Sasvim slučajno, smuvao sam se sa muškarcem

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav, imam 22 godine, studiram, bavim se sportom, lep sam, zgodan, uvek sam za akciju, kažu da sam duhovit, uglavnom lepo mi je u životu. Odavno sam shvatio da sam bisex, ali osim pušenja nikad ništa nisam probao. Uglavnom jer se plašim da neko ne sazna za mene, a i ne znam koji je moj tip muškarca, šta me privlači, dal’ će mi se svideti to, pa sam se uvek držao devojaka. Na društvenim mrežama mi pišu i muškarci, ali uvek iskuliram. Nikad mi nije na pamet palo da bilo šta probam sa muškarcem.

E sad, već nekih godinu dana mi piše jedan čovek kog znam iz grada iz viđenja, tj sa splavova. Pretpostavljao sam da je neki krimos jer mi tako izgleda i u sumnjivom je društvu uvek. Javimo se kad se vidimo, on mi reaguue na storije, pita nekad šta ima, nikad ništa ozbiljno. Nisam kontao što mi piše, ali onda je počeo da komentariše moje oblačenje, pa mi pošalje: „dobra ti ona pička od sinoć” i tako neke komentare. E onda je napisao da sam mnogo lepši od jedne devojke sa kojom me je video na splavu, ja stavio „one što se smeju”, a on mi napiše: „teško da neko može biti lepši od tebe”. Prvo sam pomislio da me nešto proverava pa sam iskulirao.

Nije više pisao, a onda smo se sledeće nedelje sreli na splavu. Prvi put mi je prišao da se pozdravi i to kaže:
– Gde si lepi. – Bilo mi je čudno pričati sa njim. Dosta sam popio pa sam pozvao taxi da odbacimo devojku pa da ja odem kući. Međutim, zaustavlja se crni džip i kaže: – Lepi, imaš prevoz. Zahvaljujem se i kažem:
– Sad će taxi.

Nagovorio me je da uđemo. Prvo smo odvezli nju. Lepo i opušteno smo pričali. Kad smo njiu ostavili kaže on, ima godinu dana kako se pratimo a nikako da se zvanično upoznamo. Sad je slobodnije pričao, a ja sam se malo ukočio. Stavlja mi ruku na rame i kaže:
– Šta je, šta si se ućutao? – Ja slažem da sam pijan i da mi se spava. On ne sklanja ruku sa mog ramena. Kaže: – Kako je mladost lepa, još kad je neko lep kao ti, može sve. – Ja ništa. Hvata me za bradu i okreće ka sebi. Gleda me i kaže: – Pogledaj ovo, ne znam šta je lepše na tebi. – Iskreno, nije mi svejedno. Kaže: – O tebi svi kažu sve lepo, još si i zgodan – i rukom mi prelazi preko grudi i stomaka i onako lagano me lupi šakom dva puta.

Sasvim slučajno, smuvao sam se sa muškarcem

Ne znam šta da kažem, kako da reagujem. Što je najgore, mislim da mi ovo prija. Onda odjednom kaže:
– Od kad sam te prvi put video na Instagramu, ne mogu da prestanem da te gledam. Još kad sam te video u gradu, uf. Zbog tebe sam počeo ekipu da dovodim na taj splav. Kao da sam opsednut tobom.

Prvo gledam – ovakav čovek mi priča tako nešto, drugo ne mogu da verujem da mi se to dešava, nikad ne bih mi pomislio da je on peder. Pita me:
– Jesi bio nekad sa muškarcem? – Ja kažem da nisam. Ćuti neko vreme pa me pita: – A jel’ želiš? – Ja ćutim, opet ne znam šta da kažem. Imam želju, ali ne želim, ne znam kako da objasnim. Pa sam mu tako i rekao. Onda me pita: – A jel’ bi hteo nešto da probaš sa mnom? – Gledam ga, lepo izgleda, onako nabildovan, zgodan, lepu glavu ima, pravi muškarac. Odjednom mi je samo izletelo:
– Koliko ti imaš godina? – Počeo je da se smeje i kaže:
– Ti bi piletinu, nećeš matorca… – Sav sam se zbunio, pa kažem:
– Ma ne, samo mi je izletelo. – Opet se smeje i kaže:
– Bože, koliko si sladak. – Onda kaže: – Imam 40 godina, jel’ ti smeta? – Kažem:
– Ma ne – onda me gleda i pita:
– A jel’ ti smeta da te poljubim? – Ćutim jer ne znam šta da kažem. Inače nisam stidljiv, i uvek imam nešto da kažem, zajebavam se, ali ova situacija me je paralisala, od kad sam ušao u njegov auto jezik mi se vezao.

