Tanja i Mira… Vodimo ženice u apartman… na razmenu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Moja Tanja je seksi konobarica

Idemo iz sale. Tanju i Miru smo samo zagrnuli mantilima. Ulazimo svo četvoro u apartman. Ja skidam Tanju. Petar otkriva Miru. Dame su i dalje u erotskom vešu. Ovde smo samo nas četvoro. Na malom prostoru. Gotovo da se dodirujemo.

Uh, koliko sam uzbuđen. Gledam u Petra. I on je mnogo uzbuđen. Bili smo napaljeni još dole u sali. Sad ovako sami, na malom prostoru, sad tražimo način da pokrenemo akciju. Da krenemo jedan drugome da prepuštamo naše izazovne ženice. Da pokrenemo razmenu naših lepih ženica. Ja očima gutam njegovu Miru. On napaljeno gleda moju Tanju. Kako su nas popalile naše rasne ženice.

Nas dvojica smo i dalje elegantno obučeni. Naše prelepe ženice su i dalje elegantno razgolićene. Pribijene svaka uz svog muškarca. Taj kontrast između muškaraca u odelima i tako razgolićenih devojčica je mnogo perverzan. Ističe našu mušku dominantnost i njihovu submisivnost našim željama i namerama.

Nas dvojica smo još u sali doneli odluku darazmenimo ženice. Spremni smo i želimo da večeras okusimo tuđu. I da ponudimo svoju. Dame su iščekivanju. Pripijene uz svog muškarca čekaju da im saopštimo odulku. Da čuju šta njihovi muškarci žele. Kako da se ponašaju i koliko smeju da uživaju. Dokle ćemo ići u razmeni, pitaju se naše izazovne ženice. Želja i stid im se mešaju. Želja da budu date i stid što se daju drugom muškarcu. Spremaju se naše lepe ženice da ih njihovi muževi razmene.

U sobi se čuje tiha lagana muzika. Diskretno svetla izlaze iz uglova sobe. Svi četvoro smo uzbuđeni. Svaki sledeći korak vodi ka onome što smo maštali. Gde da gledamo? Šta da pričamo? Šta da radimo? Svi čekamo. Ko će od nas da krene. Ja privlačim moju Tanju. Skidam joj masku. Otkrivam joj lepo lice. Skidam joj i crnu periku. Duga plava kosa joj pada preko ramena. „Uuuu što ti je zgodna ženica Milane”, uzbuđeno nam Petar deli komplimente. „Tako je izazovna i otmena.” On skida masku svojoj Miri. Skida joj periku. Raspušta joj rukom dugu crnu kosu. Mira pokretom glave razbacuje gustu crnu grivu. „Mmmmmm Petre kako ti je zgodna ženica”, hvalim mu njegovu lepu devojčicu. Ne krijem svoje oduševljenje. „Još ti je mala izazovnija nego u sali.”

„Sad ću da te predam Petru”

Grlim ženicu oko struka. Ljubim je dugačkim poljupcem. Uživam u njenom ukusu. Kao da nam je prvi put. Uzbuđen sam. Uzbuđen sam predlogom koji joj spremam. I ona je uzbuđena. Uzbuđena je celom situacijom. A još više onim što ću joj reći. Zna moja lepa ženica šta želim. I zna šta ću da joj kažem. Šapućem joj. Toliko tiho da bude nežno. Toliko glasno da Mira i Petar čuju. „Ljubavi, slušaj ovu lepu muziku. Sad ću da te predam u naručje Petru. Želim da sa njim u zagrljaju pratiš ritam muzike. Želim da se prepustiš Petru.”

Izgovorio sam prve reči. Petar se okreće svojoj ženici. Oboje su veoma uzbuđeni mojim predlogom. Olakšanje je svima što su prve reći izgovorene. Uzbuđeni smo što krećemo da doživimo naša maštanja. Petar sledi moje reči. „Miro, dajem te Milanu. Sad si njegova.” Govori joj nežno ali vrlo uzbuđeno. „Priđi mu draga. Zagrli ga. Opusti se. Uživaj u Milanovom zagrljaju. I podari našem novom prijatelju uživanje. Onako kako ti umeš.”

