Iz žestokog seksa rodila se ljubav

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Good cop, bad cop

Prošlo je nedelju dana od moje prve BDSM avanture. Masturbirala sam svaki dan prisećajući se detalja. Ustvari, stalno su mi se u fleševima vraćale scene tako da se dešavalo da na poslu ili na kafi s drugaricama ovlažim toliko da mislim da će mi probiti kroz odeću. Nekad ne bih izdržala, pa sam trčala u toalet da masturbiram.

Jednog dana je stigao sms od Velikog, da li sam slobodna uveče da odemo na večeru. „Opet ćemo da se igramo?”, pitala sam. „Ne, samo ćemo da večeramo, sami.” Zbunila sam se, ali pristala. On je svakako bio najzgodniji od njih trojice.

Odlučila sam da se pristojno obučem, ali ipak izazovno. Kad je došao po mene, na sebi sam imala usku crvenu haljinu do kolena, s dubokim dekolteom, s crvenim pušap brusom ispod, i crvenim tangama. Bilo je već toplo, pa sam obula sandale s visokim štiklama na bose noge.

Kad sam ušla u kola, nago se prema meni i nežno me poljubio u usta. Bradavice su mi se odmah ukrutile.

Otišli smo u restoran, večerali, pili vino i opušteno ćaskali o svemu i svačemu. Bio je zanimljiv sagovornik. Potpuno sam zaboravila kako smo se ustvari upoznali. Nismo pominjali seks ni ono divljanje s njegovim kolegama.

Kad smo krenuli, predložio je da odemo kod njega na još jedno piće, ali samo ako ja to želim. Na trenutak sam pomislila da bi bilo pristojno da odbijem posle ovakve večeri, ali nisam mogla da odolim.

Ušli smo u stan i on mi je ponudio da sednem na udoban dvosed, dok je sipao vino. Pustio je laganu muziku i seo preko puta mene na fotelju. Stan je bio sređen s ukusom, kao da ga je žena uredila i meni je izletelo pitanje gde je gospođa? „Nema gospođe”, rekao je. „Ali…”, nastavila sam s namerom da postavljam još pitanja. Prekinuo me je: „Nema gospođe, ponavljam, zato si ti tu”.

Nisam mogla da verujem, mislila sam da me doživljava kao fufu koju je pokupio usput za perverzne seksualne igre i da nikako nisam neko koga bi doveo kući ovako. Kao da mi čita misli, rekao je da misli da sam ja mnogo više od onog što smo radili i da ga je osvojila moja energija i maštovitost, a ne moja pička ili način na koji mu pušim kurac. Tim rečima! Gledala sam ga zapanjeno.

Nastavio je da priča kako je tu bilo raznih finih žena u njegovom životu, ali ni jedna se nije zadržavala upravo zbog njegove želje da pomera granice u seksu. Bilo je i onih koje su pristajale da zbog njega učestvuju u swing avanturama ili s još nekim muškarcem, ali nisu uživale u tome, radile su to samo da bi on bio zadovoljan. A njemu se to nije dopadalo, nije hteo robinju pored sebe.

Bila sam opijena vinom i njegovom pričom. Ustao je i podigao me nežno za ruku. Zagrlio me i počeo da se njiše u ritmu muzike. Plesali smo pripijeni, nežno mi je ljubio vrat i klizio rukama po leđima.

tumblr_oaizs0ozSo1v7kb3wo1_500

„Samo sekund”, rekao je i otišao u sobu pored. Brzo sam podigla čašu i ispila ostatak vina, da sakrijem zbunjenost. Brzo se vratio i nastvaio da pleše sa mnom, milujući mi ramena i kosu, dok je njegov jezik nežno klizio po mojim usnama.

Bili smo čvrsto pripijeni i osetila sam na stomaku kako mu se stvrdnjava kurac. Krenula sam rukom ka njemu, a on je sklonio šapunuvši mi: „Polako”. Njihali smo se lagano ka vratima sobe u kojoj je malopre nestao.

Kad smo ušli skapirala sam da je popalio svećice poređane pored niskog ogromnog kreveta koji bio i jedini nameštaj. Sladak miris vanile mi je golicao nozdrve.

Podigao mi je haljinu i skinuo preko glave. Milovao me je po ramenima i leđima ne prestajući da me ljubi. Raskopčao mi je brus i lagano ga skinuo, a bradavice su se podigle već dobro stvrdnute. Prešao je nežno rukama preko njih, skliznuo niz stomak i prstima lagano pratio liniju gaćica.

tumblr_n5xtmycEpB1s9v3hho1_500

Disala sam sve dublje, neverovatno uzbudjena. Opet sam krenula rukama ka njemu, ali on mi ih je spustio i prošaputao: „Opusti se i uživaj”. Okrenuo me je i počeo da mi ljubi leđa, pa me lagano spustio na krevet da legnem na stomak.

Ostavio mi je da ležim malo dok se skinuo. Okrenula sam glavu i videla da mu je kurac već krut a jaja napeta. Opkoračio me je, kleknuo iznad mene i počeo da mi ljubi vrat i da se spušta niz leđa. Ljubio svaki centimetar kože, ramena, ruke, a onda je počeo da klizi jezikom na dole. Kad se spustio do guze, malo sam je podigla, ali je on kliznuo jezikom uz leđa opet.

tumblr_mdmmn3gucO1rif2suo1_

Izmakao se malo, a onda sam osetila jezik na guzi, lizao je celu, ali samo do ivice tangi. Sad se okrenuo i osetila sam njegov tvrdi kurac na donjem delu leđa dok je njegov jezik klizio unutrašnjom stranom moje butine, niz list do stopala.