Nisam ni primetio da je usporio, staje u neki zamračeni deo ispod drveća. Okreće se ka meni, hvata me za glavu i kreće. Panika, nikad se nisam poljubio sa muškarcem, a sad odjednom imam par cm da razmislim.

Gotovo, njegove usne su na mojim…

Ljubi me, osećam jezik, otvaram usta i on ulazi. Jebote! Drugačije skroz od žena, a opet lepo. Počinjem da uzvraćam. Brate, ljubim se sa muškarcem!

Sasvim slučajno, smuvao sam se sa muškarcem

Drži me za glavu a njegov jezik divlja po mojim ustima. Odjedom mi prolazi kroz glavu – jebote na ulici smo. Cimnuo sam se i rekao:
– Videće neko.

Već smo bili kod mog stana, pitao me sa kim živim, kad sam rekao sâm, pitao je hoću li da nastavimo ono od malopre. Pristao sam. Nisam ni vrata zatvorio a on je već počeo da me ljubi. Osećao sam njegov jezik duboko u ustima, ruke svuda po telu. Svukao mi je košulju i ljubio telo, sisao bradavice. Kao da mi je sav strah nestao, samo sam bio previše naložen, kroz celo telo su mi prolazili žmarci. Prijalo mi je kako me dodiruje, ljubi, liže. Prijalo mi je po prvi put da budem sa muškarcem.

Otišli smo do troseda u dnevnoj sobi. Svukao sam i ja njemu majicu. Jako lepo, jako telo, definisane grudi, ruke. Ljubio sam i ja njega, stavio je moju ruku na svoj kurac. A onda je i on mene uhvatio. Zavukao je u gaće i počeo da mi ga navlači. Skinuo je i mene i sebe. Brate, baš veliki kurac; lep, debeo, skraćene dlake iznad. Nastavio je da mi liže telo, a onda je došao do kurca. Gutao ga je, žestoko pušio, jedva sam se suzdržao da ne svršim.

Počeo je žestoko da mi sisa jaja, a onda mi je naglo podigao noge i sjurio mi jezik u čmar. Nikad ovo nisam osetio a kamo li sa muškarcem, stenjao sam dok me je jebao jezikom. Onda sam osetio prst, pritisak i kako polako ulazi. Zabolelo me je, rekao mi je da se opustim. Trebalo mi je neko vreme, a onda je počelo da mi prija. Ubacio je još jedan. Posle nekog vremena se odmakao a ja sam se spustio i počeo njemu da dudlam. Lep ukus, nije mi bilo ni gadno. Stalno mi je ponavljao „gledaj me”, dok sam mu pušio.

Sasvim slučajno, smuvao sam se sa muškarcem

Odjednom me odmakao i rekao:
– Svršiću. – Legao je preko mene, i osetio sam glavić na čmaru. Krenuo je da uđe ali sam osetio neki strah i rekao da ne želim to. Držao mi je glavu rukama i rekao: – Šta mi radiš, nikad me niko nije ovako ložio, ni muško ni žensko. – Polako je trljao kurac i moj čmar, osetio sam bol, pa sam se stisnuo. Nije se pomerao, rekao je: – Samo sam glavić malo ubacio, ako ne želiš neću dalje. – Rekao sam:
– Drugi put. – Ljubili smo se, seo je pored mene i počeo prstom da mi ulazi u čmar, sve vreme smo se ljubili, kao da me masirao iznutra, a to me izluđivalo. Struja prolazi kroz celo telo, sve je brže to radio i odjednom sam osetio da kreće, počeo sam da se uvijam i stenjem, a sperma je krenula da mi prska iz kurca. Nastavio je da mi nabija prste sve dok se nisam umirio. Poljubio me je i rekao da sam neverovatan. Prstom je uzelo i polozao moju spermu.

Počeli smo da se ljubimo opet, a on je drkao. Sklonio sam ruku i počeo ja da mu drkam. Jako brzo je krenuo da se stiska i da svršava. Ceo stomak mu je bio prekriven spermom, a i moja ruka. Ne znam zašto ali odjednom sam spustio glavu i polizao mu glavić, želeo sam da osetim prvi put ukus sperme. Stresao se kad sam prelazio jezikom preko glavića.

Sedeli smo jedan pored drugog. Rekao je:
– Svašta sam prošao u životu, jebao šta sam želeo, ali ovako nešto nikad. – Kaže, nikoga ovoliko nije želeo i trudio se oko nekoga. Pitao sam ga jel’ ima on iskustva sa muškarcima. Rekao je da je kasno probao, sa 30, i da je bio sa dva lika samo. Ležali smo i pričali dugo. Razvodi se od žene, kaže, neće da trpi više njegove izlaske i gluposti, jbg. Onda je kao iz zezanja rekao: – Ali sad imam tebe. – Nasmejao sam se, a on je rekao: – Jel’ bi hteo da se karamo samo jedan sa drugim? – Ovo me iznenadilo, da budem iskren, rekao sam – da.

tip drka kurac i guta spermu drugog tipa

Nisam znao ni šta to sad znači, pa sam ga pitao:
– Ti to misliš da budemo u vezi ili šta? – Počeo je da se smeje i rekao:
– Mi smo muškarci, ne možemo da budemo u vezi, ali ono, nema drugih, samo ti i ja. Izlazimo zajedno, putujemo kao da smo drugari, a kad smo sami radimo šta hoćemo. – Gledao sam ga i rekao:
– Pa to što si rekao znači veza😁. – Kaže:
– Pa dobro ne moramo da dajemo naziv tome, ali tako nešto.

Probudio sam se oko 7 ujutru i bio sam u njegovom zagrljaju, ne sećam se ni kad smo zaspali, ali osećao sam se čudno i jako lepo. Nisam očekivao ovo. Nastavio sam da spavam, a probudilo me je njegovo maženje.

Ljubio me je po vratu iza leđa, a osetio sam tvrd kurac na guzi. Zavukao je ruku i počeo da mi stiska bradavice, a drugom rukom kitu. Drkao mi je, a svoj kurac je trljao između mojih guzova. Ustao sam i rekao:
– Aj da se okupamo. – Gledam ga i razmišljam da mi se sviđa. Baš lepo, zategnuto telo, ja treniram pa sam definisan ceo, a on onako nabildovan ali ima masu, visok.

Ušli smo u kabinu i počeli da se ljubimo. Tad sam se i prvi put kupao sa muškarcem. Voda curi po nama, osećam da prstima ulazi u mene. Spustio sam se dole i počeo da mu pušim, sisam jaja. Neko vreme sam mu dudlao a onda sam ga okrenuo, zbunio se, raširio sam mu guzove i polizao mu čmar. Izbacio je guzu dok sam jezikom kružio, a onda sam ga i jebao jezikom.

Opet se okrenuo da mu pušim. Rekao mi je da će svršiti pa sam ga izvadio iz usta. Prskao me je po licu, imao sam želju da probam, pa sam ga opet stavio u usta i poslednji mlaz mi je završio u grlu i progutao sam.

Podigao me je i on se spustio dole. Žestoko mi je sisao kurac, a prstom me je jebao u čmar. Kad sam rekao da svršavam, nije se pomerao. Nisam mogao da izdržim i počeo sam da praznim jaja u njegova usta. Iscedio je sve iz mene.

jedan gej drugome puši u kupatilu

Završili smo kupanje, a on je morao da ide. Ceo dan sam razmišljao o njemu, a on mi je slao jako lepe poruke, stalno mi je pisao da sam ga izludeo, da samo o meni razmišlja, da mu se sve kod mene sviđa i takve stvari.

To veče smo se opet videli, ali to ću u nastavku…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Extra ,zaista svaka pohvala,priča je vrh 👍

Kakav je to pederluk?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x