Tanja me ljubi. Čula je i moje i Petrove reči. Zna šta Petar i ja očekujemo. Predajem je u zagrljaj Petru. Petar mi daje svoju Miru. Privlačim Miru ka sebi. Tela nam se pripijaju. U Petrovim rukama Tanja trepti. Gleda ka meni. Mira u mom zagrljaju gleda u Petra. Osećaju obe dame ruke drugog muškarca na sebi. Prate pogled svog muža. Ja privlačim Miru još bliže sebi. Petar pribija Tanju uz svoje telo. Krenuli smo. Započeli smo razmenu.

predigra

Krećemo se svo četvoro u ritmu muzike. Napetost polako nestaje. Njihove ruke su nam oko vrata. Prilaze nam ženice bliže. Mira meni, Tanja Petru. Tela nam se uklapaju. Vidim da Tanja dublje grli Petra. Mira je sa rukama oko mene. Pratim da li Tanja uživa. Usne su joj poluotvorene. Voli moja lepa ženica da se ljubi. Vreme je da je ohrabrim. Vreme je da jo pokažem da sme da bude slobodna. Da sme da ljubi Petra. Da sme da se prepusti njegovim poljupcima.

„Pokloni Petru Poljubac”

„Ljubavi, pokloni Petru tvoj lepi poljubac”, govorim joj. „Daj mu na trenutak ta tvoja lepa ustašca. I taj tvoj radoznali jezik.” Tanja se stidljivo smeši. Gleda u mena. Gleda u Petra. „Možda Petar ne želi da ga ljubim?”, govori meni, ali se obraća Petru. Oslobodila se lutkica u Petrovim rukama. Oseća koliko Peter želi da je poljubi. Taj osećaj joj daje hrabrosti za njenu inicijativu. Vidi i da ja uživam dok je gledam u Petrovom zagrljaju. Nema više prepreka. Krećemo sa poljupcima. Mirina usta mi se nude. Petar reaguje na Tanjino zadirkivanje. Ja privlačim Mirinu glavu. Otvaram joj jezikom usne. Ona mi prima jezik. Uzvraća mi svojim jezikom.

Petar ljubi Tanju. Tanja mu daje usta. Prima mu jezik. Daje mu svoj. Uživanje ne prestaje. Uzbuđenje raste. Ja ljubim Miru. Vidim da Petar ljubi moju Tanju. On gleda kako mu ljubim ženu. Uživa dok ljubi moju. Njih dve su nam se dale. Poćinju da uživaju sa drugim muškarcem. Počinju da uživaju u svojim ulogama. U ulogama koje su im muževi odredili. U zadovoljstvu koje su im muževi dozvolili.

Spuštam mirinu ruku na moj kurac… Tanja drži Petra za karu

Dugački poljupci ne prestaju. Želje rastu. Ruke su sve slobodnije. Moja ruka ide na dole. Ide ka Mirinim nogama. Penje joj se između butima. Idejoj ka pičkici. Petar klizi rukom Tanji kroz noge. Opipava joj pičić. Obe reaguju. Požudno nam uzvraćaju poljupcima. Primaju naše ruke. Otvaraju se za naša milovanja. Prate našu inicijativu. Uzbuđene, čekaju. Čekaju da vide dokle su im muževi spremni de idu. Dokle smo spremni da ih delimo? Kako će sve morati da zadovoljavaju novog muškarca. Pred svojim mužem.

Nas dvojica nemamo dileme. Uzimam Mirinu ruku. Vodim je dole. Spuštam joj ruku među moje noge.

Petar radi isto. Spustio Tanjinu ruku. Traži da mu rukom opipa karu. Ozbiljno smo napaljani. Svi četvoro. Dame pred svojim muževima drže drugog muškaraca za kurac. Za sad samo preko pantalona. Šta će biti dalje? Nas dvojica smo poludeli. Kurčevi nam ne miruju. Tanja masira Petra preko pantalona. Vidi kako se napalio pod njenon rukom. Mira mi meri rukom kurac kroz pantalone.

„Spreman mi je kurac za tebe lepotice…”, šapućem Petrovoj Miri

Šapućem Miri. Dovoljno glasno da Petar čuje: „Miro, otkopčaj me lepotice. Izvadi mi ga iz pantalona. Uzmi moj kurac u tvoju nežnu ruku. Spreman mi je kurac za tebe lepotice.” Mira gleda u svog muža. „Milan želi da mu ga uzmem u ruku”, govori Petru. „Hoće da mi stavi njegov veliki kurac u ruku. Želi da mu tvoja ženica izvadi karu iz pantalona. Hoće tvoj prijatelj da mu ga drkam. Hoće da mu drkam njegov veliki kurac ljubavi. Ovde pred tobom. Da ti gledaš kako mu ga drkam. Smem li ljubavi? Smem li da uzmem Milanov kurac u ruku? Smem li da mu drkam?”

drkanje, swingeri

Tanja jednako reaguje. Gleda u mene. Govori mi uzbuđenim glasom. Želi da primi Petrov nadražen kurac u ruku. „I Petar traži mi da mu ga izvadim iz pantlona. Hoće da mu drkam dok se ljubimo. Ogroman mu je je i tvrd, ljubavi. Puni mi Petar ruku svojim velikim kurcem.” Nema potrebe da odgovaramo. Ni ja ni Petar. Njihova pitanja i onako služe samo da nas pale. Da nam pokažu da su se uklopile. Da su bezobrazne i da uživaju.

Tanja vadi Petrov kurac iz pantalona

Tanja vadi Petrov kurac iz pantalona. Gleda u mene dok to radi. Leži joj veliki Petrov kurac u ruci. Zna da me njene reči uzbuđuju. „Ljubavi, gledaj me”, goviri mi. „Pogledaj šta radim. Vadim Petru kurac iz pantalona. Vidi kako mu se digao. Vidi koliki mu je. Vidi kako mu skače dok mu ga drkam.”

Gledam kako moja ženica drka kurac Petru. Vidim da je stvarno napaljena. Dozvolio sam joj da radi ono što smo maštali. Pustio sam je da priča najbezobraznije reči. Vidim da joj je strast nadvladala stid. Već me ta scena dovodi do ludila.

A Mira drži moj. Blagim pokretima drka mi kurac. Gleda u svog muža. Mnogo je bezobrazna Petrova ženica. Ne želi da zaostaje u bezobrazluku za mojom Tanjom. „Petre, da li dobro drkam Milanu?”, pita nevaljalica svog muža. Želi da joj muž potvrdi da je dobra sa mojim kurcem u ruci. „Pitaj njega lepotice”, odgovara joj kratko Petar. Mangup misli samo na moju Tanju i na svoj kurac u njenim rukama. Tanja je majstor. To znam ja najbolje. Uživa moja ženica kad mi ga drka. A sada uživa dok drka Petru.

Mira se bezobrazno smeje. Uživa Petrova nevaljala ženica da me pali. Gleda me u oči. „Milane, Petar hoće da vas pitam: da li vi uživate u mojoj ruci?”, nastavlja Mira. „Moj Petar, vidim, je skroz poludeo u Tanjinoj ruci.” Na njene bezobrazne izazove odgovaram prigušenim muškim režanjem.

drkanje kurca

Reži i Petar. Ispružio mu se kurac u Tanjinoj ruci. „Uživa tvoj Petar u mojoj ruci”, govori moja mala svojoj kolegnici. Dira je i pali je. „Tvrd mu je kao kamen. Joj kako ti je obdaren muž. Moram da koristim obe ruke.” Nas dvojica gutamo pljuvačku. Što su bezobrazne. Kakvi komentari. Što smo se popalili! Samo da ne svršimo. Da ne pokvarimo ovakav doživljaj.

Moram da joj opipam čmarić

Više se ne ništa pita. Strasti nas vode. Ruka mi jeu Mirinom pičiću. Samo jedan prst. Idem sve dublje. Sad sam sa dva prsta. Skroz je otvorena. Lepo reaguje. Uzbuđena je. Spremna je. Zvuci žene koja se daje. Njena ruka prati na mom kurcu ritam mojih prstiju. I ja uživam u njenom zadovoljstvu. Sviram joj po toj lepoj pičkici. Ona igra pod mojom rukom. Drka mi kurac. Neću da stanem. Idem dalje.

