Njegovo veličanstvo – nakitnjak, naš stalni partner

Registrovani korisnici ne vide reklame

Posle dosta godina pokušaću da se setim detalja i ispričam jednu svoju istinitu priču o tome kako je jedan nakitnjak, nakon zajedničke posete sexy shop-u, dosta obogatio našu vezu. Često sam zamišljao moju ženicu dobro navučenu na tuđi kurac. Uvek su bili veliki, debeli sa nabreklim žilama. Zamišljao sam kako se njenoj pičkici približava ogroman kurac, dug i isprepletan venama. Glava mu velika, kao osrednja jabuka. Vidim kako mrsi dlačice i gura ih ispred sebe. Ulazi joj ta velika glavudža, a onda za njom ostatak ogromne kurčine. Kurac ulazi i izlazi iz njene pice, koja ga je obuhvatila i jako vlaži od zadovoljstva.

Sve ove snove sam joj prepričavao. Neke i u toku samog seksa. Mogao sam ponekad da osetim da i njoj prijaju. Naročito detalji dok joj ulazi veliki kurac. Ali se nije upuštala ni u kakvu diskusiju i polemiku u vezi toga sa mnom.

Moja supruga je lepa i jako zgodna žena. Ovo nije samo moja tvrdnja. O njoj tako mnogi misle. U mlađim danima pobeđivala je na izborima za lepotice. Pored lepote, imala je savršeno i izuzetno jebozovno telo. Tada smo imali, ona 32, a ja 34 godine i mislim da smo izgledali bolje nego ikad. Gde god smo se pojavili privlačili smo pažnju. Posebno ona, jer zaista je izgledala odlično.

tumblr_njwpa5aQaS1u63pnco1_500

Imala je duge prelepe noge. Savršenu kruškastu guzu, divne grudi, koje su se posle dva porođaja malo opustile, ali i dalje jedre i pune šake za milovanje. Uzak struk sa stomačićem, takođe od porođaja, koji joj je davao poseban seksi izgled. Ispod njega divna, uredna šumica, a u njoj predivna pica, za mene centar sveta. Koja je uvjek bila vlažna i spremna da primi kurac. Prosto je mamila i zvala da bude dobro izjebana.

Primećivao sam na mestima gde smo izlazili kako je drugi muškarci odmeravaju, merkaju i verovatno zamišljaju kako bi joj se rado uvalili među noge. U to lepo međunožje i uterali svoje kite u picu. Ali to je sve bilo rezervisano samo za mene i moj kurac.

Neki su mi čak otvoreno govorili kako imam zgodnu i lepu ženu. Ja sam bio srećan i ponosan na to. Uživao što je moja, i jebao je kad god su nam okolnosti to dozvoljavale. A jebali smo se vrlo često i vrlo strasno.

806_1000

Predavali smo se jedno drugom do kraja i bez zadrške. Uživali smo u svakom našem trenutku. Koristila je kontracepciju, tako da sam radosno svršavao u nju, što je i njoj prijalo. Pušila mi je, a ja sam je lizao, uglavnom u pozi 69. Često smo zajedno gledali porno filmove, koji su nas dodatno palili.

Jednom mi se ozbiljno obratila posle dobrog seksa i po ko zna koji put ispričane moje mašte, u kojoj vidim kako se jebe sa nepoznatim kuratim frajerom. U sendviču, između nas dvojice. Bez obzira što je dobro svršila i bila zadovoljna, rekla mi je da je niko drugi osim mene ne interesuje i da nikakav drugi kurac ne želi. Da nema šanse neko drugi da je pojebe. Mnogo sam razmišljao kako da je ubedim i dovedem do neke promene.

Pala mi je na um jedna ideja. Predložio sam da joj kupim vibrator. Detaljno sam joj objasnio kako bi ga sve koristili. To je prilika da napokon proba drugi, pa makar i veštački. Da ja mislim da to nije nikakva prevara.

tumblr_ne8zs7HbZi1r7z6ppo1_500

Video sam da nije baš ravnodušna. Ponovo je počela da se mazi. Popeo sam se na nju, ponovo je jebao i opisivao šta ćemo sve sa vibratorom da joj radimo. Odlično smo svršili. Napokon je pristala, rekavši da i ona misli slično kao ja. Da veruje da to nije nikakva prevara i da ne vidi ništa loše u tome. Prepustila je meni na volju da ga izaberem, rekavši da ima puno poverenje i da je nju sramota da uđe u seksi šop. Sutradan sam jedva dočekao da odem i kupim ga.

