Da li je seks na prvom dejtu pogrešan potez?

Koliko god se trudili da na seksualnom polju odemo dalje do predrasuda, pojedine ipak opstaju, Jedna od njih je i ona da je seks na prvom dejtu pogrešan potez. Njena raširenost je drugačija kod žena i muškaraca, a pojedini stručnjaci savetuju da je krajnje vreme da je se svi oslobodimo.

Seks na prvom dejtu: pogrešno ili ne?

Časopis „Kosmopolitan” sproveo je istraživanje o seksu na prvom sastanku, u njemu je učestvovalo 1000 žena i muškaraca, starosti od 18 do 35 godina. Rezultati su sledeći: 39 posto žena se odvažilo da provede noć sa partnerom već nakon prvog sastanka.

Ipak, bez obzira na „hrabrost” i razloge takvog koraka, većina pripadnica lepšeg pola, njih 82, 6 procenata, smatra da to nije dobar početak za uspešnu i dugu vezu.

jebane od pozadi, amaterska fotografija

Muškarci su liberalniji, 67 procenata njih u seksu na prvom sastanku ne vidi ništa loše i ne osuđuju žene koje se odluče na takav korak.

Žene se najčeše plaše da ih muškarac nakon seksa na prvom sastanku neće nazvati. Pored loših primera, za konačnu ocenu moraju da se uzmu i oni pozitivni kojih ima sasvim dovoljno.

– Spadam u one koji veruju da seks na prvom sastanku ne mora da nužno vodi raskidu veze. Moje dve ozbiljne veze su počela na taj način. Moja najbolja prijateljica je spavala sa svojim suprugom na njihovom prvom sastanku – rekao Džef Vilser, koautor knjige „U redu je da spavaš sa njim na prvom sastanku”.

On dodaje da svako ko veruje da je seks na prvom sastanku to slobodno i učini. Bez ustručavanja i robovanja predrasudama.

seks posle prvog dejta

Izvor: Blic Žena

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments