marina S.

Drhtala sam od uzbuđenja na samu pomisao da se Vuk možda probudio i video me kako nosim bundu njegove majke i njene seksi cipele na štiklu! Ali izazov se pokazao jačim od svega. Rekoh sebi Nema problema, dečak je dobro i zaista je duboko uplovio u san.

Veče je brzo prolazilo i ja sam znala u tom trenutku da se neću zaustaviti samo na brzom isprobavanju bunde i cipela Marine S., već da moram ići dalje u „istraživanjima” njenog ormara i komoda.

Moji koraci po prelepom interijeru kuće Marine S. samo su odjekivali u tišini noći. Marinina spavaća soba mirisala je opojno, tako ženstveno i damski, da sam odmah i skoro netremice uronila rukama u njenu komodu sa najfinijem ženskim rubljem od svile i najbolje moguće sintetike.

U tih nekoliko minuta, moj ceo život se izmenio. Kao da su me u nizu udarali strujni udari…
Bila sam ošamućena i definitivno prekinula svaku vezu sa realnošću. Samo sam kratko kazala sebi da imam potpuno pravo da probam sva ta svilena „blaga”.

Pored jednog prelepog seta elegantnih dubokih gaćica i brushaltera od svile marke „La Perla” pronašla sam i svilenu ljubičastu suknju „Armani” u drugom ormanu.

Imala sam samo u jednom momentu grižu savesti što sam tako grubo ugrozila intimnost jedne gospođe, tačnije jedne skoro nepoznate žene koju samo 48 sati ranije nisam ni poznavala, ali nisam i pored toga osetila neki poseban stid, već samo jednu vrhunsku uzbuđenost ponetu željama za transvestiranjem u gospođu.

Ono što sam videla u njenim ormarima mislim da me je ostavilo bez reči…. Jer ona i ja smo u stvari imali iste ukuse, a ko zna, možda i iste fantazije. Ona je očigledno obožavala, kao i ja, luksuzno svileno rublje za buržujke kao i elegantne damske cipele, čizme, kožu i krzno. Znala sam da ću lako naći barem jedan par suknji od prevrnute kože koji će biti približno moje veličine.

Nisam bila razočarana. Našla sam! Većina odeće bila je klasičnog, ali prilično senzualnog i seksi stila. Većinom od satena, kašmira ili kože najboljih firmi, vrlo savitljiva, gotovo elastična, njena garderoba je vredela pravo malo bogatstvo. Tu sam nazrela i njenu ljubav iliti pasiju za sve ove materijale. Jasno je bilo da je Marina S. veoma pažljivo odabirala kvalitet, tip i boje svoje garderobe.

Pravo je zadovoljstvo biti Marina S.

Sa garderobe sam se odmah potom ponovo bacila na komodu sa njenim intimnim rubljem. Pažljivo sam povadila najlepše modele i poređala ih sve po njenom krevetu te skinula sa sebe brzinom svetlosti sve svoje muške stvari, žudeći samo da što pre osetim svu tu svilariju, kao i senzualnost tih krojeva veša, sukanja i haljina na svojoj koži.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3.5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Odlična priča
Ista, ja!!!

mmm, da… i wolford

2
0
Would love your thoughts, please comment.x