U šopu je bio ogroman izbor raznih oblika i dimenzija. Odabrao sam i kupio crni silikonski vibrator na baterije koji je izgledao baš kao pravi kurac. Bio je dugačak 22cm i 16cm u obimu. Računao sam, pošto ja imam kurac od 18cm i 14cm u obimu, to je taman dovoljno duže i deblje od mene.

Znajući kakva joj je pica, pretpostavio sam da će ga lako primiti i da će joj ta promena prijati…

Uveče u spavaćoj sobi svečano sam joj uručio drugog jebača. Radoznalo ga je gledala, odmeravala i šaleći se mazila. I na kraju, na moje oduševljenje rekla:
– Hajde da ga probamo.

Čim smo počeli da se vaćarimo, osetio sam pod prstima da joj je ribica dosta vlažna i uzbuđena. Očigledno da se napalila, da ova promena žestoko deluje i na nju. Da ne dužim, prvo sam joj uterao moj kurac. A ona je sa uključenim vibratorom mazila klitoris i usmine. Koliko je vibrirao, prenosio je vibracije i na mene. Moram reći da mi je jako prijalo.

Njegovo veličanstvo - nakitnjak

A onda smo zamenili mesta, ja i vibrator. Pažljivo sam gledao jer prvi put ulazio je drugi kurac u, dotle, samo moju picu. Uživao sam u tom prizoru, bez obzira što je bio veštački. Polako ga je uvlačila u sebe. Ugurala je otprilike do pola i tu stala.

Na moju molbu da ga utera celog, nije htela, rekavši da joj je više nego dovoljno. Ubrzo je počela da svršava sa crnim vibratorom u sebi.

Opet smo na brzinu zamenili mesta. Od silnog uzbuđenja i gledanja kako se jebe sa crnim kurcem, čim sam joj uterao, obilno sam svršio. Nastavili smo da se mazimo i konstatovali da nam je ova igra sa veštakom oboma izuzetno prijala. Od tada je vibrator bio česta dopuna našim jebačinama. Ali stalno ga je stavljala samo do pola. Ni meni kad sam ga držao, nije dala celog da joj uteram. Žalila se kad ulazi dublje da joj smeta, bez nekog valjanog obrazloženja.

Jedne noći, u pozi 69 dok mi je pušila, a ja joj lizao klitoris, stavio sam joj vibrator unutra. Svršavali smo. Ja njoj u usta a ona meni na jeziku, sa vibratorom u pici. Pošto se odužilo, morao sam do WC-a.

Njegovo veličanstvo - nakitnjak

Ona je ostala da leži, i dalje se pomalo mazeći i igrajući sa vibratorom. Po povratku, veliko iznenađenje za mene. Moja ga je draga ženica uterala do kraja, svih 22cm. I uz jecaje ludo svršavala. Prišao sam joj, strasveno počeo da je ljubim i mazim, sve dok umorno nije klonula.

Nastavili smo da se mazimo i pričamo, kao i obično, o svemu. Iskoristio sam priliku i predložio da preko oglasa nađemo jednog kuratog jebača. Kategorički mi je rekla da jednom za sva vremena zaboravim tako nešto. Dok je ovakve eksperimente između nje i mene spremna da prihvati samo iz ljubavi prema meni. Nastavili smo razgovor gde mi je napokon stidljivo ispričala i priznala kako je dobar osećaj sa tako velikom kurčinom u sebi. Osećala je da joj je pica dobro popunjena. Kad ga je gurala do kraja, imala je utisak da ga pičkica prosto usisava. Činilo joj se, kako je rekla, da još ima mesta u njoj. To mi je dalo novu ideju. Rekao sam joj da ni ja nisam baš načisto koliko bi možda bio ljubomoran. Prihvatio sam i da ne želi nikog drugog u našoj vezi. Ali i vrlo lukavo iskoristio njenu iskrenost, kako joj je prijala promena sa vibratorom i osećaj da ima mesta u pici za još veći kurac.

Pala mi je na um vrlo smela ideja – nakitnjak.

Polako i vrlo pažljivo objasnio sam joj i predložio da napravim nakitnjak. I normalno, uteram ga onoliko koliko mi ona dozvoli, to jest koliko joj stane. A i baš da vidimo, koliko je to.

Verovatno zadovoljna vibratorom, njegovom dužinom i osećajem koji joj je pružio, prihvatila je i nakitnjak. Napokon je postala svesna da to nije nikakva prevara. Opet je istakla da ima poverenja u mene. Još je napomenula da se potrudim i zaista napravim nešto lepo. Takođe je predložila da se narednih par dana dok nakitnjak ne bude gotov, uzdržimo od seksa da bismo imali još veću želju. Sa oduševljenjem sam sve prihvatio. Rešio sam da nastavak odnosno nakitnjak bude iscela i da moj kurac stane u njega. Pazljivo sam birao mekani sunđer, da je ne žulja, a ipak dovoljno čvrst da se ne presavija. I da taj nakitnjak izgleda sto približnije pravom kurcu. Uz puno pažnje, napokon sam uspeo da ga napravim, onako kako sam zamislio. Zaista je izgledao dobro, baš kao pravi nakitnjak.

Pokazao sam joj nakitnjak. Video sam da se malo trgla i verovatno uplašila, kad je videla koliki je. Šta bi tek rekla da je znala dimenzije. A ja sam ga napravio velikim jer smo se tako dogovorili. Znajući za to, pristala je dodavši da sve prihvata samo iz velike ljubavi prema meni. I da je svesna koliko mi sve ovo puno znači. Objasnio sam joj da ćemo ga uterivati, pa dokle joj stane. I normalno, tu se zaustaviti. Sve vreme krio sam dimenzije. A one su bile ogromne. Isprobavao sam stavljanje tog nakitnjaka na moj kurac, da vidim kako će to sve da izgleda, jer trebalo je na to navući i prezervativ, pa da kompletno funkcioniše. Kada se taj nakitnjak navuče na moj kurac i normalno zategne, a on ga iznutra ispuni, merio sam: dimenzije su mu bile preko 27 cm dužine i preko 18 cm obima. Imao je izgled kao u malog konjića. I zaista sam mislio da ću ga uterivati samo onoliko koliko joj stane. Ali moram priznati da sam se potajno nadao da će ga njena pica primiti cela.

I došao je taj dan. Ostali smo sami kod kuće, sve zbog tog čina. Malo smo bili nervozni, jedva čekajući da se i to što pre dogodi.

Istuširao sam se. Nisam mogao dočekati da i ona to završi. Još u dnevnoj sobi počeo sam je ’vatati, maziti i ljubiti, vodeći je do spavaće sobe i francuskog ležaja. Tamo sam već spremio nastavak, vibrator, gumice i peškir za jebačinu koja nas je očekivala.

tumblr_mshediykOm1s57a14o1_500

Skinuli smo se goli i legli na ležaj. Dodatno nas je palilo to što je bio dan i mogli smo da vidimo šta se dešava i šta će se dešavati. Inaše, soba je imala dosta ogledala za još bolji pogled. Posle ljubljenja i maženja, polako sam joj preko grudi i stomaka klizao ka pici. Nju sam već prstima obrađivao i uživao koliko je bila vlažna. Verovatno i sama pomisao na to šta će se dogoditi, jako je palila, kao i mene.

Kada sam joj usnama došao do pice, halapljivo sam počeo da je ljubim i ližem. Ona se uvijala, širila noge a rukama picu. Na momente stezala mi je glavu kao klještima i strastveno uživala. Polako sam joj stavio vibrator, kao i obično, do pola. Opustila se, a malo kasnije sama odlučno uterala ga cela. Ubrzo je žestoko svršila.

Posle svršavanja, bez obzira što je i dalje bila napaljena, pomogla mi je oko navlačenja veštačkog nastavka na moj kurac. Kada smo ga zajedno navukli i preko njega stavili prezervativ, zaista je taj nakitnjak izgledao impresivno, a za nju verovatno i zastrašujuće. Ali video sam kod nje odlučnost i želju da sve uradimo do kraja.

Legla je na leđa i dobro rašilila noge savijene u kolenima. Pica joj je bila vlažna i blago otvorena od vibratora. Videle su se male usne i u njima klizavi otvor, željan te ogromne kurčine. Jedva sam dočekao da joj legnem među noge. Rukom držeći, sada taj moj kurac, prineo sam ga ulazu u otvorenu picu. Polako ga gurao između usmina. A ona ih je svojim rukama levo i desno raširila maksimalno. Kurac je polako počeo da joj ulazi. Plašio sam se da je ne povredim i vrlo pažljivo joj ga uterivao. Držao sam se rukama kao u skleku, da bi mogli da gledamo kako joj ulazi i nestaje u njoj. Bila je neverovatna.

tumblr_n8zhlmMpqb1revz5to1_500

Nikad je pre takvu nisam video. Stenjala je, tiho cvilela, a onda jednu nogu, pa drugu, digla mi na ramena. To nikada ranije nije htela da učini. Kurčina je sama od sebe, zbog tog položaja, ušla jako duboko. Sad smo iz tog ugla još bolje mogli da vidimo kako joj dobro ulazi ceo nakitnjak i moj kurac.

