Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nebitno je kako se zovem, odakle sam, koliko imam godina. Ispričaću vam priču o odnosima između mene i moje sestre od ujaka. Živim u normalnoj porodici, imam mlađeg brata, završio sam fakultet i radim u jednoj lokalnoj firmi. Moj brat još uvek studira u gradu oko 200 km od nas i retko kada je kući, a moja sestra je već druga priča…

Moja priča počinje još pre toga, doba puberteta, vreme kada sam skontao da me privlaci nešto zabranjeno, nešto što ne bi trebalo. Zapravo to je meni dugo godina bilo u glavi a negde tokom puberteta kada su krenule prve masturbacije, shvatio sam da me pomisao na seksualni odnos rođaka žestoko pali, a posebno kada pomislim na tu sestru od ujaka, koja je starija od mene jednu godinu.

Kada sam krajem devedesetih provalio internet počeo sam da čitam o tome, zanimalo me da li toga još negde ima ili sam samo ja „skrenuo”. Naravno tada je o tome bilo vrlo malo materijala, zadovoljavao sam se maštajuci o seksu sa mojom sestrom od ujaka.

Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Moja sestra i ja smo oduvek bili bliski, još kao deca, obzirom na moje sklonosti ka incestu uvek sam uživao kada smo se igrali porodice, bili muž i žena, kao vodili ljubav. Naravno, klinačke igre, nismo ni ona ni ja tih godina bili ni na početku puberteta a tek ne polno zreli. Kada sam ja krenuo na fakultet i otišao u drugi grad, a ona odlučila da ne studira, jedan od načina komunikacije su nam bile sms poruke, to je bilo vreme mnogo pre whatsapp-a i viber-a.

Tih godina sam ja uveo ADSL internet u stan u kome sam živeo i tada se ispred mene otvorila ogromna baza podataka incest filmova i priča. Obzirom da sam živeo sam jer sam tako želeo mogao sam koliko sam god hteo da uživam u čarima erotskih priča i klipova i da milionima puta izdrkam zamišljajući sestru i mene u nekom od tih situacija.

U tom nekom periodu sam imao devojku sa kojom sam bio već nekoliko meseci, prve priče između sestre i mene bile su upravo na tu temu, tako sam opipavao teren i pokušavao da shvatim šta ona i koliko želi.

Ona je baš tiha i povučena devojka, bez mnogo iskustva, kako ljubavi tako i u seksu, ona je onaj tip devojke koja mnogo ne pita, slepo voli i predaje se potpuno. Znajući kakva je bilo mi je mnogo teško da krenem u priču o seksu, mada kako su dopisivanja krenula vezano za mene i moju devojku ona se uključivala, ni jednog momenta mi nije rekla da ne želi da priča, da joj je glupo.

Pričali smo o seksu su išla sa poruka na msn, sa msn-a na skype pa sve dalje do viber-a na kome se i danas dopisujemo.

Dok sam studirao retko smo se viđali ali smo se redovno čuli, pričali o seksu vrlo često, što sam primetio, na moje dvosmislene poruke je odgovarala i nastavljala se, što je i meni prijalo, mnogo puta sam tako i drkao dok smo se dopisivali iako to moja sestra nije znala, bar ne tada.

Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Kada se akademska godina završila ja sam dolazio kući i tu provodio celo leto, uveliko sam već raskinuo sa devojkom a ona je tada bila zaljubljena u jednog dečka koji ju je zavodio i na kraju ostavio i zbrisao u inostranstvo. Bila je baš slomljena iako nije bila bukvalno sa njim u vezi. Tog leta smo se često viđali, izađemo pa posle izlaska svratimo kod mene, pričamo o svemu i svačemu, u glavnom kod mene u dnevnoj sobi u polumraku, sednemo jedno do drugog, zagrlimo se i mazimo po rukama, vratu, stomaku, ništa perverzno, bar ne u početku.

