Na kraju su me zapišavali, pa sam im oblizao kurčeve, kako i dolikuje

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je ljeto, a meni 25 godina. Šetao sam po gradu onako besciljno. I onda ugledao njega. Imao je oko 45 godina. Markantan tip. Visok oko 190, krupan. Kratke crne kose. Mimoišli smo se i nakon par koraka sam se okrenuo za njim. U istom trenutku se i on okrenuo. Nasmiješili smo se jedan drugom i nastavili hodati svaki u svom smjeru. Nakon par koraka sam zastao pred jednim izlogom i razmišljao da li da krenem za njim. U mom razmišljanju me prenuo glas.

– Hi. How are you – čuo sam na engleskom. Okrenuo sam se i to je bio on. Stajao je pored mene i smiješio se. Odgovorio sam da sam dobro i da šetam. On je rekao kako također sam šeta. Pitao me da nastavimo šetati zajedno. Pristao sam i osjetio žmarke u stomaku.

Nisam mogao vjerovati da se ovo dešava. Bio je Holanđanin. Radio u nekoj međunarodnoj organizaciji kakvih je bilo more u Sarajevu tih godina. Lako smo razgovarali i osjećao sam se zaista odlično. Nakon nekih pola sata smo prolazili pored jednog parka i ušli u njega. On je predložio da sjednemo na klupu. Nastavili smo razgovarati i onako usput sam ga pogledavao. Izvadio je joint i pitao da li pušim.

– Volim da pušim – rekao sam mu namignuvši. On je zapalio joint i dodao meni. Pušili smo u tišini, a onda je on upitao da li bih otišao u njegov stan. Pristao sam.

Do njegovog stana nam je trebalo dvadesetak minuta hoda. Stan je bio veliki sa ogromnim dnevnim boravkom i velikom terasom sa koje se lijepo vidio grad. Donio nam je po pivo i sjeli smo na terasu. Izvadio je novi joint i lagano smo pili pivo i pušili.

gejevi se ljube u kadi

– Da li bi se ti istuširao? Toplo je jako i oznojili smo se – pitao me je nakon što smo završili sa pivom i jointom. Prihvatio sam poziv i uzeo me za ruku i lagano naslonio svoje usne na moje. Ljubio me je sitnim poljupcima. Ja sam se prepustio i uživao. Polako mi je ugurao jezik u usta i počeli smo se ljubiti strastvenije. Odjednom se odmakao od mene. – Čim sam te vidio znao sam da si gay. Nisam mogao izdržati da ti ne priđem. Tako si sladak – rekao mi je i nastavio me ljubiti.

Ljubili smo se još nekih par minuta i onda je rekao da ide da pripremi kupatilo i da ja dođem za desetak minuta. On je otišao a ja sam ostao na terasi. Gledao sam grad ispod i zamišljao kako je moguće da se ovako nešto desi.

Deset minuta se oteglo poput vječnosti. Krenuo sam u kupatilo gol. Ušao sam i vidio da je upaljeno desetak malih svijeća i velika kada napunjena do vrha. Ušao sam i legao u kadu. Zatvorio sam oči i uživao. Čuo sam ga kako ulazi u kupatilo i otvorio oči. Bio je gol. Prelijep. Jako dlakav po prsima i stomaku. Kurac mu je bio opušten i završavao sa povećim glavićem. Imao je velika jaja. Snažne noge, mišićave.

Napravio sam mu mjesta i ušao je u kadu

Sjedili smo jedan nasuprot drugog. Nageo sam se i poljubio ga u usta. Gurnuo sam jezik u njegova usta i istog trenutka je on preuzeo inicijativu. Poduhvatio me je i namjestio da mu sjednem u krilo. Ljubili smo se nježno. Milovao me po leđima i spuštao ruke do dupeta. Ja sam ga držao za glavu. Osjetio sam kako mu se kurac budi i uspravljuje između nas. I moj je bio tvrd. Nekako sam uvukao ruku i uhvatio ga za kurac. Povukao sam kožicu par puta.

gejevi se ljube u kadi i kreće pušenje kurca

– Sada ćeš da vidiš koliko volim da pušim – rekao sam mu. On se izmakao i sjeo na rub kade. Ja sam uzeo tuš i isprao mu kurac pažljivo ga mazeći usput. Kurac je imao 18-19 centimetara sa sada već ogromnim glavićem na završetku i bio je dosta debeo. Polizao sam mu glavić i jezikom se spustio do jaja i polako se vratio do glavića. Taj postupak sam ponovio nekoliko puta, a njemu je kurac još malo narastao. Onda sam se spustio pa mu oblizao jaja.

On se malo namjestio kako sjedi i otvorio mi put do svog dupeta. Uhvatio sam ga za butine i spustio jezik na rupicu. Kada sam počeo da ližem osjetio sam kako mu se dupe otvara. On je tiho uzdisao, a ja sam jezikom počeo ulaziti u rupicu. Onda sam se vratio kurcu i uzeo ga u usta. Progutao sam glavić, a dupe masirao sa dva prsta. Polako sam gurnuo jedan prst i on je uletio skoro bez otpora. Kada sam mu progutao oko pola kurca, dodao sam drugi prst u dupe. Počeo sam polako da ga jebem prstima dok sam uživao pušeći mu veliki mesnati kurac.

– Fuck me – procijedio je.

Ustao se i naslonio rukama na zid. Spustio je malo noge. Ja sam mu raširio dupe i počeo ga opet lizati. On se počeo dupetom nabijati na moj jezik. Kurac mi je bio tvrd. Pljunuo sam na njega i razmazao rukom. Polako sam ga stavio na rupicu, a Holanđanin je zastenjao.

– Guraj cijelog, želim te – rekao je. Lagano sam gurnuo kurac i glavić je bez problema uletio i kako sam pritisnuo, cijeli kurac mi je bio u njegovom dupetu iz jednog poteza. On je zastenjao i odmah se počeo nabijati. Očito je bio jako razrađen i iskusan. Osjetio sam da ne želi da ga štedim i počeo ga jebati jako i brzo. Očito je jako uživao jer je miješao dupetom kao lud. Ni ja nisam zaostajao. Povremeno sam ga jako pljesnuo po dupetu što je uvijek izazvalo strastan uzdah.

jedan gej jebe drugog u dupe u kupatilu

– Svrši mi u usta – rekao je i okrenuo se i kleknuo u kadi. Gurnuo sam mu kurac u usta koji je progutao cijeli i počeo ga jebati brzo. Nakon tridesetak sekundi sam osjetio orgazam. Počeo sam se tresti i on me stisnuo za dupe i privukao k sebi. Kad mi je stavio prst na moju pičkicu svršio sam uz urlik. On me čvrsto držao i gutao moju spermu. Kada sam se ispraznio povukao me je da mu sjednem u krilo i počeli smo se opet ljubiti.
– Ja sam mislio da sam ja pasivan i da ćeš ti mene jebati – kroz smijeh sam mu rekao.
– I ja jesam aktivan većinom, ali volim mlad kurac pa nisam mogao da odolim – odgovorio mi je.

Poslije smo se saprali i osušili i prešli u dnevnu sobu. Otvorio nam je pivo i zapalio još jedan joint. Sjedili smo goli na kauču. On mi je rekao da voli perverzniji sex, piss, fistanje, redaljke i mene je to napalilo. Otišli smo u spavaću sobu i na krevetu je bilo raznih seksualnih pomagala. Tri dildoa raznih veličina, najveći oko 25 cm. Zatim četiri buttpluga, lisice, lanci, povez za oči koji mi je stavio na oči i rekao da se opustim. Polegao me na leđa i zavezao ruke za krevet. Zatim mi je sjeo na grudi i počeo me kurcem maziti po licu.

Povremeno me je pljesnuo kurčinom po ustima

Sada si moj i bit ćeš prava kurva – rekao mi je.
– Hoću – odgovorio sam.

Gurnuo mi je glavić u usta i počeo me lagano jebati u usta. Bio sam skroz nemoćan i to me je jako dodatno palilo. Kurac je gurao sve dublje, a kako je bio debeo teško je ulazio. Stavio mi je nešto ispod nosa i rekao da udahnem. Udahnuo sam poznati miris poppersa 2-3 puta i on mi je kurac gurnuo dublje u usta. Postupak smo ponovili par puta i osjetio sam njegova jaja na bradi. Počeo me je jebati jače u usta. Pljuvačka mi je curila sa strana iz usta. Kada bi izvadio kurac iz usta, pljunuo bi u njih i onda me opet davio svojom kurčinom.

jedan gej drugoga jebe kurcem u usta

Onda se ustao osjetio sam kako se namješta između mojih nogu. Uzeo mi je jednu pa presavio ka glavi i tako vezao. Isto je učinio i sa drugom nogom. Sada mi je dupe bilo potpuno otvoreno. Pljunuo mi je na dupe i gurnuo prst. Malo je zabolilo, a on je ugurao i drugi prst. Širio me tako par minuta i onda mi polako ugurao jedan manji dildo. Tucao me je tim dildom. I onda opet poppers. Poslije je dildo zamijenio većim i dodatno mi namazao dupe. Osjetio sam kako mi se dupe širi.

Sada mi je sa obje ruke počeo širiti dupe i gurati nešto deblje unutra. Osjetio sam po obliku da je riječ o buttplugu. Jako ga je ugurao i namjestio da ostane unutra. Opkoračio me je i gurnuo kurac u usta. Namjestio se tako da mi je mogao kontrolisati plug u dupetu. Nagnuo se i zabadao mi kurac do jaja u usta. Onda se pridigao i namjestio među mojim nogama. Izvadio je plug i jednim jakim trzajem ubacio kurac u dupe. Zavrištao sam, a on je pritisnuo kurčinu svom snagom unutra.

I onda je zazvonio telefon. On se ustao, kratko je razgovarao i vratio se. Bez milosti je kurac gurnuo u mene i nastavio gdje je stao. Jebao me je jako. Bio sam sav mokar od znoja. Povremeno mi je dodavao poppers i mijenjao ritam jebanja. Trajalo je to dosta dugo. Već su me počele boljeti noge od neugodnog položaja. On kao da je to osjetio odvezao ih je i stavio na svoja ramena. Počeo me je ubadati silnim pokretima, osjetio sam da želi da svrši. Onda se nageo preko mene poljubio me u usta i ubrzao ritam jebanja. Znao sam da je blizu. Zakucavao me je u krevet i onda se odjednom umirio i ubrzao tempo.

gej dominacija i jebanje u dupe sa povezom preko očiju

Počeo je da škrguće zubima i dahće ubrzano. I onda me sčepao za vrat ugrizao me tu i počeo da svršava. Osjetio sam kako se prazni duboko u meni. Uhvatio me za kurac i povukao kožicu par puta i ja sam svršio. Legao je preko mene i ljubili smo se. Skinuo mi je povez sa očiju i gledao me.

– Sada će doći moj prijatelj i bit ćeš dobar prema njemu – prošaptao je.

Ustao je i izašao iz sobe. Ja sam ostao ležeći vezan za krevet. Osjećao sam kako mi sperma curi iz dupeta. Zamišljao sam ko je prijatelj koji će doći. Nakon desetak minuta čulo se zvono. Čuo sam ih kako pričaju i otvaraju pivo. Smijali su se, ali nisam razumio o čemu govore. Onda sam čuo kako se ljube. I poslije nekih pet minuta vrata su se otvorila. Ušao je prijatelj. Grdosija od čovjeka. Oko 2 metra visok i sigurno preko 140 kg težak. Dlakav kao medvjed. Holanđanin je ušao iza njega i kleknuo. Počeo je drkati prijateljev kurac. Bio je to masivan dlakavi kurac. Veći nego kod Holanđanina, koji je ga je počeo pušiti.

– Ti si već probao ovaj slatkiš – rekao je prijatelj na engleskom. Odgurnuo je blago Holanđanina i stao pored mene. Počeo me maziti po tijelu. Vidio sam da ima kožni prsten oko kurca. Gurnuo mi je dva prsta u dupe i onda ih oblizao. Stisnuo mi je jako kurac i jaja i popeo se na krevet između mojih nogu. Počeo je kurcem da kupi spermu sa mog dupeta i razmazuje po pičkici.

Holanđanin je stajao pored mene i vidio sam da mu se kurac opet digao. Prijatelj je nešto rekao na holandskom i počeo da kroz smijeh gura kurac u mene. Iako sam već bio izjeban, kurac mu je bio masivan i trebalo mu je vremena da gurne glavić unutra. Kada je to učinio, jebao me je samo glavićem. Polako je gurao sve dublje i dublje dok nisam osjetio njegova jaja.

Savio mi je noge do glave i navalio se preko mene. Bukvalno me je zakucao kurcem. Osjetio sam bol i uživanje. Jebao me je muški jako, dominantno, agresivno. Odjednom se umirio i vidio sam da mu je Holanđanin prišao sa leđa i znao sam da će ga jebati. Kada se Holanđanin namjestio, počeo je da jebe prijatelja, a on mene. Bilo je to klupko strasti koje je počelo sve užurbanije da se pokreće.

Dahtao sam kao parna mašina, a prijatelj se zakucavao u mene snagom Holanđaninovog zakucavanja u mene. Nije to moglo dugo da traje i nakon nekoliko minuta prijatelj se počeo jače nabijati u mene i uz urlik svršio. Kurac mu se u tom trenutku produžio i podebljao. Osjetio sam kako me dodatno širi. Ispraznio je u mene mnogo sperme i onda se odmakao.tri gej jedan drugog jebu u dupe

Holanđanin je brzo zauzeo njegovo mjesto i počeo da me jebe. Jebao me je mnogo jače nego prvi put. Prijatelj je stao pored moje glave i stavio mi kurac na usta. Počeo sam da ga oblizuje i čistim od sperme i mog dupeta. Imao je fantastičan ukus, a sperma još izlazila kap po kap.

Holanđanin se za to vrijeme nagnuo i zajedno sa mnom lizao prijateljev kurac. U toj pozi je svršio u mene. Samo se umirio i izlio spermu u moju utrobu. Ljubio me je nježno.

Onda su obojica klekla sa strana moje glave. Trljali su kurčine po mom licu, ustima, očima i ljubili se dok su to radili. Onda je prijatelj počeo da piša. Prvi mlazom je zalio Holanđanina od grudi do kurca. Onda je usmjerio kurac ka mom licu i zapišao me skroz. Ja sam otvorio usta i hvatao zlatne kapi sjajnog okusa. Zatim se pridružio i Holanđanin. Stavili su glaviće iznad mojih usta i pišali unutra. Kurac mi je bio kao kamen i prijatelj me počeo drkati dok su me zapišavali. Bio sam prenapaljen i svršio sam jako brzo po prijateljevoj ruci koju je on obrisao o moje lice. Odvezali su mi ruke i onda sam očistio i oblizao oba kurca, kako i dolikuje.

dva geja pišaju u usta trećem geju

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x