Tanja i Mira… perverzije

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tanja i Mira… Vodimo ženice u apartman… na razmenu

Dogovorili smo se da se nađemo sa Petrom i Mirom. Idemo zajedno na večeru. Oboje smo uzbuđeni. Kako da se ponašamo kad budemo svo četvoro? Posle onakvog doživljaja? Posle takve avanture? Hoćemo li biti dva bračna para koji izlaze zajedno na večeru? Ili će biti dva para koji su pre par dana imali neverovatan doživljaj? Dva para koji su uživali u razmeni? Spremni smo i na jedno i na drugo. Mislim ipak, veći su izgledi za ovo drugo. Onakva avantura se ne zaboravlja. A naročito ne tako brzo.

A da bude ovo drugo? Oko toga smo se Petar i ja malo pobrinuli. Da baš ne prepustimo sve slučaju. I trenutnom raspoloženju. Šta smo to nas dvojica opet smislili? Evo ovako: Ja biram iz Mirine garderobe šta će Tanja da nosi to veče. Petar bira iz Tanjine garderobe šta će Mira da nosi. Moja Tanja nosi crnu periku. PetrovaMira nosi plavu. Tokom večeri, ja sam kavaljer plavoj Miri u Tanjinoj garderobi. Petar je kavaljer Tanji crnki u Mirinoj garderobi. Videćemo tokom večere gde nas taj bezobrazluk vodi. Perverzno, zar ne?

Šta će ženice da obuku?

Šta smo Petar i ja odabrali od garderobe za naše ženice? Nije tu bilo mnogo dileme. Isto ono što su i nosile tokom prve faze posluživanja. Samo što večeras Tanja nosi onu Mirinu kratku i usku crnu haljinu. A Mira će biti i kratkoj svetloj plisiranoj Tanjinoj suknjici. I uskoj crnoj majici. Cipele nisu problem. Svaka nosi svoje. Tanja crne. Mira svetle. Samo malo niže štikle. Tek 10 santimetara. Idemo u svet. Da baš ne privlače previše pažnje. I ovako su mnogo poželjne. Da se neki drugi mangupi ne pomame. Delkaćemo nas dvojica naše nevaljalaca ženice. To stoji. Ali samo između nas. U našem malom privilegovanom… i perverznom krugu. Pederi mogu samo da gledaju. Da se dive… i sve ostalo što pederi i rade kad vide ovakve pičiće kao što su moja Tanja i Petrova Mira.

Nismo zaboravili da ženicama dugujemo evriće za njihove erotske usluge. Ja već založio kod Tanje ček. Ustvari dva čeka. Svaki po hiljadarka. Jedan za mene, drugi za Petra. Moja bezobrazna ženica vraća ček kad dobiju evriće. Znate šta je smislila? Svaki od nas dvojice daje svakoj po 500 evrića. U gaćice. Dok smo u restoranu. Lova je njihova. Zaradile su. Jedino što mi biramo mesto i trenutak. Siguran sam da će biti lepa scena. Kad im stavljamo evriće u gaćice. U restoranu. Prvo jedan. Pa drugi. Svakoj. Biće uživanja.

Dame treba da se spremaju. Vreme je da im se saopšti plan. I da im se pokaže šta će da obuku. Počinje da biva interesantno. Ja sam se već uzbudio. Siguran sam da je i Petar u sličnom stanju. Kako ću ja da reagujem kad vidim moju Tanju obučenu u Mirine krpice? I sa Mirinom bojom kose. I još sa njenom frizurom. Kako glumi Petrovu ženicu. Mogu misliti šta će se dešavati kod Petra kad vidi plavu Miru u Tanjinoj garderobi. U onoj u kojoj ga je Tanja palila tokom posluživanja. Kako će da reaguje kad njegova Mira preobučena u Tanju bude moja ženica za to veče?

elegantna žena

Možda smo trebali ranije da krenemo sa spremanjem. Ako se popalimo Petar i ja dok nam se ženice preoblače u drugu… ima da se kasni na večeru. Valjda uspemo se uzdržimo. Da ne kvarimo ono što sledi. A šta će da sledi, pitanje je? Ustvari za taj deo nemam plan. Verovatno ništa ozbiljno večeras. Samo da uživamo u situaciji sa zamenjenim ulogama. Sa zamenjenom garderobom. I sa zamenjenom bojom kose. Biće pipkanja sigurno. Biće i ljubljenja. Malo će lutkice da nas pale rukama ispod stola. I pogledima preko stola. Mislim da će to biti dosta za ovaj put. Mislim da treba bolje da se upoznamo za ozbiljniju razmenu.

