Šta je zabranjeno govoriti devojkama?

Žene su same po sebi komplikovana bića. Iza fasade samouverene i samostalne žene često je nesigurna devojčica. Ali, ako joj kažeš pogrešne stvari, možeš da probudiš skrivenog zmaja i Ijutu vešticu u njoj. Ako želiš da sačuvaš ne samo vezu, nego i živu glavu na ramenima, nikada, ali nikada svojoj devojci nemoj da kažeš sledeće:

„…Ali moja mama kaže da to radi drugačije / misli da treba ovako…”

Mama kaže da treba tako? Odlično, odmah se slobodno spakuj i svrati svojoj mamici jer tvojoj devojci treba muškarac, a ne dečak koji se drži za maminu suknju.

baca njegove stvari kroz prozor

„Jesi li to dobila?”

U trenutku kada je nervoza na maksimumu, sve živo je boli. Sva je natečena i luda od hormona i vrlo verovatno da će tvoja glupa konstatacija samo još više da je razbesni. Ako si pametan, skini aplikaciju koja prati ciklus i na vreme izbegni zamke PMS-a. Još goru reakciju možeš da očekuješ ako si promašio, jer joj time samo stavljaš do znanja da je nepodošljiva i nerazumna.

„Izgledaš dobro za svoje godine”

Ne, ne dečko ne! To nije kompliment! Reči kao što su „godine” i „starenje” se ne spominju u društvu žena, a kamo li u istoj rečenici. Tvoja devojka je uvek i svuda najlepša žena u prostoriji, bilo da je upravo došla iz frizerskog salona ili je čupava i obučena u trenericu. I generalno imala 20, 40 ili 60, tvoja lepša polovina uvek izgleda najlepše.

„Evo, možda možeš da se uvučeš u ovu veličinu”

Kako to misliš možda??? Dobar deo devojaka, da ne kažemo sve, neće ni za živu glavu priznati da su se ugojile i da više ni u snu ne mogu da stanu u konfekcijski broj koji su zamislile. Ako ideš sa njom u kupovinu, tvoje je samo da se oduševljavaš svemu što ona obuče. Kilogrami su zabranjena tema, pogotovo u šopingu.

devojka se oblači

„Sve ćeš to da pojedeš?”

Pa sad neću, kad me tako pitaš. Hvala ti što misliš da sam debela. Devojke ne žive na salatama, i one vole da pojedu pljeskavicu i pomfrit i gomile slatkiša.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments