Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Nimfo egzibicionista, III deo

Nastavak priče: Nimfo egzibicionista, II deo

Već sam pisala o tome kako volim da pokazujem pičku. Uvek je glatka i izdepilirana. Međutim u poslednje vreme, gledajući retro porniće s dlakavim pičkama i kurčevima, počela sam da se ložim na to.

Da se život broji orgazmima, zvala bih se Večnost

Pustila sam da mi porastu dlake, oblikovala sam trougao na brežuljku, a oko pičke i čmara sam se i dalje depilirala zbog lepšeg osećaja klizanja jezika ili kurca. Gledala sam je u ogledalu, imala sam baš lep gust žbun crnih dlaka na brežuljku. Bilo je vreme da ga pokažem.

Bilo je prohladno jesenje jutro pa sam obukla unihopke boje kože bez gaćica, mini haljinu i kratku jaknu i otišla u obližnji tržni centar na jutarnju kafu. Bila je nedelja, rano pre podne. Kafić je bio poluprazan, samo par starijih muškaraca, odbeglih od kuće da na miru pročitaju novine uz kafu. Sela sam negde između njih i naručila. Haljina mi se podigla do prepona, raširila sam noge tako da se naziralo šta je ispod. Uzela sam i ja novine i prelistavala ih ispod oka prateći poglede.

Primetila sam da muškarac preko puta mene baca poglede preko novina ka mom međunožju. Pomerila sam se napred na stolici, haljina se još povukla i otkrila dlakavu pičku ispod providnih čarapa. Sad je već otvoreno buljio u nju i oblizivao usne. Skupljao je noge nervozno, pogledala sam ga u oči i nasmešila se. Spustila sam pogled ispod njegovog stola, a on je raširio noge i otkrio napeto ispupčenje na pantalonama. Ovlažila sam.

Zamišljala sam kako mi prilazi, podiže me na sto i cepa mi čarape. Pička mi se grčila napaljeno. Pokazao mi je očima na vrata i ustao. Bio je nizak i bucmast, ali jakih ramena i ruku.

Posle par minuta sam izašla i ja, lagano sam razgledala izloge i uputila se ka toaletima. Ušla sam u muški, bio je prazan, samo jedna kabina sa odškrinutim vratima iz koje se čuo mljackavi zvuk drkanja. Nasmešila sam se i gurnula vrata. Sedeo je na šolji i drkao debeli dlakavi kurac.

Pička mi je natopila hulakopke. Podigao mi je haljinu, povukao čarape, pocepao ih  i natakao me na svoj tvrdi kurac. Nabijala sam se žestoko životinjski napaljena. Pička mi se raspomamljeno grčila i curila. A onda je naglo izvukao kurac, čvrsto ga priljubio uz moj brežuljak, oduševljeno sam gledala kako mu iz glavića kulja sperma, trzao se svršavajući.

Prskala sam mu po jajima grčeći se u snažnom orgazmu. Trljala sam se pičkom o njegova dlakava jaja, dok se njegova sperma sa već opuštenog kurca razvlačila po našim dlakama. Spustio me je i brisao kitu toilet-papirom pružajući i meni parče. Nisam htela, sviđalo mi se što su mi dlake ulepljene spermom.

Svukla sam pocepane mokre čarape i bacila ih u kantu. Spustila sam suknju i izašla iz kabine. Pička mi se divno klizala mokra dok sam pešačila do kuće. Poželela sam da podignem haljinu visoko i da hodam tako sa žbunom ulepljenim spermom.

Konačno je došlo proleće i izmamilo me napolje. Bilo je vreme da malo zategnem guzu i noge, pa sam počela da džogiram. Volim trim stazu u Košutnjaku, uvek sam tamo trčala. Obukla sam bele biciklističke helanke i belu kratku majicu na bretele, bez veša naravno. Pogledala sam se u ogledalo, providne helanke nisu sakrivale crni trougao na mom brežuljku, a na uskoj majici su se ocrtavale bradavice. Ubacila sam u mali ranac vodu, novčanik i telefon, stavila ga na leđa i krenula. Lepo vreme je izmamilo još džogera, a ja sam uživala u njihovim pogledima na moje sise koje skakuću.

Trčala sam laganim ritmom, ali je bilo baš toplo i već sam počela da se znojim. Majica mi je bila mokra između sisa, a niz stomak mi se slivao znoj kvaseći helanke. Posle prvog kruga već mi je bila mokra kosa na potiljku, znoj mi se slivao niz leđa i golicao me slivajući se između guzova.

Počeli su da se oko mene skupljaju muškarci sa dignutim kurčevima

Stala sam da popijem malo vode. Sela sam na jednu klupu da se odmorim, sad sam cela bila mokra. Majica mi se zalepila za sise otkrivajući napete bradavice. Dlake na brežuljku su mi bile mokre skroz i natopile su helanke. Skinula sam ih i podigla majicu, legla sam na klupu raširenih nogu da se malo ohladim i osušim. Zažmurila sam i uživala u sunčevim zracima i povetarcu koji mi je milovao mokro telo.

Bradavice su mi se ukrutile, golicavo me napaljujući. Čula sam kako pored mene povremeno usporavaju drugi džogeri. Otvorila sam oči i uživala u pogledima na moj mokar dlakavi brežuljak.

Naspram mojih raširenih nogu je pored jednog drveta stajao tip s raskopčanim šlicem i drkao kurac. „Al’ si ti bezobraznaaa”, čula sam negde iza glave. Podigla sam pogled, iznad mene je stajao tip, smeškao se ne skidajući pogled s moje pičke. Nesvesno sam pomilovala pičku buljeći u njegove prepone na kojima su se lepo ocrtavala jaja i debeli kurac ispod uskog pamučnog šortsa. Ni on nije imao gaćice.

Pička mi se zgrčila, nisam mu odgovorila, samo sam pružila ruku i uhvatila ga za kitu. „Hej polako, ovde ima puno ljudi” rekao je, a ja sam odgovorila da me nije briga, trljajući mu kurac koji je počeo da se stvrdnjava.

Spustila sam mu šorts, drkala kurac i sisala glavić dok se nije skroz ukrutio. Podigao me je na drveni sto da legnem na stomak i počeo je da mi gura svoj debeli kurac lagano. Ulazio je polako vukući me za kosu, pička mi se grčila napaljeno.

Okrenuo me je na leđa i počeo brže da me jebe. Gurala sam kukove ka njemu životinjski napaljena da ga primim do kraja. Mešala sam ludački dok su mi se mokre dlake lepile za njegov glatki izdepilirani kurac. Leđa su me bolela dok su se pritisnuta trljala o tvrdi drveni sto.

Nisam mogla više da izdržim, pokušala sam naglo da se podignem pa smo se skotrljali oboje sa stola prko kule na zemlju pored. Izubijani smo vrištali od smeha, a onda je on legao na leđa, a ja ga opkoračila i nastavila da se nabijam na njegov vreli tvrdi kurac.

Imali smo još jednog nezvanog gosta…

Privukao me je da legnem preko njega, uhvatio me za guzu i podigao kukove. Brzo se zabijao dok sam se ja tresla svršavajući uzastopno, zalivajući mu jaja.

Naglo je izvukao kurac iz mene i trzajući se počeo da svršava. Uspravila sam se i trljala mokrom pičkom duž kite koja je prskala spermu. Tad sam primetila istog onog tipa, stajao je malo dalje, gledao nas i drkao. To me je naravno još više raspalilo i počela sam da prskam u još jednom orgazmu, cimajući se celim telom.

Kad je provalio da ga gledam, pobegao je zakopčavajući se.

Ustali smo i počeli da se smejemo kako smo bili onako znojavi ulepljeni travom i lišćem, prljavi kao prasići. Kolena su mi bila oguljena, a leđa su me pekla.

Obukli smo se i po izlasku iz šume otrčali svako na svoju stranu. Ranac mi je pokrivao oguljena leđa, a kolena i ostaci zemlje po meni su izgledali kao da sam se saplela i pala u šumi. Osim pičke koja se zamazana spermom i mojim sokićima zalepila za helanke, ističući dlake još više.

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o