Teško sam disala, celo telo mi je bilo napeto. Sad je klizio uz drugu nogu od stopala na gore. Ovlažila sam toliko da sam osećala koliko su mi mokre gaćice. Njegove usne su bile na prevoju guze i nežno je dodirivale. Poskočila sam kad je počeo da mi gricka guzu, sasvim nežno i lagano. Golicalo me je to ali i palilo žestoko.

Okrenuo me je na leđa i spustio jezik na sisu pa je lizao celu i grickao bradavicu, a zatim i drugu. Već sam lagano stenjala od uzbuđenja. Kliznuo je jezikom niz stomak, opet do ivice gaćica i nazad, kružio po njemu, pa se zavukao između nogu.

Niz i uz unutrašnju stranu butina mu se smenjivao jezik i lagano grickanje. Sad mi je već curkalo iz gaćica, slivalo mi se niz guzu. Zubima mi je povukao gaćice na dole. Podigla sam guzu, a on ih je svukao.

20716

Raširio mi je noge i sasvim polako prelazio vrhom jezika preko brežuljka i prepona. Cvilela sam u ekstazi kad mi je vrhom jezika dodirnuo klitors. Pa je opet odlutao na brežuljak i gore ka stomaku. Ispod mene je već bio mokar krevet koliko mi je curilo iz napete pičke. Grčila sam se na ivici orgazma. Spustio je opet vrh jezika na klitoris i lagano ga dodirivao. Pička mi se skupljala i širila, a kad je obuhvatio klitors usnama i stegao raširila se i prskala ga obilnim mlazom po licu dok sam ja vrištala u ekstazi tresući se cela.

21358

Nije se pomerio, nastavio je da mi sisa klitoris, a ja sam svršavala u grčevima, cureći po njegovoj bradi. Ne znam koliko je trajao orgazam, skoro sam se onesvestila osećajući da sam se cela skupila u tu vrelu pulsirajuću prenapaljenu pičku.

A onda se on podigao i počeo da me ljubi, osetila sam kako mi se moji sokovi cede u usta i klizaju između naših jezika. Između mokrih nogu mi se klatio njegov nabrekli kurac. Bio je vreo. Trljao mi se o pičku i klizio preko klitorisa.

tumblr_o0jql5X6ul1ulkm9zo6_540

Stenjala sam glasno i podigla kukove da ga pustim da sklizne unutra. Ulazio je lagano, savršeno kontrolišući moje pokrete. Pritisnuo me je celim telom dok se lagano pomerao u meni.

Kad je ušao ceo ostao je tako, sasvim lagano se pomerajući u stranu i u krug, duboko nabijen u mene. Bio je tvrd kao kamen i osećala sam svaki njegov milimetar. On je i dalje lagano kružio kukovima, trljajući mi korenom klitoris.

Novi orgazam mi je paralisao telo, pička se grčila oko njega, a u glavi mi je bio pravi vatromet. Ne znam koliko je trajalo, ali sam bila van sebe vrišteći i grčeći se pod njegovim pokretima koji su se ubrzavali pa usporavali. Držao me je svojim ritmom u konstantnoj ekstazi.

tumblr_n4tbi9pQaT1revz5to1_500

Kad sam već osećala da sam skroz prazna i lagana, sva mokra od znoja i bez trunke snage da se pomerim, izvukao je kurac iz mene i legao pored, nalaktio se a drugom rukom me nežno milovao svuda.

Toliko sam bila iscrpljena da nisam mogla da se pomerim. Ne znam kad sam zaspala i koliko sam spavala, ali su me probudile njegove usne na mojim. „Lepotice, jesi li živa?”, pitao je, a ja sam se protegla i pribila uz njega.

Kurac mu je još uvek bio tvrd. Nežno sam ga milovala. Okrenuo se na leđa a ja sam se zavukla između njegovih nogu i počela da ga ližem. Od jaja na gore i nazad.

Zastenjao je kad sam mu obuhvatila usnama glavić. Nežno sam ga sisala, pa opet lizala jezikom celog.

tumblr_mduxgdGXJ71rlpzkio1_

„Dođi gore”, rekao je i povukao me za ruku. Opkoračila sam ga, namestila glavić na ulaz u pičku, misleći da sam presušila. Ali ona se odmah ovlažila i lagano sam skliznula nabijajući se na kurac do kraja. Par puta sam se podigla i spustila, a onda sam počela da mešam, stežući i puštajući pičku oko njega. Zastenjao je, a ja sam ubrzala.

Pridigla sam se u čučanj i sad sam se žestoko nabijala. On je sve glasnije stenjao, rukom sam mu masirala jaja i stezala i puštala.

tumblr_ny1z78cKMb1speljpo1_500

Uhvatio me je za kukove i podigao dok je za mnom poleteo mlaz sperme. Pustio me je i ja sam se spustila trljajući pičku o njegova jaja dok je mu je iz kurca izletao još jedan dugi mlaz sperme.

Kliznula sam uz njega i pičkom je razvukla s kurca po stomaku, dok se iz nje cedilo. On je pokupio rukom i gurnuo mi prste u usta da ih poližem.

A onda me je povukao i poljubio dok su nam sperma i moji sokići klizili po jezicima.

„Jel’ ti sad jasno zašto si baš ti ovde?”, pitao je zadihan. „Naravno!”

Izvrnula sam se pored njega i tako smo samo ćutke ležali i držali za ruke isprepletanih prstiju.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Nimfomanka


Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x