Spremam joj iznenađenje. Hoću da je proverim. Vadim joj samo na trenutak prste iz pičkice. Zaćuđeno me gleda. Zašto prekidam? Ne može da predvidi moj plan. Ruka mi ide dublje među njene noge. Celom dužinom prevlačim joj prstom preko otvora guze. Jedanput, dvaput, triput. Sva drhti. Steže mi kurac dok joj mazim čmarić. Ohrabren, lagano joj ulazim kažiprstom u guzu. I tu je vlažna. Prima mi ceo prst u dupence. Steže mi kurac još jače. Ubrzano diše.

Izvlačim prst skoro do kraja. Pa ga opet gurnem. Dva puta. Tri puta. Ne brani mi. Uzbuđena. Uzdrhtala, šapuće mi na uvo: „Sviđa ti se moja guza bezobrazniče? Želiš moje dupence perverznjaku? Znaš li da je ta rupica samo za mog muža. Niko drugi ne sme da mi dira guzu.” „Mmmm, što ti je dobar čmarić lutko”, šapućem joj. „Znam da je guza samo za tvog dasu. Sad znam koliko voliš da primaš u guzu. Sad znam kako Petar uživa dok ti puni dupence.” „Aaaaaa, nevaljalče”, prede Petrova ženica. Meša dupencetom sa mojim prstima u guzi. „To je samo Petrovo bezobrazniče.”

I Petru se sviđa Tanjin čmarić

Tanja oseća Petrove prste oko pičkice. Pa onda na pičkici. Ulazi joj rukama u pičić. Malo je ljuta što je odaje uzdah uživanja. Petar joj odgovara ubrzanim disanjem. Njeno zadovoljstvo ga ohrabruje. I on hoće da joj ispita guzu. Da vidi da li se uzbuđuje na dupence. Prelazi joj prstima preko čmarića.

anal fingering

Opet uzdah. Ovog puta još strastveniji. I moja ženica se pali na mušku ruku u čmariću. Nije očekivala da će da joj dira guzu. Petar sav uspaljen. Hoće da uđe Tanji prstom u guzu. Kao što sam ja ulazio njegovoj Miri. Ulazi joj malo. Samo vrhom prsta. Tanja reaguje još jačim uzdasima zadovoljstva. Petar ludi od njenih uzdaha. I od tog vlažnog i čvrstog čmarića koji dodiruje. Uspeva Tanja da se malo sabere. Ne sklanja mu ruku. Ne želi moja lutkica da prekine uživanje. Ali mora da kaže. Tiho mu govori na uvo: „Lepo mi je Petre. Uzbuđuješ me. Ali ne smeš da ides dalje. To je Milanovo. Samo on ulazi u moje dupence.” „Mmmmmm, lepotice… mmmmmm, lutko.” Prelazi joj još jednom preko čmarića. Vraća joj ruku na pičić.

„Vrati mi na čas ženicu…”, kažem Petru

Ne želim ja da ovde stanemo. Hoću da idemo do kraja. Onako kako smo se spremali u maštanjima. Hoću kompletno zadovoljstvo. Sprovodim svoj plan: „Petre, vrati mi ženicu”, kažem mu. „Samo na kratko”, dodajem. „Posle ide opet kod tebe u ruke. Ti primi za to vreme tvoju lepoticu.” „Šta si naumio Milane?”, čudi se Petar. „Nemoj molim te da nam prekidaš ovo zadovoljstvo.” „Ne brini prijatelju, idemo dalje. I ja to želim. I ja vidim da su i naše lutkice radoznale za nastavak avanture. Dugo smo Tanja i ja maštali o razmeni. Prvi put da smo naišli na par koji nas tako uzbuđuje kao vas dvoje. Menjamo se samo na kratko. Da spremimo ženice za novo uživanje.”

Nevoljno mi vraća Tanju. Uzimam je nazad. Sad je ja ljubim. Krećem da joj pričam: „Želim sada da pokažemo Petru i Miri kako si lepa kad mi primaš kurac u usta. Da vide kako si lepa kad svom mužu na kolenima pušiš. Klekni ovde lepotice, i uzmi mi ga u ta tvoja predivna usta. Pokaži im kako uživaš dok pušiš tvome mužu.” „Aaaaaa!”, skoro vrisnu moja ženica. Sad će ovaj zgodni Petar da je gleda kako prima u usta muževljev kurac. Sad će Petar da joj pokazuje da želi on da zauzme mesto njenog muža. Da joj on stavi kurac u ta lepa ustašca. To moju ženicu mnogo uzbuđuje. „Hoćeš da ti pušim ovde pred Petrom i Mirom?”, mazno komentariše Tanja. Gleda u mene ali se obraća Petru i Miri. „To želiš? Želiš da me naši novi prijatelji gledaju kako ti pušim?” „Jeste ljubavi hoću da Petar i Mira gledaju kako mi pušiš. I hoću da gledaš u Petra dok mi pušiš. Hoću da ga vidiš kako se uzbuđuje dok te gleda sa mojim kurcem u ustima. Hoću da mašta kako njemu pušiš tim tvojim sočnim ustašcima.” „Mmmmm”, izlazi iz Tanjinih usta. I ona to, izgleda mi, želi.