Tanja mi se šminka. Pita me šta da obuče. Da li da bude više ili manje izazovna? Da li je samo večera ili opet planiramo neke bezobrazluke? Kakav veš da obuče. Misli – hoću li je opet prikazivati u vešu. Vidim da je uzbuđena. Nema više straha. Samo lepo uzbuđenje. I malo stida. Kako će da reaguje kad pogleda u Petra? Posle onoga što je radila.Pred njim… i sa njim… pre neki dan u apartmanu. „Nemoj da brineš o garderobi ljubavi. Ja sam ti spremio sve što treba. Samo odaberi crne cipele. Sa srednjom štiklom. Što se tiče veša, male crne tangice. Brus ti ne treba. Neće biti skidanja.”

„Neće biti skidanja?” Pravi se iznenađena. Zna da volim kad me provocira. „Pa zašto onda idemo? Šta ću tamo ako nećeš da me prikazuješ? I ako Petar neće da me mazi?” Smeje mi se u lice. Uživa da bude tako bezobrazna kad je sigurna u mene. „Lutkice, nisam rekao da Petar neće da te miluje. Rekao sam da nema skidanja. A kad vidiš garderobu, biće ti jasno da bi bilo šteta to da se skida.”

Sviđa se mojoj lutkici perverzija

Pokazujem joj crnu haljinicu. Gleda u haljinu. Pa gleda u mene. „Šta je to?”, pita me. „To nije moja haljina.” „Ne sviđa ti se?”, pitam je ja. Gleda u haljinu. Opipava kvalitet. Gleda u marku. Sve valja. „Sviđa mi se”, odgovara. „Ali ne znam ovu haljinu. Kupio si je danas?” „Nisam kupio ljubavi. Pogledaj bolje. Na budi ti sećanje? Ne prepoznaješ?” Gleda haljinu. Pa gleda u mene.

„Nije moguće da ste toliko bezobrazni”, počinje moja mala da shvata perverziju. „Ne mogu da verujem. Kakvi ste vi perverznjaci. To je Mira nosila. U sali kad smo vas posluživale. U tome te je zavodila mangupe.” Vidim ulazi mi lutkica u ambijent. Počinje da se pali. „I hoćeš da izađem sa tobom u Mirinoj haljini. U onoj kad ti se na nju dizao? To hoćeš mangupe. Čekaj, čekaj.” Počinje da shvata. Traži po garderobi. „Čekaj perverznjaku. Gde je moja svetla plisirana suknjica?” „Ne znam lutkice gde ti je. Sigurno si je dala na hemijsko.” Lutkica stoji na sred sobe. Preti mi prstom. „Nije moguće, stvarno nije moguće. To možeš samo ti da smisliš. Mira oblači moje. Ja nosim njeno. I to baš ono što smo nosile to veče. Kad smo vas zavodile. Dakle, i mene si iznenadio. Mnogo si perverzan. Uh što si bezobrazan. Prevarantu, kako uspevaš da me iznenadiš. Dobar si bitango. Baš ste bezobrazni. Obojica. Ideja je ipak sigurno tvoja?”

providna haljinica

Večeras si Petrova ženica

„Čekaj ljubavi”, prekidam je. „Čekaj, još nisi čula sve što sledi.” „Šta možeš još da dodaš? Ovo je već tako rafinirano i bezobrazno.” „Pa lutkice transformacija mora da bude kompletna. Pogledaj šta ima na komodi.” „E stvarno, stvarno”, grdi moj bezobrazluk lutkica. „Radiš li ti nešto drugo ili samo smišljaš bezobrazluke u kojima treba da učestvujem? Znači crna perika. Mirina haljinica. Vodiš Miru na večeru. A Petar vodi Tanju, predpostavljam?” Ja se smejem. Onako pobednički, bezobrazno. Vidim da joj se ovaj aranžman dopada. Da joj je intrigantno da večeras bude Mira. „Nije baš tako ljubavi”, odgovaram. Nije skroz tako. „Kako nije?”, sad je začuđena.