Kako je leto odmicalo naša dopisivanja su se produbljivala, toliko sam duboko zalazio u intimu da sam je pitao i da li joj je obrijana, kako izgleda, kakve su joj grudi; ona je bila toliko stidljiva da nije mene skoro ništa pitala, ali na moja čačkanja, da li se mazi, kako joj je, baš se upuštala u razgovor.

Jednom prilikom smo se toliko dugo dopisivali, ja sam imao takvu inspiraciju da je to trajalo po nekoliko sati. Ona je u tom periodu već znala da se palim na dopisivanja pošto nemam devojku, loži me priča o seksu, da mi je tvrd. Već me je zezala kako bi trebao da odem da se ispraznim, na šta sam ja odgovorio da bi ja to uradio i tu ispred kompjutera, i ona nije imala ništa protiv s obzirom da ne vidi.

Te večeri sam je naterao da zavuče ruku da dodirne dole, sećam se samo da mi je odgovorila da se sva umazala i da je mnogo vlažna, što je bio dokaz da i nju ova dopisivanja pale, možda i logicno jer je i ona tada bila slobodna.

12357614_1755963921299870_154611115_n

Naša viđanja su u glavnom ostajala na maženju, ali nije bilo večeri da nisam iskoristio da odem korak dalje, da sa stomaka rukom pređem preko grudi, da sa leđa joj spustim ruku na guzu i stegnem je. Nije u početku bila baš opuštena, bunila se, ali su vremenom sve te barijere koje je pravila oko sebe padale.

Otprilike smo se viđali jednom nedeljno, ali smo se zato dopisivali svakodnevno. Sva ta naša dopisivanja ja sam polako ubacivao u naša viđanja. Mazio sam joj već uveliko grudi, stezao guzu, ljubio vrat.

Nije mi davala da je diram dole i da je poljubim ali sam znao da je pitanje dana kada će se i to desiti.

Moji su se spremali da odu na more krajem septembra, ja sam se vadio da moram da učim pa sam izbegao to, oni su se spremili i otišli a ja ostao sam. Sestru sam pozvao jedno veče da dođe da prespava, njeni su kao nešto bili protiv ali pošto sam sâm može da dođe da mi pravi društvo, što sam jedva dočekao.

Celo to veče sam je dodirivao bukvalno kao devojku, zagrlim je, poljubim u obraz, stegnem za guzu povučem ka sebi, osećala je koliko mi je bio dignut, bukvalno se to celo veče nije spuštao.

Gledamo TV, ja sedim pored nje, zagrlim je oko vrata a moj ruka u njen brus i uhvatim je sa sisu, diram bradavicu, samo me pogleda, klimne glavom i duboko uzdahne. Znao sam da joj se to sviđa, inače me ne bi pustila da joj to radim. Predložio sam joj da pređemo u moju spavaću sobu, veliki je krevet pa da gledamo TV iz kreveta.

Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Poneo sam dve male flašice kupinovog vina, znam da nije bila neki ljubitelj alkohola, nisam ni ja, ali sam poneo to jer je kupinovo vino bukvalno k’o sok. Legli smo u krevet, ja u boksericama i majici, ona u gaćicama i majici na bretele. Bradavice su joj se videle ispod majice, meni je bio toliko tvrd da je hteo da eksplodira.

Pokrio sam se ćebetom iako je još bilo vrućina, samo da mi ne vidi kako mi se digao. Pijuckali vino, gledali tv, nije nam dugo trebalo da ga popijemo. Ja sam je zagrlio, ruka na bradavici je već šarala. Nije se bunila, opustila se, ljubio sam joj vrat a ruku zavukao i stezao grudi na golo i dirao bradavice.

Duboko je disala, opuštena, malo je i vino učinilo svoje. Kada sam spustio ruku da je pomazim dole rekla mi je da nije sređena pa sam u prvi mah i odustao. Sa vrata sam krenuo ka usnama, okretala je glavu, pa sam je poljubio u obraz. Drugi put je uradila slično ali već treći put sam je poljubio, bilo je kratko ali za mene prelepo.

1961544_1034003356640220_1908939999_n

Ponovo sam joj spustio ruku niz stomak, uhvatila me za ruku i ponovo rekla da je ne diram jer nije stigla da je sredi, ali sam joj rekao da mi to ne smeta. Izvukao sam ruku iz njenog stiska, pomazio je preko gaćica. Osetio sam vlažnost da bi već u sledećem potezu zavukao ruku i počeo da je mazim.

Podigao sam joj majicu i jezikom počeo da diram grudi. Sa grudi sam se prebacivao na vrat i na usne, sve slobodnije se ljubila, mešala je kukovima i duboko disala. Pošto sam bio na boku, povukla je ćebe sa mene i počela da me mazi po njemu. Prvi put da sam video veliku mrlju na boksericama, toliko je ovlazio da je probio, njoj to baš i nije smetalo jer je slobodno šarala po njemu.

Ustao sam na kolena, legao na nju, dodirivao je dole sa njim, i žestoko je ljubio, grlila me je i stezala. Polako sam se preko grudi spustio na stomak a sa stomaka na njenu vlažnu macu, skinuo joj gaćice iako se bunila i počeo da je dodirujem jezikom.

Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Bila je prelepa i vrela, dodirivao sam je usnama i jezikom, dok sam rukama dodirivao njene grudi i bradavice, mešala je kukovima, mazila me po kosi i baš duboko disala, mnogo joj je prijalo, osećao sam to.

Pritiskala me je ka sebi, vodila je ljubav sa mojim usnama i jezikom, osetio sam da je blizu, stegla me je nogama i pritisla ka sebi, pulsirala je. Svrišila je, prvi put od moje ruke, odnosno jezika.

Trebalo joj je vremena da se sredi. Kada se smirila ja sam skinuo bokserice i izvadio ga, uzjahao je i spustio ga na njen stomak. Počela je da ga prvo mazi pa ga je onda uhvatila u ruku i počela da povlači kožicu. Radila je to polako pa je počela da ubrzava. Znao sam da ću brzo svršiti a to nisam hteo.

Zaustavio sam je, povukao se na gore i stavio ga između grudi i rukama ih stegao, bukvalno sam vodio ljubav sa njima, pomerao se polako, nisam želeo da žurim ali me je vuklo da joj prelepe grudi isprskam sa supermom. Tako sam želeo da svršim po njima da je to bilo neverovatno.

tumblr_n9mbdiSFqI1qjhn09o8_500

Nakon nekoliko minuta sporih pokreta, ubrzao sam pokrete i već bio na vrhuncu, izmakao se malo unazad, uzeo ga u ruku i izdrkao po njima. Iznenadio sam se koliko je sperme izašlo, umazao sam joj skroz grudi, još sam sa njim razmazivao.

Shvatio sam da i moja sestra jeko želi da je jebem

Kada sam malo došao sebi, pokupio sam neku majicu, obrisao nju i sebe i onda se bacio i počeo da je ljubim. Bili smo isuviše iscrpljeni da bi mogli bilo šta više od toga. Tako zamazani i umorni smo zaspali goli.

Probudili smo se relativno rano. Jedva sam je naterao da krene sa mnom pod tuš, bilo ju je sramota, stidila se. Rešio sam je one majice što je ostala na njoj i odvukao je pod tuš.

Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Dugo smo se tuširali i mazili, on je već bio na visini zadatka, a njena maca vlažna i bradavice tvrde k’o kamen. Tuš kabina baš i nije bila mesto da se uradi nešto više osim maženja. Ja sam joj dirao macu i mazio grudi, dodirujući ih jezikom dok mi ga je ona mazila i povlačila kožicu.

Iz tuš kabine smo izlašli, obrisali se, prišao sam joj spreda, uhvatio je za guzu i podigao ljubeći je i tako nosio po kući. On je bio na njenoj maci, osećala se vlažnost i toplota na njemu.