Ne znam šta je u tom trenutku razmisljala? Da li je bila nezadovoljna što joj nije ceo nakitnjak u pici? Ili je jednostavno osećala da može da ga primi. Rukama mi je pritisla guzu a picom se natakla i ja sam joj ga uterao celog. Sve do bolno otečenih jaja. Stalo joj je svih 27 cm. Pre toga, to nismo mogli ni da zamislimo, sem u mojoj mašti.

Vrlo glasno je uzdahnula i počela veličanstvenu jebačinu. Moram priznati da je ona bila ta koja je davala ton i ritam. Kasnije smo konstatovali da tako nešto nikad nismo doživeli. Naticala se na tu, sada moju ogromnu i moćnu kurčinu. Uzdisala je, srećno jecala, sve više se trzala i nabijala, želela ga je sve više i jače. Tiho je stenjala:
– Too jebi me, jebi me jače, brže, uh tako, ne staj molim tee, aaaa toooo.

Prevazišla je i moje najluđe snove. Uvek sam želeo da je vidim takvu, da toliko uživa na kurcu. Ni ja više nisam osećao strah da bih mogao da je povredim, žestoko sam joj ga nabijao. Osećaj je bio fantastičan.

tumblr_lqirzn6V4G1r1efsno1_500

Dodatno me palilo i to što sam mogao sve da gledam, kao na filmu. Gledao sam kako ga pica prima i guta. Kako izlazi klizav iz nje, a onda ga vraćam do jaja nazad u nju. Pica joj se uvijala i širila pod naletima te moćne kurčine. Sva je bila puna kurca, koji je rasturao.

Jednom rukom mazila je klitoris a drgom moja jaja. S vremena na vreme opipavala je nakitnjak i kurac. Valjda da se i dodirom uveri koliko je veliki. Moram priznati da sam se izuzetno trudio i davao sve od sebe da je dobro izjebem. A ona je stenjala, dahtala i beskrajno uživala u savršenoj jebačini. Sunđeri oko kurca smanjivali su nadražaj njene pice, tako da sam mogao potpuno da vladam situacijom, bez straha od preranog svršavanja.

Moja ženica je bila neverovatna. Uz strasne uzdahe i stenjanje uletela je u seriju orgazama. Nismo ih brojali, ali bilo ih je puno. Ni ja više nisam mogao izdržati. Toliko me napalila, bez obzira na smanjeno trenje. Hitro sam izvukao kurčinu. Svukao ga sa svoga kurca i odmah vratio u uspaljenu pičku.

Njegovo veličanstvo - nakitnjak

Čim sam ga uterao do jaja, počeo sam nekontrolisano svršavati. Imao sam utisak da mi se jaja izlivaju. Sigurno da nije bio u njoj, sperma bi prskala na sve strane, kao šmrk sa vodom. Pošto smo se nekoliko dana uzdržavali od seksa, a i sama jebačina me je strašno napalila, sakupilo se jako puno sperme. A njena pica je to sve primala i radosno gutala.

Još neko vreme sam ležao na njoj, gde smo se smirivali i zagrljeni opustali. Polako sam se prevalio pored nje. Dugo smo se mazili, ljubili, izuzetno srećni i zadovoljni.

Napokon sam uspeo u nameri da proba drugu veliku kurčinu. I ona je bila srećna što mi je ispunila želju. A nije morala to da učini sa nekim drugim, već je ključni igrač bio moj nakitnjak.

Još smo se ponekad tako tucali. Uglavnom kad je ja nagovorim da joj napunim picu do kraja. Danas, posle petnaest godina, meni ostaje da žalim što u to vreme, kad smo tako dobro izgledali i imali jako dobar seksualni život, nismo probali da unesemo još neke promene. Na primer, još nekog zgodnog i kuratog jebača.

646116769

Ali za divno čudo, posle toliko godina, sad je ona ta koja mi govori da nikad nije kasno. Da sad i ona ima jako veliku želju da proba sve moje mašte, koje su u međuvremenu postale i njene. Sad i ona oseća potrebu da napokon proba nekog drugog, dobrog jebača.

Ona je ta koja me je nagovorila da napišem i ispričam ovu našu istinitu priču. Sad ona meni priča sve svoje mašte. Govori mi da dam oglas i nađem nekog dobrog jebača. Pa tako, evo i ovom prilikom, a i ovim putem pozivam nekog jako obdarenog da se javi.

Kriterijumi su joj vrlo visoki. Moja je ženica i sada izuzetno zgodna, jebozovna i obožava seks. Jebe se bolje nego ikad. To sam ja dobro održavao i redovno zalivao. Voleo bih da napokon ostvarimo tu, sada našu zajedničku želju.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x