Puši mi kurac moja ženica

Namešta se moja ženica da Petar i Mira mogu da je gledaju. Moj kurac je odavno spreman. Drži mi ga u ruci. Kreće sa jezikom. Oblizuje mi glavić. Sve vreme gleda u Petra.

Ovaj je guta pogledom. Daje Petar svoj kurac Miri. „Pogledaj kako Tanja puši”, obraća se svojoj maloj. „Pogledaj kako te Milan guta očima. Vidi kako je željan da te gleda sa mojim kurcem u ustima.”

swingeri, predigra

I Mira se spušta na kolena. Prima mužu kurac usta. Guta mu ceo glavić. Pa onda ide ustima dublje. Gleda u mene. Vidi Milane kako pušim mužu – govori mi bezobraznim pogledom – želiš li da pušim tebi?

Nas dvojica tačno znamo šta želimo. Vreme je da razmenimo ženice. Mira će da puši meni. Tanja će da klekne ispred Petra. A sada svaka ima da gleda u svog muža dok puši drugom. Da mu se prikazuje. Da ga razluđuje.

Ovog puta Petar preuzima inicijativu. „Miro, pređi kod Milana. Idi da se upoznaš sa njegovom velikom karom. Idi da mu osetiš ukus. Da mu ga uzmeš usta. Da mu pušiš onako kako ti umeš. Da ga razludiš u tvojim ustima. Vidi kako te Milan gleda. Jedava čeka da ti ga stavi usta.”

U pravu je Petar. Jedva čekam da ga stavim usta njegovoj ženici. A isto tako jedva čekam da vidim kako Tanja prima njegov veliki kurac u usta. Mira vadi Petrov kurac iz svojih jebozovnih usta. Gleda u svog muža. Još uvek je na kolenima ispred njega. „Mužiću, hoćeš da gledaš kako pušim Milanu? Hoćeš da vidiš kako mu primam kurac usta? Onako kako smo maštali?” „Mmmmmm ljubavi”, odgovara Petar zvucima zadovoljstva da želi da je gleda kako prima moj veliki kurac u svoja jebozovna usta. I da mora sve vreme da gleda u njega dok mi ga puši.

Tanja sluša kako Mira pali svog muža. I čuje Petrove uzdahe zadovoljstva na lascivne reči njegove ženice. Njihove reči je ohrabruju. I mnogo, mnogo je uzbuđuju. I mi smo toliko maštali. Da ja gledam dok ona nekom puši. Toliko nas to uzbuđuje. Gleda me uzbuđena. „Ljubavi, dozvoli mi da pušim Petru. Hoću da me ti gledaš sve vreme dok mu pušim. Hoću da da uživaš dok me gledaš. Hoću da vidiš da ja uživam dok mu pušim. Vidi koliki mu je. Vidi kakvu karu naš novi drug čuva za tvoju ženicu.” Uh što je bezobrazna kad se popali. I kad je sigurna u sebe.

Puši mi kurac lepa Petrova ženica… moja Tanja puši Petru

Ja uzimam Miru za ruku. Petar prima Tanju. Grlim Miru oko struka. Prvo je ljubim. Petar ljubi Tanju. Obojica gledamo partnerku u oči. Oči im govore da uživaju. Usta im govore da su spremne. Spremne da okuse drugi kurac. Da puše drugom pred svojim mužem.

Tanja je u ovoj akciji najaktivnija. U našim maštanjima smo tako radili. „Petre, da li ti se dopada kako sam pušila Milanu?”, pita već razluđenog Petra. „Kaži mi kako voliš da ti pušim.” Petar ne može odmah da odgovori. Ljubi je. „Puši mi kako želiš. Onako kako pušiš tvom Milanu. Daj mi ta tvoja usta. Daj mi tvoju lepu glavicu.”

