Uzmi me ti, da me ne uzimaju drugi!

Imam 42 godine, radim u jednom klubu, ili kako bi na našem rekli noćnom baru. Moj izgled skoro nema veze sa godinama jer sam plavuša i izgledam dosta mlađe, ne puno ali, ne i za 42 godine. Moj seksualni život se uglavnom svodi na mlade muškarce.

Dva puta sedmično imam seks i to sa puno mlađim muškarcima od mene. Mladi me jednostavno obožavaju, jako sam prijazna, tiha osoba, a u krevetu sam živa vatra. Moj muž ima nešto više godina nego ja, ali on ima svoj život a ja svoj. Naš seks se davno ugasio, živimo samo radi našeg zajedničkog sina kojeg imamo i koji ima 19 godina.

Imala sam jednu ljubavnu vezu sa skoro vršnjakom mog sina, nisam se nadala da će to biti tako kako se kasnije dogodilo. Mali je stvarno bio dobar, radio je sve šta sam tražila i ja sam mu sve radila šta je on želio, čak sam ga primila i u guzu. Uglavnom, prvi put svi brzo završe, ali drugi put to traje i onda se ja totalno opustim. Volim da sam na top ili na njemu, tada imam kontrolu nad nama obadvoma i naprosto uživam u toj pozi. Mladi vole puno da tucaju odozada, ja baš ne volim tu pozu, ali dozvolim im da uživaju, poneki put neki od njih imaju dosta velik penis pa nisam baš sretna kad me navuče jako nekoliko puta na njega odozada.

jahanje, anal

Taj vršnjak mog sina s kojim sam imala nekoliko puta seks, bio je nježan; volio je da se ljubi, lizao mi je vaginu svaki put i to jako dugo, ako bi malo popio onda je lizao i moj anus, a ja sam neopisivo u tome uživala. Nekoliko puta se to desilo i svaki put me je vodio u neki drugi stan, ali ja nisam na to baš obraćala pažnju.

Bilo je to prije nekoliko godina. Pitao me je da li želim da uzmem neku vrstu droge koju je on konzumirao. Rekla sam mu ne, a on je uzimao redovno. Poslije je mogao jako dugo da me tuca.

Goli i znojni u sitne sate…

Jahala sam tog mladog čovjeka koji je tiho uzdisao a ja sam onako ozarena plovila nekim drugim svijetom. Naprosto bilo mi je super jer sam uzdisala na duplo mlađem tijelu od mog. A onda se njgov kondom punio vrućom spermom a ja sam trebala još koju sekundu i onda sam i ja zajaukala na njemu. Mješala sam polako, drhtala dok sam svršavala a njemu se penis nije spuštao. To je ono što se traži – rekla sam sama u sebi i nastavila polako da se jebem na njemu. Potrajala je ta druga seansa u kojoj smo obaoje dali sve od sebe da zadovoljimo jedno drugo. Pred samu zoru, taxijem sam se vratila kući, već je skoro svitalo.

Novi dan, novi život. Nikom nisam polagala račune, živjela sam samo za danas. Možda sam i grešila, ne znam ali sam kasnije pogrešila sigurno. Dani su se nizali. Bila je to nedelja, vrlo loš dan za sve barove. Svi su bili prazni, išla sam kući uvijek ranije, ovaj put malo iza ponoći.

obrnuta kaubojka

Rentali smo stan, koji je imao tri spavaće sobe, tako smo svako od nas troje imali svoj privatni mir. Skinula sam se gola, sjela sam pred ogledalo i skidala šminku. Začulo se tiho kucanje. Obukla sam na sebe kućni ogrtač. „E vratila si se, kako je bilo?”, upita me moj sin. „Ništa posebno”, odgovorila sam mu. Primjetila sam da je imao neku kovertu u ruci. „A šta je to, trebao si me za nešto.” „Evo pa pogledaj.”

Otvorila sam kovertu, a u njoj su bile slike i DVD. Pogledala sam slike, bilo mi je jako neprijatno. Slike su bile dosta tamne, ne znam ni tko i kako ih je slikao, ali sam se vidjela gola na muškarcu. Treća slika je uslikana, baš se vidjelo sve, kako me tip jebe odozada. Bilo mi je strašno neprijatno. On je šutio samo i gledao me onako kao da me žali, sažaljeva. Onda sam otvorila jednu kao cedulju ili manji list papira na kojem je písalo: „Mama ti se jebe kao luda, i jako voli mlad penis, stara kurva.”

Bio je to veliki udarac za mene jer me je jedan mladi idiot ponizio i ponizio je mog sina. „Izvini za ovo”, rekla sam mu. „Znači to si bila ti?” Duboko sam uzdahnula: „Da, to sam bila ja.”

„A vidiš, ovo na slici sa tobom je jedan moj prijatelj iz srednje škole.” Kad mi je to rekao, zaboljelo je jako, to što sam uradila, ili šta sam sve radila što on ne zna. Nisam znala šta da kažem. „A DVD, jesi li pogledao DVD?” „Jesam!” Pokrila sam lice rukama. Nisam znala šta da kazem iako nisam ni znala šta je na tom DVD-u, ali sam mogla zamisliti.

Žao mi je bilo, ne znam ni šta će se dogoditi, šta će biti sa nama. Onda sam ga tiho upitala: „I šta sad?” Šutio je i samo me gledao. Bilo mu je jako teško, osjećala sam to. „Neću više, neću više, obećajem ti, obećajem”, tiho sam zaplakala. Uzeo me je za ruku i tiho progovorio: „Zašto sa toliko mlađima, zašto?”

mlađi jebe milficu

Nisam znala šta da kažem, iako sam imala odgovor ali nisam mogla da mu kažem. Jer, to bi ga još više povredilo. Osjetio se zadah alkohola iz njegovih usta dok je govorio. Bojala sam se da će sve krenuti protiv nas, a nisam to željela. Brzo sam razmišljala i donela sam jednu odluku. „Pitao si me zašto sa mlađim muškarcima?” „Da”, tiho je odgovorio i spustio svoj pogled na pod. A ja sam se ustala i polako skinula sa sebe kućni ogrtač.

Stajala sam gola pred njim. Podigao je glavu i gledao u moje golo tjelo. Svjetlost lampe obasjavalo je moje jako dobro očuvane obline, imala sam šta da pokažem. Gledao me je onako čudno, gledao me je nekoliko trenutaka, a onda se ustao, podigao moj ogrtač i s njim prekrio moje tjelo. „Uzmi me ti, da me ne uzimaju drugi, molim te”, rekla sam mu uplašeno. „Molim te!”, molila sam ga da me uzme, da mi dâ ono što mi treba, da ugasim tu želju i da on bude taj kojeg ću moliti za ljubav i nitko drugi.

Zagrlio me je jako, tiho mi je nešto šaptao a ja sam već u ruci osjetila njegov penis koji je bio tvrd kao kamen. Onda mi je rekao: „Vrata su otvorena, nemoj, nije to dobro za nas, dosta nam je za večeras bola oboma.” Ne, ja nisam popuštala, otišla sam i zatvorila vrata, ugasila lampu, spustila ga polako na krevet, skinula sve sa njega, a ja sam već bila gola.

Šutio je i duboko uzdahnuo. „Stani, stani molim te”, tiho me je zamolio. Bila sam jako uzbuđena i više se nije moglo zaustaviti, nije se moglo napraviti nazad, jer nazad bi bilo da nema nas. „Stani, molim te stani, nemam ni kondoma, ne, ovo je ludost”, tada je jako uzdahnuo ja sam već bila na njemu i do kraja sam se nabila na njegov penis. Zastenjali smo oboje a ja sam nastavila da se jebem u mraku iza ponoći. Slike su popadale na pod a onda za nekoliko minuta me svukao sa sebe i špricnu nekoliko puta. Sperma se ljepila za njegov stomak dok je on duboko uzdisao. Ustao se i izašao iz moje sobe. Ostala sam sama, nisam znala šta da uradim. Pustila sam jutro nek samo donese ono što će se dogoditi.

drka mu kurac

Trgla sam se, jedva sam se ustala. Bila sam nekako teška, jadna, bila sam kao netko drugi to jutro. Slike su bile razbacane po podu, polako sam ih pokupila, vratila u kovertu. A onda sam DVD stavila u laptop. Ni sama ne znam kako je to snimljeno, kada, ali sve je bilo tu u tih pola sata. Sve i sve se jasno vidjelo. Ugasila sam to već doživljeno, DVD spremila u kovertu. Izašla sam van.

Muž se spremao na posao, iznenađen da sam se ja ustala tako rano. Poljubila sam ga i rekla mu kao ono eto imaj ljep dan danas. Gledao me je onako začuđeno. Nije se žurio na posao, skuhao mi je kavu, bila sam nekako čudno opuštena, bila sam kao da to nisam ja.

Pitao me je je li sve u redu. Da – rekla sam mu. Otišao je a ja sam ostala onako sama iako nisam bila sama u stanu. Čekala sam njega da se probudi, da mi kaže, sigurno koliko me mrzi, da sam drolja i da nisam nikakva majka. Vreme je isticalo kao i moje strpljenje, izgarala sam u iščekivanju. Pokucala sam tiho na njegova vrata. Nije se javio pa sam polako ušla, on je spvao. Bilo me je stid svega što se dešavalo a posebno onoga što sam uradila. Željela sam da se izvinim za sve i zamolim ga da mi oprosti. Bilo šta da mi kaže, ne bih se ljutila jer sam zaslužila.

Polako sam ga budila, tiho mu sapćući na uho da mi je žao i da mi oprosti. Otvorio je oči, gledao me je onako sneno, a ja sam i dalje tiho, skoro šapatom, molila da mi oprosti za sve. „Prekidam više sa takvim životom, čak više neću raditi ni u baru, promjeniću sve, samo mi oprosti, molim te.” „Kako to misliš?”, upitao me tiho. „Pa mislim da više neću živjeti onako, raditi ono što sam radila i gdje sam radila.” „A šta to?”, upitao me je. „Pa, ovaj, znaš, neću više. „Šta nećeš više?” „Pa neću se tucati sa mlađim muškarcima, raditi u baru, neću više da te povredim, žao mi je zbog toga, oprosti mi molim te.” „A šta ćeš sad i kasnije?” „Ne znam, više ništa ne znam.” „Ne, ne želim da prestaneš sa tim, ali želim da prestaneš da radiš u baru.” „Kako to misliš ne želiš da prestanem sa tim, sa čim?” „Pa to da se tucaš sa mladim muškarcem.”

Gledao me je ravno u oči i ja sam sve shvatila. Ali sam htjela da se uvjerim da li mislimo isto. „Pa ovaj, ne znam na šta misliš, rekao si sa mladim muškarcem jel’ tako?” „Da.”

drkanje pičke

Polako je svoju desnu ruku podvukao pod moj kućni ogrtač i počeo da me nježno miluje između nogu. Tada sam se uvjerila o kojem se mladom i jedinom muškarcu radi. Skinula sam ogrtač i ušla pod njegov čaršaf i on je bio gol.

Njegovo tjelo je bilo jako toplo

Počeli smo da se ljubimo, više ništa nismo govorili. Podigao se i legao među moje noge, gledao me je ravno u oči dok mi ga je stavljao u nju, koja je bila vlažna još od sitnih sati prošle noći, negdje iza ponoći. Gledao me je u oči dok je ulazio u mene, a ja sam spontano uzdisala, njegov pogled me je ubijao. Željela sam da to dugo traje. Te njegove duboke plave oči, svaki pokret, neopisivo sam to osjećala.

Onda me je onako mladenački počeo da jebe. Njegov krevet je zaškripao jako i škripao je dosta dugo. Kasnije je promjenio krevet, trebao mu je veći i novi, a ja sam redovno dolazila, prazneći tu mašinu, tu mladost koja mi se davala, a ja ju uzimala, samo da se šta ne promjeni. Evo, to traje već skoro dvije godine!

jahanje kurca

 

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o