Jebao sam jednu kuju na žurci, na koju sam došao sa ženom

Bilo je leto i lepo vreme, spremali smo se da odemo na žurku koju smo dugo čekali. Veliko društvo je išlo sa mnom i ženom. Stigli smo kasno i svi su već bili pripiti i dobro raspoloženi.

Posle nekog vremena stajao sam sâm na sred kluba i uživao u muzici, kada je prišla vidno pijana matorka i počela da se uvija. S obzirom da sam bio sa ženom, sklanjao sam se i izbegavao je. Okrenula se ka meni pogledala me svetlim poluzatvorenim očima. Tako kurvanjski pogled – pomislio sam. Nisam stigao da završim misao, kad se izvila ka meni, brzo me zagrlila i ugrizla za vrat. Uhhh, to mi je najizraženija erogena zona, žmarci su me prošli, ali sam se otrgao i rekao joj:

– Beži bre budalo, šta to radiš?

pijana sisata

Sve to je videla moja i ženina drugarica… Upitala me je:
– Šta radiš to? – Rekao sam:
– Ma beži, vidi budalu kako me napada.

Ostalo je na tome, nastavili smo da se zezamo i đuskamo. Posle nekih sat vremena krajem oka sam primetio da se uputila ka [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]wc-u[/geot][geot country=”RS”]wc-u[/geot][geot country=”BA”]wc-u[/geot][geot country=”HR”]wc-u[/geot][geot country=”ME”]wc-u[/geot] i rekao sam sebi – to je to. Krenuo sam za njom malo udaljen, u tom klubu ima baš mnogo kabina i nije bilo gužve. Ulazila je, i kad je krenula da zatvori vrata, ušao sam za njom. Obratila mi se laganim hotline glasom…

Zagledala me je i jebala pogledom

Bila je rasna matorka velikih grudi i jako, jako jebozovna… Dok je piškila na wc-šolji, stajao sam naslonjen na vrata i pijuckao pivo, mazio sam ga preko farmerki i izvadio ga napolje. Nisam ga ni dirnuo, bio je poludignut jer me je napalilo kako me jebe pogledom. Savila se ka meni i u sekundi ga usisala svojim napućenim ustima. Gutala ga je i stenjala koliko je napaljena.

pušenje u toaletu

Zamenili smo mesta, smakao sam farmerke i gaće i zavalio se, stavio sam [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]kondom[/geot][geot country=”RS”]kondom[/geot][geot country=”BA”]kondom[/geot][geot country=”HR”]kondom[/geot][geot country=”ME”]kondom[/geot] na vrh glavića i uhvatio je za kosu, prineo je nabreklom kurcu i šapnuo joj:

– Kujo pohotna, navuci ga zubima.

Lagano ga je svlačila i smejala se, gledajući me svojim modrim očima, zbog čega mi je sperma ključala u jajima. Smeškao sam joj se podlo i bezobrazno. Ustala je i zadigla suknju, pošto nije nosila gaćice, i bila je žestoko napaljena; sokovi su joj se razvlačili i cureli sa vrele pičkice, uredno sređene. Sela je i počela žestoko da se nabija i meša, oči su joj kolutale kao loptice za loto. Glasno je stenjala, ali je muzika bila mnogo jaka i bilo me je briga da li nas neko čuje.

jebanje u wc-u

Pričala mi je nešto na francuskom, što me je žestoko ložilo. Kurac mi je bio [geot exclude_country=”RS,BA,HR,ME”]tvrd kao kamen[/geot][geot country=”RS”]tvrd kao kamen[/geot][geot country=”BA”]tvrd kao kamen[/geot][geot country=”HR”]tvrd kao kamen[/geot][geot country=”ME”]tvrd kao kamen[/geot], ona je mumlala i buncala, svršavala je u nizovima. Zagrlila me je i čupala kosu dok se tresla kao jebana zečica. Osetio sam da ću uskoro da svršim i ona je, kuja iskusna, sletela sa kurca, strgla kondom, klekla na kolena i rekla:

– Okupaj me, molim te.

Dugo sam bio napaljen, jaja su mi otekla. Počeo sam da je zasipam mlazovima. Taj pohotan pogled koji je krasio kurvanjsko lice sa izraženo razmazanom šminkom zasipali su mlazevi po ustima, nosiću, okicama, kosi… Nikada neću zaboraviti njeno zadovoljstvo na licu.

svršavanje po licu

Ustala je, poljubila me i zahvalila se uz osmeh. Te noći još nekoliko puta sam je na isti fazon tucao. Uzeo sam sve što nudi i nikada je više u životu nisam video.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.