Kako sam jebao medicinsku sestru Mariju

Dobar dan, ja ću vam ispričati moj doživljaj sa medicinskom sestrom Marijom. Ja imam 20 godina i zovem se Nikola (izmenjeno ime). Visok 178, kurac 14-15 cm, ne znam tačno.

Marija je bila mala slatka plavušica sa prćastom malom guzom. U bolnici sam završio nakon povrede kičme. Bio sam u bolnici dve godine i tu sam je upoznao. Od prvog dana smo kliknuli iako sam ja tada imao 18 a ona 22 godine (ja sad 20, a ona 24). Bilo je to pred kraj mog oporavka, kad sam već prohodao.

Jednog dana sam krenuo da se kupam i naravno, prije kupanja, počeo sam da ga drkam. I taman što mi se ukrutio, čuo sam brze korake. Kucala je Marija i molila me da otvorim, jer je morala u WC. (WC za osoblje je bio u sklopu kupatila).

lik jebe medicinsku sestru u usta

Ja sam otvorio, onako ukrućenog kurca…

Kada je vidjela moj kurac, samo je krenula rukom prema njemu. Zaboravila je zašto je došla. Ja sam se pravio da mi je neprijatno i govorio kako ne smemo, a u stvari sam htio to više od nje. Ona je kleknula i počela da ga puši. Bio sam napaljen kao konj. Počela je da ga puši jako brzo, a ja sam uživao. Rekao sam joj da ću svršiti i ona je prestala, rekavši:
– Ne, nemoj, hoću da me jebeš.

Ustala je i i krenula da se skida. Prvo su iskočile njene prelepe sike koje su tako nabujale. Počeo sam da je ljubim u usta, i da joj mjesim sise. Ona je sva drhtala. Dok smo se ljubili, ona je skinula donji dio uniforme. Spustio sam se dole i ugledao prelepu ružičastu pičkicu. Iznad nje je bio lepo uređen trokutić plavih dlačica. Počeo sam da joj ližem tu pičkicu, a ona je počela da stenje. Uživala je i govorila da joj odlično ližem. Taman kada je trebalo da svrši, ja sam prestao.

Ona je počela da negoduje, ali ja sam joj rekao da se naguzi… I stavio joj kurac. Jebao sam konačno medicinsku sestru, i to moju omiljenu! Počeo sam da je jebem jako, a ona je počela da stenje. Morao sam joj začepiti usta rukom, da nas ne bi neko čuo. Iz pičkice joj je curila ljepljiva tečnost.

tip nabija devojku na kurac stojeći

Nakon nekog vremena okrenuo sam je spreda i počeo sam da je zakucavam baš jako. Počeli smo opet da se žvalavimo i da uživamo još više. Ljubio sam je u usta da bih prigušio njeno stenjanje. Nakon nekog vremena čuli smo korake. Bila je to druga sestra koja je tražila Mariju. Dozivala ju je, a mi smo bili prestravljeni. Samo se odmakla i spustila mi se do kurca. Rekla je:
– Popušiću ti, a nastavićemo ovo neki drugi put.

Svršio sam za pet minuta. Ona se obukla i otišla, a ja sam ostao u nedoumici da li je ovo bio samo san. Moju nedoumicu je razriješila ona, kada mi je stigla njena poruka:
– Moramo ovo da ponovimo jer bilo je divno.

tip ribi svršava u usta i ona liže spermu

Ako želite nastavak, komentarišite.

Zadovoljni pacijent

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments