Prikazujem Mirku moju jebozovnu ženicu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Pripremam joj iznenađenje

Ne razume moja ženica šta se to dešava. Kako je moguće da se uzdržavam. U ovakvoj situaciji… I toliko napaljen. „Otvaraj pakete nevaljalice.“ Skrećem joj pažnju na kupovinu. „Potrošila si gomilu para. Hajde da vidim šta si sve kupila nevaljalice mala.” „Pa šta…“, duri se lutkica. „Svašta sam kupila… Pare za to služe. Ti voliš kad sam lepa…“ Tako je uvek. Sa tim da ja volim kad je lepa mi zatvara usta. Naravno da volim kad je lepa. Baš da vidim šta je nakupovala.

Otvaraju se paketi. Što je manji predmet u kutiji… to je kutija veća. U istom smeru je i sa cenom. Što je artikal manji… to je cena veća. Svašta je nakupovala. Za polovinu ni ne znam čemu služi. Nema veze… danas se ne ljutim. Otvaramo… zatvaramo. Ja joj hvalim ukus. Voli moja ženica kad je hvalim. Pričam kako je napravila dobar izbor. Neću da je ljutim. Nije pravi momenat.

Kupila je seksi kostimić

Za sad nema ništa što želim da proba… Nema ništa seksi u čemu bih da mi se prikazuje. Možda nije ništa ni kupila od te vrste? Mislim to što bi mene uzbuđivalo… I što vredi da slikam za Mirka. Čekaj… čekaj… šta je ovo? „Šta ti je ovo lutkice?”, pitam je? „Za koga si bre ovo kupila? Gde to misliš da nosiš?“ Ljutim se baš onako kako ona voli da čuje. „Ja kupila za mene“, smeje se mala. „Za koga bi drugog? A gde bi da nosim nego napolju… kad izađem.“ Ja se pravim ljubomoran. Gledam lep letnji kostimić. Uska mini suknjica. Kratak žeketić. Zna mala šta ja volim. „U ovoj kratkoj suknjici… da ideš po ulici?“ Trudim se da izgledam mnogo ljubomoran. „Dupence da ti viri? I taj kratki žaketić. Stomak ti se vidi.“ Nastavljam da je grdim… i još više da je palim. „Ti bre hoćes da pališ mangupe nevalalice… Da šetaš tako jebozovna ulicom. Kao prava kurvica. Mangupi će bre da te siluju kad te vide u tome. Za to ti trošiš pare lutkice.“ Kako dobro glumim da sam ljut i ljubomoran. Ženica mi prilazi. Zna mala da je ovo sve igra. Vidi da sam se već napalio. Čim sam video taj seksi kostimić. I dok zamišljam kako joj stoji. A tek to kako će mangupi da se pale na moju seksi ženicu… To čuvam za kraj.

„Nemoj da se ljutiš“, šapuće mi moja ženica na uvo. „Čekaj da me vidiš u njemu. Mnogo mi dobro stoji. Mangupi u radnji su zabalavili kad sam izašla da se pogledam u ogledalo. Poludećeš i ti kad ga obučem.” „Mmmmm nevaljalice“, odgovaram joj uzbuđeno. „Oblači odmah… hoću da te vidim. I da mi priičaš kako su frajeri balavili na moju nevaljalicu.” „Nećeš moći da se uzdržiš“, nastavlja da me pali. Smeje mi se zadovoljno. Zna da uživam kad mi kaže da su mangupi balavili na nju. Dodaje još tiše… i još bezobraznije. „Svršićeš i ti kad prošetam po sobi.“ Hoće da mi kaže da su ti njeni obožavaoci u radnji drkali i svršavali. „Mmmmm nevaljalice“, ponavljam isto što sam rekao malopre. „Oblači se… Odmah… hoću da manekenišeš za mene.“

Nestaje u kupatilu. Ponela je sve što treba. Znam da će da se montira da me pali. Za mene je i kupila taj lepi seksi kostimić. Siguran sam da će da izađe iz kupatila seksi i jebozovna. Vreme je da krenem da sprovodim plan. Postavljam kameru. Biram najbolji ugao i visinu. Zovem Mirka. Ima dasa da poludi kad vidi moju seksi ženicu u tom jebozovnom izdanju. Njoj ništa ne govorim. Biće slobodnija ako misli da je samo za mene.

Ženica mi je mnogo seksi i jebozovna

Javlja mi se Mirko. Govorim tiho da me ženica ne čuje. „Jesi li sam?”, pitam ga. „Jesam… Ljilja je izašla do grada.” „Uključi se“… govorim mu. Dajem mu tehničke instrukcije kako da preko videa prati šta se dešava kad nas u sobi. Ostajemo na telefonskoj vezi. Hoću da mu čujem komentare dok gleda moju nevaljalu ženicu kako me zavodi. Slušalica mi je u uvu. „Bilja se sprema da za mene manekeniše“, govorim mu. „Uživaj i ti druže”, kažem mu. „Ženica mi je mnogo seksi i jebozovna danas. Gledaj je… Hoću da čujem koliko te pali moja ženica kad se montira u nevaljalu damu. Treba druže da se spremiš za avanturu večeras.” „Uh, uh, uh“, dahće Mirko. „Slobodno mi pričaj“, govorim mu. „Bilja ne zna da i ti prisustvuješ njenoj prezentaciji.“

zavođenje

Izlazi mi ženica iz kupatila. „Aaaaauuuuu“, zavijam ja. Zavija i Mirko… Još jače nego ja. Mnogo je seksi moja lepa Bilja. Kad se ovako spremi za mene. Da zna da je Mirko gleda… Možda bi bila još jebozovnija. Stvarno je dobra. Dobro je rekla lutkica. Opasnost je da ne svršim. Ne mogu da se uzdržim. Odkopčavam šlic. Pa neka i svršim. Zaslužila je lutkica da vidi koliko se palim na nju. Podavila moja ženica ovu i onaku prekratku siknjicu. „Uh što je jebozovna“, dahće Mirko na telefon. Promalja joj se njeno rasno dupence ispod suknjice. Otkopčala skoro skroz žaketić. Sisce joj na pola vire. „Diže mi se druže“, govori mi Mirko na telefon. Kao da sam ja sumnjao u to da će da mu se digne. Bio bih uvređen da mu se nije digao na muju ženicu. Lupkaju joj štiklice po parketu. Smeje se mala. Uživa dok gleda efekat koji proizvodi. Vidi da odkopčavam šlic… Čim se pojavila. Šta li ću da radim kad se malo naguzi? Mogu misliti šta Mirko radi. Verovatno je već počeo da drka.

„I ti kažeš da je ovo bezobrazno“, čujem njene reči. Nisam ja ništa rekao po pitanju koliko je kostimića… A jeste mnogo bezobrazno. Moj seksimetar je u crvenom. Šepuri se moja jebozovna ženica. Proteže svoje rasno telo ispred mene. Nudi sve najlepše što ima mojim pogledima. Kreće moja nevaljalica da me rečima pali. Dobro zna da ludim kad se tako jebozovno obučena pravi nevinašce. Samo lutkica ne zna da ne pali samo mene. Ne zna da njen nastup prati i naš prijatelj Mirko. Možda sam trebao da joj kažem. Da bude još bezobraznija.

„Ništa ovo nije bezobrazno“, nastavlja da se pravi nevinašce. „Mislila sam da sam kupila nešto baš seksi i nevaljalo. Htela sam da te palim. I da me gledaju frajeri kad izlazim sa tobom. Ali ovo baš i nije izazovno. U stvari je skroz konzervativno.“ Što voli ovako da zajebava. Zna da koliko je jebozovna ovako namontirana. „Ovo mogu da nosim i kad idem sama“, nastavlja da se prenemaže. „Tako je… Ovaj komplet ću da nosim kad izlazim sama. To sam odlučila. Za zajedničke izlaske moram nešto manje konzervativno.“ Gleda moja ženica kako vadim kurčinu iz pantalona. Mnogo voli kad me dovede u ovakvo stanje. Izgledom… pokretima… i rečima. Šta li naš prijatelj Mirko radi? – mislim ja – kad ja već počinjem da drkam. Ne čekam dugo da saznam. „Svršiću druže“, stenje Mirko. „Joj što ti je bezobrazna ženica druže. Mora Ljilja da uči od tvoje Bilje. Ovo sa frajerima na ulici je mnogo dobro“, dahće na telefon Mirko. „Joj druže kako me tvoja mala pali.“

Voli nevaljalica da pokazuje jebozovno dupence

„Mamicu ti tvoju nevaljalu”, psujem je ja. Skroz sam napaljen. Pali me… možda i više nego Mirka. Ipak je ova kurvica ispred mene moja ženica. Red je da ja budem i više ponosan na nju. Najviše voli da čuje kad počnem da psujem. Znači da se u opšte ne kontrolišem. „U tome ćeš sama na ulicu nevaljalice“, govorim uzbuđeno kroz stisnute zube. Da vidi da sam i ljut i napaljen. „Hoćeš da ti dupence viri. Hoćeš da se mangupima dižu kare kad prolaziš.” „Ne puštaj je na ulicu tako jebozovnu“, podržava me Mirko. „Silovaće je mangupi.“

„Pa šta ako mi guza viri?“, smeje mi se moja nevaljala ženica. „Ti voliš što imam lepu guzu. Zar nije tako dušo?” „Tako je… tako je“, dobacuje Mirko. „Ima dobru guzu… I ja volim što ima jebozovnu guzu.“ Niko ga nije pitao… ali lepo je što mi hvali ženicu.Guzi se moja nevaljala Bilja. Pokazuje meni kako će mangupima na ulici da nudi to svoje jebozovno dupence. „Pa rekao si da treba mangupima da se dižu kad me vide.“ Nastavlja nevaljalica da me pali. „Ti si dušo ponosan kad palim mangupe.” „Mmmmm mamicu ti tvoju nevaljalu.“ Grdim je što je tako nevaljala. „Mnogo je nevaljala“, upada i Mirko u konverzaciju. „Jeste bezobraznice… Volim kad se frajerima dižu kare na tebe odgovaram ženici. Mislim da se i Mirku diže na tebe kurvice nevaljala.“ Smeje se lutkica što spominjem Mirka. „Naravno da se Mirku diže na tvoju ženicu. Nisi valjda ljubomoran?“ Vreme je da počnemo da joj govorimo da je kurvica. Poludi kad čuje da je moja kurvica. A još više kad i ona govori da je moja kurvica. A i Mirko jedva čeka da se kaže da mi je Bilja kurvica. Da može i on to da izgovori. Njegovoj Ljilji smo stalno tako laskali. Bila je njegova mala kurvica i njemu i meni.

„Pokaži mi kako ćeš da pališ mangupe“, govorim mojoj nevaljalici. Tražim da bude još bezobraznija. „Pokaži kako ćeš da vrckaš i da se guziš kad izađeš na ulicu sama u tom kostimu.” „Mmmmm“, smeje se bezobraznica. „To hoćeš nevaljali moj mužu… Hoćeš da ti tvoja nevaljala ženica pokaže kako će da vrcka pred kuronjama dok ide ulicom. Da budem prava kurvica na ulici. Svršćeš ljubavi moja kad počnem da vrckam. Dok zamišljaš kako frajeri vade kare da drkaju na mene kad prolazim ovako jebozovna pored njih. Poludećeš kad čuješ kako su frajeri drkali na tvoju ženicu.“

gola pičkica

Pokazuje kako pali mangupe

„Evo ovako ću da palim mangupe“… Kreće da prebacuje nogu preko noge. Vrti joj se to njeno jebozovno dupence ispod minića koji joj jedva pokriva guzove. Okreće glavu levo-desno. Zabacuje kosu. Prći soćna ustašca u poljupce… oblizuje se bezobraznim jezikom. „Svršiću”, riče Mirko. „Ne daj joj druže da izađe. Silovaće je frajeri. Čuvaj tu tvoju lepu kurvicu samo za nas dvojicu.“ Pali me i Mirkova priča. Dasa se zaljubio u moju Bilju. I ja ubrzano drkam. Bogami moguće je da ću da svršim.

Okreće se lutkica… Ide pravo na mene. Pravi se da je na ulici. Da ide ka nepoznatom frajeru… koji napaljeno drka na nju. „Gde si krenula nevaljalice?“, ričem ja. „Vidiš da je dasa izvadio kurčinu. Zar ne vidiš da drka na tebe’ Silovaće te kuronja. Oboriće te na kolena da mu pušiš.“ Pričam sve ono što ja nameravam da joj uradim. „Vraćaj se”, viče i Mirko. „Zaustavi je druže… Pojebaće je siledžija druže.“ Brine Mirko koliko i ja. A pali se i više nego ja.

Prilazi moja nevaljala ženica frajeru koji drka na nju. Skroz je pored mene. Gleda koliki mi je. „Šta je daso?“… obraća se frajeru. „Napalila te ova jebozovna devojčica… Drkaš na mene mangupe.“ Opaljuje dasu prstom po kari… „Ne vredi frajeru… ne vredi… mali si. Moj muž ima mnogo veći. A tek njegov prijatelj Mirko… Onaj dasa koji stalno sanja da mu ja popušim. Taj ima još veći. Taj Mirko ima… taj dasa ima ogroman. I čeka taj naš prijatelj da me nekako prevari… Samo čeka da mi smesti taj njegov ogromni kurac u moj vreli pičić. Stalno taj naš kurati prijatelj moli mog muža da mu dozvoli da me pojebe u pičkicu.“

Voli nevaljalica samo velike

„Aaaaaa“, njišti Mirko. „Auuuuu“, kurvice ričem ja. „Voliš samo velike kurčine kurvice.” „Samo velike“, smeje se moja kurvica. „Volim samo velike. Volim tvoj veliki. I sviđa mi se i Mirkov ogromni.” „Malo ti jedan“, grdim je napaljeno. „Malo mi je jedan ljubavi“, smeje se kurvica raskalašno. „Ti si me razmazio… i pokvario. Moraš tvojoj kurvici da nađeš joj jedan… Još jedan veliki. Možda baš toliko kao Mirkov. Rekao si da Mirko sanja da ti pojebe tvoju kurvicu… ili makar da mu tvoja ženica popuši taj njegov veliki kurac.” „Sanjam druže da mi tvoja lepa kurvica popuši“, dobacuje Mirko. „Isto kao što je moja kurvica pušila tebi. Reci joj da sanjam njena ustašca. Reci joj da će mi biti još veči kad joj ga stavim u ustašca.“ Ne sumnjam ni u jednu njegovu reč. I da sanja… i da će da mu poraste u Biljinim ustima. A moja Bilja sumnja još manje. Mislim da nema potrebe da joj prenosim Mirkove želje. Zna ona i bolje nego ja koliko pali Mirka.

„Hoćeš da pušiš Mrku kurvice moja?“, vičem na moju ženicu. Razludi me kad ovako nevaljalo govori. „Sviđa ti se njegova velika kara? Mmmmm ljubavi koliki mu je veliki. Mmmm mora da mu je mnogo ukusan taj njegov valiki… kurac.” „Moram da probam Mirkov ukus dušo.“ Već je probala… ali ova priča lepše zvuči. „Da ti to mangupe nisi ljubomoran?“… nastavlja moja ženica… „što je naš prijatelj Mirko obdaren? I što sanja da mu tvoja ženica popuši njegovu ogromnu kurčinu?“ Zna lutkica da nisam ljubomoran. I zna da se palim kad priča da voli što je i Mirko tako kurat. „Mmmmm dušo… mnogo volim što si zahtevna u pogledu veličine. Nisam dušo ljubomoran… Pa ja sam i odabrao Mirka da po tvojim zahtevima.“

„Dobro onda“… smeje se mala. „Znaš šta“… smeje se bezobrazno… Sad će da se pravi skromna i fina. „Nije meni u stvari veličina toliko važna.“ Nastavlja da se smeje. Znam da sledi zajebancija. „Samo ne sme da bude ispod dvadest. Vidiš i sam da nisam razmažena.” „Mamicu ti tvoju kurvice mala“, pravim se mnogo ljut. „Ne sme ispod dvadeset“, ponavljam njene reči. „Šta misliš koliko belih frajera ima preko dvadeset?“ „Ne znam ljubavi… nisam se bavila tim istraživanjima. Samo ti kažem šta tvoja ženica voli. Ako nema belih ima da tržiš u drugoj boji za tvoju ženicu.” „Imam ja dvadeset“, viče Mirko. „Ne treba nevaljalica da traži crne. Kaži tvojoj bezobraznici da mi je baš toliki kakav ona voli. Ne treba da traži. Neka ostane među prijateljima. Neka puši tvoja mala samo nama dvojici.“ Uplašio se dasa da ne zadovaljava Biljine kriterijume. Bio sam se i ja uplašio kad sam išao kod njegove Ljilje da ne traži veći nego moj.

drkanje kurca

Odlučila je da se obuče jebozovno kad Mirko dođe u posetu

Okreće se mala oko sebe u onom kompletiću. Ide do ogledala da se još jednom pogleda. Neće više o dimenzijama. Rekla je šta želi. I nije rekla napamet. Merila mi je lutkica više puta. Pravila je kriterijume po mojoj dimenziji. I zna nevaljalica da se i Mirko uklapa u njene standarde. Gleda se u ogledalu. „Šta misliš da obučem ovaj kompletić kad nam tvoj drug dođe u posetu? Misliš da bi se sviđala Mirku ovako obučena?” „Sviđa mi se… sviđa mi se“, dobacuje Mirko. „Neka ga obuče kad dođem.” „Mislim da bih mu se sviđala u tome kompletiću.“ Tako i mislim… a i ponavljam Mirkove reči. „Samo moram malo da skratim suknjicu“, govori lutkica. Onako kritički se gleda u ogledalu. „Mnogo je konzervativna ova suknjica. Mirkova Ljilja je sigurno nosila jebozovniju suknjicu.“ Nije to pitanje. Više je konstatacija. I da treba skratiti i da se Ljilja trudila da bude jebozovna za mene kad sam im bio u poseti.

„U tom kompletiću hoću da čekaš našeg prijatelja Mirka“, govorim mojoj ženici. Saopštavam joj svoju odluku. Preuzimam ulogu strogog muža koji naređuje. Potvrđujem nevaljalici da joj je izbor dobar. I da sad mora da sluša naređenja. Saglasan je i Mirko sa Biljinim izborom odeće. I još više da mora da sluša naređenja. „Skrati suknjicu“… odobravam joj. „Samo za Mirka. Za mangupe na ulici ne može.“ Tu sam i dalje strog. „Neka skrati… neka skrati suknjicu“, radosno dobacuje Mirko. „Da joj gledam to jebozovno dupence.“

„Dobro mužu moj“, odgovara mi moja ženica. Voli ona i ulogu poslušne ženica. „Idem odmah da skratim suknjicu. Koliko da skratim ljubavi?“ Prilazim joj. Kurac mi još uvek štrči iz pantalona. Gledam joj u suknjicu. Ne znam šta tu može više da se skrati. Moram ipak nešto da kažem. „Okreni se“… naređujem. Namešta se moja ženica da je gledam od pozadi. Hvatam je rukom za dupence. „Aaaaaa“, čujem je kako uzdiše. Gleda moja kurvica preko ramena kako mi kurac vibrira dok joj milujem guzu. Pokazujem joj da skrati još pola santimetra. Ona pokazuje na moju nabreklu karu. „Šta ako se Mirku toliko digne na tvoju ženicu ljubavi?“, pita me. „Kad me vidi ovako jebozovnu… U ovom kompletiću… Kao što se tebi digao sada na tvoju kurvicu. Šta da radim u tom slučaju mužu moj? Kako da se ponašam?” „Mmmmm nevaljalice“, dahćem ja. „Sigurno će da mu se digne na moju jebozovnu kurvicu. Videla si kako se diže mangupima na ulici.” „Aaaaaaa“, prede moja ženica. Mnogo je pali što sam ponosan na nju. „Napravio si kurvicu od svoje smerne ženice mangupe moj“, govori mi sva uzbuđena. „Svi se pale na moju kurvicu“, šapućem joj na uvo. Teško izgovaram reči. Suviše sam se popalio. „Reci nevaljalici da ti popuši“, čujem Mirkovu želju preko telefona. Mirko bi da gleda kako mala puši. I da zamišlja da joj je njegov kurac u ustima.

Pita šta da radi ako se Mirku digne

„Šta da radim ako se Mirku digne na mene ljubavi?“ Traži mala od mene odobrenje da sme da popuši Mirko ako ga toliko napali. „Moraš da slušaš šta ti kuronja naredi.” „Moram da slušam Mirkova naređenja“, ponavlja moj kurvica uzbuđeno. „Da nevaljalice… moraš da budeš nevaljala… i poslušna. Moraš da slušaš šta ti Mirko naredi. Kao što slušaš mene.” „Hoću ljubavi“, odgovara poslušno moja nevaljala ženica. „Baš sve moram da ga slušam?“ Uh što ume da me pali. „Sve… sve mora da me sluša“, dobacuje Mirko. „Jeste“… potvrđujem joj Mirkovu želju. „Sve moraš da slušaš… Isto kao mene.“

lizanje glavića

Hvata me lutkica za kurac. „Mirko će da tražim da mu pušim karu ljubavi“, govori mi lutkica ono što znamo da će Mirko da joj traži. „Mnogo se mangup pali na moja usta. Video si da ne može da se kontroliše kad obližem usta. Sećaš li se kako je njištao kad sam se ovako oblizivala.“ Oblizuje nevaljalica ustašca jezikom. Spušta mi drugu ruku na muda. „Na kolena kurvice“, naređujem. „Pokaži mužu kako ćeš da pušiš Mirku kad mu se ovako digne.“ Spušta se moja ženica na kolena. Gleda me pravo u oči. „Nećeš da se ljutiš što pušim Mirku. Video si koliki mu je. Popaliće se kuronja. Neće se mangup zadovoljiti pušenjem. Pojebaće ti ženicu u usta mužu moj. Neće moći on da se savlada kad mu obližem njegov veliki glavić.“ Oblizuje mi glavić jezikom. „Evo ovako“… prede iz grla. Liže mi glavić. „Zabiće mi ga Mirko u usta ljubavi.“ Nastavlja da nas pali sve troje. „Neće se mangup uzdržati. Zabiće mi skroz… sve do jaja.” „Hoću… hoću…“ riče Mirko. „Dobiće lepotica… sve do jaja.“ Hvatam je za glavicu. „Primi… primi kurvice lepa… Dublje…“ ričem ja. „Dublje… dublje“, ponavlja Mirko. Prima mi moja kurvica dve trećine kurca u grlo. Onako uz osmeh. Sve je bolja… Prima mi sve dublje moju veliku kurčinu.

Svršavam mojoj nevaljaloj ženici u usta

Gotov sam. Čudo da sam do sada izdržao. „Svršavam lepotice“, izlazi promukli glas iz mene. Kreće mi sperma. Bilja ga vadi iz usta. „Po ustima kuronjo“, ciči moja kurvica uzbuđeno. „Da me Mirko vidi umazanu.“ Otvara ustašca. Viri joj onaj njen bezobrazni jezičić. Ja besomučno drkam iznad njenog lica. Ona mi rukom steže muda. Prvi mlaz je dobila u usta. Sad je prskam. Cedim sve iz kurca. Po jeziku… po ustima… po bradici. Svršavam dugo i obilno. Jedva čujem Mirka… Urla dasa na telefon… Ali ga ja jedva čujem. Svršava i on. Gleda kako polivam moju ženicu po ustima. Sanja i nada se… Čeka mangup svoj red. Čekam i ja Ljiljina ustašca. Samo je pitanje redosleda.

Diže se moja lutkica sa kolena. Što je lepa ovako umazana mojim sokovima. „Obriši me ljubavi“, govori mi zadovoljno. „Ti si me umazao… Moraš i da me obrišeš.“ Vodim je bliže kameri. Mirku će ponovo da se digne. „Tako… tako…”, čujem Mirka. „Tu… bliže…da je bolje vidim.” „Mnogo si mi lepa kurvice moja”, tepam joj zadovoljno. „Samo si izgleda bila mnogo nevaljala. Neki te je bezobraznik skroz umazao.” „Moj muž je nevaljao“, smeje se mala nevaljalica. „Uvek me tako umaže. Mnogo voli moja usta moj bezobrazni muž.“ Kreće prstom da skuplja moju spermu. „Ja ću lutkice…“ zaustavljam je. „Dobićeš sa mog prsta.“ Kupim joj oko usana. Mala mi oblizuje prst. Skidam joj sa brade. Lutkica mi kupi jezikom. „Nema više”, govorim joj. Čista si.” „Ali ti nisi, nevaljali moj mužu. Moram i ja tebe da očistim.“ Stvarno nisam. Iz glavića mi još izlaze kapljice bele guste tečnosti.

„Očisti muža”, naređujem. Kurac mi je opet na pola dignut. Napalilo me je kako mi liže spermu sa prsta. Spušta se mala ponovo na kolena. Što volim kad ovako poslušno klekne ispred mene. Nameštam je da Mirko može lepo da je vidi. Kupi mi jezikom sa glavića. Sisa mi ostatke iz glavića. Cokće ustima dok mi isisava zadnje kapi. „Voliš spermu kurvice“, dahćem ja. „Voli mala spermu”, ponavlja Mirko. Ponovo sam napaljen. „Volim tvoju spermu mangupe“, odgovara mi da je voli što je moja. Pokazuje mi blago otvorenim ustima šta je pokupila. „Samo moju… nevaljalice?“ Nastavljam da nas palim. „Šta ako ti naredim da očistiš nekog drugog dasu… Ako ti kažem ‘očisti Mirka’?” „Mmmmmm nevaljali mužu… mmmmm“, prede uzbuđeno na moj bezobrazluk. „Mmmmm, ja sam poslušna ženica. Ja slušam svog muža.” „Aaaaa nevaljalice“, škrgućem uzbuđeno. Vidim da je pali moj predlog. Sviđa joj se ideja da dobije naređenje da očisti Mirka. „Ti si ljubavi moja jedna prava kurvica“, govorim joj. „Mmmmm dušo“, prede nevaljalica. „Ja sam poslušna kurvica. Slušam sve svog muža.“

svšavanje u usta

Voli mala kad tražim da bude kurvica

Gleda moja lepa ženica u moju ponovo uspravnu kurčinu. Mnogo je ponosna što mi se diže na nju. Par minuta nakon što mi je pokupila sve iz kurca. Ljubi me zadovoljno. Miluje mi karu rukom. „Moj muž voli kad sam poslušna“, šapuće mi strastveno. Hoće lutkica da je pojebem. „Diže mu se na mene“, nastavlja da se hvali… i da nas pali. „Voli moj muž kad sam kurvica.“ Obraća se sada direktno meni. „Zar nije tako ljubavi? Kaži… neka svi znaju da me voliš… da voliš kad ti je ženica kurvica.“ Traži potvrdu da je volim… i kad smerna… i kad je kurvica. Kao da to nije evidentno. „Volim te kurvice moja“, govorim joj strastveno. „Mnogo te volim što si moja. Obožavam kad si ovako jebozovna kurvica. Kad za mene uživaš da budeš kurvica.” „Mmmmm ljubavi moja“, prede moja ženica. „Naredi kurvici šta da radi. Naredi mi da ti uspunjavam želje. Naredi kurvici da uživa.“ Rastrgnuću je. Zar ima većeg zadovoljstva od ovoga? Zar muškarac može da dobije više?

Uzimam je u naručje. Mnogo me je popalila. Joj što volim kad ovako pokazuje da je moja… da će da uživa da mi ispunjava svaku želju. „Sad ću ja da izađem iz apartmana“, govorim mojoj ženici. Saopštavam joj šta želim da radi. „Kad ja izađem, na vrata će za desetak minuta doći naš prijatelj Mirko. Hoću da mu otvoriš vrata. I da ga dočekaš seksi i jebozovna. Da ga služiš… i da mu ispunjavaš želje. Onako kako ti umeš. Hoću da budeš poslušna… I najvažnije… da uživaš dok ispunjavaš Mirkova naređenja.” „Aaaaaa“, ciči tiho moja ženica. Baš sam je uzbudio. Ne zna da li je Mirko stvarno pred vratima… ili je još uvek samo igra… „Moraću da ispunjavam Mirkove želje mužu moj.“ Šapuće mi uzbuđeno. Drhti u mom naručju. „Moraće druže… moraće da mi ispunjava želje. Sećaš se kako je Ljilja tražila da joj naređuješ?“

„Šta da obuče tvoja ženica za našeg prijatelja?”, pita me moja ženica. „Hoćeš li da budem kurvica?” „To…to…to, neka bude kurvica“, dobacuje Mirko. Da vidimo koja je bolja kurvica od naše dve ženice.“ I on, kao ja, mnogo voli kad nam se ženice transformišu u kurvice. „Ili da budem uslužna poslušnica?“, nastavlja moja Bilja da traži moju želju. „Ili hoćeš da kao juče opet budem gazdarica?” „Uh jebote“, dahće Mirko… „Nisi mi druže pričao da zna da bude i gazdarica.“ Za sad ignorišem Mirkove želje. „Šta god želiš“, odgovaram mojoj ženici. „Ipak ovog puta nemoj da budeš gazdarica. To čuvamo za sledeći put. Nije Mirko još spreman da ti bude ‘mali’. Ovo ostalo… ti odluči. Možeš i taj kompletić… Ili nešto drugo seksi što se kupila. Možeš i one stvari koje sam obesio u plakaru. Izaberi šta voliš. Samo da bude seksi i jebozovno. Da se našem prijatelju digne još na vratima.“ Hoću i ja da se popalim… kad uđem kasnije.

Njeno uzbuđenje prelazi na mene. Moram da smirim kurčinu. Biću dole u lobiju desetak minuta. Da dam maloj vremena da se ponovo namontira. Misliće ljudi da sam manijak ako mi se kara ne smiri .„Idi sada“… ljubim je u ustašca. Ona ista koja sam joj maločas punio kurcem i spermom. Uh što su joj sočna ta ustašca. I za ljubljenje i za karu. Volim da ih ljubim… volim da ih jebem… obožavam kad mi puši.

Hoću da budeš jebozovna kad Mirko dođe

„Idi spremi se da budeš lepa, seksi i jebozovna“, govorim joj. Ne pušta me moja ženica. Gleda me uzbuđeno. Znam šta hoće da me pita. „Da li će to stvarno Mirko biti na vratima?“, pita me pogledom. „Neće ljubavi… biće neki drugi put“, odgovaram šapatom. „Sad se još uvek igramo. Hoću da budeš mnogo… mnogo jebozovna kad Mirko uđe.“ Govorim joj da hoću da igra igru… i da se spremi kao da je stvarno Mirko taj kome otvara vrata. „Možda ćeš da mu pušiš odmah na vratima”, opominjem je. Znaš koliko se dasa pali na tvoja ustašca.“ Ovo sam izgovorio mala glasnije. Da i Mirko čuje. „Mnogo… mnogo…“, čujem ga. Ne slušam do kraja. Znam da potvrđuje da se mnogo pali na Biljina ustašca. Ništa nije on bezobrazniji od mene. Palim se i ja i na Biljina i Ljiljina.

„Mmmmm“, prede moja kurvica na opciju da bude na kolenima još na vratima. „Ja mnogo dobro pušim…“ hvali se kurvica. „Neće Mirko odoleti kad ga poljubim… Moraću da mu pušim još na vratima… Pre nego što uđe. Muž me je naučio da budem kurvica. Ni jedana kurvica ne puši kao ja.“ Srećna je što je još uvek igra. Nije da ne želi avanturu… Ali ne želi da bude sa Mirkom bez mene. Ne bih je ni pustio… A i Mirko bi se spetljao siguran sam. Večeras ide prava avantura. Večeras će Mirko da dobije Biljin vlažni pičić. Ali u mojoj režiji. I pod mojom kontrolom.

pokazuje pičkicu

Izlazim iz apartmana. Malo mi se kurac opustio. Ali po svoj prilici, neće dugo. Mirko ne prestaje da priča. Sve priča nevezano. Čujem reči… „Dobra je… poslušna je… dobro puši… prava kurvica.“ Sve sami komplimenti za moju ženicu. „Sedaj bre u kola i dolazi“, govorim mu. „Pričaćeš mi uživo kad dođeš.” „Hoću… hoću“, odgovara sav radostan. „Samo da znaš… imam i ja zahtev.” „Reci druže“, smejem se ja. „Sutra ćeš ti da se uključiš u video kod nas. Ima i moja Ljilja spremnu prezentaciju za tebe.” „Vrlo rado“, nastavljam da se smejem. „Ako ostane snage u nama. Biče nam treća noć za redom.” „Ha, ha“, smeje se Mirko. „Krećem druže.” „Čekaj, čekaj“, vičem da ne prekine. „Obuci se u klasično odelo. Spremio sam dobar scenario. Moraš da budeš u odelu.“

Montirala se u kurvicu

Popio sam piće u lobiju. Dobila je moja ženica nekih dvadesetak minuta da se montira. Baš me interesuje šta će da obuče. Najviše bih voleo da ostane u kostimiću. Samo da doda još neki jebozovni element. I da skrati još malo suknjicu. I naravno višlje štikle. Da bude otmeno kurvasta. Rasturiću je od kurca kad uđem u apartman. Prvo će, naravno, na kolena. Čim uđem. Da malo puši na vratima. Kao svaka poslušna ženica… kad dočekuje gosta. Posle ću da je jebem… Uh što ću da je jebem.

Kucam na vrata apartmana. „Ko je?“, pevuši moja ženica sa druge strane. Useksila glas koliko god može. „Ja sam… Mirko… Dejanov prijatelj“, odgovaram ja. Trudim se da zvučim smireno i seksi. „Biljo… ja sam… vaš prijatelj Mirko.” „A to ste vi Mirko“, govori moja ženica. Još ne otvara vrata. „Naš nevaljali prijatelj“, čujem je kako se smeje. „Ne znam da li smem da vas pustim kad mi suprug nije kući. Mnogo ste nevaljali bili prošli put.” „Jeste bio sam“, odgovara Mirko. „Šta sam mogao kad ste vi Biljo toliko zgodni i izazovni. Ali ovog puta… ovog puta ću biti dobar.” „Dobro“, prede Bilja tananim glasom. „Pazite šta ste obećali. Nemojte da vas tužim mom mužu… Znate da je moj Dejan mnogo ljubomoran.“

Otvara moja lutkica vrata. „Vaaauuuu“, izleće Mirku kroz moja usta. „Vaaauuu“, ponavljam i ja. Znam da bi i Mirko reagovao isto tako da je on na vratima. Da ga moja ženica dočekuje u ovako jebozovnom izdanju. Promenila Bilja cipele. Ove su sa štiklom od jedno petnaest santimetara. Ista suknjica od kompletića. Samo još malo kraća. Skinula devojčica žaketić. Hoće da joj Mirko lepo vidi sisice. Sada je u uskoj poluprovidnoj majičici bez rukava. Breskvice joj igraju ispod majice. Napaljena je mnogo. Bradavice hoće da probiju majicu. Stavila i široki kaiš. Tek da mi učini. Tražio sam da bude kurvasta. Poslušala me je moja ženica. Mnogo se kurvasto opremila da sačeka našeg gosta.

pokazuje sisu

„Izvolite Mirko“, govori mala našem gostu. Svidja joj se Mirkovo oduševljenje. Pušta gosta da vodi igru. Mirko je bez pardona hvata oko struka. „Ijuuuu Mirko“, smeje se Bilja. „Obećali ste…“ Ne stiže moja ženica da završi. Zatvaram joj usta poljupcem. „Vi ste prava ženica“, govori joj Mirko. „Ovo je baš lep način da se dočekuje gost.“ Spuštam joj ruku na dupence. Znam da Mirko ne bi izdržao da je uhvati za guzu. Priznao je dasa da sanja to njeno dupence. „Ijuuuuu Mirko…“ Nastavlja Bilja da se prenemaže. „Šta to radite Mirko… šta mi to radite! Ja sam supruga vašeg prijatelja… Nemojte… nemojte!“ Podmeće mi moja ženica njenu sočnu guzu. Da mi lepo legne u ruku. Daje mi ceo jezičić dok je ljubim. „Tužiću vas vašem prijatelju…“ smeje se bezobrazno. „Tužiću vas mom mužu… Tužiću vas da ste me ljubili… Šta mi to radite nevaljalče? Držite prijateljevu suprugu za guzu. Joj Mirko kako ste vi nevaljao gost.“ Afektira koliko god može. Pripija se bliže uz mene. Hoće da oseti koliko bi se Mirku digao na nju… kad stvarno pustim Mirka da nas poseti.

„Mmmmm“, škrgućem ja iz grla. Siguran sam da bi se i Mirko slično ponašao. Mnogo dobro igra igru moja ženica. Joj jebote što se lepo montirala. Ovo sa majičicom je prava stvar. Kako su joj dobre sisice. Da li da je spustim na kolena… ili da je odmah uzjašem od pozadi? Rastgnuću kurvicu. „Tužiću vas mom suprugu da ste bili nevaljali. Da ste mu dirali suprugu za dupence.” „Imaš devojčice mnogo dobro dupence”, odgovara joj Mirko… Ne mogu da ti odolim. „Znam da ćeš me tužiti suprgu“, nastavlja Mirko. Trudim se da savladam strast i pohotu koja bukti u meni. „Ali će tužakanje biti za malo više od ljubljenja lepa domaćice… I od pljeskanja tvoje jebozovne guze.“ Pokušavam na lep način da joj kažem koliko je jebozovna. Da ću je rasturiti od kurca. „Ijuuuuu… šta to pričate bezobrazniče!“, afektira moja ženica pred Mirkom. „Kakav je to rečnik? Nije moja guza jebozovna… Nećete valjda opet da budete nevaljali.” „Mmmmm lepa domaćice“, govori uzbuđeni Mirko. „Ja sam vaš gost lepa Dejanova ženice. Zar vam muž nije rekao da gost mora da bude zadovoljan gostoprimstvom. Da morate da zadovoljite svaki moj zahtev.“

Čeka moje naređenje… Spremna je da klekne

Vidi moja ženica koliko sam napaljen. Oseća da mi je piton u punoj dimenziji. Čeka moje naređenje. Zna da sam joj rekao da će Mirku morati da popuši odmah na vratima. Spremna je moja lepa ženica da klekne ispred gosta. Čim joj taj bezobrazni gost naredi. „Jeste Mirko…“ potvrđuje moja smerna ženica. „Suprug mi je naredio da moram da vam budem poslušna. Da treba da slušam vaša naređenja.” „Mmmmm“, režimo Mirko i ja. „I još ti je nešto lepa domaćice suprug naredio. Nije samo da slušaš naređenja…” „U pravu ste Mirko… nije samo to.” „Nego…“, insistira Mirko? „Nego da moram i da uživam dok vam ispunjavam zahteve.” „Mmmm lepotice… vidiš koliko te muž voli”, govorim joj.

Oboje smo mnogo napaljeni. „Kako hoćeš da uživaš lepa Dejanova ženice?“, pita je Mirko. Ponovo govori kroz mene. „Kakva naređenja želiš da ti dam?” „Vi ste gost“, prede moja lepa Bilja. Pribila se uz mene. Ne može da izdrži… Kreće mi rukom među noge. Mami je moja strast za njom. „Vi naređujete. Uživaću u svakom vašem naređenju. Ja slušam mog muža. Ja sam dobra i poslušna supruga.“

Ruka joj je na mojoj kurčini. „Molim vas Mirko, naredite mi šta želite“, govori mi mala. Puna joj je ruka mog nabreklog kurca. „Vi ste naš gost. Ja slušam vaše želje… Ja ispunjavam vaše zahteve.“ Najrađe bih da odmah klekne. I ona bi isto. Najrađe bi da joj kažem da klekne na kolena. Da mi ga popuši željno i stratstvenopredigra. Ali to je previše brzo. Hoću da je gledam… hoću da je mučim iščekivanjem i odlaganjem. Hoću da mi se daje i pokorava… Hoću da uživa što me sluša… i što je moja.

Vidi i ona šta sam odlučio. Oseća i sama lepotu odlaganja. „Uđite Mirko…“, govori mi. Odvaja svoju ručicu od mog kurca. „Dođite molim vas.“ Kreće ispred mene. Gledam je kako meša dupencetom dok hoda ispred mene. Da ne glumim Mirka, sad bih je pojebao. Pravo u dupence. Ali neću moći. Mirko ne dobija dupence. To može samo njen muž. Tako je Bilja odlučila. Rekla mi je lutkica da Bilja ne daje dupence… nikom osim meni.

Poslušna je moja mala kurvica

„Sedite Mirko“, govori mi moja Bilja. „Ovde u fotelju. Tu vam je komotno.“ Spuštam se u fotelju. „Dođi…“ pokazujem joj prstom. Ne govorim… lepše je kad mora da izvrašava… samo na moje znake. Prilazi mi moja jebozovna ženica. Pravi se da sluša Mirka. Evo je pored mene. Stoji između mojih raširenih nogu. „Šta želite Mirko?“, pita me radoznalo. Osmeh iščekivanja joj se razliva licem. „Šta naš gost želi?“ Očekuje jebozovna domaćica da će da klekne gostu između nogu. To joj i pokazujem. Moj prst joj pokazuje da se spusti na kolena. „Mmmm“, čujem je kako prede. Sviđa se mojoj smernoj ženici naređenje. Voli da klekne gostu među noge… Ne kad je smerna ženica. Sad moja lutkica nije smerna ženica… Sad je ona moja kurvica… domaćica kojoj sam naredio da namiruje želje bezobraznom gostu… Našem prijatelju Mirku. Da vraća gostoprimstvo koje sam ja pre neki dan dobio kod Mirka… Od njegove jebozovne Ljilje.

Kleči mi lutkica između nogu. Smatra da joj je Mrko dao naređenje. Kreće da mi otkopčeva šlic. Radi onako kako se od domaćice i očekuje. Dižem joj prstom bradicu. Odrečno mašem tim istim prstom. „Nešto sam pogrešila?“, čudi se moja ženica. „Nisam razumela vaše naređenje“, govori Mirku. Hvatam je ponovo za bradicu. Prstom joj pokazujem da me ljubi. „Aaaaa“, smeje se zadovoljno. „Naš gost želi da ga ljubim.” Klimam potvrdno glavom. Poludela je od sreće. Ovo joj se mnogo sviđa. Nije da nema želju da popuši gostu… ali ljubljenje… to moja ženica mnogo voli. I kad je smerna… a tek kad je kurvica.

Ljubi me moja ženica. Unela je svu strast u poljubac. Daje mi sokove iz usta… Prima moje. „Naš gost voli da se ljubi“, prede mala u pauzama poljubaca. „Naš gost divno ljubi“, komentariše Bilja poljupce. I deli mi komplimente. „Šta još želi naš gost? Kako Mirko mogu da vas zadovoljim?“ Da je ovo stvarno Mirko, siguran sam da bi lutkica odmah nastavila odkopčavanje. Ovako… pokazujem joj prstom da ustane. Mnogo je pali što ništa ne govorim. Uživa da bude submisivna. Da se pokorava mojim znacima. Napokon progovaram. „Idi lepotice do recepcije“, naređujem joj. „Odnesi ključeve od kola na recepciju. Da mogu da pomere kola ako treba. Kaži im da je tvoj gost loše parkirao. Nasmej se momku na recepciji da se ne ljuti.“ Hoću da prošeta do recepcije ovako jebozovno namontirana. Poludeće od stida. Napaliće se, siguran sam. Hoću da oseti u stvarnosti ono što mi je pričala. Kako ovako obučena pali mangupe. Hoću da joj pokažem da mora da izvršava sve što joj naredim.

skida joj gaćice

Šaljem moju jebozovnu ženicu u lobi… Da se prikazuje… i da se pali

Stoji moja zgodna ženica ispred mene. Nije sigurna da li sam ozbiljan. „Idi lepotice…“ Pljeskam je po guzi. „Ovako…?“, čudi se zgodna domaćica. „Da lepotice“, govori joj Mirko. Zna mala da sam ja taj koji je šalje. Mirko ne bi gubio vreme. Već bi moja ženica imala odavno Mirkovu karu u ustima da je dasa na mom mestu. „Tako… jeste tako… mnogo lepo izgledaš.” „Šta ako me neki mangupi vide?“, pita me moja lepa ženica. „Nasmej im se i pošalji im poljubac. Onako kako ti umeš.” „Uzbudiće se mangupi”, smeje se nevaljalo. Počinje i lutkica da uživa. „Hoće lepotice… uzbudiće se… isto kao ja. I treba da se uzbude.” „Biće tvoj drug Dejan ljubomoran“, smeje se moja ženica. „Naljutiće se moj muž na tebe što mu ženicu obučenu u kurvicu šalješ da nosi ključeve u lobi. Da je mangupi gledaju.” „Neće se ljutiti lepotice“, odgovara Mirko. Šaljem mu ženicu da svi vide kako je jebozovna. Voli tvoj muž kad si tako jebozovna. A rekao mi ja da kad se ženica montira u kurvicu… da i ona voli da se prikazuje mangupima. Voliš ti nevaljalice kad dižeš kare nepoznatim mangupima”, teram je da prizna da se pali kad uzbuđuje frajere. „Zar nije tako kurvice lepa?” „Mmmmmm Mirko“, prede moja Bilja… „Vi ste nevaljali. Ja sam poštena supruga.” „Jesi kurvice…“, dahće Mirko. „Ti si poštena Dejanova supruga. Piričaćeš Dejanu i meni kako su se mangupima dizale kare dok si nosila moje ključeve na recepciju. Voli on kad se mangupima dižu kurčevi na tebe. A znam da voliš i ti devojčice nevaljala.” „Mmmmm mangupe nevaljali“ prede moja Bilja. „Svašta vam je moj muž pričao. Moraću znači i da vam pričam kako sam nevaljala. To vas izgleda uzbuđuje. Vi volite nevaljale ženice. Isto kao i moj muž. Ali ja nisam vaša supruga. A vi volite li vi Mirko da se mangupi pale na vašu Ljilju? Jeste li bili ljubomorni kad se moj mužić palio na vašu ženicu? Je li i ona bila ovako poslušna domaćica kao ja?” „Mmmmmm“, izlazi glas iz mene. „Idi… uzmi ključeve. Posle ću da ti pričam šta je tvoj nevaljali muž radio mojoj kurvici… kad je bio kod nas.“

Odlazi mala. Vrcka guzom. Baca u nazad poglede prema Mirku. Uživa u izazovu. Nestaje na vratima. Ja sedim i čekam. Da nisam preterao? Nadam se da nema pravih mangupa u holu. Mogli bi stvarno da je siluju. U redu je za recepcionera. Nek se pali. Izlazim do vrata. Odrškrinuo sam ih malo. Osluškujem… Da strčim i da se najebem nekom majke ako bude previše bezobrazan. Čujem lift da dolazi. Vraća se moja nevaljalica. Zatvaram vrata. Vraćam se u fotelju.

Uživala je što se mangupima dižu kare na nju

Ulazi moja nevaljala ženica. Osmeh od uva do uva. Znao sam da će da uživa. „Je li bilo mangupa u lobiju?“, je Mirkovo prvo pitanje. „Nekoliko…“, smeje se bezobrazno. „Šta su radili nevaljalci?” „Malo su se udvarali“, odgovara Bilja. „Jesu li bili bezobrazni?“, pita je Mirko. „Ne… nisu u opšte. Ne više nego što ste bili vi. Samo su malo popalili. Jednom se sviđa moja guza. Nudio mi lovu da mi pljesne dupence. Drugi više voli sisice. Hoće da mi gricne bradavice. Kaže platiće u evrićima. Samo da mi gricne sisice.” „Što me nisi zvala da ih prebijem?“, ljuti se Mirko. „Zašto bih…?“, smeje se Bilja bezobrazno. „Dele mi mangupi komplimente. Šta tu ima loše. Čak su bili pristojniji ne go vi. Nisu me pipkali.” „A ti…?“ pita je Mirko… „Kako si ti reagovala na udvaranje?” „Ja sam se smejala… i malo sam im slala poljupce. Zgodni su frajeri. Možda sam trebala da ih pozovem kod nas na piće? Šta vi o tome mislite Mirko?” „Mmmm“, režim ja. „Tužiću te mužu… Mnogo si nevaljala.” „Ispunjavam vaše naređenje gospodine Mirko. Rekli ste da vam se moj muž poverio da voli kad sam kurvasta.” „Mmmmm kurvice mala… mnogo si kurvasta… I jeste… mnogo to tvoj muž voli.“

„Imate li još želja gospodine Mirko?“, pita me moja ženica. „Imam lutko…“, odgovaram ja. „Hoću da mi doneseš piće iz bara.” „Odmah gospodine“, odgovara Bilja uslužno. „Šta želite?“ Kreće da vrcka prema baru. „Hoću kajsiju…“, odgovaram… „Ali gde si ti pošla?“, prekidam je na pola puta. Zaustavlja se lutkica. Gleda me izazovno preko ramena. Maše onom njenom zlatnom grivom… pući njena jebozovna ustašca. Nema bolje kurvice od moje ženice kad reši da me zavodi. Sad zavodi Mirka… pa je još bolja. „Po vaše piće“, odgovara mi… „da vas poslužim.” „Vrati se mala.“ Opet naređujem samo prstom. Vrcka prema meni. Oblizuje ona njena jebozovna ustašca. Sad ću ponovo na kolena – misli lutkica. Napalio se moj dasa na mene. I jesam se napalio… ali uživam da nas mučim. „Skini se“, naređujem joj. Hoću baš da bude perverzno.

Gleda me lutkica… malo je iznenađena. Ne veruje da mogu toliko dugo da se kontrolišem. „Dobro gospodine“, prihvata moje ženica naređenje koje navodno stiže od njenog gosta. „Šta da skinem?” „Sve…“ odgovaram. „Baš sve?“, čudi se mala. „Štiklice ostaju”, odgovaram. „I gaćice… ako uopšte imaš gaćice.” „Imam gaćice“, smeje se kurvica. „Dopašće vam se moje male gaćice gospodine Mirko.“ Skida se polako. Prvo ide kaiš. Pa taj mali minić. Stoji ispred mene. Pokazujem joj prstom da se okrene. Stvarno mi se sviđaju njene gaćice. I sve ostalo u gaćicama.

lizanje i svršavanje

Skida se za mene

Kreće da skida majicu. Zaustavljam je pokretom ruke. Ovako je jebozovnija. Ovako sam trebao da je pošaljem na recepciju da odnose ključeve. „Priđi…“, pokazuje moj prst. „Još… još.” Skroz je pored mene. Pokazujem joj da digne nogicu na naslon moje fotelje. Pičkica joj na desetak santimetara od mog lica. Ženica mi ubrzano diše. Sveže su joj uspomene od juče. Kad je iz tog pičića piškila po meni. Idem joj prstima u pičić. „Aaaaaa, aaaaaa“, pušta lutkica uzdahe strasti dok se otvara za moje prste. „Šta mi radite Mirko?“, ciči moja ženica. „Šta mi to radite mangupe?“ Sva je vlažna. Čeka lutkica moj kurac ceo dan. Samo je palim… Ništa joj ne dajem. Ako mora… nek je jebem i kao Mirko. Samo da dobije… da dobije poklon od svog muža. Stvarno je zaslužila. I nije da ja neću… nego je spremam za večeras… ako dotle izdržim.

Vadim joj prsti iz pičkice. Ližem njene sokiće sa mojih prstiju. „Aaaaaa” se pretvara u „uuuuuuu”… Sustiže i „mmmmmm”. Svi oni divni zvuci uzbuđene žene. Idem joj ponovo rukom među nogice. Ovog puta jedan moj prst ulazi u njen uski čmarić. Ne može lutkica više da se kontroliše. Znam koliko se pali kad joj prstom otvaram dupence. „Aaaaaaa siledžijo… neeeee… neee siledžijo.“ Ciči lutkica u želji da je uzmem. „Ne tu… neee… neee u guuzuuu Mirko. Neee… ne smeeeešššš. To je Dejanovo. To dobija samo moj muž nevaljalče.“ Ližem moj prst koji sam izvadio iz njene guze. „Znam da je Dejanovo lepotice. Znam da si ti dobra devojčica. Samo da ti osetim taj lepi ćmarič. Hvali te mnogo tvoj mužić.“

„Ali lepotice moja… dosta je igranja. Rešio sam. Sad ćemo ozbiljno. Sad ćeš lutkice na kolena. Hajde… odmah…na kolena… Na kolena kurvice.“ Naređujem… najstrožijim glasom. „Puši mi kurvce lepa.“ Promenio sam ton i ponašanje. Moja mala mnogo voli kad naređujem. „Mmmmmm Mirko“, ciči moja ženica. Moj prst u guzi ju je razludeo. „Kako ste to ponašate? Ja sam poštena i udata ženica. Ne smem da vam pušim gospodine Mirko. Muž mi je zabranio da pušim frajerima.” „Na kolena kurvice”, ponavljam. „Već si mi jednom pušila“, govorim joj kao Mirko.“ Baš ovde… na istom mestu.” „Mmmmm gospodine Mirko… mmmmm jesam vam pušila. Moj muž mi je tada naredio”, brani se mala. „Ja sam poslušna supruga.“ Spušta se na kolena. „Izvadi mi ga“, naređujem i dalje. „Poslušna si… jesi… sad slušaš moja naređenja. Ja ti naređujem da mi pušiš lepa domaćice.“ Vadi mi moja ženica kurčinu iz pantalona. „Joj koliko vam je“, govori mi lutkica. Stvarno mi se digao. „Joj… pa veći vam je nego mom Dejanu.“ Ne znam kako je to moguće… ali lepo zvuči u ovom trenutku.

deepthroat

Hoće da puši mom drugu Mirku

„Puši mi kurvice lepa“, ričem razluđen njenim pristajanjem da popuši Mirku… „Sanjam tvoja usta“, nastavljam da govorim ono što mi je Mirko rekao. „Neeee… neee smeeeem…“, brani se rečima moja nevaljala Bilja. „Ljutiće se moj muž. Biće moj suprug mnogo ljut ako čuje da sam pušila našem gostu.“ Oblizuje mi glavić jezikom. Gleda me u oči. „Taaaakoooo“, ričem ja. „U ustaaaa… Primi u usta. Takoooo… dubljeeee.“ Prima mi ga u usta. „Duuubljeeee”, nastavljam da ričem. „Mmmmmm“, čujem je kako prede. Prima mi pola kurca u ustašca. Steže mi glavić nepcima. Stiska mi muda drugom rukom. „Mmmmm” je zvuk koji ne prestaje da izlazi iz nje. Sad joj zvuci idu direktno iz grla. Usta su joj puna mog kurca. „Puši mi… puši mi…“, ponavljam neprekidno. „Puši svom gostu kurvice lepa. Puši mi lepa moja domaćice.” „Mmmmm gospodine Mirko… joj koliki vam je veliki. Mmmmmm kako vam je lep. Mmmmmm…“, prede lutkica. To njeno „mmmm” me razluđuje. Mirko bi sigurno već svršio. Liže mi kurac od glavića od korena. Kao prava kurvica. „Mmmmm gospodine Mirko“, ponavlja moja ženica Mirku da uživa sa njegovim kurcem u ustima. Gleda me u oči. „Kako pušim gospodine?“, pita mala nevaljalica svog gosta. „Je li naš gost zadovoljan? Jasam li dobra kao vaša Ljilja?” „Mmmmmm“, škurgućemo Mirko i ja. Ne mora da se odgovara. Ista je kurvica kao i Mirkova Ljilja. Odlično puše obe. Kao da su obe učile kod istog majstora. Ili smo to Mirko i ja pravili naše zahteve iz istog udžbenika.

Gleda lutkica kako sam se popalio. Prepoznaje da mogu ubrzo da svršim. „Ne smete Mirko da mi svršite u usta“, opominje Bilja svog gosta. Uspeva na trenutak da izvadi moju veliku kurčinu is tih sočnih ustašaca. „Znam lepa moja domaćice“, govorm joj ono što Mirko mora da kaže. „To sme samo Dejan. Samo tvoj muž sme da ti puni tvoja lepa ustašca spermom… i da ti umazuje lice“, nastavljam da joj govorim. „Tako je… tako je“, prede moja ženica… „Samo on… samo moj muž… samo moj dragi. Mmmmm Mirko ne smete da mi svršite u usta“, ponavlja ono oko čega smo se već složili. Drka mi ga iznad njenog ispruženog jezika. Otvorila lepa ustašca i čeka. Ovo više liči na poziv da je poprskam nego na odbranu. „Mmmm“, ričem i njištim. „Napuniću ti ustašca nevaljalice.” „Neeee… neeee… ne smete.“ Drka mi ga sve brže. „Pustiće me tvoj muž”, ričem napaljen… „Pustiću ja njega da puni usta mojoj kurvici. Moraš da probaš i moj ukus. Znam da to želiš kurvice lepa.” „Mmmmm“, ciči moja ženica. Ne zna hoću li pustiti Mirka ili ne. „Neeee… neeee Mirko… nemojte… Ne smem. Samo moj muž sme da mi poklanja svoje sokove u ustašca.“

Sad ću da je jebem… Zaslužuje nagradu

Svršiću… ne mogu još mnogo dugo da izdržim. Ne smem u ustašca… a tako bih rado. Moram ipak da je pojebem. Zaslužila je moja ženica. Dva puta je danas pušila. I tako je lepo manekenisala. „Sad ću da te jebem nevaljalice“, govorim mojoj ženici.

Dižem je iz čučnja. Ona me opkoračuje. Uleće joj moja kurčina u njenu već odavno spremnu pičkicu. „Aaaaaaa“, vrišti moja lepa ženica. „Čekam te ceo dan ljubavi“, govori lepotica svom mužu. „Koga čekaš lepotice?“, ričem ja. Kao da ja ne čekam ceo dan da joj pojebem taj slatki pičić. „Koga čekaš?”, ponavljam. „Muža ili našeg gosta?” „Mmmmmm ljubavi… daj mi… daj mi ljubavi.“ Dižem se iz fotelje. Nosim je na rukava. Najviše voli kad je jebem ovako na rukama. Ljubimo se bez prestanka.

„Tebe želim ljubavi.” „Rasturiču te nevaljalice“, režim ja direktno iz grudi. „Bila si nevaljala… Pušila si Mirku… kad ti muž nije tu.” „Mmmmm ljubavi“, cvili maja ženica. „Pušila sam Mirku… Morala sam… Muž mi je naredio da budem poslušna. Moj muž voli kad sam poslušna.“

Steže me mala… Rukama oko vrata… Nogama oko struka. Ceo sam u njoj. „Daj mi ljubavi…“ šapuće mi na uvo. „Svršiću ljubavi. Svršiću na tebi… Svršiću za tebe.” „Pušila si Mirku“, ponavljam ja. Oboje ludimo kad ovako izgovaram bezobrazluke iz naših maštanja. „Uživala si dok si mu pušila kurvice mala.“ „Daaaa… daaaa… svršavam… Moram… moram da uživam. Moj muž me voli… Voli kad uživam.”

stojeći seks

„Svršavam kurvice“ ričem i ja. Krećem da je punim. Kad se ovako napalimo mislim da mogu da poletim sa mojom ženicom na kurcu. „Ja sam tvoja ženica”, šapuće mi na uvo. Steže se oko mene. Svršavamo istovremeno. „Ja sam tvoja kurvica“, nastavlja da mi šapuće. Puna je moje sperme. „Ti si moja lepa ženica“, šapućem ja njoj. „Ti si moja nevaljala kurvica.” „Da ljubavi… da… tvoja sam. Samo tvoja.“

Nastavak: Imam perverzan plan za moju ženicu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Tako sam i ja par puta pokazivao svoju ženu a da ona nije znala dok je gola igra se mazi mogu misliti kako su drugi uživali ja sam svršava kad bi neko od njih krenuo da drka

1
0
Would love your thoughts, please comment.x