„Ja sam Mira. Izlazim sa tobom. Znači ti izvodiš Miru. Petar izvodi Tanju.” „Nije tako lutkice. Moje sofisticirane perverzije počinju tamo gde se ostalim mangupima završavaju.” Gleda me lutkica. „Pa reci onda. Sad već ne znam ništa. Zašto se onda maskiramo?” „Pa lutkice, ovako je. Ti jesi Mira večeras. Ali tvoj kavaljer nisam ja. Kavaljer ti je večeras Petar. Znači Mira izlazi sa Petrom. Tanja izlazi sa Milanom. Onako kako i treba kod pristojnih bračnih parova kakvi smo mi.” „Ti si ljubavi skroz, naskroz lud. Lud, bezobrazan i perverzan. Ti stvarno počinješ gde drugi bezobraznici završavaju. Auuu, stvarno je perverzno. Stvarno je sofisticirano. Sa takvim scenarijem gde ste nas probukli i razmenili, imaš pravo ni ne treba da se skidamo. Znači, pristojni bračni parovi…”, nastavlja moja mala da mi odaje priznanje. „Tanja sa svojim mužem. Mira sa svojim mužem. Najnormalnije. Samo što se ispod Tanje koju ti izvodiš krije Mira. A što je Mira koju izvodi Petar ustvari krijem ja. Samo maskirana u Miru. Ovo moram da zapišem. I da konsultujem psihoanalitičara. Moram da shvatim šta je u tvojoj glavi, kad smišljaš ovakve perverzije. A kako je Petar reagovao na predlog?” „Oduševljen, odgovaram. Odmah se uklopio. Čim sam počeo da razvijam ideju. Nego nemoj psihoanalitičaru džabe da prodaješ ideju. Ne brini, sve je u redu u mojoj glavi. Samo što stalno vuče na bezobrazluk. A i ti si uglavnom za to kriva. Mnogo si zgodna. Nije pošteno da te baš skroz čuvam samo za sebe. Moram sa tobom se hvalim. I moram da te prikazujem drugim muškarcima. Odabranim. Samo onima koji ti se dopadaju. A kad te već prikazujem, red je da te malo i delkam. Kokteli su uvek ukusniji od čistih pića.”

Voli lutkica to da čuje. To da je zgodna i da je moja. Zadovoljna je i uzbuđena onim što sledi. „Ljubavi, tako već može. Ako je moja lepota razlog i moj izgled izazov za tvoje bezobrazluke, onda prihvatam krivicu. U redu je, prihvatam, ja sam kriva što se tebi po glavi stalno vrzmaju bezobrazluci i perverzije.”

Završeno je šminkanje. Bliži se vreme izlaska. Ja je požurujem. „Obuci se malena. Vreme je da krećemo. A hoću i da te vidim kad se obučeš.” „Da me vidiš, ovde u stanu? To ljubavi ne dolazi u obzir. Da ti se prikazujem, preobučena u Miru? Kome ti to pričaš? Valjda te ja poznajem. Ima da se popališ. Neće ni biti izlaska ako te ne isteram napolje. Čekaj me pred kućom. Tu sam za 15 minuta.”

skidanje

Ima pravo moja ženica. Da je vidim obučenu u Miru, pitanje koliko bih mogao da se uzdržim. A odgovara mi i iz drugog razloga. Ne zna malena da ima još iznenađenja. Ne zna da je pred kućom ne čekam ja. Ja čekam plavu Tanju. Crnku Miru čeka Petar. Rekli smo da ja izvodim Tanju, a da Petar izvodi svoju ženicu. Tako će i da bude. Samo njih dve to još ne znaju. Biće iznenađenja. E pa trudim se ja da bude iznenađenja. Lepih iznenađenja. Trudim se i da sve držim pod kontrolom. Znam da će damama da bude malo neprijatno kad vide ko ih vodi na večeru. Doduše samo u prvom trenutku. Dok prođe prvo iznenađenje. Zato sam našao restoran koji je blizu. Da se brzo nađemo svi četvoro. Na sreću nismo daleko jedni od drugih. Biću ja sa Mirom sam samo nekih desetak minuta. Toliko je i Tanja sama sa Petrom. Posle svi četvoro.

I Mira ima novog muža večeras

Idem da pokupim Miru. Kako li će da reaguje kad vidi mene da je čekam? Verovatno ništa ne sumnja. Očekuje muža. A čeka je neko drugi. I to ne bilo koji drugi muškarac. Čeka je muškarac sa kojim su kao par učestvovali u nedavnoj avanturi. Biće joj sigurno neprijatno. Makar na početku. Biće i Tanji kad vidi Petra. Možda sam malo preterao sa ovom varijantom. Na meni i na Petru je da prebrodimo taj trenutak. Biće to u redu. Umem ja da se snađem. A siguran sam da ume i Petar.

Evo je izlazi. Uh jebote. Da ne znam, rekao bih Tanja. Plava kosa. Ista frizura. Tanjine krpice. Slično građene. Iz daleka ista Tanja. Baš sam dobro smislio. Još me ne vidi. Sad je važno da budem opušten. Da okrenem na šalu. To je plan. Pravim se kao da je stvarno Tanja. Da pošaljem tekst Petru da se i on tako ponaša. Biće damama lakše.

Videla me Mira. Gleda gde je Petar. Zbunjena, ali mi prilazi. Ja ću prvi da govorim. Tu je na par metara. Gleda me. Jeste zbunjena. Bogami je zgodna. Stavila naočare za sunce. Još uvek može da prođe kao Tanja. Da njih dve nas ne zajebavaju? Nemoguće, ostavio sam Tanju kod kuće. Mira je ovo. Evo krećem. „Ćao Tanja. Mnogo si zgodna večeras. Sigurno si se spremila da budeš lepa pred Petrom i Mirom. Kao i uvek malo kasniš. Ali kad si tako lepa sve ti je oprošteno. Hajde idemo. Da nas Petar i Mira ne čekaju.” Ništa ovo nije Mira očekivala. Prvo, odkud ja tu? Gde je Petar? Pa onda jesam li ja toliko blesav da stvarno mislim da je ona Tanja? Ali nema veze. Opustila se. Počinje da shvata. I počinje da učestvuje. I to dobro. Čula je kako me Tanja često oslovljava sa „ljubavi”.

skinute tangice

„Izvini ljubavi što kasnim. Važno je da budem zgodna pred Mirom i Petrom. Ti voliš kad se Petar pali na mene. Šta kažeš, da pravimo malo Miru ljubomornom? Da ja koketiram sa Petrom?” Dobra je. Odmah se snašla. Idem da je poljubim. „Pazi mi na karmin ljubavi.” Ljubim je u obraz. Ona me uzima za ruku. Pravi bračni par. Ulazimo u taksi. Dajem taksisti instrukcije. Moram da pošaljem Petru tekst. Da mu predložim da se sa Tanjom u Mirinom odelu ponaša isto kao ja sa Mirom u Tanjinim krpicama. Neka se pravi da je Mira. Kod nas dobro prolazi. Tako mu i pišem. Mira me pita kome pišem. Odmah ću da joj odgovorim. Ali da bi mogla da se prati naša aventura, treba prvo da rešimo ovu zavrzlamu sa imenima. Znamo nas četvoro ko je ko. Ali zbog priče mora da se razjasni. Tokom večere kad kažem Mira, znamo da je to moja Tanja koja glumi Miru. Kad kažem Tanja, to je večeras Petrova Mira koju glumi Tanja.

„Pišem Petru lutkice” odgovaram. „Kažem mu da kasnimo.” Evo odgovora. Petar se slaže. Uradiće kao i ja. I on je razmišljao kako da se ponaša. Tanji kažem da nema problema. Izgleda da i Petar i Mira kasne.

Sedimo u taksiju. Gledam u Tanju. Lepo se uklopila. Povratila sigurnost. Kreće ona, čini mi se, u ofanzivu. „Jesi li se ljubavi uzbudio pred susret sa Mirom i Petrom?” Provocira mala. „Izgleda pali te Petrova Mira?” Ovo je baš direktno. „Koliko vidim, jesi se uzbudio.” E pa ovo je već i bezobrazno. I to malo više. „Pogledaj se. Ne možeš takav da izađeš pred njih. Šta će ljudi da misle o nama?” Bezobrazna, nema šta. Moram da reagujem: „Kako ti to lutkice vidiš da sam se ja uzbudio? I to baš na Miru? Što ti gledaš tamo gde lepo vaspitane devojčice ne gledaju?” Smeje se Tanja. „Ko ti kaže ljubavi da sam ja dobro vaspitana devojčica? Takve dobro vaspitane na prave bezobrazluke kakve smo mi pravili sa Petrom i Mirom. Drago mi je da si se uzbudio. A i nije baš tako strašno”, dodaje. „Siguran sam da će i Petar doći u sličnom stanju.” „Pali se on kad misli na mene. Sigurna sam.”

drkanje u kolima

Ljubomorna mi je ženica… večeras nema razmene

Stižemo. „Sad ću da te poljubim u obraz”, kaže mi Tanja. „Budi pristojan. Ne pipkaj Miru večeras. Večeras nema razmene. Samo mene smeš da miluješ večeras.” „Saglasan sam”, odgovaram. „Ako se i Petar složi.” Ljubi me u obraz. „Znači dogovoreno, bićeš dobar muž večeras. Ne pališ se na Miru? Samo na mene.” Bezobrazna je. Nadam se da je i moja mala preuzela inicijativu sa Petrom. U ovom taksiju je dobro krenulo. Kulturno, ali perverzno. Ovog puta čak ni nije moja zasluga. Jedva čekam da vidim Miru i Petra. Samo da mi se moja Tanja opustila sa Petrom. Ume ona da bude i bezobraznija od moje večerašnje pratilje. Samo kad se opusti. Mora da mi priča šta je kod njih bilo.

Stižemo u isto vreme. Petar i Mira izlaze iz taksija. Petar joj pomaže da izađe. Nije lako u onom miniću. Nije njoj lako, ali je nama lepo da gledamo dok izbacije gole nogice iz auta. Dobro je da nisam ostao dok se oblačila. Kasnila bi večera. To je sigurno. Stvarno iz ove daljine ne bih rekao da nije Mira. I ona stavila naočare za sunce. Super izgleda. Petar je hvata za ruku. Tanja mu se smeje. I ona ga ljubi u obraz. Izgleda, dobro su se i njih dvoje uklopilu večerašnju predstavu. Sigurno je i kod njih u taksiju bilo sličnih izazova kao kod nas. Rekao bih po Petru da je sigurno bilo nekakvih izazova.

Digao mi se na moju novu ženicu… I Petru takođe

Ako je do brukanja ni on nije bolji nego ja. Kažem to Tanji. „Nije ni Petar bolji. Pogledaj ga.” Smeje se Tanja. „Nije bolji. A nije, koliko sam videla, ni veći. Gleda me Tanja i smeje se. Baš ume da pali. „Nije mu ni manji lutko.” Branim joj ja muža. „I to si videla.” „Ha, ha, ha, malo više nego videla. I sad kako sa vama ovako napaljenim da uđemo u restoran?” „Pričaš gluposti lutko”, kažem joj. „Ko će nas dvojicu da gleda pored vas dve lepotice? Ovako izazovne. Čak i da nam naši prijatelji vire iz pantalona, niko ne bi ni pogledao prema nama.” „Imaš pravo”, smeje se Tanja. „Nema opasnosti. Niko vas neće ni pogledati pored nas dve ovako skockane.”

Prilazimo Petru i Miri. I mi se držimo za ruke. Rukujem se Petrom. Zaverenički razmenjujemo poglede. Ljubim Miru u obraz. Šapućem joj da Tanja i Petar ne čuju: „Mnogo si zgodna ljubavi. Dobro je da nisam ostao u stanu. Po Petru bih rekao da ste se vas dvoje uklopili. Nadam se da nisi bila bezobrazna već u taksiju?” Smeje mi se. „Šta te briga šta ja radim sa mojim mužem.” Mnogo je bezobrazna. Vidim i Petar šapuće Tanji dok je ljubi. Sigurno pohvala kako izgleda.

pušenje u kolima

Najriskantniji deo avanture je završen. Vrlo uspešno rekao bih. Sad ćemo da uživamo. Što je dobra ova perverzna situacija. I izgleda nisam ja jedini koji se uzbuđuje. Svi smo se uživeli u igru. Svako se drži svoje uloge. Bezobrazluci će da slede. Kad počnemo sa pretvaranjima. Sa komentarima događaja od pre neki dan. I to Tanja komentariše u Mirino ime. A Mira u Tanjino ime. Čista perverzija.

A tek ono da nema zamene večeras. Kakava je to perverzija. Šta da menjamo? Već smo se zamenili. Biće sigurno pipkanja ispod stola. I biće i zakasnele isplate damama. Što će to da bude bezobrazno. Moramo da izaberemo dobar trenutak. Ima i okolna publika malo da uživa dok plaćamo ženicama za bezobrazluke. Onako u gaćice. Da im još malo zadignemo već kratke suknjice. Da bljeskaju guze. Pa ja stavljam prvo jednoj, pa onda drugoj. Zatim je na redu Petar. Da digne suknjucu Tanji, a haljinicu Miri. Biće tu i pljeskanja po guzama dok su otkrivene. Nećemo nas dvojica izdržati. A može da bude i malo „ijuuu, ijuuu, šta to radite bezobraznici?!” To kad ih budemo pljeskali. Čitav performans ima da napravimo.

napaljene zečice

Nastavak: Tanja i Mira… Ferari i Maserati

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x