Morao sam se širiti za njegov ogroman kurac

Odrastao sam u jednom srednjebosanskom selu. U selu većinom žive muškarci u 40-im i 50-im i uglavom su neženje. Iz priča sam slušao kako loše govore o pederima i nazivaju ih bolesnim jer se jebu u šupak; jer seljaci k’o seljaci – nemaju pametnijeg posla nego da se bave drugim ljudima, a to mi je smetalo jer sam znao da sam i ja peder.

Saznao sam to još u 7-8. godini jer su me od tada počela uzbuđivati muška obnažena tijela. Šutio sam kada se govorilo o takvim temama i u sebi plakao što me niko ne bi prihvatio da javno priznam šta sam.

Prvo iskustvo sam imao sa komšijom koji me je pijan pitao da li bih mu popušio, i koji je rekao da niko neće znati. Naravno da sam pristao, jer mi je to bila odlična prilika da probam ono što već dugo želim.

gay pušenje kite

Tada sam imao 18 godina i apsolutno ničim nisam pokazivao da sam peder. Bio sam krupniji i ošišan skroz na kratko i nimalo fem, pošto sam se družio samo s muškarcima. Požalio mi se kako žena neće da mu puši a on u tome baš uživa. Rekao sam mu da ću mu pušiti kad god poželi, samo da nikome ne priča. Od tada sam mu pušio baš često. Obično bi to odradili krijući se negdje [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]u šumi[/geot][geot country=”RS”]u šumi[/geot][geot country=”BA”]u šumi[/geot][geot country=”HR”]u šumi[/geot][geot country=”ME”]u šumi[/geot] ili iza sjena. Nebitno: dan ili noć.

Jedan dan, kad sam se vraćao iz prodavnice, naiđem na Rasima i kroz neobaveznu priču me pozove pred prodavnicu da popijemo pivo. Dok smo pijuckli, upita on mene kad ću njemu popušiti. Bio sam malo šokiran jer sam pomislio da mu se Jasko izblebeto i pomislio sam ko zna ko još sve zna.

– Što se praviš glup? Vidio sam da mu dudlaš u šumi.
– Kad god hoćeš – odgovorio sam mu.
– Znači voliš kurac?
– Obožavam.

uhvaćeni na delu

Predložio je da odemo kod njega kući jer inače živi sam, pa tamo ne trebamo strijepiti da će nas neko vidjeti.

Kleknuo sam na sred dnevne sobe i čekao da ga izvadi

Ono što mi se nakon par sekundi našlo pred očima me je ostavilo bez teksta. Zinuo sam od šoka. Pitao me je jel’ mi jasno što nema ženu. Kaže, svaka kad ga vidi pobjegne od straha. Rekao sam mu da ja neću pobjeći i da bih ga rado i primio jer je kurac bio san snova. Balav i žilav, sa ogromnim glavićem. Pitao me je jesam li ga već primao. Rekao sam da nisam. Uplašio se da će mi biti prebolan za prvi put pa mi je predložio da se jebem sa nekim ko ima manji, pa da onda dođem kod njega.

Kako ga je bilo nemoguće stavljati u usta, samo sam ga oblizivao i ljubio. Svejedno sam ga doveo do orgazma u litarskim količinama.

svršavanje po licu

Nakon par dana stiže mi poruka na viber od Jusufa, Rasimovog brata, da je čuo da me treba pripremiti za nešto veće i stavi mi plazu. Rekao sam mu da je dobro čuo. Odgovorio mi je da dođem odmah ako sam slobodan jer mu je [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]u gaćama kamen[/geot][geot country=”RS”]u gaćama kamen[/geot][geot country=”BA”]u gaćama kamen[/geot][geot country=”HR”]u gaćama kamen[/geot][geot country=”ME”]u gaćama kamen[/geot].

Izletio sam iz kuće, uzjašio biciklo i dopičio do Jusufove kuće. Pokucao sam a on mi je otvorio vrata i bio je samo u gaćama. Čim je zatvorio vrata počeo je da me skida. Naredio mi je da se naguzim preko stolice. Počeo je da mi liže čmar. Bola me njegova brada. Pljuvao je i gurao mi prste. Baš sam uživao. Počeo je da mi oduzima nevinost. Pričao je kako će me jebati zajedno sa svojim bratom, samo da mi malo razvali guzu jer mu brat ima preogroman kurac. Tepao mi je da sam prava kurvica i da ga bolje primam od njegove Sumeje.

Pozvao me je na kauč da me jebe s boka. Nabijao se jako i zahroptio pred punjenje. Izvadio ga je da ga otrese od moje guzove a zatim ga je ponovo nabio i držao ga bez pomjeranja dok god nije iskliznuo.gay sponing

Otišao sam kući sretan i zadovoljan i jedva čekao da primim Jusufov. Naveče sam otišao do njega i s vrata ga zaskočio. Vrištao sam na njegovom kurcu, ali bilo mi je preljepo. Rasim nam se pridruživao kad god Sumeja nije bila tu. Osim njih dvojice, jebali su me i Samed, Bakir, Omer, Sadik, Razim, Elmin i njegov sin Belmin. Pušio sam kurčeve Ragibu i Muhamedu. Imali smo i [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]gengbengove[/geot][geot country=”RS”]gengbengove[/geot][geot country=”BA”]gengbengove[/geot][geot country=”HR”]gengbengove[/geot][geot country=”ME”]gengbengove[/geot].

Priča se širila po selu među muškarcima tako da se svako malo neko novi javljao da me jebe. Priče su došle i do mog babe. Odvalio me je od kurca i kaišem me dobro isprebijao jer mu je sin seoska perderska kurvetina. Rekao mi je da sam izrod familije i da čim završim srednju školu idem u Sarajevo kod daiđe Remzije da me više ne gleda, jer sam ga obrukao za života.

Morao sam ispuniti njegovu naredbu. U Sarajevu sam jebače tražio [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]preko Romea[/geot][geot country=”RS”]preko Romea[/geot][geot country=”BA”]preko Romea[/geot][geot country=”HR”]preko Romea[/geot][geot country=”ME”]preko Romea[/geot] jer sam postao ovisan o kurcu, a u selo bi dolazio što sam češće mogao da vidim mamu i sestru, a i da se naprimam tvrdih seoskih kuraca.

gay gangbang

Šupak meraklija

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

2 thoughts on “Morao sam se širiti za njegov ogroman kurac

  • Marš pederčino smrdljiva

    Reply
    • A što ti čitaš pederske priče ako ti smetaju?

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.