Ušli smo u moju sobu, ja sam iz fioke dohvatio kondom. Na tenutak se premišljala, pokušala da me odgurne ali to je trajalo čitavih nekoliko sekundi.

Kondom sam namestio, dodirnuo se sa njim preko i polako ušao u nju. Neverovatno, prvi put u svojoj sestri, tako dugo čekan momenat, bukvalno nisam znao gde ću pre. Želeo sam da traje dugo, nisam žurio, ljubio sam je, jezikom se igrao sa njenim bradavicama. Ona me je zagrlila i žestoko stegla uz sebe, jedva da sam imao prostor da se pomeram.

Ljubio sam je, mazio koliko sam god mogao. Zavukao sam ruke ispod i uhvatio je za guzu. Nogama me je stegla i povlačila na sebe. Bojao sam se da ne svršim jer sam ponovo bio i previse napaljen. Stegao sam je za guzu i ubrzao ulaz u nju, ona je baš duboko disala.

tumblr_o4ep54gJTs1tezjkso1_500

Stegla me je nogama i privukla na sebe, počela da svršava. Nisam ni ja mogao da izdržim više, punio sam kondom, svršio duboko u njoj.

Trebalo nam je nekoliko minuta da se smirimo. Poljubio sam je, ustao, skinuo kondom koji je bio pun sperme i spustio pored kreveta. Legao sam pred nje, mazio je i ljubio, dirao joj bradavice, to ju je mnogo palilo.

Nakon nekoliko minuta paljenja, pitala me je gde držim kondome. Izvukla ga je iz fioke, otvorila i navukla na njega, opkoračila me je dok ga je mazila sa njom savila se i poljubila me. To sam jedva dočekao i dohvatio se njenih grudi.

Mazila ga je malo tako sa njom, podigla se, namestila rukom na ulaz i sela na njega, a ja sam to odmah dočekao time što sam je uhvatio za struk. Nagnuo sam je ka sebi, i držeći je za struk sam je podizao i spuštao.

Moja sestra i ja, i naša slatka tajna

Sa struka sam prešao na guzu, stezao je i ubrzavao ritam, bukvalno nisam morao da je dodirnem. Ubrzavala je sama, sama se pomerala i sedala na njega, prelep osećaj. U jednom momentu sam je zagrlio i povukao na sebe i počeo da je ljubim, podigao noge u kolenu počeo da se pomeram i da ulazim u nju, polako, pa sve brže i brže.

Nakon nekoliko minuta u tom položaju, istrgla se iz zagrljaja, podigla par puta i pustila na njemu, ruke spustila na moje grudi i počela da svršava. Tralajo je to prilično dugo. Kada je došla sebi, samo je legla preko mene i poljubila me.

Iskoristio sam priliku, okrenuo je na leđa i ušao u nju. Ubrzanim ritmom sam to radio. Želeo sam što pre da svršim a trebalo mi je desetak minuta. Izvadio sam ga, skinuo kondom i svršio joj po stomaku, i srušio se pored nje.

Trebalo je i njoj i meni više od pola sata da se smirimo. Otišli smo zajedno pod tuš, sredili sobu i otišli da spremimo nešto za doručak.

Naš seksualni odnos koji smo tada započeli se nastavio do dana dašnjeg, a za to niko nikada nije saznao, jer našu tajnu dobro čuvamo. Naša perverzna dopisivanja su postala još perverznija, počeli smo da delimo jedno drugom slike polnih organa, golih tela. Kad nismo u mogućnosti da se vidimo iz različitih razloga uvek to nadoknadimo masturbacijom, mada se trudimo da izdvojimo jedno za drugo bar 3 dana nedeljno.

Spremamo se da idemo na more sledeće leto, pričali smo da je Grčka idealna, posebno neko mesto gde malo naših ide, tamo je mala šansa da ćemo naleteti na nekog poznatog. O moru i nekim drugim seksualnim igrama mene i moje sestre pisaću nekom drugom prilikom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jebao bih ti sestričnu.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x