Mira čeka da vidi kako Tanja uzima Petrov kurac u usta. Šapuće mi tako da i Petar čuje: „Milane, sad ću da kleknem ispred tebe. Želim da ti pušim. Želim tvoj veliki kurac u ustima. Želim da moj Petar gleda kako uživam dok ti pušim.”

Tanja oblizuje Petrov glavić, Gleda u mene. Pa onda pogleda u Petra. Da i njega još popali. Mira je već klekla ispred mene. Prima mi kurac u usta. Drugom rukom steže mi muda. Gleda u svog muža. Pa onda gleda mene. Prati kako reagujem.

nabijanje na kurac

„Jesam li dobra?”, pita me. „Kako voliš da ti pušim?” Ja gledam u Miru ispred sebe. Gledam kako mi kurac ulazi u njena usta. Gledam u Tanju kako prima Petrov kurac. Tanja mi vraća pogled. Pa diže pogled prema Petru. „Kako ti pušim Petre?”, pita ga da ja čujem „Da li ti se sviđa kako ti pušim?”

Ovakavo uzbuđenje ne može dugo da traje. Obojica smo na granici da uzgubimo kontrolu. Pohota me mami da svršim Miri u usta. Držim je za kosu. Kurac mi je u njenim ustima. Nema lepotica gde. Samo će da mi prima spermu u ta sočna usta. Napuniću joj ta lepa usta spermom. Ima samo da joj curi iz usta. Ima Petrova ženica da uživa u novom ukusu. U ukusu moje sperme.

Peter želi da prska Tanjino lepo lice. Mangup to voli. Hoće da vidi kako mu se sperma sliva po Tanjinim ustašcima. Popalila ga moja ženica. Kao i ja, gubi kontrolu. Drži moju Tanju za kosu. Odmakao joj malo glavicu. Da može da je prska. Da joj svrši na ta lepa usta. Iskušenje je ogromno. A i ulog je veliki.

Hoćemo da im punimo usta… i ženice žele isto

Ženice vide da smo pred svršavanjem. Svaka gleda u svoga muža. Mira ne može da govori. Puna su joj usta mog kurca. Ali Tanja može priča. Petar joj izvadio karu iz usta. Sprema se da je poliva spermom. Čujem Tanju kako me opominje: „Petar se sprema da mi svrši po licu. Sad će nevaljalac tvojoj ženici da svršava po ustima. Smem li da mu primam?” Mira gleda u muža. Uspeva nekako da progovori: „Petre, Milan mi svršava u usta.” Priča u prekidima. Ja joj i dalje jebem ta lepa ustašca. „Smem li da mu primim spermu u usta?”, uspeva Mira da izgovori. Izglada da svo četvoro u ovom trenutku to želimo. Nas dvoje da prskamo i da polivamo. Ženice da primaju i da skupljaju. Ali rano je ovog puta. Nećemo takav kraj. Makar ne ovoga puta. Možda neki drugi put. Ne sada.

Sa ogromnim naporom volje vadim Miri karu iz usta. Uzimam joj glavicu u ruku. Dižem je da ustane. Ljubim je u ta lepa usta koja su me dovela na ivicu ludila. Petar diže Tanju. Ljubi je. Obe nam uzvraćaju poljupce. Vodim Miru kod muža. Petar pušta Tanju. Svo četvoro smo pred eksplozijom. Ja dižem Tanju. Njene noge idu oko mene. Ulazim joj nabreklim kurcem u skroz vlažnu pičkicu.

svingerski seks

Ljubimo se. Patar uzima Miru od pozadi. Svršavamo. Svako u svoju ženicu. Eksplozije strasti. Ženice nam svršavaju. Svaka pod svojim mužem.

Ja sedam. Sa Tanjom oko mene. Petar se spušta na fotelju. Mira mu je u krilu. Svako je i dalje u svojoj. Ništa ne govorimo. Uživamo.

Kakav doživljaj! Koliko smo uživali. A koliko ćemo da uživamo kad o tome budemo maštali. Kad razmislim, možda je ovo samo početak.

Nastavak: Tanja i Mira… perverzije

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x